oyyyyyyy kıyamam ben sanaaasana da gelip yapabilsem keşke
evet laptopum şeker pembesi:)) biri beni gözetliyor olmasın:))))
jöle olayına çok güldüm..olay resmen türk filmi gibi olmuş yazık kadıncağıza
çok sağol bacımmm.... evet öyle sorunlu ve beni kaybettiğne kesin inandığındaa tamam düzelicem dedi ve dru da psikologuda kabul etti şimdi daha iyi şükür...
allaha şükür dinenn eskisinden daha iyielhamdulillah kötü hiç bir alışkanlığı yokkk zaten sigara içtiğinde tamamen yıkardı kendini:):):)
sonraaa kendi yapasıya dek yapmayınca ertelerrr ve derken benim içim kaldırmıyorrrr o yapmıyor sonra iki ayağmı bir pabuca sokyorr herneyseee
eve kadın almak maddi durum çok şükür çok çok iyi allah herkese yardım etsinnn işte şimdi bir ev aldık düğün kredisi bitti derkenn o kredi ama yinede iyiz ama ben bunlar söylenemz amaaa ordada ben sorunluyum sanırım kadına öyle 500 vermektense aylık alsammm ve 3 öğrenci okutmaya çalışyorum vede okuldan 5 öğrencim avr aylık bişelerni harcadığımmmm allahım herkese yardım etsin... yani elim ayağım tutarken yapayım buraya aktarayım çocuklara derim şimdilik ne yapsam ki?
gel gelelim banaaa yer yer aman boşver çalışmaaa evde dur dediği bile çok kez oldu amaaaa benn asla çıldırırım öyleeee evde oturmakdann asla yapamammm.....
çocuk olsa hani ücretsiz izin falan olabilir amaaaa işte haricinde aslaaaa ayrılmamm diyorum... adam onuda istedi hani.....
iyce köle olurummm aaaa yok yok o olmazzz
canımm benim eşim de hastalığını kabul ediyor ama bunun çok normal olduğunu düşünüyor...mesela işten gelince asla o kıyafetlerle oturmaz hemen mkineye atar ve kimseye kendini o kıyafetle dokundurmaz falan..ama bunun çok normal olduğunu çünkü çalıştığı ortamın çok pis olduğunu falan söyler..yada mesela birlikte olduktan sonra asla yere o şekilde basmaz terlikle gider ve o terliği de yıkar.neyse ki kendi çamaşılarını kendi yıkıyor:)buna açıklaması da benim vücudum çok değerliymiş.o yüzden hiç bir yere o şekilde dokunmak istemiyormuşş.elleriyle falan dokunduğu yerleri de hemen sileri(birlikte old sonra)
senfatt
aman da aman ,çıkısını 4 lirayla doldurmuş
gitmiş acemi çıkıcılara yol göstermiş
sadece derin ekonomi bilgimi tüm insanlıga faydalı olsun diye kullanmak istedim ki henüz senin 4 liran bile yok
kocanı hep zarara ugrat
öyle fırın çalıştır
poğaça, pasta yap
canım çok pahalı olmasın hafif ve güzel olanlar da vardır muhakkak.ya ben alyansı işte öyle basit bişey istemiyorum geöen sene aldığımız alyanslar eşim ve bana 1.500 tl tutmuştu elişiydi hiç takıya heveslenmem ama alyans benim için bambaşka o yüzden alırsam istediğim gibi içinen sinen bişey alırım ve ömür boyu kullanmak isterim o yüzden bozdurmam .Bozdurmamam için ise borçları toparlayıp kafamın ve maddiyatımızın rahat olması lazım.
annemin komşusu evlendiğinde eşi çalışmıyormuş.
kv ve eltiyle beraber yaşamışlar..kadın evde oya dantel yapmış
kocasıyla tek göz bir ev yapmışlar..uzatmayayım çocukları büyümüş kadın ekmekçide ekmek yaparak filan
annemlerin karşı Apt.da ev almışlar..
