sen batırım uzmanısın
batırdın kocayı tahta ala ala
sana şu meşhur kütükleri tavsiye ediyorum
parça parça batırma toptan batır
mudoda 2 bin yuro olduğu söylenen
sen batırım uzmanısın
batırdın kocayı tahta ala ala
sana şu meşhur kütükleri tavsiye ediyorum
parça parça batırma toptan batır
mudoda 2 bin yuro olduğu söylenen
tomruk olarak alsın..
lazım oldukça parçalar
ousu mahpısa yollayınca geçer karşısına ous diye oturur
kızlar desteğinize çok teşekür ederim. aslında daha önce konuşmuştuk. çocuk meselesi. bilinçli bir insan olarak herşeyi biliyorum ama yinede gönlüm kabul etmiyor galiba...
sizi zaman zaman aynı konuyla meşgul ettiğim için çok özür dilerim ama sanırım artık herşeyi konuşabildiğim en yakınlarımsınız siz....
kızlar desteğinize çok teşekür ederim. aslında daha önce konuşmuştuk. çocuk meselesi. bilinçli bir insan olarak herşeyi biliyorum ama yinede gönlüm kabul etmiyor galiba...
sizi zaman zaman aynı konuyla meşgul ettiğim için çok özür dilerim ama sanırım artık herşeyi konuşabildiğim en yakınlarımsınız siz....
canım help sendromu yaşamış kişi aynı durumu yaşama oranı % 33 müş. riskli bir durum
acaba şiddetli help miydi
canım help sendromu yaşamış kişi aynı durumu yaşama oranı % 33 müş. riskli bir durum
acaba şiddetli help miydi
bu help nedir ya
papatyanın anlattıkları benimle aynı durumdu diye hatırlıyorum başka bi şey mi var
canım hellp tansiyon yükselmesi, kanda trombosit düşmesi karaciğer enzimlerinin yükselmesi dururmu. yani annenin organlarını kısa bir sürede iflas ettiren bazı annelerde körlüğe, böbrek nakline, beyin kanamasına bile sebep olabilen iğrenç bir durum. vücutta gelişmeue başlaması ile anne ölümü arasındaki süre 48 saat. teşhis edildiği andaki tek tedavi yönetemi bebek kaç haftalık olursa olsun bebeğin alınması.
ben 2. çocuğa sahip olamayacağımı biliyorum. sizden dua istedin çünkü;
içimdeki yangın bitsin istiyorum...
her hamileye ağzımın suyu akarak bakmak istemiyorum...
oğlum kardeşsiz kaldı diye üzülmek istemiyorum...
etrafımdaki 2. yi düşünmüyor musun diye soranların ağzının ortasına yapıştırmamak için kendimi zor tutuyorum....
en önemlisi de rabbimin bana uygun gördüğü bu duruma gönlümün razı olmasını istiyorum....
oğluma rabbimin bana hediyesi olan çocuğuma mutlu, başarılı bir hayat diliyorum. o benim herşeyim....
canım hellp tansiyon yükselmesi, kanda trombosit düşmesi karaciğer enzimlerinin yükselmesi dururmu. yani annenin organlarını kısa bir sürede iflas ettiren bazı annelerde körlüğe, böbrek nakline, beyin kanamasına bile sebep olabilen iğrenç bir durum. vücutta gelişmeue başlaması ile anne ölümü arasındaki süre 48 saat. teşhis edildiği andaki tek tedavi yönetemi bebek kaç haftalık olursa olsun bebeğin alınması.
ben 2. çocuğa sahip olamayacağımı biliyorum. sizden dua istedin çünkü;
içimdeki yangın bitsin istiyorum...
her hamileye ağzımın suyu akarak bakmak istemiyorum...
oğlum kardeşsiz kaldı diye üzülmek istemiyorum...
etrafımdaki 2. yi düşünmüyor musun diye soranların ağzının ortasına yapıştırmamak için kendimi zor tutuyorum....
en önemlisi de rabbimin bana uygun gördüğü bu duruma gönlümün razı olmasını istiyorum....
oğluma rabbimin bana hediyesi olan çocuğuma mutlu, başarılı bir hayat diliyorum. o benim herşeyim....
sirke geçmiş olsun
sılacana mutlu bir ömür
olyy filmi nasıl buldun
tavada çipura nasıl yapıyorsunuz
bi yazın bakalım
papatya ilk olarak burda sıkıntılaırmızı da mutluluklarımızıda paylaşıyoruz eminim kimse sıkılmıyordur
sonrasında kendi durumumu yazayım evliliğimin ilk aylarında hamile kaldım ablamla aynı zamanlarda
düşük yaptım ardından iki kimyasal düşük ve ardından bir düşük daha
iki kez kürtaj 3 tüp bebek sayısız tahliller inan evlenip bu şhire geldim
gezmeye fırsat bulamadım hastanelerden..
hamilelere ağlayarak baktığım çok oldu halen oluyor ,ablam doğum yaptı hergün yeğenimin büyümesini izlerken içim sızlıyor
akrabalardan sürekli şu hamile bu hamile sen daha dur demeleri yüzünden uzaklaştım asosayal oldum
eşimin arkadaşları toplanıp görüşelim derler çocuk muhabbetine katılamadığımdan kaale alınmam
acıyan bakışlar iğneleyici laflar sinir hastası yaptı panik atak tedavisi gördüm
bunları yazdım ki haline şükür et,oğluna Allah hayırlı sağlıklı ömür versin.sizlere bağışlasın bak yavrun yanında
mutlaka zordur tabi ama sıkıntını hafifletsin diye benim gibi olanları bil istedim
inş. rabbim gönül ferahlığı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?