Kirli Çıkılar )))

selin ve helinin anlattılarından sonra anlamış oluyoruz kiiii
azı karar çoğu zarar:)))
kendine de yapacaksın ama kararında maddi durumunun izin verdiği ölçüde..

ben de üniversitedeyken hastalık gibi bişey olmuştu
ben harçlıklarımdan ayda 1 çeyrek alırsam annem 1 yarım altın daha ekliyordu
2 çeyrek alırsam cumhuriyet yapıyordu
o da ben de biriktirmiş oluyorduk
para harcıcam diye okulda yemek bile yemezdim aç dolanırdım
karnım içine geçmişti:)))
o günleri düşününce ayy diyorum aklıma turp sıkayım gencim güzelim yiyp içip gezsene...
neyse Allahtan çok sürmedi bu illet
1 sene olmadan normale döndüm:)))

meyra nooldu kafan karıştı sanırım
resim koydun sonra vazgeçtin herhalde:)))
sen miydin kız o yoksa:)))
neyseeee deşmeyelim konuyu...

meyra sen misin yoksa bu:44: öyleyse yanlışlıkla da olsa gördüğüme çok sevindim:))

Son düzenleme:
annem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok bacım yok... ham puan:):):) okuldan eklenmeli ile yani
anadoluliseliyim ben
odtü mimarlık gelmedi 362 idi uffff benim puan 350 idi
yaş 27 şimdi
seyyah bacımmm anammm aynenn öyle zor allah evlerden uzak etsin...

dün geldi y.dışından
eve girer girmez aynen deiğim gibi bişeler yaporrr verdi poaçaları yemedğni geri getrmş atma diyor birde sonra aman poşeti tezgaha değdirme aman oraya değmesin ulenn dur artık değsin silerimm dedimm ve baktım gitmiş banyoya tüm kremlerni saç kremlerni götürdüğü kutuları açmış sıcak suyu ve atmış doldurmuş legene sıvı sabunla yıkıyorrrr ben okadar yemek yapıp beklemişim tam abartısız 2saat banyo yapıpp öyle geldi ve artık banyoda öyle o malzemeleri yıkar halde görünce vallaa normal değilsin sen opsesif diye bağırdım gıcık oldummm

amaaa gel görki neden kızyon banaa diye şirinlik yaptı şaştımmm

karşılık vermedi vee bana kızma aşkım dediiii sonraaa neysee anladım ilaçlarnı içmedinmi dedim baktım dikkatli içilmemiş fazladan vardı tabletlerinde veeee
hala opsesif sorunlu dememe kızmayıncaaa
yok yok dedim kesin bişey varr kesin sende

veee adammmmmm

döküldü
meğerrrrrrrrrr
salak
öküz
eşşek
yüzüğünüüüüüüüüüüü
aldığım yüzüğünüüüüüüüüü kaybetmiş dışhatlardan geçerken çok ötmüşde soymuşlarda ordaaa
ne olmuşsaaa
bulamamışda uçakda farketmişdeeeeeeee

şimdi ne edersin yaaaa malına mülküne eşyana takıntılı olaydın ya elini yıkamayı unutmaz koca değerli yüzüğümüzü benim aldığım yüzüğüüüüüüüü unutur kaybeder dövmek istiyorummmmmmmmmmm ufffffffff

evet ya arkdşmn eşi jinekolog doğumuna bile zor girmiş:):):) arkdşlrı hocası doğurtturdu

herhalde aranızda cenaze hizmetlerinden sonra en çok ölüye dokunan benimdir
daha bugün evde ölü bulunmuş birine gittik ölüm sebebi belli değil
üstünden en az 2 gün geçmişti

ufffffffffffff nasıl bir iş bu delibocuk ayyyyy hiç yapamazdım

bende ilk zamanlar yıkarken takıntı olyordu ama alıştım artık çok rahat yüzük ha birde tam daaa yüzük mevzuna denk geldi ufffffffffff
bizim adam kaybetmişşşşşşşşşşş dellendim

zormuş bu nasıl bir işşş ayyyyyyy

hemen menümü yazayım:

pırasa yemeği
pirinç pilavı
tavuk siğer sotesi
salata
vişne kompostosu
sütlaç

hepinize ii akşamlarrrr

hemen menümü yazayım:

pırasa yemeği
pirinç pilavı
tavuk siğer sotesi
salata
vişne kompostosu
sütlaç

hepinize ii akşamlarrrr

afiyet olsun allright ben de dün çökertme kebabı yapmıştım, bi de çorba ve pilav. çok güzeldi, beğendiler. yemek bitti ama çorbadan var bugün de böreği yapınca kızım başka bişey yapma yeter onlar dedi. kalınca ziyan oluyomuş.
bu akşama çorba, yalancı su böreği salata var. çayın yanına da alman pastası, kurabiye var yarın da dönerim artık eve

Son düzenleme:
bizim adam 20 matinesine kelebeğin rüyasımı dünyasımı ona bilet almış diyordum al diyeee şimdi kaybetti ya yüzüğnü her dediğmi yapyorrrr suçlu olarak bissürüceza veresim varrrrrr uffffff

neyse ben hazırlanayımmmm

zaten geçmişi okuyana dekk 1 saaat olmuşşşş maşallahhhh

gökçe üzülme canınız sağolsun ama bunun acısını da dediklerini yaptırarak güzelce çıkar ondan

empati kuruyorumda benim 1 taşım düştü alyansımda anamı ağlattıııı ki taşı kendi ilk evlednğmizde piknikden geldik ver dedi yüzüğnüüü verdim sıcak suyun altında diş fırçası ile yıka yıka yıkadııııııııııııı düşürttü sonrada bana etmediği kalmadıııı..... ayyyy yok burnundan getirmemm gerek ne olur yardım edin ne etsemkiiiiiii

bu arada bizim adam bu ay 15 tatilden dolayı 10 gün
bu y.dışı olayından dolayıdaa 5 gün yoktu ve su faturama olduğu gibi yansımışşşşşşş inanamıyorum kızlarrrrrrrrr
daime 35-43 gelen faturaaaaaaaaaaaa
çok şaşırdım 25 gelmişşşşşşşşşşşşş ayyyyy baya birikim yapcam bu ay
doğal olarak doğalgazda az gelir yemek ve banyo abartırdı onlaaaa

elektrk keza öyle tv film izler saçalrnı kuruturrrrrrr

anammmmm

15 gün yokluğu neler ettirdi:):):)

geçmiş olsun canım neyin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…