farmasim,yatırım danışmanım :))
elinde yüksekten tl. ile alınmış altınların olsa,ve kös kös oturuyor olsan,şu piyasa şartlarında ne yapardın?
al sana ales sorusu... :))
karanfilce banyomda duşakabin yok duş perdesi yaptırdım o da ayrı bir mevzuu
geniş banyoda yıkanmamak açısından manen yani
abdesti banyoda derken banyodaki lavaboyu kastediyorum canım
ayrıca banyodaki klozet kapağını da açık tutmam manevi açıdan
ve de sık sık banyo zeminini yıkarım
merhabalar ,
farmasicim, "kirli çıkılar" adının "hızlı kirli çıkılar" olarak değiştirilmesini teklif ediyorum.. atlaya atlaya okuduğum halde başım döndü :111:
bugün 1 günlük kar tatilimiz vardı.. her zamanki gibi sabah hazırlanıp okul yoluna çıktıktan sonra haber gelditabii dışarı çıktıktan sonra kızı eve sokmak imkansız gibi olduğundan biz de bahçede kardan adam yaptık :) sonra eve gelip evin temziliğini yaptım ve yemeğimi hazırladım bugün 3 buçukta BEP planı hazırlama seminerimiz vardı o da iptal olaydı iyiydi tatilden dolayı hem işimi yaptım hem yemeğimi :) bir de kurtulduğum 3 katın nöbeti de cabası valla ne yalan söyleyeyim en çok nöbetten yırttığıma seviniyorum
yaramaz kuzum ve kardan adamımız :)
Eki Görüntüle 649387
ahahahahahahaah ondan kolay ne var
var elimde o dediğin cinsten ve de bekliyorum :)))))))))
kendi evimiz olsa ilk işim duşakabin ve klozetli tuvalet yaptırmak ve oraları paspaslarla döşemek olcak
eşim her gün traş olur her gün banyoyu temizleyemem ben..
duşakabin ya da perde bile olsa yine de en güzeli örtülü girmek banyoya.
bu arada kızlar klozet ve duşakabin yaptırmak ucuz yollusundan kaça mal olur bileniniz var mı???
karanfilce banyomda duşakabin yok duş perdesi yaptırdım o da ayrı bir mevzuu
geniş banyoda yıkanmamak açısından manen yani
abdesti banyoda derken banyodaki lavaboyu kastediyorum canım
ayrıca banyodaki klozet kapağını da açık tutmam manevi açıdan
ve de sık sık banyo zeminini yıkarım
kendi evimiz olsa ilk işim duşakabin ve klozetli tuvalet yaptırmak ve oraları paspaslarla döşemek olcak
eşim her gün traş olur her gün banyoyu temizleyemem ben..
duşakabin ya da perde bile olsa yine de en güzeli örtülü girmek banyoya.
bu arada kızlar klozet ve duşakabin yaptırmak ucuz yollusundan kaça mal olur bileniniz var mı???
boşuna ales sorusu demedim kızım,onu biz de biliyoz ve bekliyoz zaten....
farklı,şok şok şok olabilcek bir çözüm önerisi arıyoruz....
bekle bekle,nereye kadar,aaaaaaaaa,sıkıldım ama....
şimdi, ben bunları önce sterline çevirsem,sonra yen e,sonra da gümüş alsam vs...... :)))
eşim diyor ki arkadaslarına söle (siz oluyorsunuz) altının düşmesini istiyorlarsa sen biraz altın al. ne zaman alsam düşer de
tuvalet kagıdının kalitesi ve dandik olanı net anlaşılıyor. kalitesi olanı ele epey rulo yapmak gerekiyor. ben orta halli bi şeyler alıyorum. ama tüm ucuzları da denedim, beğenirsem devam edeyim diye ama çok gidiyor. şimdi sabun kokulu çıkmış, onu deneyeceğim.
çalıştıgım iş yerlerinin bazılarında tuv. kagıdı sorun olurdu. bir iş yerinde emekli öğretmen özel eğitim açmıştı. o zamanın parasıyla (o yıllarda özel eğitimin kazancı iyiydi) 30 bin falan eline kalırdı ama kadın dikkat etmiş, kim ne kadar koparıyor diye(çocukların burnu silinirdi falan) falancı hanım çok koparıyor diye kadını ifşa etti. dandik meseleden kalp kırıldı. ama patron çok rahatsız olmuş demek. o yuzden başkasının evinde falan bir şey kullanacaksam dikkat etmeye calışırım. o insanın gözüne batabilir ne kadar zengin olursa da olsun.
eşim çok kullanır kağıt türevlerini, usg de falan bir havlu koparır verir hastaya, yarısını temizce çöpe at, özelde olsa patron sana bağırırdı bu konudan diye espri yapıyorum ama devlette en ucuzu, eline aldıgın an dağılan kağıdı veriyorlar.
ben elimin ölçüsünü ayarlayamam diye konsantre deterjan ve yumuşatıcı henüz denemedim. bir tek renkliler için omonun sıvısını kullanıyorum. aslında daha çevresel oldugu için konsantre almak lazım ama rulo işine dönmesin
tuvalet kagıdının kalitesi ve dandik olanı net anlaşılıyor. kalitesi olanı ele epey rulo yapmak gerekiyor. ben orta halli bi şeyler alıyorum. ama tüm ucuzları da denedim, beğenirsem devam edeyim diye ama çok gidiyor. şimdi sabun kokulu çıkmış, onu deneyeceğim.
çalıştıgım iş yerlerinin bazılarında tuv. kagıdı sorun olurdu. bir iş yerinde emekli öğretmen özel eğitim açmıştı. o zamanın parasıyla (o yıllarda özel eğitimin kazancı iyiydi) 30 bin falan eline kalırdı ama kadın dikkat etmiş, kim ne kadar koparıyor diye(çocukların burnu silinirdi falan) falancı hanım çok koparıyor diye kadını ifşa etti. dandik meseleden kalp kırıldı. ama patron çok rahatsız olmuş demek. o yuzden başkasının evinde falan bir şey kullanacaksam dikkat etmeye calışırım. o insanın gözüne batabilir ne kadar zengin olursa da olsun.
eşim çok kullanır kağıt türevlerini, usg de falan bir havlu koparır verir hastaya, yarısını temizce çöpe at, özelde olsa patron sana bağırırdı bu konudan diye espri yapıyorum ama devlette en ucuzu, eline aldıgın an dağılan kağıdı veriyorlar.
ben elimin ölçüsünü ayarlayamam diye konsantre deterjan ve yumuşatıcı henüz denemedim. bir tek renkliler için omonun sıvısını kullanıyorum. aslında daha çevresel oldugu için konsantre almak lazım ama rulo işine dönmesin
biz yaptırdık kiradan düştük
sizin ev sahibi öyle yapsaya
haa ne kadara yapıldı hiç bilmiyorum ousa sormadım..
karanfilce duşakabin fiyatları verdiğim listede 500- 1000 tl arası ortalamalı değişiyor inceledin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?