Kirli Çıkılar )))

bu da akşam yemeğimiz kızım biraz uzaktan çekmiş sanırım.

Eklentiler

• $br1.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $br3.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
evet laptopum şeker pembesi:)) biri beni gözetliyor olmasın:))))

jöle olayına çok güldüm..olay resmen türk filmi gibi olmuş yazık kadıncağıza

canımm benim eşim de hastalığını kabul ediyor ama bunun çok normal olduğunu düşünüyor...mesela işten gelince asla o kıyafetlerle oturmaz hemen mkineye atar ve kimseye kendini o kıyafetle dokundurmaz falan..ama bunun çok normal olduğunu çünkü çalıştığı ortamın çok pis olduğunu falan söyler..yada mesela birlikte olduktan sonra asla yere o şekilde basmaz terlikle gider ve o terliği de yıkar.neyse ki kendi çamaşılarını kendi yıkıyor:)buna açıklaması da benim vücudum çok değerliymiş.o yüzden hiç bir yere o şekilde dokunmak istemiyormuşş.elleriyle falan dokunduğu yerleri de hemen sileri(birlikte old sonra)

bizde hava güzel dye 2 den sonra dışarı çıktık, market açılışı vardı, oraya gittik
palyaçolar falan vardı, fotosunu çektim oğlanın (bizim için ne büyük bir etkinlik)
ardından çocuk yuvasına gittik
benimki alt üst etti oraları, çalışanlar bana çok üzüldü, yani o yuvada benimki gibi birşey yok sanırım.
sonra eşim geldi, aldı bizi. 3 saat sokaklardaydık
yarında cıkaracagım nasip ollursa
acık sosyalleşsin, dışarda etrafa hödük hödük bakıyor

Allah dayanma gücü versin canım.

senfatt
aman da aman ,çıkısını 4 lirayla doldurmuş
gitmiş acemi çıkıcılara yol göstermiş

Son düzenleme:
senfatt
aman da aman ,çıkısını 4 lirayla doldurmuş
gitmiş acemi çıkıcılara yol göstermiş

sadece derin ekonomi bilgimi tüm insanlıga faydalı olsun diye kullanmak istedim ki henüz senin 4 liran bile yok
kocanı hep zarara ugrat
öyle fırın çalıştır
poğaça, pasta yap

sadece derin ekonomi bilgimi tüm insanlıga faydalı olsun diye kullanmak istedim ki henüz senin 4 liran bile yok
kocanı hep zarara ugrat
öyle fırın çalıştır
poğaça, pasta yap

ben korsan çıkıcıyım
sırf sohbet için araya kaynıyorum

canım çok pahalı olmasın hafif ve güzel olanlar da vardır muhakkak.
beniimki de el işçiliğiydi.
ama 5- 6 gramdı sanırım.
İçinden hangisi geliyorsa onu yap canım
ama olinin de dediği gibi pencere işi taksitli olabilir.
ama sıkışacak zor durumda kalcaksanız da kendinizi zorlamayın
Allah hayırlı bereketli bol kazançlar versin inşallah

benim kuzulara bi de börek yapıverdim akşam yesinler. bunlar da dünkü alman pastalarım
harika görünüyo
az önce markette sordum eşime f/p ne demek diye..
be neden bu kadar cahilim.
ve neden o herşeyi biliyor
şu büyük risk var ya onda %90 ını bilir..
yabancı oyuncu artist bilmem ne ben neden bilemiyorum..
hatta sizin yazdıklarınızın bile anlamadıklarımı soruyom biliyoo ben çok mu asosyalim acaba :44:

altın diş filan haram değil sanırım tam bilmiyorum ama alyans zinete giriyo be sirkecim
çünkü ben Efendimiz A.s ın altın yüzük takan sahabelere çıkarmasını söylediğini duymuştum.
benim de el işçiliği ama ben şık sade ve rahat buluyorum zaten derfata da öylesini almasını öneriyorum.