çocuklarını evlendirmiş tabi adamda o aralarda işe girmiş..
geçen yıl gittim Apt.da bir kalabalık..anneme sordum ne bu diye..kadın 5 ay önce kanserden ölmüş
adamda evlenmiş onun kalabalığıymış..baktım gencecik bir kadını koluna takmış saçları joölelemiş gidiyo adam
kadının çektiği,yaptığı fedakarlık bir kutu jöle kadar işte..5 ay beklemiş zar zor
annemin dedği gibi yakışırken giyinin,yararken yiyin,dermanınız varken gezin
harika görünüyobenim kuzulara bi de börek yapıverdimakşam yesinler. bunlar da dünkü alman pastalarım
az önce markette sordum eşime f/p ne demek diye..iş yerinde kötüleşince eşimi aradım geldi beni aldı evde biraz uzanınca kendime gelebildim.
karanfilce f/p fiyat performans oranlaması demektir bilirsin performansına göre fiyatı uygunsa onu tercih ederiz.
bekarken eşim de altın erkeğe haram olarak bilirmiş çok okuduk araştırdık meğer altın erkeğe "ziynet eşyası" olarak harammış. Alyansın anlamı ziynet eşyasından çok daha farklı olduğu için haram olmayacağını düşündük ve kaldı parmakta. Biz de seçerken alyanslarımızı aceleye getirdik amaaan bi şey alalım geçelim ilerde beğendiğimiz bir model çıkarsa değiştiririz diye düşündük hatta sırf bu yüzden uzun süre içine isimlerimizi yazdırmadık bilebiz evlendikten sonra öğrendik meğer bi makine alyansları bir de el işi olanlar varmış bizimkisi makineymiş uygun olduğumuz bir ara artık 5. yıl dönümümüzde filan beğendiğimiz bir modelle değiştireceğiz
benim de el işçiliği ama ben şık sade ve rahat buluyorum zaten derfata da öylesini almasını öneriyorum.deryacığım ben de fikrimi yazabilir miyim bitanem??
kuzum git biriktirdiğin paraya istediğin alyansı al..
kapı pencere vs..herbişey artık kredi kartına bilmem kaç taksit yapılıyor
onu da yaptır..
çocuk üşümesin ikide bir burnunuz akıyor hasta oluyorsunuz..
önce çocuğum gelir şahsen..
eğer taksitli ödeme imkanın yoksa kapı pencere daha acil..
6 ay mı biriktirdim demiştin
6 ay daha sık dişini..
biliyor musun benimki de ağır el yapımı olanlardan 2008de 1000tl vermiştik ikimizinkine
ama şimdi pişmanım parmağım hava almıyor resmen içi buruş buruş oluyor
eşim de aynı şeyden şikayetçi
bir de iş gereği pudralı eldiven takıyoruz her hastada yıkıyoruz ben pudra kötü yapıyor diye sürekli kremliyorum ellerimi..
bunları özel zamanlar için saklayıp ince basit hani şu annelerimizin kullandıklarından almayı düşünüyorum ben de..
yani iş o ki
alan pişman almayan da pişman...:)))
gözün aydın canımannem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaa senle aynı yaştayız.yok bacım yok... ham puan:):):) okuldan eklenmeli ile yani
anadoluliseliyim ben
odtü mimarlık gelmedi 362 idi uffff benim puan 350 idi
yaş 27 şimdi
seyyah bacımmm anammm aynenn öyle zor allah evlerden uzak etsin...
