Kirli Çıkılar )))

bugün 100 tl ye 1600 watt arnica süpürgeç aldım

Eki Görüntüle 645864
hayırlı uğurlu olsun... özelliği ne bunun bizim süpürgeelrden farkı ne... alttan silyo da mı

ben ütüye sağlam para vermiştimmmm

yok tatlım
ben son kestiğim tekne kazıntısıyım
tühhhtühhhtühhhhh kaçırdık deseneee

gökçe bana gelebilirsin canım zaten üstte topakçak davet ettim hepinizi
gelmemek mümkünmü derhal adresi ver gelyommm mönün harikaaaa

ıyı aksamlar hanımlar anam bı 10 gun gırmedım sanırsam aktıf olarak olana bak senkac sayfaaaa bırıkmıs nese baya gerıden gelcem sanırsam eee nasılsınız baklalım???

ıyı aksamlar hanımlar anam bı 10 gun gırmedım sanırsam aktıf olarak olana bak senkac sayfaaaa bırıkmıs nese baya gerıden gelcem sanırsam eee nasılsınız baklalım???
evet bacım 1 girmeyince 1 hafta geriden gelinyorr...

dün oku oku 1 gün girmeyincee adetaaa romann gibi bitmedi

ama olsun güzel sohbetler olsundaaa okuması bile ayrı eğlenceli

kızlar haknur dan haberi olan var mı? naptı en son görümcesi canını sıkmıştııı göremeyincede şu sıralarrrr acabaaa işinimi bıraktıda emre yemi bakyorrr diye düşündüm?

normal süpürge tatlım
diğer süpürgelerden daha az yer kaplıyor şarjlı el süpürgesine göre de biraz büyük fiyatı da uygun geldi
günlük gelinip geçilen yerleri alıp durmak için ideal bence

kaçırdığın birşey yok kardeşin zaten benden küçükmüştür tahminim Allah hayırlı kısmet versin inşaallah

adres belli bin sefer yazmasam da 999 kere yazmışımdır

seyyah değiştir şu profil resmini, mesleklere göre resim koymuşsunuz da, beni elektrik süpürgesi koymak zorunda bırakmayın canım

evet bacım 1 girmeyince 1 hafta geriden gelinyorr...

dün oku oku 1 gün girmeyincee adetaaa romann gibi bitmedi

ama olsun güzel sohbetler olsundaaa okuması bile ayrı eğlenceli

ewet oyle tabı telden takıpteyım ama kacırdıgım cok sey oluyo tabıkı.. sende angaralısın bak bunu bılıyorum

çok çokkkkkkk tamammmmmmmmmmmmmm bacımmm.....ne alsam 200 tl yee:)
farmasi şu sütunları artırsakda kışlık bot aldık 3 çanta aldık onalrı damı yazssakkk :):):):) ama dur şu evimize geçeyimmmmmmm ben bu parayla araba alacammmm daha az harcaycammmm şu saçlarmı da röflesini iptalmi etsem ne dersinizzz:):):)

kapıdayımmmm farmasi buldum... bu balık kokusu gelen yer dimii

kapıyı açarsann görüşürüz:):):)

bılyorum canım takıldım sadece... nese bu hafta bende farmasıye ozendım vee bı dolu seler yaptım yukleyım bakalım...

bıkac daha wardı ama resımlerını cekemedım

kızlar haknur dan haberi olan var mı? naptı en son görümcesi canını sıkmıştııı göremeyincede şu sıralarrrr acabaaa işinimi bıraktıda emre yemi bakyorrr diye düşündüm?
canım haknura nee oldu bilemicem ama bi dogum günü muhabbeti geçti aramızda sanırım alındı ondan sonrada gelmicem diye yazdı topiğe bidahada gelmedi...

bugün avm ye gittik offff okadar büyük bi yerdiki ayaklarım şişti gezmekten ama bitmedi ya
sanırım bi 500 tl falan harcadık:)) ama sezon sonuydu....
bu arada bu 500 tl nin sadece 200 tl si kredi kartında ve ondada kasiyer yüzünden 11 taksit yapıldı biz 4 yap deidk kızçe 11 yaptı velhasıl kelam kredi kartında 22.5 taksit var:)) gerisini peşin aldık:)

bana 6 tane kazak aldık
gene bana 7 tane baharlık üst aldık
eşime spor ayakkabı
sonna eşime eşofman ve üstüne tişört aldık bi takımınmıymış neymiş
bebişe minnacık bi gömlek ve şort aldık evuç içi kadar ya okadar tatlıki:)
sonna bana bi tane hamile pantolonu aldık:)
hatırladıklarım bunlar :))
sezon sonunun dibine vurduk şimdi aparatif bişeyler hazırlıcam :)) yedik ama gene acıktık gibi bişe

farmasi artık tatlı yapmıcam hamur işi yok dedim bak doguma yuvarlanarak gidersem dicem doktora hepsi farmasi sayesinde die:)
oh para harcadım mutlu oldum hem birikim yaptım hem alışverişin dibine vurdum hemde mutlu oldum yaşasın:)

