Kirli Çıkılar )))

darksea inşaallah beni kastediyorsundur da bi çemkireyim şurda

biraz önce açtım balık konusunu sordum ve pcnin başından kalktım
sonra bir daha girdiğimde online görünmüyordu okudum
cevap yazacaktım, okumaya devam ettim ve senin bu yazdıgnı gördüm.
benim 13 aylık bir oğlum var, burada söyeliyip duruyorum
haliyle her an kazaya müsait,
buraya giriyorum, bırakıp çıkıyorum
eşimde fb-bjk maçına gitti
bu durumda cocukla yalnız ilgileniyorum
yazdım kaçtım

trip olarak algılanmasın, tirp atmam, laf sokmam
polemiğe girmekten kaçınırım
ben buraya keyif almaya geliyorum, insanlar üzerimde egomu tatmin etmeye değil

bana sölediysen eğer kırılırım

dediğin filmi de izlemedim, belki elifcino izlemiştir. gecenlerde disleksi bir çocukla ilgili filmden bahsetmişti. boş vaktim olursa izleyeceğim. gecende farmasi de benzer bir filmden bahsetti. ikisini de not aldım

canım benim bahsettiğim film bu

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biraz önce yaptığım tuzlu kekim

selincim bende senin gibi çok heveslenerek aldım ama bir yada 2 kez ancak kullanabilmişimdir birde özellikle erkek çocuklarında kullanmayı çok önermiyorlar

ben burda durdukça oğlum tv izlemeye devam edecek. çocuğu alayım ekrandan.
iyi akşamlar....

abooooooooooooov
iki dk boş bırakmaya gelmiyorsunuz ha
sırayla dövecem sizi
noluyo hergün biri alınıyo
dek durun
trip yapmayın
sınavım var asabımı bozmayın

filmlerden bahsetmişsiniz, geçen akşam kızımda bir film izledik. 'pi'nin yaşamı' ismi çok değişik, çok güzel görüntüleri olan bir hint filmiydi. tavsiye ederim kızlar

%90

bugün buradan 4 tane bluz aldım kışlık kargo dahil 71 tl

darkk bi bilgisayarcıya yakışıyo mu böyle alınganlık
kapatsak bile uzun süre online görünüyoruz burda..
seni seviyoruz bizz

canım ben cevap verilmediğinde ne senaryolar kuruyorum belki kapı çaldı belki ocakta yemek unuttu belki çıkış yapmadı hala açık görünüyor ya da sorduğum soruyla ilgili bilgisi yoktur diyee..
hatta ben kaç sefer cevap yazarken bile bilgisayarı terkedip işim çıktığını biliyorum..
neyse alınma öpüyorum seni

yakın olsak hediyesiz gelmezdik valla hatta onu alır hadi sen seç derdik ne güzel olurdu sevgimizi yolluyoruz şimdilik
valla burda alınacak kimse yok herkes rahat sen de rahat ol mesela ben hep aniden çıkarım habersiz o yüzden belki sana öyle gelmiş olabilir

alınganlığa gerek yok darkçım rahat ol paylaşımını yap yorumunu yap zamanını geçir hayat kısa kırmaya kırılmaya alınmaya değmeyecek kadar kısa herkes herkesi sevmez sevemez
ben takılmıyorum beni kim seviyor kim sevmiyor seven de var sevmeyende beğenen de var beğenmeyen de ben beni seven ve beğenene bakarım neden üzeyim kendimi dimi

kapıda ödeme olsun istiyorummmmmmmmmmmmm ama yaaaaaaa morhipo markafoni trenyol duyun beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

netvarium nasıl kızlar bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…