Kirli Çıkılar )))

benim torbam 30-40 cm ebatında filandır en fazla ağzında ipi var ordan bağlayıp mutfak dolap kulpuna asıyorum altına da bir leğen düzenek bu işte

alitaranın biri kuyuya attı taşları gitti

düzenek baya zorlayıcıymıss yaaa :=)
tesekkur ederım
buarada supurge alan bırı varmıs 37 tl
neymıs kı o merak ettım bende benım supurgem arzum cleanrt halı dovme ucu fılan varda
hanı dık fantom fılanmı alsam dıyorum aksamları sdoyle bı cektırıverırdım ortalıfgı

evaaa senfat eksik söylemiş, ben de eşimin şirketinin başına geçtim, artık topiğin yeni hanımağası benim, haberin olsun

ben bodruma hakim oldum

yaptığım o kadar işten sonra çok iyi geldi bunları okumak
öldüm gülmekten
daha yemek yapılacak
ve de geriye kalan bi sürü iş
güya kuaföre de gidicektim saçlarımı kestirmek için

eğer o yğgurdun içine tarçın katıp yiyeydin açlığını yatıştırır iştahını da bi güzel keserdi

ygs için sana bir tüyo eğer görev çıkmadıysa ösym ye faks yolla iade görevlerden istiyorum diye çıkar

tarçını hiç denemedim ama içinde nane ve kimyona bayılıyorum.

bizim okulda bi müdür yard. var.
o da ayarlıyor bazen muhetemelen dediğin işi yapıyordur.
ne bilim ilk defa görev çıkmadı bana yani ales de bile çıktığı oluyordu :111:
biliyorsun bize az çıkar.
hatta ben hep yedek bina gözetmeni çıkıyorum bu sınavlarda.

acaba bi hayır mı var dedim içimden kardeşim de gircek yaa..
belki annem babamla heycan yapar benim gitmem onun için daha iyi olabilir bana çok güvenir çocuğum.
baksana gece uyuyamayınca bile kapıma dayanıp abla uyuyamadım diyor..
tek sözümle süt iç dememle de içip aniden uyuyor

merhaba kızlar

selinnnnnnnnnn sakın etin buzunu çözdürüp tekrar kullanma çok sakıncalı

sunny abla güle güle kullan süpürgeni

seyyah ben özellikle uygun fiyatlı eve kadar taşıyacak bir sanal market arıyordum

iade görevi için müdür yardımcını işe karıştırmana gerek yok kendin de halledebilirsin. burda eşimin arkadaşları var adamlar asistan ama yöre dışı görev çıkıyor farklı illere gidiyorlar (normalde yard doçtan itibaren çıkar) bir görev bin lira para demek oluyor.

eğer kardeşin sana güvenirse ve onu yatıştırabilirsen senin onunla olman belki daha hayırlı.

UYGUNMU bılemıcemde hepsıburadanın sanal market uygulaması var

karanfilce 12 senenin 11 senesi aynen yaptığımşeyler bunlar ......
öyle bir rahatım ki keyfim beyde yok böyle olunca
yolu bulmuşsun aynen devam et canım

Son düzenleme:

benim çıkmadığı olmamıştı ama çıkmayan arkadaşlar mdr yd. ile gitmiş bişeyler yapmışlardı sağol canım söylediğin için aklımda bulunsun.

bizde çok para verilmiyor en son kpss de 90 yatmıştı.

karanfilce 12 senenin 11 senesi aynen yaptığımşeyler bunlar ......
öyle bir rahatım ki keyfim beyde yok böyle olunca
yolu bulmuşsun aynen devam et canım

öyle yapmaya çalışıyorum.
ama insanım inşallah çok büyük şeylerle sınanmam ve kırılma noktamda kopmam inşallah..
kötülüğü kim ister her iki tarafa da zarar.

öyle yapmaya çalışıyorum.
ama insanım inşallah çok büyük şeylerle sınanmam ve kırılma noktamda kopmam inşallah..
kötülüğü kim ister her iki tarafa da zarar.

kötülük değil canım insanına göre hareket etmek gerek bazen de çünkü herkes aynı muameleden anlamıyor maalesef bazen

sadece resmiyet biraz mesafeden bahsediyorum

bal şeker gibi geldi doğrusu bana

eva hoşgeldin sefalar getirdin canım
maaşaallah görüşmeyeli üçüzlerin olmu ha Allah analı babalı büyütsün

mesafe güzeldir.... çoğu zarar azı karar... hiç kimseyle yüzgöz olmayacaksın ne kalp kıracaksın ne kalbini kırmalarına müsade edeceksin ayarını tutturdunmu inşallah devamıda geliyor ha kendimi yıpranmama hususunda daha çok çalışmam lazım ama olacağına inanıyorum inş.

geçen gün kayınvalide hatun
kışlık donducuya koyduklarımdan bitenler var mı soruyor kendi dondurucusundan bezelye vişne vs götürmemi söylüyor
herhalde temmuza kadar bitmez böyle olursa

bir de geçtiğimiz günler de kızım ben sağken kaplarını doldurmaya bak diyor datlu kaynanacuğum benimmmmmmmm hanyayı konyayı gördü ne yapsın sıkı tutuyor bu caduuuuuuu gelini

şok daha ucuzu yokkkkkkkkkkk

bir de bim a 101 paklar beni
favorim şok market ama

a101 ve şok markete hiç gitmedim evimin yakınında yok ama bime gidiyorum bazı ürünleri uygun kaliteside kötü değil yani ama geçen pastaban aldım ordan hiç beğenmedim :S misafir için yapmıştım onu annemlere götürdüm unodan yeni pastaban alıp pasta yapmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…