benim torbam 30-40 cm ebatında filandır en fazla ağzında ipi var ordan bağlayıp mutfak dolap kulpuna asıyorum altına da bir leğen düzenek bu işte
alitaranın biri kuyuya attı taşları gitti
eva özet geceyim
sirkeci çay yolundan ev aldı
sevimsizin doguma az kaldı
selin bebeğine kıyafet aldı
farmasi al sattan köşeyi döndü
seyyah katiplik sınavına hazırlanıyor
karanfilce hamile, bulantısı çok
loveli, derfat, darksea ve allright 2. hamile
ben de bişey yok
kalplerarası taşındı
loveli temizlik topiğinin 1. oldu
sunny66 ve farmasi elektirikli küçük süpürge aldı
ben kendi adıma yatırım şirketi kurdum
sen de ne var ne yok
evaaa senfat eksik söylemiş, ben de eşimin şirketinin başına geçtim, artık topiğin yeni hanımağası benim, haberin olsun
senfat önce kalp atışlarım hızlandıoldum,gerçek sandım ama okumaya devam ettikçe yine ali taranlık yaptığını anladım.
benden de nolsun ilaç sektöründe dev oldum. 3 çocuk yaptım,villama taşındım.eşim de istifa etti,ticarete atıldı para basıyor. para sayma makinesi aldım başedemeyince.paralar sayılırken bi yandan kk'da takılıyorum
ben bodruma hakim oldum
eğer o yğgurdun içine tarçın katıp yiyeydin açlığını yatıştırır iştahını da bi güzel keserdiinşallah kızlar
açım hem de çoookkk..
1 kase naneli, kimyonlu, pul biberli süzme yoğurtla açlığımı gidermeye çalıştım.
ama daha da mı açıktırdı ne:26:
akşama çok süper çok güzel bi yemek yapasım var ama ne yapsam yaa süper diyince etten başka bişey gelmiyo aklıma :111:
dün kayınvalideciğim de et yapmış zaten..
patates slatası mı yapsam ki:26:
evde patatesleri eritmem lazım
ya bu sağlık bakanlığına tek tip kıyafet şeysi gelmiş ya
bi kaç fotoda baktım hep beyaz gömlek siyah pantolon acaba dedim katiplere de mi getirdiler
eğer o yğgurdun içine tarçın katıp yiyeydin açlığını yatıştırır iştahını da bi güzel keserdi
ygs için sana bir tüyo eğer görev çıkmadıysa ösym ye faks yolla iade görevlerden istiyorum diye çıkar
tarçını hiç denemedim ama içinde nane ve kimyona bayılıyorum.
bizim okulda bi müdür yard. var.
o da ayarlıyor bazen muhetemelen dediğin işi yapıyordur.
ne bilim ilk defa görev çıkmadı bana yani ales de bile çıktığı oluyordu :111:
biliyorsun bize az çıkar.
hatta ben hep yedek bina gözetmeni çıkıyorum bu sınavlarda.
acaba bi hayır mı var dedim içimden kardeşim de gircek yaa..
belki annem babamla heycan yapar benim gitmem onun için daha iyi olabilir bana çok güvenir çocuğum.
baksana gece uyuyamayınca bile kapıma dayanıp abla uyuyamadım diyor..
tek sözümle süt iç dememle de içip aniden uyuyor
merhaba kızlar
selinnnnnnnnnn sakın etin buzunu çözdürüp tekrar kullanma çok sakıncalı
sunny abla güle güle kullan süpürgeni
seyyah ben özellikle uygun fiyatlı eve kadar taşıyacak bir sanal market arıyordum
ikisi de değil canım.
artık ben yoruldum..
her şeyi görmiyeceksin herşeye sinirlenmiyceksin.
