Kirli Çıkılar )))

ons düşüyor çıkıyor bakıyorum
hem maaşı yedim hem de daha harcırahları yatırmadılar
yatsaydı alcaktım iki üç gram (napalım memur olunca o kadan oluyor )

Son düzenleme:
multijet sen sürekli kullandığın için bilirsin anadolu jetin sayfasında indirimli günleri gösteren bi seçenek oluyor mu? Geçen k validem iddia etti biletini 9 liraya almışmış

bi de,bu işte sabır çok önemli...
o da bende hiç yok... :)
ben farmasi gibi sabırlı değilim....
öyle 3 e böl,5 e böl yapamıyorum...
hopadanak ne var ne yok atlıyorum... :)))
rakamlar da yüksek olunca,zararına da satış yapmayınca,baya bi beklemek zorunda kalıyorum....
farmasi gibi yapabilsem, şimdiye çoktan multi milyoner :)))) olmuştum...
sizleri unutmuştum.... :115:

bildiğim kadarıyla yok sirkeci

ben zaten cuma duruşma olup da pegasusun 16:40 uçağına yetişemezsem anadolujet alıyorum 20:30 var
yoksa pegasus çok daha ucuz

9 derken düz dokuz mu sağında solunda yok mu rakam
bence yanlış görmüş ama neyse

multijet sen sürekli kullandığın için bilirsin anadolu jetin sayfasında indirimli günleri gösteren bi seçenek oluyor mu? Geçen k validem iddia etti biletini 9 liraya almışmış

vardı öle bi kampanya bende annemlere bilet aldım memlekete gidip dönüş 2 kişi 120 tl tuttu yanlış değilsem vergisiyle 30 a mı gelmişti ne

kızlar ben kaçtım
bazen buraya dalıp işten geç çıkıyorum
annecim merak etmiş dün
alt tarafı 15 dk geç kaldım hava rüzgarlıymış dolaşırsam üşürmüşüm
canım benim yaa koca kadın oldum hala bebek muamelesi yapıyo

oraya en ucuz bilet 39 lira ben hiç görmedim 39 olmasın anne diyorum yok 9 diyor sade 9 muş
bence karıştırdı başka bi şeyle.

ayyy neyse, uzuuuuuunca bir süre daha sizlerle olacağım için mutluyum... :))
bardağa dolu tarafından bakmak lazım değil mi? :))))

bende öyle yapamam aldığımda toplu alırım sonrada satarım çok sabırlı olamam hergün takipte edemem ama bi ara borsaya merak salmıştım bekarkene 11.700 para koymuştum 13.900 oldu bozdum zaten ama yine param olsa hisse alırım gibi geliyor tabiki uzun süreli düşünürsem altını aldımmı kenara koyuyorum sizin gibi al sat dolar yap falan kafam dolanır walla

sen nereye gideceksin canım??

kızlar geldimm.. amanın dışarda ne soğuk var güya güneşli eşek öldüren güneş
kış boyunca böyle üşümedim.

annemi ziyaret ettim geldim.
ooo keyifleri beyde yok meramda villaların ortasında
bana çay demledik bisküviler gevrekler.. sonra annemi fizyoterapist çağırdı ben de kalktım geldim..

gelirken pazara da uğradım

3 kg soğan 2.5 tl
2 kg elma 2 tl çok güzel kocaman
1 demet tere 75 krş
1 demet maydonoz 50 krş
1 demet taze soğan 50 krş
1 tane marul 1 tl
yarım kilo hamsi 2.5 tl

bi de annem çömlek peyniri ve mayalı ekmek verdi köyden yengemler getirmiş orda yiyememişler. zaten yemek veriliyor.
odalarında buzdolabı bile var

şimdi de hamsilere girişcem eşim şimdi çıkmıştır.
akşama okuldan bi arkadaş var ona gitcez yazın düğününe gidemedik.
aslında bizim okuldan ayrılalı çok oldu ama benim stajerdaşımdı.
hanımı da meslektaşım hediyemi aldım ziyaret etcez işte.

beni nerenle okuyon
o kadar dedim ya görümcem doğum yaptı bugün kezban yenge oldum bebek görmeye gideceğiz diye
aslında hepimiz ankaralıyız ama görümce urfada; görevinden ötürü

yahu gıcık sölediklerinin bi kısmıda espürüktü sankim ne edim oooo bebek görmeye urfayamı gidion biz öyle durumlarda anca gidince ziyaret ediyoruz...bu arada eşimin dedesi 1 yıl önce yatalak olmuştu bi haftadır hastanede yatıyordu bugün yoğun bakımda komaya almışlar çok üzüldüm ölse kurtuluş olacak gibi adama ama rabbim herşeyin en doğrusunu bilendir vadesi doldumu gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…