Kirli Çıkılar )))

ewet canım bende karanfıl koydum bak tarcını bılmıyordum onuda bı denemelı... bu sefer ıyı olmus baktım da .... sabah kahvaltıya mısafırlerım war ınsallah utandırmaz:26:

a aaa şaşırdım haknuraaa...

bu arada aldıkların hayırlı olsunnn

evet ya hamile olunca canın çeker dimi koymamasakmır esim... dikkat et kiloya bacımmmm

ay bende bebek istiyom
yok canım koymanızda sorun yok canım çekmio gaza ggeliorum kilo alıorum:)) aman napim 4 kilo aldım altıncı ayımdayım dr. çok dedi neresi çoksa:))

ciddenmi hayırlı olsun bebişin odası:) bende odalara bakıorum çileğe baktım ama çoooooooook pahalı.....

saol canım benim teşekkürler

kızlar avmden geldim akşam yemeği için eşim kısrda yardım etti kısır yaptık bende tavuklu şehriye çorbası yaptım yedik bulaşıklarını yıkadım eşim köfte hamuru yaptı
bende karalahana,pazı,yaprak sarması sardım bi tencere karışık sarma sardım eşimde bne onları yaparken 2 kilo kıymadan köfte yaptı:)) buzluga attım işten gelince iyi oluo fırına atıorum kızartıorum sebzeli köfte yemeği yapıorum:)

neyse şimdi sütümü içerken size yazdım dinlendim kalkıp dağğğğğğ gibi ütümü yapcam:)

annemlerdeyiz
kizim dedeyle annaneyi goruce deliye dondu simardi oynadi hopladi
1 dilim somon baligi ustune 1 kase puding yedi
ustune 1 bardak sut icti
ustune inanilmaz derecede cok kaka yapti:)))))
sonra annanesiyle uyudu
ben de simdi cayimi iciyorum
yarin da kizilaya sinamaya gidecegiz
oooooh var mi benden iyisi

ya bi ton yazdim bosa gitmis. ewet selincim cilek pahali bide meltem moblya war orada tuzlu ama modeller guzl. benim sansim sitelere gitcek olmamiz eeimin mobilyalarinida orda yaptirdim ben hazir olmazsada bi model begeneyimde onu yaptirirs baklim kismet

poecim çok teşekkürler

selincim cicilerinizi güle güle kullanın
selincim yarasın canım sana da bebişe de

özlemcim ellerine sağlık hepsi de çok güzel görünüyorlar
gökçe hoşgeldin bacımmmmmmm
seyyahçım sılacanın yeni yaşı hayırlara vesile olsun inşaallah

ollycim tombalak kuzucuğuna yarasın yedikleri

olyy hangi filme girmeyi dusunuyosun... bende yilmaz erdoganin filmi merak ediyorumdaaa

saol farmasi itiraf edeyim senin sayende acaip gaza geliyorum ve degisik seyleri deniuorum oncen yeniliklere pek acik degildimde

saol farmasi itiraf edeyim senin sayende acaip gaza geliyorum ve degisik seyleri deniuorum oncen yeniliklere pek acik degildimde

hayırlı şeylere vesile olabiliyorsam yaşam gayeme ulaşmışım demektir

Son düzenleme:
kızlar evime döndüm, tatilim bitti bugün güzel bir gün geçirdim kızımla. şahane bir kahvaltı, ardından kahve eşliğinde sohbet akşamüstü çıktım, eve döndüm. eşimle pazara çıktık, birşeyler hazırladım yemek yedik, çayımızı da içtik bir de size bakayım dedim ama kimseleri bulamadım. özlem yeni yemekler paylaşmış, ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar özlem'cim selin yeni giysilerinizi güle güle kullanın canım seyyah, sılaya mutlu yıllar dilerim canım allright inşallah güzel bir gün geçirirsiniz yarın

tesekkur ederim sunny abla elimizin lezzzeti sizlerinli gibi oturmamistir daha ama iste deneye deneye ogrenecegz bizde. farmasi tabiji hayirli seylere vesile oluyorsun sanada cok tesekkur ederim. olyy bende o filme gidecegin insallah en kisa zamnda batikente gidersem babamlara birakip ilkeyi kardesim gitmis ve yok boyle bi ruya diyo baklim beklentim yuksek

yarın çaya misafirim var ne yapsam yaprak sarmasıyla kabak tatlısı yaptım alakasız oldu ama yanına ne yapsam keki fırınım bu aralar problem çıkartıyor iyi olmuyor
börek yapayım diyorum ıspanaklı veya patatesli ama karasızım

ah bıdıkçım , benim de fırınım bu konuda sıkıntılı keki çok severim ama şimdilik arkadaşların yaptıklarıyla idare ediyoruz :))

günaydın hanımlar ,

dün benim kız tutturdu .. internetten oyuncak bebek arabası bakalım diye :) o kadar ısrar etti ki neyse sırf gönlü olsun diye bakalım dedik ama hanımefendi beğendiği ne varsa sipariş vermemizi istedi hiiiç anne para var mı , alabilir miyiz yok direkt sipariş at ben de kızınca tamam sadece bakacam dedi.. ben mutfağa yemeği hazırlamaya gittim bu sefer de babasını sıkıştırıyor haspam hayır bir de öyle internetten alışveriş yapan birileri olsak baka baka öğrenmiş diyeceğim ama 3 senede 4-5 sipariş vermişizdir :) ama soydur çeker demişler aynı babası... babayı biraz düzelttik ama şimdi de kızı çıktı kız büyümeden ben kirli çıkı oldum oldum yoksa bende bu baba-kız varken zor kirli çıkı olurum

hepinize iyi pazarlar diliyorum ..

günaydın mutlu huzurlu bir gün dileğiyle kızlar

merhaba canım kuzucuğun kaç yaşında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…