dün geldi y.dışından
eve girer girmez aynen deiğim gibi bişeler yaporrr verdi poaçaları yemedğni geri getrmş atma diyor birde sonra aman poşeti tezgaha değdirme aman oraya değmesin ulenn dur artık değsin silerimm dedimm ve baktım gitmiş banyoya tüm kremlerni saç kremlerni götürdüğü kutuları açmış sıcak suyu ve atmış doldurmuş legene sıvı sabunla yıkıyorrrr ben okadar yemek yapıp beklemişim tam abartısız 2saat banyo yapıpp öyle geldi ve artık banyoda öyle o malzemeleri yıkar halde görünce vallaa normal değilsin sen opsesif diye bağırdım gıcık oldummm
amaaa gel görki neden kızyon banaa diye şirinlik yaptı şaştımmm
karşılık vermedi vee bana kızma aşkım dediiii sonraaa neysee anladım ilaçlarnı içmedinmi dedim baktım dikkatli içilmemiş fazladan vardı tabletlerinde veeee
hala opsesif sorunlu dememe kızmayıncaaa
yok yok dedim kesin bişey varr kesin sende
veee adammmmmm
döküldü
meğerrrrrrrrrr
salak
öküz
eşşek
yüzüğünüüüüüüüüüüü
aldığım yüzüğünüüüüüüüüü kaybetmiş dışhatlardan geçerken çok ötmüşde soymuşlarda ordaaa
ne olmuşsaaa
bulamamışda uçakda farketmişdeeeeeeee
şimdi ne edersin yaaaa malına mülküne eşyana takıntılı olaydın ya elini yıkamayı unutmaz koca değerli yüzüğümüzü benim aldığım yüzüğüüüüüüüü unutur kaybederdövmek istiyorummmmmmmmmmm ufffffffff
evet ya arkdşmn eşi jinekolog doğumuna bile zor girmiş:):):) arkdşlrı hocası doğurtturdu
ufffffffffffff nasıl bir iş bu delibocuk ayyyyy hiç yapamazdım
bende ilk zamanlar yıkarken takıntı olyordu ama alıştım artık çok rahat yüzük ha birde tam daaa yüzük mevzuna denk geldi ufffffffffff
bizim adam kaybetmişşşşşşşşşşş dellendim
zormuş bu nasıl bir işşş ayyyyyyy
ohh sonunda boşaldı topik karanfilce meydan bize kaldı
canım çok pahalı olmasın hafif ve güzel olanlar da vardır muhakkak.
beniimki de el işçiliğiydi.
ama 5- 6 gramdı sanırım.
İçinden hangisi geliyorsa onu yap canım
ama olinin de dediği gibi pencere işi taksitli olabilir.
ama sıkışacak zor durumda kalcaksanız da kendinizi zorlamayın
Allah hayırlı bereketli bol kazançlar versin inşallah
harika görünüyo
az önce markette sordum eşime f/p ne demek diye..
be neden bu kadar cahilim.
ve neden o herşeyi biliyor
şu büyük risk var ya onda %90 ını bilir..
yabancı oyuncu artist bilmem ne ben neden bilemiyorum..
hatta sizin yazdıklarınızın bile anlamadıklarımı soruyom biliyoo ben çok mu asosyalim acaba :44:
altın diş filan haram değil sanırım tam bilmiyorum ama alyans zinete giriyo be sirkecim
çünkü ben Efendimiz A.s ın altın yüzük takan sahabelere çıkarmasını söylediğini duymuştum.
benim de el işçiliği ama ben şık sade ve rahat buluyorum zaten derfata da öylesini almasını öneriyorum.
Eki Görüntüle 645509 Eki Görüntüle 645510
gözün aydın canım
aaa senle aynı yaştayız.
ben de 330 civarı almıştım 2004 öss mi???
konya selçuklu tıp 351 puandı.
o zaman senin ısparta tıp filan tutarmış..
İyi oldu canım değilse geçmişi okuyamazdım
biz nişanlımla alyans konusunu diyanete sorduk onlar da ziynet değil dediler
ve hadislerin bazısında da peygamberimizin(s.a.v.) altın yüzüğü olduğu sonra sahabeler de ona özenip takınca çıkardığı
ve onlara da takmamasını söylediği yazıyor bazı kişiler ise peygambere helal olan şeyin ümmetine haram olabileceğini yazıyor
daha farklı birçok yorum var ben çok araştırmıştım ve önemli olan insanın içine sinmesidir bazı şeylerin
Kuran-ı Kerim de yanlışsam düzelt tabi bildiğim kadarı ile altın ve ipek ile ilgili bir ayet yok hepsi hadisler üzerinden
ve bununla ilgili çok farklı hadisler ve yorumlar var mesela kendimden örnek vereyim
birçok yerde katılım bankaları faizle işlemiyor dese de benim içim rahat etmiyor yine de o yüzden paramı oraya koymak konusunda hala kararsızım
aklında şüphe varsa hiç bulaşmamak daha mantıklı gibi geliyor
kızlarrrrr bu gece topik çok durgun:)
seyyah anneyi bulunca unuttu bizi akşam nasıl uyumuşum 20:30 dan beri uyyorum yeni kalktım şimdi gene yatcam uyumak çok güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?