Kirli Çıkılar )))

papatya hemen dua edicem bu akşam
inşaallah önemli bir sağlık sorunu, dermanı olmayan dert değildir
sadece sen abartmışsındır
Allah sana ve ailene hayırlısı neyse, en iyileri layık kılsın

hımm keçi boynuzu tozu yazmışsın da canım o yüzden sordum.
Unum yok hiçbişey yapamıyorum çarşamba günü çıkcaz alışverişe o zamana kadar hamur işi yapamıycam

canım ben her zaman kakao yerine yarı yarıya da keçiboynuzu tozu kullanırım ancak bu sefer kakaom çok azdı çoğunluğunu kb tozundan kullandım..

bade de şundan dalga geçip duruyo..
erkeklerin değeri için de faydalı bi toz..
biz de baktık işe yaramıyo pasta börekte eritiyoz işte

hamur işi ben de uzun zaman yapmadım ama bugün yaptım artık.
dün tartıda 51 kg geldim de 54 oldum diye aklım çıkmıştı...

bugün akşam yemeği yemedik o yüzden eşim istedi çayın yanına..

ilahi kızlarr şimdi anladım espriyifransız kaldım ne oluyo diye

papatya allah yardımcın olsun inşallah
anlatmak istersen dinleriz
istemezsen de hakkında hayırlısı olsun
bak aramızda psikolog da var
istersen sadece ona anlat
ama içine atma lütfen

kalıp için takipteyim abla
fıstık ben sana poe diycem

Allahım gönlüne bi huzur sakinlik ve mutluluk versin kalbindeki ağırlık veren vesveseler gitsin kuş gibi hafiflersin inşallah..

cnım afiyet bal şeker olsun:)) ama kabarmış işte
daha nolsun:)) eğer 10 cm ve fazlasının kabarmasını istiosaaaaaan düdüklü tencere yap ciddiyim annem yapardı eskiden:)

Allah yardımcın olsun canım....

aynen bende iş yerinde sorun yaşıodum odamda dua ettim o odadan çıkabilmek için silivri cezaevine tayinimi bile istedim kabul edilmedi düşün hep dedim hayırlısı olsun diye
hiç ama hiç beklmediğim bi anda odam değişti artık aşı biriminde diilim ve çok sevdiğim hakkaten ayarında dozunda insanlarla çalışıorum kanser ve obezite birimindeyim:))
nasıl mutluyum cidden benim için hayırlısı oldu dua ederken eksik dua etmemek önemli:)
ben üniye hazırlanırken hep derdim ki Allahım üniye gidimde neresi olursa olsun sadece gidim çok bunladım neresi olursa gitcem
hep böle dedim dağ taş olsun üni olsun dedim dedim nerede okudum:)
karsta okudum üniyi:)))))))

psikolog kim...... ben nasıl zengin olcaam

psikolog senfat filozof ben mutfalog farmasi selin sosyolog akıllıbıdık alınganlog dark bilgilog karanfil diye gider bu topic

seni bilmem de ben zengin falan olmıcam

şaka bir yana şu an anadolu yakasında iyibir psikiatrist ve psikolog arıyorum

psikolog senfat filozof ben mutfalog farmasi selin sosyolog akıllıbıdık alınganlog dark bilgilog karanfil diye gider bu topic

seni bilmem de ben zengin falan olmıcam

canım burası kirli çıkı ya ...o işe yarar diye düşünmüştüm

poeyla selin eksik dua gerçekten önemli
nasıl dua ettiniz ne dediniz yani içinizden gelenleri mi belli dua ve sureleri mi
ben bi yerlerde bi yanlış yapıyorum:44::44::44:

karanfilcim, geçen akşam eklediğim alman pastalarını ben şunun gibi bir kalıpta yaptım. ilk defa kullandım bunlardan. çok memnun kaldım. kekler hem güzel görünüyor, hem de değişik sunumlarda cupcake yapılabiliyor. normal kalıbın yanında bunlardan da kullanabilirsin

Eklentiler

• $kalýp.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 57
selin aklıma iyi getirdin düdüklüyü.
bekarken duymuştum bunu annemin düdüklü ağzına doğru kapalı olduğundan deneyemedim.. ama benimki müsait.
aynı ölçüdeki keki düdüklüye mi koyuyoruz???
bir de altnının ayarını nasıl yapıyoruz kaç dk pişiyor

selincimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kuzucuğun cicilerini hayırlı günlerde giysin hayırlısıyla inşaallah

tadı nasıldı farmasi önerir misin??
tadı çok güzel
ayrıca canımcım damak zevki görecelidir

aaa salçadamı var içinde:26::26::26:merak ettim bak şimdi unum yok un alayım denemek istiyorum
salçayı üzerindeki kırmızılık canım
Allah sıkıntılarını alsın canım

Rasulullah (S.A.V.) :”Dua müminin silahı , dinin direği ,göklerin ve yerin nurudur.Dua ibadetin özü,ibadetin anahtarıdır.”(1)buyurmak suretiyle dua ile ibadetin aynı şeye olduklarını dikkat çekmişlerdir.İbadet olarak bildiğimiz namaz oruç zekat hac gibi Allah’ın emirleri aslında duanın harekete dönüşmüş şeklidir.

İnsan duası ile değerlidir.İnsan Allah(C.C.) ile dost olmanın ve ona kul olmanın şerefi için dua etmeli, dua ile iç içe olmalıdır. Zaten Allah(C.C.)da:“Duanız olmazsa ne ehemmiyetiniz var!”(2)buyurmuyor mu ? Ve “Dua edin kabul edeyim.”(3) diyende bizzat kendisi değimli?

canım bir kişi değildi 2 kişiydiler ikisi de gitti alma mazlumun ahını misali çıktı aheste aheste

3.cü de gitmek için yolda hayırlısıyla

farmasinin ayağını kaydırmak isteyenler çabuk yola düştüler

mevlam şüphesiz ki neylerse güzel eyler

yeterki tam teslim olalım yalansız riyasız gösterişsiz

ben yatırım uzmanı değilim
psikologum

sen batırım uzmanısın
batırdın kocayı tahta ala ala
sana şu meşhur kütükleri tavsiye ediyorum
parça parça batırma toptan batır
mudoda 2 bin yuro olduğu söylenen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…