özel bir gün içinmi bunlarrrrrr yoksaaaaa hepsini kim yiycekkkkk ayyyyy tiremisu mu şuuu yaş pasta gibi durannn... ayyyy ayyyyy bende yemeklermi çektimmm farmasi hepimizi ev hanımı etti iyceeee:):):) vallaa farmasi hakkını nasıl ödeyecem bennnn :):):)
özlem bacımm ellerine sağlıkkkkkkkkkkk enfes duryolarrr ohh ohhh ohhh yiyenler yaşadııı

a aaa şaşırdım haknuraaa...

bu arada aldıkların hayırlı olsunnn

evet ya hamile olunca canın çeker dimi koymamasakmır esim... dikkat et kiloya bacımmmm

ay bende bebek istiyom

saol cnm yok ozel bı gun deılde oyle hafta ıcı atıstırmalık yaptıklarım tıramısuyu ılk defa denedım seyyahcımın tarıfıne bıraz deıgısıklık katarak.guzelde oldu yanıı...we esım bunca seye ragmen ıyıce bosladın mutfak olaylarını felan dıyo:44: bende elektrık faturası gelınce karar wer dedım ... tenceredekıde ayva recelı onuda ılk denedım oda guzel oldu ama bıraz koyu oldu acmak ıcın ıkıncıyı yapıyorum suan karıstırcam ıkısnı..

selıncım gule gule gıy aldıklarını... bende baya bı alıswerıs yaptım sezonluk ve thsort olarakk. bı spor ayakkabı kaldı onuda haftaya ykm den alıcas esımle . hem ona hem bana .. haftaya ılkeyede genc odası alıcaz ınsallah.. kurulduktan sona onunda resmını eklerım bakalım begenecekmısınız*?*

selincim güle güle giy yeni cicilerini...
seyyahcım sılanın yeni yaşını kutlarım. nice yıllara inşallah.
haknur neden gitmiş kii
ben kaçırmışım sanırım...
bugün doğalgaz geldi. 225 tl bundan sonra azalır inşallah. gerçi belli olmaz mart kapıdan baktırır demişler...

bissürü temizlik yaptım lakin bitmedi, fekat benim takatim devam etmeye yetmedi, devamı az sonra. şimdiiii oturup zıpartaküs barbarımı izliciğim

ii akşamlar kızlar
ben de ev temizliği yaptım
öğleden sonra da komşuma geçtim kahve içmelik
farmasi,selin güle güle kullanın canlarım aldıklarınızı
seyyahcım kızının doğum günü kutlu olsun
elifcino uzat ayaklarını dinlen cnm hak etmişsin onca temizlikten sonra

:):): iyi demişsin bacım faturayaaa feci yansıyor helede ben gibi davul fırın kullanıyorsannn..... tiremisu yu kahveyi pek yerken sevmediğimden ağır bulurum ama enfes duruyor.... ayva reçeli bende bu yıl baya yaptım içinedeee bitki çayı için aldığım tarçından 1 adet koydum ımmm enfes oldu:) bazıları 2-3 karanfilde koyarmış ayva çekirdeğini koyduğu ann.... benimde ilki koyu oldu korktum baya sıvı olcak diye suyunyu çektim yaparken ama ikide daha iydi ama yiyenler 1 daha iiydi bunda malzemden çalmışın gökçe dediler
şimdi 3.cü yaptım oda bityorrr geçen bal kabağı reçeli tarifi aldım burdannnn:):):) onu yapcammm bakalım...iyce bir kavrayım tarifi

bissürü temizlik yaptım lakin bitmedi, fekat benim takatim devam etmeye yetmedi, devamı az sonra. şimdiiii oturup zıpartaküs barbarımı izliciğim

bana temizlik demeeeeeee yeni nevresimleri yıkadım astımmmm.. mutfak temizlendi.o kadarcıkkkkkkkk ufffffffffff belim ağrıdıı daha bissürü küçük ayar

amannn

iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…