yok canım koymanızda sorun yok canım çekmio gaza ggeliorum kilo alıorum:)) aman napim 4 kilo aldım altıncı ayımdayım dr. çok dedi neresi çoksa:))a aaa şaşırdım haknuraaa...
bu arada aldıkların hayırlı olsunnn
evet ya hamile olunca canın çeker dimi koymamasakmır esim... dikkat et kiloya bacımmmm
ay bende bebek istiyom
ciddenmi hayırlı olsun bebişin odası:) bende odalara bakıorum çileğe baktım ama çoooooooook pahalı.....selıncım gule gule gıy aldıklarını... bende baya bı alıswerıs yaptım sezonluk ve thsort olarakk. bı spor ayakkabı kaldı onuda haftaya ykm den alıcas esımle . hem ona hem bana .. haftaya ılkeyede genc odası alıcaz ınsallah.. kurulduktan sona onunda resmını eklerım bakalım begenecekmısınız*?*
saol canım benim teşekkürlerii akşamlar kızlar
ben de ev temizliği yaptım
öğleden sonra da komşuma geçtim kahve içmelik
farmasi,selin güle güle kullanın canlarım aldıklarınızı
seyyahcım kızının doğum günü kutlu olsun
elifcino uzat ayaklarını dinlen cnm hak etmişsin onca temizlikten sonra
saol farmasi itiraf edeyim senin sayende acaip gaza geliyorum ve degisik seyleri deniuorum oncen yeniliklere pek acik degildimde
aynen ben de onu istiyorum zaten hazir cocugu emanet edecek birileri varken firsati degerlendirmek lazimolyy hangi filme girmeyi dusunuyosun... bende yilmaz erdoganin filmi merak ediyorumdaaa
yarın çaya misafirim var ne yapsam yaprak sarmasıyla kabak tatlısı yaptım alakasız oldu ama yanına ne yapsam keki fırınım bu aralar problem çıkartıyor iyi olmuyor
börek yapayım diyorum ıspanaklı veya patatesli ama karasızım
günaydın hanımlar ,
dün benim kız tutturdu .. internetten oyuncak bebek arabası bakalım diye :) o kadar ısrar etti ki neyse sırf gönlü olsun diye bakalım dedik ama hanımefendi beğendiği ne varsa sipariş vermemizi istedihiiiç anne para var mı , alabilir miyiz yok direkt sipariş at ben de kızınca tamam sadece bakacam dedi.. ben mutfağa yemeği hazırlamaya gittim bu sefer de babasını sıkıştırıyor haspam hayır bir de öyle internetten alışveriş yapan birileri olsak baka baka öğrenmiş diyeceğim ama 3 senede 4-5 sipariş vermişizdir :) ama soydur çeker demişler aynı babası... babayı biraz düzelttik ama şimdi de kızı çıktı kız büyümeden ben kirli çıkı oldum oldum yoksa bende bu baba-kız varken zor kirli çıkı olurum
hepinize iyi pazarlar diliyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?