hayır canım fiyatlar görünmedi hiç
gelip montaj filan ne kadara mal olur ki klozet de dahil.
kızlar bulunduğunuz yerde şok market varsa orada beyaz güvercin marka tuvalet kağıdı var tavsiye ederim
annem selpak solo türküleri söylüyordu
onun dışında zincirlerini kırıp da denemiyordu
bir gün ısrar ettim aldırdım şimdi de ondan başka almıyor
lüzumsuz yere fazla para veriyordu bence kalite olarak da dedim senin solona selpağına bin basar
çünkü erimeyen bir yapısı var
biz de öyle düşünüyoruz ama bilmiyoruz kabul eder mi zaten kendi yurt dışında vekiliyle görüşcez.
ama birinci önceliğimiz klozet annem için.
hani ucuz yollusundan şöyle marka olmayan ne kadara mal olur bak sen bileydin iyiydi ikisi ne kadar mal oldu bi sor akşam eşine.
istanbul da çok pahalı değildir nasılsa.
adamın evine çook marka bişey yaptırmaya gerek yok. biz güzel kullanıyoruz ama her kiracı bir olmaz yazık olmasın onca masrafa..
ben yüreğimin götürdüğü yere gidiyorum
bana dua edin
dur bakim şu şok konyada nerelerde var bi aratıyım
ama biminki gibi mi ben biminkini sevmedim ucuz olanı
valla klozeti filan marka olarak ev sahibi kendi sipariş verdi
ne de olsa kendi evine kalacak diye..
adam hepsini koçtaştan aldı bakıp söliim markasına göre
kiradan da 100 100 eksik verdik
yani öyle bikaç ay kira vermeme yok ev sahibide sıkıntıya düşmedi
sizde öyle yapın
karanfil duşa kabin metrekareye göre değişiyo bizim küçüktü 250 300 e geliyor
klozet ecenin yani pek aman aman değil oda bütün parçalar 150 gibi bişey oluyo
çok çok olsun ikisi (duşa kabin büyük olsa)600 e patlar
bunuda 3e bölüp kiradan kesin
merhabalar ,
farmasicim, "kirli çıkılar" adının "hızlı kirli çıkılar" olarak değiştirilmesini teklif ediyorum.. atlaya atlaya okuduğum halde başım döndü :111:
bugün 1 günlük kar tatilimiz vardı.. her zamanki gibi sabah hazırlanıp okul yoluna çıktıktan sonra haber gelditabii dışarı çıktıktan sonra kızı eve sokmak imkansız gibi olduğundan biz de bahçede kardan adam yaptık :) sonra eve gelip evin temziliğini yaptım ve yemeğimi hazırladım bugün 3 buçukta BEP planı hazırlama seminerimiz vardı o da iptal olaydı iyiydi tatilden dolayı hem işimi yaptım hem yemeğimi :) bir de kurtulduğum 3 katın nöbeti de cabası valla ne yalan söyleyeyim en çok nöbetten yırttığıma seviniyorum
yaramaz kuzum ve kardan adamımız :)
Eki Görüntüle 649387
multijet başıma gelen bir şeyi paylaşayım
mezun olmama 1 ay falan var. narlıdere huzurevi (sakinleri dinleme tesisi olarak uygun görmüşler adını, h.evi olumsuz şeyler çağrıştırıyor) psikolog arıyordu. neyse gittim insan kaynakları müdüresi ile görüştüm. ok dediler. elime bir kağıt verdiler, bunları tamamla, 1 kişi daha alacagız dediler. ben de sınıftan samimi olmadıgım birine ders arasında söledim. siz ev o tarafa yakın istersen sen de başvur. o da dedim benim dayım oranın müdürünü tanıyor olur o iş.
neyse narlıdere bize çok uzaktı. yani ordan ev tutmak gerekli. ben hayaller kurmaya başladım. ordan ev tutacagım, arkası dağ, önü deniz, mis gibi hava, iş yeri süper lüks, deniz manzaralı restaurantı falan var. aşçılar efes otelinden gelmiş, spor salonları, havuzları, yaşlıları hep üst düzey emekli, vali, kaymakam, paşa emeklileri falan.....
bu bahsettiğim kız iş yerine başvurmuştu. akraba aracılıgıyla. neyse kızın ismi nevaldi, kankası da seval. nevalle sevali işe almışlar. ben evrakları tamamlayıp gittim, müdüre hanım bana ben sana iş olacak demedim, başkasını aldık dedi. ben de elime evrakları verdiniz, aaa ben mi verdim diye inkar etti gösterdim belge listesini. o gun ordan ayrıldım, yaşım küçük oldugundan bişey diyemedim, omuzlarım çöktü ve çıktım. şimdi aklım olsa ooo neler saydırırdım kadına. işini düzgün yapın, beni yordunuz, o kadar evrak tamamladım falan diye. sanki başka iş olmayacakmış gibi çok üzüldüm. otobüse bindim ve alsancaka gittim, ama otobüsde o kadar çok ağladım ki, tutamıyorum kendimi, gözümden yaşlar süzülüyor. kendimi kandırılmış, kullanmılmış gibi hissediyorum. herkese de yaymışım, işe başlayacagım oraya diye, hatta beni yemeğe götüren teyzeler olmuştu, okul bitmeden iş buldum diye başarımı kutlamaya. orası olmadı ama halbuki okul biter bitmez hiç beklemeden ertesi gün işe başladım. h. evine bizim sınıftan bir de ömer diye birini işe almışlar.
