kızlar ben kaçar....
yarın görüşmek üzere... :)
meyra bacı bu kim?
meyra nooldu kafan karıştı sanırım
resim koydun sonra vazgeçtin herhalde:)))
sen miydin kız o yoksa:)))
neyseeee deşmeyelim konuyu...
yok bacım yok... ham puan:):):) okuldan eklenmeli ile yaniyani güvenilir olma açısının yanında sağlıkçı vasfı olmayanlar için de çok iyi..
bi market ya da mağazada çalışmaktansa hastanede masa başı şirket elemanı olmak temizlik bölümünde filan olmak bence çok daha iyidir. çalışma saatleri az ve güvenilir.
benim de midem bulanır jöleden dokunamam
derfat geçmiş olsun bakma canım sen nette yazılanlara..
gökçe, sen anadolu öğretmen lisesi mezunu musun?
eğer değilsen o kadar puanı yazık etmişin
bi de kaç yaşındasın??
seyyah bacımmm anammm aynenn öyle zor allah evlerden uzak etsin...gökçe senin eşini benim elime verecekler
neyse
çekilir dert değil o kardeşim
hastaysa madem tedavi olacak
arkadaşların da dediği gibi bi zahmet rahatsız oluyorsa kendi yapacak
iş buyuranlardan hiç hoşlanmam
az yiyip hizmetçi tutacaklar
sen yokken napıyormuş acaba hep ailesiyle mi yaşamış okulda falan yalnız kalmamış mı
ben ev işinden nefret ederim arkadaş
sadece hastalanmayalım diye yapıyorum
çalışırken de zaten yapmam
bana ev işi dayatacak biriyle evlenicem iki dakkada boğuveririm adamı
ha seninkini hasta diyoruz
bilmiyorum psikolojik olayların tedavisi tam mümkün olabiliyor mu senfata sormak lazım
ama cidden çekilir dert değil
evet ya arkdşmn eşi jinekolog doğumuna bile zor girmiş:):):) arkdşlrı hocası doğurtturduanneannem inek sağarken ahırda doğurmuş dayımı
hemen orda su kaynatmış kv.si anneyi bebeği yıkamış
annennem almış dayımı ahırın duvarına güneş vuruyomuş ısınsın,kurusunlar diye oturmuşlar dışarda
millet o bebek kimin demiş ,beniim yeni doğurdum,demiiş
şaka bir yana doğurtabilirmiydi seni
bazı Dr.lar çocuklarına eşlerine iğne yapamıyomuş
herhalde aranızda cenaze hizmetlerinden sonra en çok ölüye dokunan benimdir
daha bugün evde ölü bulunmuş birine gittik ölüm sebebi belli değil
üstünden en az 2 gün geçmişti
bende ilk zamanlar yıkarken takıntı olyordu ama alıştım artık çok rahat yüzük ha birde tam daaa yüzük mevzuna denk geldi ufffffffffffvalla biz şimdiden unutuyoruz hiç de sıkmam nişanlımı
ben takma hastanede kaybolur diyorum hiç öyle takmadı diye trip yapmam
ama alyanslarımızı çok beğenerek aldık özel yaptırdık çok sade ve şık geliyor bana
her gördüğümde mutlu oluyorum hala tektaşa gelince onu hiç takmıyorum nerdeyse
çok ağır geliyor günlük takmak için sanki
zormuş bu nasıl bir işşş ayyyyyyybenim annem de çok korkar öyle ölü filan hiç görmemiş banaböyle bakıyor
ben çok kanıksadım artık herhangi bi doktor bile benim kadar görmüyordur adli tıpta değilse
ellerimde öldüğü bile çok oldu bilinci açıkken hatta bazen günde 3-4 tane birden görüyorum
sadece bebek çocuk genç insan ölümleri etkiliyor üzülüyorum filan ama hiç korkmadım şimdiye kadar
çenelerini bile ben bağlarım çoğu kez
gözün aydınnnnnnnnnnannem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hemen menümü yazayım:
pırasa yemeği
pirinç pilavı
tavuk siğer sotesi
salata
vişne kompostosu
sütlaç
hepinize ii akşamlarrrr
gökçe üzülme canınız sağolsunama bunun acısını da dediklerini yaptırarak güzelce çıkar ondan
ya arkadaşlar bu ay birikim listesi yok mu?
ben göremedim.....
iş yerinde kötüleşince eşimi aradım geldi beni aldı evde biraz uzanınca kendime gelebildim.
karanfilce f/p fiyat performans oranlaması demektir bilirsin performansına göre fiyatı uygunsa onu tercih ederiz.
bekarken eşim de altın erkeğe haram olarak bilirmiş çok okuduk araştırdık meğer altın erkeğe "ziynet eşyası" olarak harammış. Alyansın anlamı ziynet eşyasından çok daha farklı olduğu için haram olmayacağını düşündük ve kaldı parmakta. Biz de seçerken alyanslarımızı aceleye getirdik amaaan bi şey alalım geçelim ilerde beğendiğimiz bir model çıkarsa değiştiririz diye düşündük hatta sırf bu yüzden uzun süre içine isimlerimizi yazdırmadık bilebiz evlendikten sonra öğrendik meğer bi makine alyansları bir de el işi olanlar varmış bizimkisi makineymiş uygun olduğumuz bir ara artık 5. yıl dönümümüzde filan beğendiğimiz bir modelle değiştireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?