Kirli Çıkılar )))

şu anda üzüldüğümüz tüh yaa neden böyle oldu keşke şöyle olsaydı dediğimiz şeyler gelecekte iyi ki öyle olmuş dedirtiyor. Senfat ın anlattığına benzer hikayeler benim de başıma geldi kariyerimle ilgili; şimdi geçmişe döndüğümde o anki olmasını istediğim şeyler iyi ki olmamış diyorum.

1999 da tayinim iyiki çıkmamış dedik sonradan çünkü ben gitmiş olsam anneciğim eşi de ölmüş kafayı yerdi

ana kız birbirimize destekçi olduk

uşak tayinlerde sosyal bilgiler öğretmenliği kadrolarını hep dolu göstermişti bir yıl önce tayin istesem de atanamzdım büyük ihtimal

ama ben önce güneydoğuya gidip eş durumuyla gelebilme imkanı buldum o boş kadrolardan birine
insan sonradan herşeyi çok daha iyi anlıyor
yoksa hayatta gelemeyebilirdim şimdiki okuluma

bana da okuldakiler arada takılır.
sen ne ballısın diye.
ama kıskanan bi kiş var zümrem
çok kanına dokunuyor benim konya merkezde olmam hemen af gelmesi ben eş durumundan bile burda değilim
ama insanlar başarıyı hiçe sayıyorlar onlar için doğuda çalışmak kriter.
bence ikisi de kriter olabilir.

canımsın sağol hep hayırlısı bu diyorum kendimi teselli etmeye çalışıyorum
dediğin gibi Allah rızası ile bir yere girmek çok önemli ama bazen gönlüme söz geçiremiyorum
çok umutlanmıştım ben neyime umutlandıysam
mülakat notlarımın çok iyi olduğunu söylediler bana
e güvenlik soruşturmam da temiz
sadece birilerinin adamı olmadığımdan olmadı
onu da hazmedemiyorum

ben saklı tutmaya çalışsam da o kadar alakasız kişiler duydu ki
internette çarşaf çarşaf liste var
hatta gittiğim yerlerden birindeki hakim dedi bana: aa kazanmışsınız mülakat ne zaman diye
baktım aval aval, adamın yanına ilk defa gidiyorum
dilekçelerden ismimi biliyormuş listeye bakarken görmüş yetmemiş bir de kalemine söylemiş

ben en çok eşimin yanına döneceğim için istiyordum
sonrasında da Ankara da olmak daha kolay olacaktı şu anki duruma göre
bir de işte mesleğimi sevmiyorum değiştirecektim iyi olacaktı
nasip kısmet
yine var sınav yine gireceğim belki yine eleneceğim
bakalım belki zamanı vardır da olur
öncelikle hakkımda hayırlısı

kızlar hayırlı günler herkese bugün eşim geç gitti, ancak geçmişi okudum geldim

abla şöyle söyleyeyim insan orda düğün yapmak için ne kadar parası olduğunu bile bilmemeli
300 kişilik yemekli bir düğün 60 70 bini geçiyor rahatlıkla
ve tüm organizasyon içinde bile değil

neden şaşırdım bilmem. belli zaten pahalı bir yer olduğu 10-15 bin arası bir fiyatta düşünüyorsanız, polisevini düşünün derim böcük. mekan olarak orası kadar gösterişli olmayabilir ama koyduğun fotoya aldanma, yuvarlak masalar ve süslemelerle çok şık görünüyor. bir de menüde herşeyin fiyatı tek tek belirlendiği için istediğini ekleyip çıkarabiliyosun. etin, pilavın, patatesin, böreğin, ordövr tabağının vs ayrı ayrı fiyatları var. süslemede de aynı şekilde. yazın, bir hafta sonu nişanlınla gidip bir düğüne şöyle bir bakıp çıkabilirsiniz. bu fiyatta boğazda başka bir mekan var mıdır bilmiyorum. ama tabi nikahtan sonra arkadaşlarla eğlence de güzel bir seçenek allah gönlünüze göre versin canım

benim kızımın görümcesi de sürpriz yapıp balayı için otel ayarlamış onlar için, ama kızın içinde kötülük yok. sadece yardımcı olmak istemiş ama benimki neden benim yerime karar veriliyo deyip bir celallendi, nerdeyse balayına gitmiyolardı

ah o eleştiriler kişi sayısı yazarsın kızarlar, çocuk için kızarlar. fazla kişi gelince kapıdan mı çeviriyosun sanki ama ona göre ayarlıyosun, mekanı, bütçeyi, vs.

