Kirli Çıkılar )))

selin oğluşunun cicleri hayırlı olsun sağlıkla giyinsin
farmasi ellerine sağlık,cicilerini güle gül giyin
papatya Allahım feraha kavuştursun ,sıkıntılarınızı gidersin inş.
derfat keçi boynuzu erkeklere iyi gelir her yönden
seyyah katiplik sınavınamı gireceksin..hadi hayırlısıyla olur inş.
darkesa yanlış anlamışsındır canımcım bende pat diye çıkıyorum
ohh toplu msj yaptım

selincim 15 kg kadar yazıyor, 10 kg çocugu kucakta taşımaya bile gücümüz yetmiyor bizim, kangrular en fazla 7 kg kadar taşınır, o kadar minikken zaten kullanılmaz, genelde evde olursunuz, ilk 2 ay falan evden çıkılmıyor. sonrası malum kış, bebek arabalarında yatırıyorsun bebeği, bebeğin yatar pozisyonda olması daha rahat diye düşünüyorum. zaten yürüteci bile erkek çocuklarına önermiyorlar.
en alınmayacak bebek ürünü oldugunu düşünüyorum. 1,5 yaşındaki çocuk 15 kg olur, o zaten durmaz orda. çok yorucu o şekilde taşımak, o yuzden hep babalar taşır kanguruyu. ama babaya yazık, en güzeli araba

kızlar desteğinize çok teşekür ederim. aslında daha önce konuşmuştuk. çocuk meselesi. bilinçli bir insan olarak herşeyi biliyorum ama yinede gönlüm kabul etmiyor galiba...
sizi zaman zaman aynı konuyla meşgul ettiğim için çok özür dilerim ama sanırım artık herşeyi konuşabildiğim en yakınlarımsınız siz....

canım help sendromu yaşamış kişi aynı durumu yaşama oranı % 33 müş. riskli bir durum
acaba şiddetli help miydi

naptın tekrar gittiniz mi psikiyatra
başka yere götürdün mü
gelişmeyi bilmeden bişi de diyemiyorum ki
anlat sıkılmayız biz

canım help sendromu yaşamış kişi aynı durumu yaşama oranı % 33 müş. riskli bir durum

bu help nedir ya
papatyanın anlattıkları benimle aynı durumdu diye hatırlıyorum başka bi şey mi var

evet canım help di. çok şiddetli yaşadım. zaten hemen aldılar bebeğimi. hiç zaman geçirmeden...

bu help nedir ya
papatyanın anlattıkları benimle aynı durumdu diye hatırlıyorum başka bi şey mi var

canım hellp tansiyon yükselmesi, kanda trombosit düşmesi karaciğer enzimlerinin yükselmesi dururmu. yani annenin organlarını kısa bir sürede iflas ettiren bazı annelerde körlüğe, böbrek nakline, beyin kanamasına bile sebep olabilen iğrenç bir durum. vücutta gelişmeue başlaması ile anne ölümü arasındaki süre 48 saat. teşhis edildiği andaki tek tedavi yönetemi bebek kaç haftalık olursa olsun bebeğin alınması.
ben 2. çocuğa sahip olamayacağımı biliyorum. sizden dua istedin çünkü;
içimdeki yangın bitsin istiyorum...
her hamileye ağzımın suyu akarak bakmak istemiyorum...
oğlum kardeşsiz kaldı diye üzülmek istemiyorum...
etrafımdaki 2. yi düşünmüyor musun diye soranların ağzının ortasına yapıştırmamak için kendimi zor tutuyorum....
en önemlisi de rabbimin bana uygun gördüğü bu duruma gönlümün razı olmasını istiyorum....
oğluma rabbimin bana hediyesi olan çocuğuma mutlu, başarılı bir hayat diliyorum. o benim herşeyim....

ben zaten kendimde değildim o ara
beyin damarlarımda genişleme başlamıştı öle aldılar ameliyata
ama help falan bişi dediler mi ahtırlamıyorum
tansiyonum sürekli yüksek ve hiç amniyo sıvısı yoktu sıla görünmemmişti bile ultrasonda aylarca
doktor tekrar olabilir de olmayabilir de demişti
ama isim söledi mi hatırmalıyorum bak

en azından dediğin gibi bi tane var
allah ona sağlık sıhhat uzun ömür versin
üzülme lütfen

papatya, anlattıklarının tıbbi tarafını bilemem. ama senin bir evladın var (allah uzun ömürler versin). ve istediği halde evladı olmayan çok insan var. bence bunlara takılma, evladınla ilgilen elinden geldiğince. allahtan hayırlısını istememiz lazım, o bizim için en iyisini bilir.

