ons 1568 oldu düşüşü izle meyraa
multijet sen sürekli kullandığın için bilirsin anadolu jetin sayfasında indirimli günleri gösteren bi seçenek oluyor mu? Geçen k validem iddia etti biletini 9 liraya almışmış
oraya en ucuz bilet 39 lira ben hiç görmedim 39 olmasın anne diyorum yok 9 diyor sade 9 muşbildiğim kadarıyla yok sirkeci
ben zaten cuma duruşma olup da pegasusun 16:40 uçağına yetişemezsem anadolujet alıyorum 20:30 var
yoksa pegasus çok daha ucuz
9 derken düz dokuz mu sağında solunda yok mu rakam
bence yanlış görmüş ama neyse
bi de,bu işte sabır çok önemli...
o da bende hiç yok... :)
ben farmasi gibi sabırlı değilim....
öyle 3 e böl,5 e böl yapamıyorum...
hopadanak ne var ne yok atlıyorum... :)))
rakamlar da yüksek olunca,zararına da satış yapmayınca,baya bi beklemek zorunda kalıyorum....
farmasi gibi yapabilsem, şimdiye çoktan multi milyoner :)))) olmuştum...
sizleri unutmuştum.... :115:
vardı öle bi kampanya bende annemlere bilet aldım memlekete gidip dönüş 2 kişi 120 tl tuttu yanlış değilsem vergisiyle 30 a mı gelmişti ne
bize de bul akşamına profiteroller hazır olur
anadolu jete baktım nisanın ilk haftası h sonu gidiş promosyonlu 39 lira dönüş de promosyonlu 64 lira olunca her bi şişirme dahil 316 lira ediyor en mantıklısı bu sanırım ya da nevşehire kadar uzayıp ordan kpedere takılmakhttp://forum.donanimhaber.com/m_57673581/tm.htm
burdan bak canım 44 tl ye geliyordu hatırladım 9 tl idi bilet
anadolu jete baktım nisanın ilk haftası h sonu gidiş promosyonlu 39 lira dönüş de promosyonlu 64 lira olunca her bi şişirme dahil 316 lira ediyor en mantıklısı bu sanırım ya da nevşehire kadar uzayıp ordan kpedere takılmak
şanlıurfa ya ​.........sen nereye gideceksin canım??
şanlıurfa ya ​.........
beni nerenle okuyonhayırdır canım neden gidion nerelisin sen
beni nerenle okuyon
o kadar dedim ya görümcem doğum yaptı bugün kezban yenge oldum bebek görmeye gideceğiz diye
aslında hepimiz ankaralıyız ama görümce urfada; görevinden ötürü
susuşum asaletimden değil
çiğ köfteden ellerim pisti
konuşacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?