- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
allright; canımsın.
verdiğin tariften yaptım, içine beyaz peynirin yanı sıra tulum da koydum azıcık, hiç bi şey yemeyen oğlum bayıla bayıla yiyor şu anda. allah razı olsun. çooook çok mutlu oldum sayende
uffffff pakize seninkide mi bacım.... ya senlede amma kesişim noktamız var... nasılsın bu arada baya yoğun gibisin gözükmüyon hiç... iyi haberler var mı?canımm benim eşim de hastalığını kabul ediyor ama bunun çok normal olduğunu düşünüyor...mesela işten gelince asla o kıyafetlerle oturmaz hemen mkineye atar ve kimseye kendini o kıyafetle dokundurmaz falan..ama bunun çok normal olduğunu çünkü çalıştığı ortamın çok pis olduğunu falan söyler..yada mesela birlikte olduktan sonra asla yere o şekilde basmaz terlikle gider ve o terliği de yıkar.neyse ki kendi çamaşılarını kendi yıkıyor:)buna açıklaması da benim vücudum çok değerliymiş.o yüzden hiç bir yere o şekilde dokunmak istemiyormuşş.elleriyle falan dokunduğu yerleri de hemen sileri(birlikte old sonra)
:):) bacımmmm evet aman ben işimi sevyorum yaacanım çok pahalı olmasın hafif ve güzel olanlar da vardır muhakkak.
beniimki de el işçiliğiydi.
ama 5- 6 gramdı sanırım.
İçinden hangisi geliyorsa onu yap canım
ama olinin de dediği gibi pencere işi taksitli olabilir.
ama sıkışacak zor durumda kalcaksanız da kendinizi zorlamayın
Allah hayırlı bereketli bol kazançlar versin inşallah
harika görünüyo
az önce markette sordum eşime f/p ne demek diye..
be neden bu kadar cahilim.
ve neden o herşeyi biliyor
şu büyük risk var ya onda %90 ını bilir..
yabancı oyuncu artist bilmem ne ben neden bilemiyorum..
hatta sizin yazdıklarınızın bile anlamadıklarımı soruyom biliyoo ben çok mu asosyalim acaba :44:
altın diş filan haram değil sanırım tam bilmiyorum ama alyans zinete giriyo be sirkecim
çünkü ben Efendimiz A.s ın altın yüzük takan sahabelere çıkarmasını söylediğini duymuştum.
benim de el işçiliği ama ben şık sade ve rahat buluyorum zaten derfata da öylesini almasını öneriyorum.
Eki Görüntüle 645509 Eki Görüntüle 645510
gözün aydın canım
aaa senle aynı yaştayız.
ben de 330 civarı almıştım 2004 öss mi???
konya selçuklu tıp 351 puandı.
o zaman senin ısparta tıp filan tutarmış..
İyi oldu canım değilse geçmişi okuyamazdım
harikaaaaadeli dolu şeyler.... :))
ofisteyim,dışarıya bahar gelmiş gibi, benim de içim kıpır kıpır.... :)
az önce de eşime,evdeki misafirleri bırakıp,çocukları da alıp,bir günlüğüne bir kaçamak yapalım,uzak biryerlere gidelim, diye mesaj attım...
annemlere ayıp olur diyor,ciddi ciddi.... :))))
enfes gözükyorrrr
bugün gelirken vakıftan 3 tane sucuk aldım 32 tl tuttu tekli kalmamış:111:
neyse buzluğa atarım artık her zaman denk gelmiyor..
bime gittim baldo pirinç 7.5 tl hemen aldım ihtiyacım yoktu ama en son adesede indirim yakalayamadım baya kazıklandım da
bakliyat almak isteyenler kırmızı mercimek 2.5 kg 4.5 tl idi. fasülye falan da vardı ihtiyacım olmayınca bakmadım.
haa bi de turşu var cam kavanozlarda 2.5 kg.. nerdeyse cam kavanoz fiyatına turşu da denk geliyo sadece salatalık olandan olsa ben de alcaktım.
Seneye Allah nasip ederse tüm turşularımı cam kavanoza kurcam
pirinç ihtiyacım var valla karanfilim 2.5kg dimi
kırmızı mercimek de lazım listeye yazmıştım
elifcino bişey dicem
benim samsunda görüştüğüm tek dostum kaldı
18 yıllık arkadaşım, tesadüfen aynı meslekteyiz beraber çalıştık orda
onun adı da elif..
:)))
ben ona elifcan diyorum o da bana .....can der
sana da öyle deyim olmaz mı:))))))
bugün gelirken vakıftan 3 tane sucuk aldım 32 tl tuttu tekli kalmamış:111:
neyse buzluğa atarım artık her zaman denk gelmiyor..
bime gittim baldo pirinç 7.5 tl hemen aldım ihtiyacım yoktu ama en son adesede indirim yakalayamadım baya kazıklandım da
bakliyat almak isteyenler kırmızı mercimek 2.5 kg 4.5 tl idi. fasülye falan da vardı ihtiyacım olmayınca bakmadım.
haa bi de turşu var cam kavanozlarda 2.5 kg.. nerdeyse cam kavanoz fiyatına turşu da denk geliyo sadece salatalık olandan olsa ben de alcaktım.
Seneye Allah nasip ederse tüm turşularımı cam kavanoza kurcam
evet canım etimekler altta. ben yazdan közleyip dolaba atmıştım. gerçi kısım kısım almıştım. bir kısmı iyi değilmiş hepsi çöpe gitti. seneye daha dikkatli davranıcam bu konuda...ellerine emeğine sağlık..
etimekler altta mı tatlı gibi alta diziyoruz ya öyle bişey mi?
kışın ben hiç patlıcan alıp yapmadım tadı yazınkiler gibi olmaz diye.. nasıl oluyor sen taze mi alıp yapıyorsun?yoksa kurutulmuş mu?
papatya o salatanın tarifini istiyorum bir ara. Güzel görünüyor.
Biz de bu akşam k validemlere geçeceğiz onlar bahçeye gitmişler ağaçları budamaya malum bahara hazırlık
akşama balık varmış bizde de gidince mercimek çorba ve salata yapacağız eşimletatlı yoksa duruma göre belki fırında helva yaparım
afiyet olsunnnnmerhaba kızlarrrrrrrrrrrrr
amanın bugün ne yoruldum
sabah kuzucukları evden erkenden gönderdim
ama anneme çarşıya arkadaş oldum ablama yeni ev hediyesi bulaşık makinası aldı
eve geldim balkon cam temizliği derken öğlen annem yemeğe çağırdı gittim geldim
evi süpür sil tuvalet banyo yıka
akşama malum balık kızartması var
yanına koskoca gün içerisinde hiç olmazsa revani yapayım dedim ,yaptım
anca pc başına geldim dinlenmek için
of offf enfessss
afiyet olsunnnn
of offf enfessss
afiyet olsun.. bende sizin eve gelebilir miyim
ya da farmasi bacın falan var mı sen gibibir erkek akrdeşim varda mühendis devletteee bekar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?