Kirli Çıkılar )))

senin ousa iyi bile dayanıyor damacanayla giriyor desen şaşırmazdım

düşündümde ben yemek yapmayı özledim ya 2 haftadır yemek yapmıyorum nerdeyse bu iyi bişimi kötü bişimi bilemedim hala evli olduğumu benimseyemedim bide kombi hala yapılmadı 2 gündürde annemde kalıyorum yatağımı özlediğimi farkettim evlendiğimdendir ilk defa annemlerde kaldım

ben onları hergün arpacıkla besliyorum onun için geliyorlar cingözler

sabah erkenden balkonda serçe güvercin ne ararsan var yemlerini yiyip gezmeye çıkıyorlar

Son düzenleme:
dün lavlinin temizlik topağında birinci seçildiğini duydu ya kıskandı hemen
kumrular bahane temiz cam şahane mesajı verdi

neredeymıs o topic
klesın bende 1.secılırım
bende ıstıyorum o bırıncılıgııı :)))

senfat 192 hangı ılde oldugunada baglıda ıstanbulda ısen
fazla :44:

ben de şaka yaptım kuzum
bu gidişle anane torun olcaz çocukla ya neyse
eşim de arada bişi yaptığımda sakarlık, huysuzluk felan üç buçuk yaşındaki küçücük hanımım benim der
büyüyemedim arkadaş

doğalgaz faturamız geldi 192 tl

azalmış, 243 den düştü
geçen ay bana gelmişdi ankaradayız tab :):) arkdşlrnın bebeği var daaha az gelmişti bu ayy bende 138-158 bekliyorum :):):) gelir bugun yarın

bizim pc sony, yan tarfta açma kapama düğmesi var, yeşil yanıyor güzelce
bu zırtapoz geliyor
düğmeye basıyor kapanıyor
bir de bunu öğrendi
oğlum da yapıyor valla dün iki defa yaptı bana bak bilgisayara değil diyor bacaksız
valla hiç oturmadım düğünümde hep oynadım oynamayı severim kendi kendime bile oynarım yeter isteyeyim hep de isterrrr
böcük topakça çağıracakmısın bizi
flash tv halay ekibi gibi tüm gece halay çekeriz
tıp dünyasına rezil olursunuz
halay başı seyyah olsun hehehehehe hayda hoppaaaaa oturmaya mı geldikkkkkkkkkkkkkk yandan yanadan der oynarız
vaalla bu kasrı şirin mi ne onu beğendim üçüncüi resim olan

ümmüğünü sıkası gelir insanın sanki bilmiyor bu kadar kolay olmadığını sinsi şey sana dese sen de birine bakardın biliyor hemen yol vereceğini önce kendini garantiye aldı sonra çıktı
neyse annen idare edecekmiş bir süre yapacak bişey yok sağlık olsun

Son düzenleme:

çok güzel aslında yeri geldğinde 3.5 yaşında olabilmek ki bende bi kaç yıl önceye kadar öyleydim tatlım şimdi ciddi ciddi kendimi ihtyiar hissediyorum 2 yılda nasıl böyle büyük bi değişim oldu onuda anlamıyorum

hanımlar ben mutfağa giderrrrrrrrrr...şimdiden iyi akşamlarrrrrrrrr hoşçakalın.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…