çok şey beklemiyceksin.
verilene teşekkür etcek verilmesi gereken verilmediğinde hiç dert edinmiyceksin..
kısacası mala bağlıycaksın
hayat bayram oluyor o zaman..
bi şeyine sinirlendim gitmedim aklımca cezalandırdım noldu her şey daha kötüye gitti şimdi hiççç üzülmüyorum.
her gittiğimizde gece vakti otobüsle geri geliyoruz. otobüsle yarım saat arabayla 5 dk. kp in araba aşağıda yatıyo eşim darılıyo üzülüyo kendi kendine..onu teselli ediyorum boşver aşkım başka bi kişiye misafirliğe gittiğimizi düşün hiççç üzülmeee..:86:
benim iyliğime karşı kötülük mü buldum üzülme düşünme..
rahatlık burdaymış.
en son geldiklerinde kardeşimin çok çalıştığını düşündüğünü söylediler görümcemle kaynanam.
neden görümce ünv. sınavına hazırlanıyor sürekli kardeşimi soruyorlar ben de az çalışıyor diyorum çünkü en ufak fırsatta internete dalıyor haftalık kurtlar vadisi vs dizi takip ediyo beyfendi. kaynım gibi çalışabilse keşke demiştim.
buna bozulmuşlar meğer hemen anladım ondan laf çaktırdıklarını.
yok kaynım hiç çalışmamış da test kitapları öylece boş kalmış da.. hey Allahım yaaa
eskiden olsa üzülürdüm kaynım odasından çıkmadı psikolojisi bozuldu. çalışmaktan kafa gitti sınav öncesi rehber öğretmeni tokatladı da kendine öyle geldi..
karanfil bunları mı saydırmak istersin yoksa hiç bunları söylememişler gibi düşünüp bi daha da bu konuda ağzını açmamayı mı..
tabiki ikincisi çatlasınlar artık kardeşimle ilgili bi laf çıkar mı ağzımdan. saatlerce şöyle çalış böyle çalış diye gaz verilir mi görümceye.. hayır en güzel dileklerini sun bitir... bu kadar... ayrıntılara girme boğulma yüzeyselci ol bitti.
ama her şeye rağmen kv nin ne yapacağı belli olmaz kendimi her şeye hazırlamaya çalışıyorum.
çok ilginçmiş.
ilk defa duydum bu hikayeyi..
benim babam da öyle...
ama erkeklerde bu özelliğin tam tersi erkekler de var.
kp eve yiyecek bişey almayarak cezalandırırmış evdekiler eskiden. şimdi alır artık ama yine de abartmaz.
geçen de kv gelirken tatlı getir diyor evde pekmez var ya işte diyor
oo benim babama söyle havada karadaa
arası olmalı bi erkek yaaa
tabi basıyolar içine fosfatı.. beyazlatır..
sinir oluyorum tr deki kimyasal orandaki yükseklik miktarına..
ama olmazsa sakız gibi çıkmaz tabi beyazlarımız.
canım ben hiç bi alışveriş sitesine üye değilim kii..
pek bi eziğim o konuda zaten
senfat sen nesin yaaa:111:
iade görevi için müdür yardımcını işe karıştırmana gerek yok kendin de halledebilirsin. burda eşimin arkadaşları var adamlar asistan ama yöre dışı görev çıkıyor farklı illere gidiyorlar (normalde yard doçtan itibaren çıkar) bir görev bin lira para demek oluyor.
eğer kardeşin sana güvenirse ve onu yatıştırabilirsen senin onunla olman belki daha hayırlı.
karanfilce 12 senenin 11 senesi aynen yaptığımşeyler bunlar ......
öyle bir rahatım ki keyfim beyde yok böyle olunca
yolu bulmuşsun aynen devam et canım
öyle yapmaya çalışıyorum.
ama insanım inşallah çok büyük şeylerle sınanmam ve kırılma noktamda kopmam inşallah..
kötülüğü kim ister her iki tarafa da zarar.
kötülük değil canım insanına göre hareket etmek gerek bazen de çünkü herkes aynı muameleden anlamıyor maalesef bazen
sadece resmiyet biraz mesafeden bahsediyorum
bal şeker gibi geldi doğrusu bana
UYGUNMU bılemıcemde hepsıburadanın sanal market uygulaması var
şok daha ucuzu yokkkkkkkkkkk
bir de bim a 101 paklar beni
favorim şok market ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?