Kirli Çıkılar )))

tabiki yazabilirsin bitanem.
Dün gece eşim eve gelince altın bayağı düşmüş acaba alyansı alsakmı diye söyledim benim altın almaya başladığımda altın yüksekti adam almam demedi aşkım zarar ederiz biz pahalıya aldık dedi ,hemde bu aralar satış yapamıyor prim olayı olduğu için maaşım düşebilir çok sıkışabiliriz şimdilik çelik alyans alalım daha sonra iyisini alırız dedi o sırada bende çok büyük bi dengesizlik yaptım ve ne o dedim 2 pantolon ve mont aldım diye beni susturduğunumu sanıyosun dedim ki alsında şakaya vuracaktım ama çok sert söyledim sanırım çok kırıldı bu lafıma halbuki benim eşimim ben bişey alacağım dediğim zaman alma demez kredi kartımızın birisini kırdık 200 tl borcu kaldı ödeyip kapattıracağız adam benim internet alışverişim için diğer kredi kartımızın limitini düşürdü bana verdi.Bense biraz üstüne gittim sanırım adamın elinde parası olsa yapma demez yani .Kredi kartımız yok ve kredi ödediğimiz için eşim artık kredi ve kredi kartına girmek istemiyo 16 aylık kredimiz var o bitince nakit biriktirip biriktirdikçede ne yapmak istiyosak yaparız diyo haklıda adam evlendiğimizden bu yana tam 5 senedir boşyere kredi ödüyoruz çünkü o kredilerle yaptığımız hiçbişey yok yeni dank etti ve bankaya kredi ödemekten bıktık ikimizde

derfat eşinin sigarayla durumu ne, atlatmıştır inşallah

ablacım hiç sorma ya neler çektik ilacı bıraktığı dönemde işyeri çok stresliydi benden habersiz paket almış ama 1 tanesinin yarımını içmiş ama paketi eve getirmedi sanırım tek tük dışarda içiyo ama evde içmiyo yada biz beraber dışarıdaysak içmiyo ilacı bıraktığı dönemde çok kırıcıydı ,çok sinirliydi beni çok ağlatmıştı yapamadı 4 gündür yine ilacı almaya başladı içsemde tek tük içerim aktif içici olmam diyor ben biraz çıkışınca ters tepiyo yeniden başlamasın diye üstüne gitmiyorum ama kafada bitiyomuş abla ben ne yaparsam boş yani adamın üstüne gitmiyordum gizlice paket almış arkadasıma verdim dedi ama ben inanmadım sanırım işyerinde içiyo ama günahınıda almayayım

üstüne gitme derfat, elinden geldiğince anlayışlı olmaya çalış. dışarda da içmiyordur inşallah. tek tük içmek demek yine artacak demektir canım. bunu ona tatlı dille söyle. bu kadar emeği boşa gitmesin.

bugün kendime müzik kutusu aldım bunu okulda kullanayım diye aldım odam var müzik dinlerim

gökçecim sıkma canını hayatım yüzük için ama intikamınıda al.
seyyahcım gözün aydın canım annene selamlar
sunny ablacım ellerine sağlık alman pastası gayet güzel gözüküyor böreğinde fotosunu bekliyoruz

çok anlattım ablacım hatta o kadar üzüldümki ağladım yanında yapma bakma içme içmedende durabiliyosun nerdeyse 2 ay olacak bu kadar yapmışken bidaha başlama diye çok söyledim soruyorum bugün nasıldın filan diye içmiyorum diyo

kızlaaar ben çıkayım artık, salatamı yapayım, böreği de fırına atayım, pişince atarım resmini inşallah gece gelirim artık bebelerimi yatırdıktan sonra

canım bence artık sana yapacak bişey kalmıyo gibi dua etmekten başka. inşallah başlamaz tekrar.

merhaba kızlar

öğleden sonra ders çıkışı lazere gittim geldim topike giremedim

annem öğlen hindi yahnisi ve keşkek yapmış çağırdı Allah'ım nasıl yemişim hala eritemedim

eşim de arkadaşlarıyla lahmacun yemiş aç değildi

çocuklar babaannelerine inmişler ben lazerdeyken orada karınlarını güzelce doyurmuşlar

kısacası bugün yemek telaşı yok eeeeeeee ben de şimdi geçmişi okuyayım bakalım

Son düzenleme:
seyyahhhhhhhhhhhhhhhh gözün aydın anneciğine selam söyle canım

sirkencim geçmiş olsun neyin var üşütme mi yoksa hamilelik filan mı ?

bu ayın birikim listesi 1 .sayfada yayınlandı kızlar
hayırlı olsun

canım yanlış anladın beni:) eşin tabiki istememştir bunu sen incelikle düşündüğün için fedakarlık yapıosun zaten :)))) keşke herkes senin gibi fedakar olabilse o zman dünya daha güzel bi yer ourdu:)

off selincim yarama basmışsın :) ben de yazdıkça yazmışım :))
:) canım benim eşim öle diil ama ilk başlarda benim saflığımdan tecrübesizliğimden dolayı bi uyum süreci atlattık ama ben kolay akıllandım:)

annem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bizimde alyanslarımız elişi:))
alyans almaya teyzem kaynanam ben eşim gittik
kuyumcu iki çeşit var diyince ben makine olanlarına yöneldim ama teyzem onları kaldırın elişi alcaz dedi bende elişi seçmiştim 2011 şubat ayında eşimin yüzüğü:600 benimki:800 tl idi...
pişmanmıyım diilim beyaz altın yüzüğüm severekde kullanıorum:)

selincim alınmadım sakın öyle düşünme ha sadece düşündüklerimi yazdım eşimi dün çok üzdüm onu farkettim onun için böyle açıklama yaptım yoksa gerçekten çok mantıklı şeyler yazıyosun bitanem herkese çok teşekkür ederim fikirlerinizi yazdığınız için .

kızlar bugün promosyon param yatmış 340 tl gittim hemen bi yarım aldım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…