annem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gözün aydın canım
aaa senle aynı yaştayız.
ben de 330 civarı almıştım 2004 öss mi???
konya selçuklu tıp 351 puandı.
o zaman senin ısparta tıp filan tutarmış..
ohh sonunda boşaldı topik karanfilce meydan bize kaldı

İyi oldu canım değilse geçmişi okuyamazdım

iyi akşamlaaar oo herkesler nerelere gitmiş
seyyah bacım nerde?
ya kırk yılda bir gece takılıyorum onda da sayımız az olmaz ki
ee ne kaynatıyosunuz bana da söyleyiverin gari

bugün işletmelerimi bitirdim eşimin yanına gittim çok sevindi.
haa bu arada gözlerimi de bi ölçüm yaptırdım.
maşallah barekallah hiç ilerlememiş hep aynı biri 0 diğeri 0.5

yürüdük gezdik alışveriş yaptık..
bugün eşime çalıştık
öyle denk geldi..

eşime bi ceket aldık 50 tl(süvaride indirim varmış.kışın baktığımız kabanlar 250 tl den 150 tl ye düşmüş ama eşimin bedeni kalmamış)
lc den 2 sweat 40 tl
bime hoparlör gelmiş ihtiyacımız vardı 20 tl
25 tl de yemeğe verdik.
günü kapattık

bu arada eşimin banka kartı iyi kirli çıktı her taktığımızda bu sefer çekemeyebilir dedik hep çekti
velhasıl cebimizde 30 ar lira kaldı son kuruşa kadar harcadık iyi dolmuşuz
para yatınca da hem ona hem bana pantolonlara bakcaz inşallah .

Son düzenleme:

biz nişanlımla alyans konusunu diyanete sorduk onlar da ziynet değil dediler
ve hadislerin bazısında da peygamberimizin(s.a.v.) altın yüzüğü olduğu sonra sahabeler de ona özenip takınca çıkardığı
ve onlara da takmamasını söylediği yazıyor bazı kişiler ise peygambere helal olan şeyin ümmetine haram olabileceğini yazıyor
daha farklı birçok yorum var ben çok araştırmıştım ve önemli olan insanın içine sinmesidir bazı şeylerin
Kuran-ı Kerim de yanlışsam düzelt tabi bildiğim kadarı ile altın ve ipek ile ilgili bir ayet yok hepsi hadisler üzerinden
ve bununla ilgili çok farklı hadisler ve yorumlar var mesela kendimden örnek vereyim
birçok yerde katılım bankaları faizle işlemiyor dese de benim içim rahat etmiyor yine de o yüzden paramı oraya koymak konusunda hala kararsızım
aklında şüphe varsa hiç bulaşmamak daha mantıklı gibi geliyor

doğru diyorsun kaynağı sağlam öğrenmek lazım ama hadisler de çok önemli hayatımızda..
onlar olmasa çoğu şeyi imkanı yok yapamazdık en basiti namazı bile..
hadis ilmiyle uğraşalar da az emekle getirmediler bize..
ve basit kişiler de değildi.
bir de geçmişten günümüze taşınan bi İslam kültürü var...
o kültür de bir çok ayet ve hadisi anlamada destekler..

bunca yıl ipek ve altın erkeğe haram kılındı denmesinin de bir hikmeti olmalı..

ben gittim bi katılım banka elemanıyla konuştum.
ben sanıyorum ki alınan para işletiliyor diyelim inşaat sektöründe olsun gıda sektöründe olsun hayır öyle değil parayla para işletiliyor..

devlet bu faiz olayını bitirmedikten sonra İslamda özgürlük vs adına ne yaparsa yapsın o kadar etkili olamaz..
faiz kalkmalı çark bununla işlememeli..

altın mevzusu da diğerleri de iyi araştırmalı ama dediğin gibi şüpheden de kaçmalı.

kızlarrrrr bu gece topik çok durgun:)
seyyah anneyi bulunca unuttu bizi akşam nasıl uyumuşum 20:30 dan beri uyyorum yeni kalktım şimdi gene yatcam uyumak çok güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…