böcük resimlere baktım portaxe güzel bir mekanmış tabi parası da güzel. Baltalimanı polisevinin yerini eşim çok anlatıyordu manzarası şöyle iyi böyle güzel diye bi gidemedim :26:

git canım müsait olduğunda mutlaka. bizim davetliler çok beğendiler manzarasını. bir de açıkhava olunca sigara içenler için de sorun olmuyo. kapalı salonlar sgara yüzünden boş oluyo hep

çok güzel anlatmışsın senfatcım. büyük kızım şu anda hiç istemediği bir yerde ve alanda çalışıyor. bir tanıdığımız bir ilaç şirketinde iş ayarlayacaktı, okurken öyle diyodu. sonra hiç ses çıkmadı çok hayal kırıklığına uğradı kızım. o zaman ona her işte bir hayır var diyordum. o da bana diyo ki anne dediğin hayır bu iş miydi yani ben de ona sen bilemezsin neyin hayır olup olmadığını diyorum daha küçük, öğrenecek tabi.

dediğiniz gibi Allah rızası ile olur olacak olan
hayırlısı buymuş diyorum
her akşam namaz kılıp dua ettim bu iş için
hala da ediyorum bir tane daha sınav var
Allah'tan hayırlısını istiyorum hep
hepimiz için de hayırlısını versin inşallah

b
gören nereden torpillisin der durur

Yüce Allah'tan torpilim derim
hamd olsun kimseye diyet borcum yok

ben de torpil buldun mu diyene Allah'tan başka kimsem yok ama daha kimim olsun ki derdim
Allah hayırlısı olmadığı için vermedi bana biliyorum

doğru söylüyorsun benim de aynı şekilde çok şey başıma geldi
ama işte bazen insan bilse de herşeyin Allahtan olduğunu, hayırlısı diye dua etmeyi yine de üzülüyor

çok uzattım sıkmadım umarım sizleri
kimseye dert yanamıyorum bu kadar üzüldüğümü bilmesini istemiyorum kimsenin
zaten annem benden çok üzüldü onun yanında aman napcaktım zaten ben burda daha rahatım diyorum
geçecek nasıl olsa iki gün daha üzülür unuturum sonra

yine de ders çalışıp dua etmeye devam
belki hayırlısı ise vakti geldiğinde olur

kızlar soğuk odamdaki turşuları birledim ettim neyse dolaba koydum dolabı da temizlemiş oldum.
tuzladığım peynirlerin de suyunu hazırladım o da tamam.
annemi ziyarete gitcem inşallah. gelriken bir iki işletme...
ardına da pazara uğruyacam.

onsa gelince ek ders yatmadı..
yatmadığı sürece işime yaramıyor zaten çünkü düşüşte..
boşuna saf saf pc başında ons takip etmemin de anlamı yok..
hadin hoşçakalın

merhaba tekrardan 2.5 saat boyunca toplantıdaydım bu kuruma ve birime gelmekle iyimi yaptım bilmiyorum daire başk. ne zaman toplantı yapsa bütün çalışanları yeriyok eziyor kendini methediyor bu durumda motivasyon kırılıyor kendini işe yaramaz hissediyorsun

az önce anane aradı k valideme saydırıyor sabahın köründe aradı beni ne diye telaş yapıyorlar diyor

kpeder geliyormuş bir geceliğine yemeğe k validemlere geçeceğim
bugün de yemek pişirmekten yırttım

yahu sen yemek pişiriyor musun ki
yaparsan arada kurabiye profiterol onu da zaten yemeyip dağıtıyormuşsun
nedense bize hiç gelmedi

