deryacığım ben de fikrimi yazabilir miyim bitanem??
kuzum git biriktirdiğin paraya istediğin alyansı al..
kapı pencere vs..herbişey artık kredi kartına bilmem kaç taksit yapılıyor
onu da yaptır..
çocuk üşümesin ikide bir burnunuz akıyor hasta oluyorsunuz..
önce çocuğum gelir şahsen..
eğer taksitli ödeme imkanın yoksa kapı pencere daha acil..
6 ay mı biriktirdim demiştin
6 ay daha sık dişini..
biliyor musun benimki de ağır el yapımı olanlardan 2008de 1000tl vermiştik ikimizinkine
ama şimdi pişmanım parmağım hava almıyor resmen içi buruş buruş oluyor
eşim de aynı şeyden şikayetçi
bir de iş gereği pudralı eldiven takıyoruz her hastada yıkıyoruz ben pudra kötü yapıyor diye sürekli kremliyorum ellerimi..
bunları özel zamanlar için saklayıp ince basit hani şu annelerimizin kullandıklarından almayı düşünüyorum ben de..
yani iş o ki
alan pişman almayan da pişman...:)))
derfat eşinin sigarayla durumu ne, atlatmıştır inşallah
ablacım hiç sorma ya neler çektik ilacı bıraktığı dönemde işyeri çok stresliydi benden habersiz paket almış ama 1 tanesinin yarımını içmiş ama paketi eve getirmedi sanırım tek tük dışarda içiyo ama evde içmiyo yada biz beraber dışarıdaysak içmiyo ilacı bıraktığı dönemde çok kırıcıydı ,çok sinirliydi beni çok ağlatmıştı yapamadı 4 gündür yine ilacı almaya başladı içsemde tek tük içerim aktif içici olmam diyor ben biraz çıkışınca ters tepiyo yeniden başlamasın diye üstüne gitmiyorum ama kafada bitiyomuş abla ben ne yaparsam boş yani adamın üstüne gitmiyordum gizlice paket almış arkadasıma verdim dedi ama ben inanmadım sanırım işyerinde içiyo ama günahınıda almayayım
üstüne gitme derfat, elinden geldiğince anlayışlı olmaya çalış. dışarda da içmiyordur inşallah. tek tük içmek demek yine artacak demektir canım. bunu ona tatlı dille söyle. bu kadar emeği boşa gitmesin.
bugün kendime müzik kutusu aldımEki Görüntüle 645305 bunu okulda kullanayım diye aldım odam var müzik dinlerim
çok anlattım ablacım hatta o kadar üzüldümki ağladım yanında yapma bakma içme içmedende durabiliyosun nerdeyse 2 ay olacak bu kadar yapmışken bidaha başlama diye çok söyledim soruyorum bugün nasıldın filan diye içmiyorum diyo
bugün kendime müzik kutusu aldımEki Görüntüle 645305 bunu okulda kullanayım diye aldım odam var müzik dinlerim
canım yanlış anladın beni:) eşin tabiki istememştir bunu sen incelikle düşündüğün için fedakarlık yapıosun zaten :)))) keşke herkes senin gibi fedakar olabilse o zman dünya daha güzel bi yer ourdu:)ya aslında yanlış anlaşıldım bi konuda ben evi yaptırmayı tamamen kendim istediği için istiyorum yoksa eşimin benden böyle bi beklentisi asla yok o borç bitsin bitince yaptırırız düşüncesinde ama bende çok şükür başımı sokacak bi evim var kira ödemiyorum ama evim yeni bina olmasına rağmen çok yapısız .Şimdiye kadar yani sizlerle tanısana kadar elimize ne kadar para geçiyosa yiyoduk hiç birikim,ilerisini düşünmek yoktu ama nereye kadardı bende evimi yaptırmak istiyorum camların aralarından çok soğuk geliyor,kapılarım hep kırık,oturma odamın kapısı yok mesela eee akşama kadar çağanla ben evdeyiz neden daha sıcak bi evde oturmayayım oğlumun bünyesi zayıf çok hastalanıyo ve çok hareketli bi çocuk yerinde hiç durmuyo.Haa bide en önemli etkenlerden birisi yaptığım iş göze gözükmüyo evin yapısız olması benim içindeki iş yapma şevkimi kırıyo çünkü ne kadar iş yapsamda hiç iş yapmamış gibi bi fark yok bende bunu istemiyorum artık.Biraz öncede açıklaıdğım gibi çok fedakarlık yaptım şimdiye kadar ama bu sene öyle değilim bişey beğenirsem kendim için alıyorum önceleri hep erteliyodum hep kendimi en sona atıyodum veee sonrada unutup gidiyodum şimdi ıııhh çok gencim ve bu yaptıklarım hakkım diye düşünüyorum tabi aşırıya kaçmıyorum zaten çok zor beğenirim herşeyi bişeyi çok beğendiysem de alırım ,yaparım.
:) canım benim eşim öle diil ama ilk başlarda benim saflığımdan tecrübesizliğimden dolayı bi uyum süreci atlattık ama ben kolay akıllandım:)off selincim yarama basmışsın :) ben de yazdıkça yazmışım :))
deryacığım ben de fikrimi yazabilir miyim bitanem??
kuzum git biriktirdiğin paraya istediğin alyansı al..
kapı pencere vs..herbişey artık kredi kartına bilmem kaç taksit yapılıyor
onu da yaptır..
çocuk üşümesin ikide bir burnunuz akıyor hasta oluyorsunuz..
önce çocuğum gelir şahsen..
eğer taksitli ödeme imkanın yoksa kapı pencere daha acil..
6 ay mı biriktirdim demiştin
6 ay daha sık dişini..
biliyor musun benimki de ağır el yapımı olanlardan 2008de 1000tl vermiştik ikimizinkine
ama şimdi pişmanım parmağım hava almıyor resmen içi buruş buruş oluyor
eşim de aynı şeyden şikayetçi
bir de iş gereği pudralı eldiven takıyoruz her hastada yıkıyoruz ben pudra kötü yapıyor diye sürekli kremliyorum ellerimi..
bunları özel zamanlar için saklayıp ince basit hani şu annelerimizin kullandıklarından almayı düşünüyorum ben de..
yani iş o ki
alan pişman almayan da pişman...:)))
bizimde alyanslarımız elişi:))annem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım yanlış anladın beni:) eşin tabiki istememştir bunu sen incelikle düşündüğün için fedakarlık yapıosun zaten :)))) keşke herkes senin gibi fedakar olabilse o zman dünya daha güzel bi yer ourdu:)
:) canım benim eşim öle diil ama ilk başlarda benim saflığımdan tecrübesizliğimden dolayı bi uyum süreci atlattık ama ben kolay akıllandım:)
bizimde alyanslarımız elişi:))
alyans almaya teyzem kaynanam ben eşim gittik
kuyumcu iki çeşit var diyince ben makine olanlarına yöneldim ama teyzem onları kaldırın elişi alcaz dedi bende elişi seçmiştim 2011 şubat ayında eşimin yüzüğü:600 benimki:800 tl idi...
pişmanmıyım diilim beyaz altın yüzüğüm severekde kullanıorum:)
seyyahhhhhhhhhhhhhhhh gözün aydın anneciğine selam söyle canım
sirkencim geçmiş olsun neyin var üşütme mi yoksa hamilelik filan mı ?
seyyahhhhhhhhhhhhhhhh gözün aydın anneciğine selam söyle canım
sirkencim geçmiş olsun neyin var üşütme mi yoksa hamilelik filan mı ?
bu ayın birikim listesi 1 .sayfada yayınlandı kızlar
hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?