kelebegin ruyasina gittik guzeldi bence kaptirdik gitti
selincim benim alip da en cok pisman oldugum ve hic kullanmadigim tek sey kanguru. cok kucukken daha hafif oluyor evet ama cocuk dik duramiyor hamur gibi bogulacak nefes alamayacak dye korkuyosun biraz buyunce de agirlasiyor gucun yetmiyor daha dogrusu sirtin belin kopuyor hic heves etme canim bence.. ayrica loveliye katiliorum park yatagi tek gecerim. biz de takim almistk ama buyuyunce hareket ediyor kafasini tahtalara tak tak vuruyor donerken..koruyucular da bi ise yaramiyor. ama park yatak oyle degil at icine kenarlari fileli ben cok memnunum 1 yasinda aklim basima geldi degistirdim canim
papatyacim seni cooooook iyi anliyorum ben de 2.yi dusunuyorum ben bile agzimin suyu akarak bakiyorum hamilelere. anneme cocuk istedigimizi soyledim kilo ver kolon cok sakiiiin boyle kalayim deme dedi. evet ben de oyle dusunuyorum ama annem deyince bi tuhaf oldum hakli yani..kilo verme isine cok feci sarildim, bozuldum cunku...
seyyahcim kizinin dogumgunuymus nice mutlu senelere insallah...
farmasiiiii esim ne dedi biliyor musun, pasta boregi cok yemeye basladik 5 kg almisim biraz ara verelim dediyap yap diyen adam frene basti. kadinlar klubunde ne gorursen yapiyosun sistim dedi cok guldum
karanfilim o kofteler ne gzel olmus oyle... gel de yapma
tabi bu taksitli fiyatı
ama ne yaparsam yapayım 150den aşağı düşmüyor
kasası sağlam benimkininde bide rengi çok tatlı
canım burada satıcı çocuk 136 tl den peşin olunca 100 tl ye düştü
farmasi kendi kendine iş yapanları da var kuruyorsun o evin içinde temizliği yapıyor bir ünitesi var gidip oraya şrj oluyor içeriğini filan boşaltıyordu. Markası karcherdi sanırım bir ara o markanın buharlı temizliyecilerini araştırmıştım o anda görmüştüm
fincanda keki biliyorum teflon tencerede çaylı kek yapardı annem o da çok güzel olurdu ama düdüklüde keki ilk defa duydum
bade eşimin hesabına yazdım hemen
tabi bu taksitli fiyatı
ama ne yaparsam yapayım 150den aşağı düşmüyor
kasası sağlam benimkininde bide rengi çok tatlı
ohh ne güzel burda ekmeği yazmıyolar hesaba
sonunda çıkıp gidicem tek başıma küçük bi şehir bulup yaşıycam
hergün veresiye bişey alıcam
canım bunun toz torbası nasıl oluyor??
kv nin de var bundan..
ama benimki de mantıklı dimi
büyük makine + küçük makine == ortalaması
iki ayrı yer de kaplamıyoo..
sağolsun tospaam bugün çok iş yaptı
canım bunun toz torbası nasıl oluyor??
kv nin de var bundan..
ama benimki de mantıklı dimi
büyük makine + küçük makine == ortalaması
Eki Görüntüle 646932
iki ayrı yer de kaplamıyoo..
sağolsun tospaam bugün çok iş yaptı
BELKİ BU YÜZDEN CEZA ALICAM AMA BUNU OKUMALISINIZ
HALA DAHA AYY EVLENİCEM BEN OKUYUP NOLCAK DİYEN KIZCAĞZILARA BİR DERS OLUR
BDVDE BİR ARKADAŞ KONU AÇMIŞ CEVAP BİLE YAZAMADIM
bu sabah eşim dün 5 lira vermişti onunla sohbete gittim servisle gittik servis ücreti 1 lira idi sonra 2 lira oldu eşim de bana yalan söyledin diyarek laf söylediben servise binince haberim oldu kısacası par a harcadım diye kızdı çok gücüme gitti büyük mebla olsa haklı ama 2 lira yaa keşke bende ayaklarım üzerinde durabilsem
BELKİ BU YÜZDEN CEZA ALICAM AMA BUNU OKUMALISINIZ
HALA DAHA AYY EVLENİCEM BEN OKUYUP NOLCAK DİYEN KIZCAĞZILARA BİR DERS OLUR
BDVDE BİR ARKADAŞ KONU AÇMIŞ CEVAP BİLE YAZAMADIM
bu sabah eşim dün 5 lira vermişti onunla sohbete gittim servisle gittik servis ücreti 1 lira idi sonra 2 lira oldu eşim de bana yalan söyledin diyarek laf söylediben servise binince haberim oldu kısacası par a harcadım diye kızdı çok gücüme gitti büyük mebla olsa haklı ama 2 lira yaa keşke bende ayaklarım üzerinde durabilsem
psikolog senfat filozof ben mutfalog farmasi selin sosyolog akıllıbıdık alınganlog dark bilgilog karanfil diye gider bu topic
seni bilmem de ben zengin falan olmıcam
bade sen ne anladın bacımmmmmmmmmmm
ben ödemeyi yaptım parasını eşimden alırım :))))))))))))))
annemde kırmızısı arçelik olarak var
çekiş gücünden şikayet ediyor
alalı 4-5 sene anca olmuştur kadıncağız
okadar sayfayı aradan aradan okuyum derken pat diye karşıma ne çıktı bilin bakalım akıllıbıdık alınganlog
annemde kırmızısı arçelik olarak var
çekiş gücünden şikayet ediyor
alalı 4-5 sene anca olmuştur kadıncağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?