yahu sen yemek pişiriyor musun ki
yaparsan arada kurabiye profiterol onu da zaten yemeyip dağıtıyormuşsun
nedense bize hiç gelmedi
pişiriyorum tabi dün mesela konserve menemen yapıyordum köpürdü bozulmuş sanırım eşim diyor ille yiyelim deli misin dedim yersek sabaha çıkmayız
sirke öyle bi adetin var maden dağıtım listesine benim ev adresinide eklermisin lüffften
evet ben hamurişi yapınca çoğunu dağıtıyorum yakınlardaysan elimde bi tabakla bir gece ansızın kapını çalabilirim (genelde geç saatlerde pişirmiş oluyorum )

3 lt lik yumuşatıcım tam 3 ay gitmiş üzerinde 30 yıkmalık diyor 48 defa kullanmışım
üstelik sulandırmadım artık yumuşatıcımın kokusunu yoğun hissetmek istiyorum

10 kglık deterjanımı da açalı tam 4 ay olmuş sanırım 1 ay daha gider

sirkencim verilmiş sadakanız varmış gerçekten Allah korumuş sizi

başta sirkeci olmak üzere bi özet geçmediniz bu gariban kardeşinize herkese hemen sıra sıra dökerdiniz ne var ne yok
:2:

sirkencim verilmiş sadakanız varmış gerçekten Allah korumuş sizi
ben açınca hafif bi ekşilik hissettim ama domatesten sandım çünkü domatesler yerli üretimdi ve çok lezzetliydi eşime baktırdım iyi bozuk değil dedi ben atalım dedim o yok dedi engel oldu bana
tavada köpürüp garip kokular çıkardığını görünce direk kendi attı ousum

başta sirkeci olmak üzere bi özet geçmediniz bu gariban kardeşinize herkese hemen sıra sıra dökerdiniz ne var ne yok
sana da merhaba evaa nasılsın kuzum son zamanlarda iyice yoğunlaştın yetişemez oldun

hemen özetleyim dünden bu yana
olraytın bakıcısı işi bırakıyormuş kendine ssk lı bi iş bulmuş olarayta bakıcı arıyoruz tabi o zamana kadar annesi yetişecek.
meyra altını yüksekten aldığı için onsa melül melül bakmakta (benim de ondan farkım yok )
farmi habire al sat yapıp kazanmakta servetini katlamakta
karanfil ders ücreti yatışını beklemekte banyosuna klozet taktıracak bi de duşakabin
multijet önümüzdeki sınavlar için kopya yazmakta
senfat kargodcuları kovalamakta bebek bezi tuvalet kağıdı diye
böcük düğün mekanı aramakta (istanbullusun az sen de yardımcı ol ben burdan yetemiyorum )
ben sahici yenge oluyorum en kezbanından
seyyah da bodrumu yazdı yazın ona baskın yapacağız

Son düzenleme:

seyyah bodrum mu sakarya mı diyordu iş için zannımca bodrumu seçti
böcük yer bakıyor düğün için bize sordu tembeliz bakmadık biz
Ankara dakiler buluşalım diyor ben beni de alın boynumu bükmeyin diyorum
sirkeci gene yemek yapmaktan yırtmış onu dedi
ben üç sayfa kadar ağlandım sınav da sınav diye beni teselli etti herkeşler sağolsun

Benım yumusatıcım cok gıdıyor ya
gecen ay maası a ldıgımda almıstım 80 yıkamalık
ben cok dokmuyorum ama esım makıneye attıgı zaman korkarım boca ediyor diye dusunuyorum
cunku yarısınından asagıda yanı 4'1 kalmıs durumda
toz deterjana gelınce ıse
evlenırken almıstık kredı cekmıstık onun bonusuyla almıstık :) kac kg ıdı unuttum ama ay sonuna kadar cıkmaz hem beyazlar ıcın olan hemde renklıler ıcın olan
6 ay olmus
ıdealdır dımı :)

yumusatıcının sulandırıldıgını ılk kez duydum acıkcası
bırde bı arkadas tavsıuye ettı bulut marka yumustacıda cok guzelmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…