papatya ilk olarak burda sıkıntılaırmızı da mutluluklarımızıda paylaşıyoruz eminim kimse sıkılmıyordur
sonrasında kendi durumumu yazayım evliliğimin ilk aylarında hamile kaldım ablamla aynı zamanlarda
düşük yaptım ardından iki kimyasal düşük ve ardından bir düşük daha
iki kez kürtaj 3 tüp bebek sayısız tahliller inan evlenip bu şhire geldim
gezmeye fırsat bulamadım hastanelerden..
hamilelere ağlayarak baktığım çok oldu halen oluyor ,ablam doğum yaptı hergün yeğenimin büyümesini izlerken içim sızlıyor
akrabalardan sürekli şu hamile bu hamile sen daha dur demeleri yüzünden uzaklaştım asosayal oldum
eşimin arkadaşları toplanıp görüşelim derler çocuk muhabbetine katılamadığımdan kaale alınmam
acıyan bakışlar iğneleyici laflar sinir hastası yaptı panik atak tedavisi gördüm
bunları yazdım ki haline şükür et,oğluna Allah hayırlı sağlıklı ömür versin.sizlere bağışlasın bak yavrun yanında
mutlaka zordur tabi ama sıkıntını hafifletsin diye benim gibi olanları bil istedim
inş. rabbim gönül ferahlığı versin

kızlar ne olur beni yanlış anlamayın. ben isyan etmiyorum. aksine rabbim bana bir tane verdi. onu elimden almadı. aylarca onu kaybetme korkusuyla yaşadım ben. hergün defalarca kere şükrediyorum. o bir hediye bana. son anda verilmiş bir hediye. ben sadece bu duruma razi gelebilmeyi, kabullenbilmeyi istiyorum.tek sıkıntım bu. kabullenmek...içim cayır cayır yanıyor kızlar...bazen kazayla hamile kalsam diyorum... içimdeki yangın sönsün istiyorum. rabbim sesimi duysun istiyorum.
seyyahcım sen de çok kötü şeyler yaşamışsın. bildiğim kadarıyla sıla 5,5 aylık doğmuştu. allahı onlara sağlık sıhhat versin.

sirke geçmiş olsun
sılacana mutlu bir ömür

olyy filmi nasıl buldun

tavada çipura nasıl yapıyorsunuz
bi yazın bakalım

kelebegin ruyasina gittik guzeldi bence kaptirdik gitti

selincim benim alip da en cok pisman oldugum ve hic kullanmadigim tek sey kanguru. cok kucukken daha hafif oluyor evet ama cocuk dik duramiyor hamur gibi bogulacak nefes alamayacak dye korkuyosun biraz buyunce de agirlasiyor gucun yetmiyor daha dogrusu sirtin belin kopuyor hic heves etme canim bence.. ayrica loveliye katiliorum park yatagi tek gecerim. biz de takim almistk ama buyuyunce hareket ediyor kafasini tahtalara tak tak vuruyor donerken..koruyucular da bi ise yaramiyor. ama park yatak oyle degil at icine kenarlari fileli ben cok memnunum 1 yasinda aklim basima geldi degistirdim canim

papatyacim seni cooooook iyi anliyorum ben de 2.yi dusunuyorum ben bile agzimin suyu akarak bakiyorum hamilelere. anneme cocuk istedigimizi soyledim kilo ver kolon cok sakiiiin boyle kalayim deme dedi. evet ben de oyle dusunuyorum ama annem deyince bi tuhaf oldum hakli yani..kilo verme isine cok feci sarildim, bozuldum cunku...

seyyahcim kizinin dogumgunuymus nice mutlu senelere insallah...

farmasiiiii esim ne dedi biliyor musun, pasta boregi cok yemeye basladik 5 kg almisim biraz ara verelim dedi yap yap diyen adam frene basti. kadinlar klubunde ne gorursen yapiyosun sistim dedicok guldum

karanfilim o kofteler ne gzel olmus oyle... gel de yapma

canım rabbim yardımcın olsun. anlattıklarının bazılarını anlayabiliyorum. buna benzer muhabbetler bizde de oluyor...
ben az önce de yazdığım gibi isyan etmiyorum. aksine hergün şükrediyorum.
inaşşah birgün kucağına bir bebek alabilirsin. dua edicem senin için.
özür diliyorum senden. böyle bir durumun olduğunu bilmiyordum. gece gece seni de üzdüm...
hakkını helal et...

evet papatyacım beterin beteri var mıdır
vardır tabiki

günümüzde bebek sahibi olmayı isteyip de olamayan bu uğurda dünyaları uğruna harcamayı tereddütsüz kabul edecek olan ama bir türlü bebek sahibi olamayan kardeşlerimizi de düşün tatlım

Allah sana annelik duygusunun tattırdı şükret hamd et
evladının iyi bir şekilde yetişmesi için tevekkül et
ona yoğunlaşıp harcaman gereken enerjiyi kendini mahvetmek için harcama lütfen
hayatı ne kendine ne de sevdiklerine ziyan ve de zindan etme bitanem

Allah elimizdekileri almasın öyle dua edelim ve onlarla kaliteli hayat geçirmenin tadına varalım
gerisini boşverelim

kelebeğin ömrü bir gün o da bugün misali yaşayalım be canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…