Kirli Çıkılar )))

etimekli patlıcan salatam...ilk defa yaptım. inşallah olmuştur...

merhaba hanımlar,
seyyahçım , kuzunun doğum günü kutlu olsun... Rabbim daha nice doğum günlerini kutlamayı nasip etsin inşaallah...

sabah kalktım , temizlik zamanı deyip kahvaltı ble yapmadan temizlğe kalkıştım .. eşim de 9 da spora gitti ama komutanları erken bırakmış 10 buçukta döndü .. sağolsun süpürme işini o devam etti ben de yerleri ve tozları hallettim :9 kahvaltıdan sonra hazır güneşi bulmuşken dışarı çıkalım dedik ama hem gidilecek bir yer olmadığından hem de güneşin burada erken kaybolmasıyla havanın da soğumasından dolayı 1 buçuk saat içinde geri dönmüşüz...dışarı çıkmak en çok kızıma yaradı parkta epey oynadı :))
bu sene tayinciyiz ...inşaallah iyi bir yer çıkar da haftasonlarımız daha zevkli geçiririz... burda dışarıya çıkmak bile istemiyorum sırf eşimin hatrına çıkıp sonra da sıkıla sıkıla eve dönüyoruz ...

ayyy nasıl mutlu oldum anlatamammmm
kendi kızım yemiş gibi oldum canım yarasın afiyet şeker olsun

biz de bugün annane dedeye gideceğiz
siparişimi verdim
balık ve kakaolu puding istedim kendi adıma isterdim önceden şimdi kuşum adına istiyorum:)))

bak ne dicem belli belirsiz hafif haşlanmış ezilmiş sebze de koysak içine çok abartmadan acaba? peynirle karıştırsak mesela karnabahar püresi o da beyaz sonuçta?? yerler mi?:44:

elifcino bişey dicem

benim samsunda görüştüğüm tek dostum kaldı
18 yıllık arkadaşım, tesadüfen aynı meslekteyiz beraber çalıştık orda
onun adı da elif..

:)))
ben ona elifcan diyorum o da bana .....can der
sana da öyle deyim olmaz mı:))))))

uffffff pakize seninkide mi bacım.... ya senlede amma kesişim noktamız var... nasılsın bu arada baya yoğun gibisin gözükmüyon hiç... iyi haberler var mı?

:):) bacımmmm evet aman ben işimi sevyorum yaa çok şükürrr şu hukuğuda okursammm iyi olucak iyce
bu arada bizde özel yapım yaptırmıştık yüzüklermizi taaaa 4 yıl önce 1200 e almıştık
ama bayılırımmmm çok güzelllll
benim yanları taşlı eşimin lazer çizmeliii
üzeri boş ve ikimizin adı yazar
içinde ise tarihimiz ve seni seviyorum yazar...
çok farklı tasarım bizde isim dışardaaa
ha eşimede altın almıştıkkkk vallaaa sonra zaten aynının gümüşnü yaptırdıkkkk veeeeeee işte eşşekkkk kaybettiiiiiiiii geçen günlerde

ve diyorkiii ya bak allahtan altını takmadım gümüş kaybettim diye üste çıkar zeytinyağı misali

harikaaaaa

Eki Görüntüle 645774

etimekli patlıcan salatam...ilk defa yaptım. inşallah olmuştur...
enfes gözükyorrrr

papatya o salatanın tarifini istiyorum bir ara. Güzel görünüyor.
Biz de bu akşam k validemlere geçeceğiz onlar bahçeye gitmişler ağaçları budamaya malum bahara hazırlık
akşama balık varmış bizde de gidince mercimek çorba ve salata yapacağız eşimle tatlı yoksa duruma göre belki fırında helva yaparım

bugün gelirken vakıftan 3 tane sucuk aldım 32 tl tuttu tekli kalmamış:111:
neyse buzluğa atarım artık her zaman denk gelmiyor..

bime gittim baldo pirinç 7.5 tl hemen aldım ihtiyacım yoktu ama en son adesede indirim yakalayamadım baya kazıklandım da
bakliyat almak isteyenler kırmızı mercimek 2.5 kg 4.5 tl idi. fasülye falan da vardı ihtiyacım olmayınca bakmadım.
haa bi de turşu var cam kavanozlarda 2.5 kg.. nerdeyse cam kavanoz fiyatına turşu da denk geliyo sadece salatalık olandan olsa ben de alcaktım.
Seneye Allah nasip ederse tüm turşularımı cam kavanoza kurcam

pirinç ihtiyacım var valla karanfilim 2.5kg dimi
kırmızı mercimek de lazım listeye yazmıştım

Son düzenleme:
pirinç ihtiyacım var valla karanfilim 2.5kg dimi
kırmızı mercimek de lazım listeye yazmıştım

evet canım kocaman bi paketti baktım 4.5 tl baya şaşırdım ne kadar ucuzmuş diye. inşallah yanlış bakmamışımdır ama öyleydi. bi amca mercimek fasülye pirinç doldurmuştu.
ben hiç almam bizim köyde kırmızı mercimek ekilir. annem 1 havayı kadar getirir çektirir bize 4-5 yıl gider çok da tüketmiyoruz.

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr

amanın bugün ne yoruldum

sabah kuzucukları evden erkenden gönderdim
ama anneme çarşıya arkadaş oldum ablama yeni ev hediyesi bulaşık makinası aldı
eve geldim balkon cam temizliği derken öğlen annem yemeğe çağırdı gittim geldim
evi süpür sil tuvalet banyo yıka
akşama malum balık kızartması var
yanına koskoca gün içerisinde hiç olmazsa revani yapayım dedim ,yaptım
anca pc başına geldim dinlenmek için

sen bana artık ne istersen diyebilirsin :)))

keşke daha önce görseymişim bu mesajı, eşime pirinç aldırdım bugün, bak mercimek de lazımdı, geçen gün bitti, onu demeyi unutmuşum, ben de yarın gidip bi bakayım bime.

evet canım etimekler altta. ben yazdan közleyip dolaba atmıştım. gerçi kısım kısım almıştım. bir kısmı iyi değilmiş hepsi çöpe gitti. seneye daha dikkatli davranıcam bu konuda...

borcamın altına etimekleri dizdim. keserken dilim dilim olur deyi....
patlıcanı közleyip ince ince doğradım. içine azıcıkta kırmızı biber közlemesi ilave ettim.
bunları sarımsaklı yoğurda ilave ettim. yoğurdu da etimeklerin üzerine.
üstünü de mısır, salatalık turşusu ve közleme biber le süsledim. nasıl oldu bende bilmiyorum. misafirlerimden alacağım yorumlara göre haftaya günümde de yapacağım...

bugün yaptığım cevizli revani
davetlisiniz kızlar

Son düzenleme:
afiyet olsunnnn

bugün yaptığım cevizli revani
davetlisiniz kızlar

Eki Görüntüle 645862
of offf enfessss
afiyet olsun.. bende sizin eve gelebilir miyim

ya da farmasi bacın falan var mı sen gibi bir erkek akrdeşim varda mühendis devletteee bekar

bugün 100 tl ye 1600 watt arnica süpürgeç aldım

afiyet olsunnnn

of offf enfessss
afiyet olsun.. bende sizin eve gelebilir miyim

ya da farmasi bacın falan var mı sen gibi bir erkek akrdeşim varda mühendis devletteee bekar

yok tatlım
ben son kestiğim tekne kazıntısıyım

gökçe bana gelebilirsin canım zaten üstte topakçak davet ettim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…