aradan zaman geçti ve ben ne için hatırlamıyorum ama oraya gitmek zorunda kaldım. ve 3ü birbirini yemişler. ömere gidiyorum kızların hakkında konusuyor. kızların yanına selam vermeye gittim ömer hakkında konusuyorlar. bunların geçimsizliği idareye kadar yansımış ve işlerine son verilmiş sonrasında diye duydum.
ben başıma gelen olayda şöle bir sonuç çıkardım.
- bi yere hayırlı bir iş için başvuruyorsan sonuçlanıncaya kadar kimseye söylemeyeceksin. olmama ihtimalinde rezil olmamak için. işini halledip, en son haber vereceksin.
- böylesi çok daha hayırlıymış, yoksa oradan ev tutmak zorundaydım ve aldıgım maaş ev kirasına gidecek, rahatım iyi olsaydı da devlete geçip, eşimle tanışma fırsatım olmayacaktı.
o zaman böylesi hayırlıymış demeyi bilmiyordum, yaşım çok küçüktü. Rabbim en güzelini yazmış ben bilmeden. bir de mesleğim o zaman çok revaçtaydı, her halikarda iş bulurdum ancak herkese yaydıgım için de ekstra üzülmüştüm. gerçi iş bulamasydım sonrasında yine böyle der miydim acaba
senin içinde gerçekten hayırlısı buymuş. torpille gelinen yerden bir hayır gelmezdi sana ve ailene. hakkettiğin yere Allah'ın rızası ile gelirsin inşaallah
sağol canım
sizden bilgi topladıkca eşimi sıkıştırıyorum.
eşim hep yaptırmaz gözüyle bakıyor.
ama biz oturmadan önce dünyanın vestiyeri lavabo dolabı ve mutfak dolabı istedik yaptırdılar.
ben de sen söyle diyorum.
hele klozeti hastamız var diye sıkıştırcaz.
seyyah kendi kendini gaza getirme mantıklı ol lütfen.
bunu çok ciddi söylüyorum.
yazdıklarının altına imzamı atıyorum bir benzerini ben de yaşadım, ama üzüldüğüm zamanlara yanıyorum meğer Rabbim bana çok daha güzel yerler layık görmüş ilerisi için:) geç anladım:)
"hakkettiğin yere Allah'ın rızası ile gelirsin inşaallah" bu cümleye bayıldım özellikle:) her işte yaradının rızasını aramak ve onu o rızayla yapmak mühim mesele:)
hepinizi Allah rızası için çok seviyorum, genel anlamda konuşma ve yazma özrüm var o yüzden sürekli okusam da yorum yapmıyorum yapamıyorum fıtrat bu konuşmak ve yazmak uzağımda şeyler:)
muhabbetiniz daim olsun pek muhterem kk bacılarım, gerçek hayatta buradaki samimiyet iyi niyet yok:) maşaallah barekaallah suphanallah:)
badecim cık eşimi ikna edemedim sadece klozet için konuşcakmış.
neyse annemin sebebiyle tuvalet bekleme işkencelerinden de kurtulurum.
klozeti eşime devrederim.
senfat hikayeni okudum..
hepimizin başında ne çok var bu hikayeden.
ben de Mat. öğretmenliğini kazanamadım diye üzülmüştüm. şimdiyse iyiki olmamış diyorum.
yazdıklarının altına imzamı atıyorum bir benzerini ben de yaşadım, ama üzüldüğüm zamanlara yanıyorum meğer Rabbim bana çok daha güzel yerler layık görmüş ilerisi için:) geç anladım:)
"hakkettiğin yere Allah'ın rızası ile gelirsin inşaallah" bu cümleye bayıldım özellikle:) her işte yaradının rızasını aramak ve onu o rızayla yapmak mühim mesele:)
hepinizi Allah rızası için çok seviyorum, genel anlamda konuşma ve yazma özrüm var o yüzden sürekli okusam da yorum yapmıyorum yapamıyorum fıtrat bu konuşmak ve yazmak uzağımda şeyler:)
muhabbetiniz daim olsun pek muhterem kk bacılarım, gerçek hayatta buradaki samimiyet iyi niyet yok:) maşaallah barekaallah suphanallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?