ben yapıyordum annemde gecen gun dedıkı bak kremsantın var
pudıng var bıseyler yapmak ıstedıgınde evdekı malzemelene bak ha msıafır gelır ona bısey demem
buarada annem ve babam muthıs tutumlular
gencken cok tutumlularmıs halada oyleler sıfırdan baslayıp babam ılk arsasaını aldıgında 23 yasındaymıs henuz 17 yasında evlenmsıler
akıl veıryor bana
pişiriyorsun cıkarıyorsun uzerıne ortu ortuyonmu fırını kapatınca ıcındemı bırakıyon benım borekler sonuyor ya :S
cok canım cektı buarada
ankara ekibi siz iyisi mi toplaşın bana gelin ben de içeceklerinize uyku ilacı katayım
not:ayakkabıyla eve sokmam
O zaman ben de duruyla geliyorumankara ekibi siz iyisi mi toplaşın bana gelin ben de içeceklerinize uyku ilacı katayım
sanırsam bu iş bize düşcek mutnojmete defalarca laf caktım cevap gelmedi sirke desen her güne bi program sokuşturdu birbirimize kalcaz bak yazıom buraya size diom işte ben size elimden geldiğince uyarım die:):):)benim bacım 2 kişiyizzz 68 den aşağı gelmedi :):)
bu ay davul fırınım vardaaa onda 2 balık 1 rosto 2 börek ve 1 de karnıbahar yaptım o bakımaaa 75 den aşağı gelemzzz.... ütüde kezaaaa çok zaten makinem a plusplus olmasaaa enerji bakanı kovacak bizi bu şehirden bu ülkeden:):):)
bakalım bu ay kaç gelecek bize suda 35 dan aşağı gelmez yahuuu bu ay az cık az geldiii eşim yoktu ve 15 tatil dolayısıylaaa:):):)
bu ay durmak yok harcamaya devam şekilde gelcek
doğalgaz ufffff azcık kısmışız ya geçen 4 gün boyunca gecee uyuya kalınca donmuşum meğer feci soğuktu dün gece angaraa..bugun 60 da yanyor bananeee ya adamı ben mi zengin edecem diyorum
ya hakkaten ben başka şeylerdede bazen diyorummm kendime harca be gökçeeee adamı sen mi zengin edecen diye beynim banaaa oyun ediyor adetaaa sizede oluyor mu hanımlarr:):):)
olsun hadi bakalım gidip gidip şimdi öss anına denk getirmeyindeeeee sonra demedi demeyin görevim varrrrrr öncesinde inşlh bana uyar göüşürz en azından 1 kahveeee kızılayda falan
:):):)
çoluk çocuk yok ya bizde böyle sosyalleşecez :):):)
yok be canım tamam tasarruf güzelde aynı kalitedeki ürünü daha uyguna almaya çalışırsan gidipte kötüsünü alırsan bu tasarruf değil buna karşıyım ben bu yaşıma kadar ne aileme ne kendime hiç birşeyin kötüsünü yakıştırmadım almışken iyisini aldım ha 10 tane almadım 1 tane aldım ama en lezzetlisini en kalitelisini alıyorum...Farmasiiii iyi dediniz ya marketlerde birim fiyatları yazıyor ya ben aklımda tutamıyorum hiç
İyice bakayım ben de yazayım litresi tanesi vs...
Burada da yazarım iyi fikir
Herkesin de işine yarar bence
Hamile bi arkadaşımla pazara gitmiştik
Kışın bir tür küçük badem salatalıklar var bir de kalın acımsı daha ucuz olanından var
Baktım kalınlardan dolduruyor ucuz diye
Kızım sen hamilesin herşeyin en iyisini yemelisin bırak onları dedimse de dinletemedim
Ucuz diye büyüklerinden aldı hem de maddi durumu önceden kötü ama şimdi çok iyi olan birisi
Demek ki insalar böyle böyle zengin oluyor dediydim o zaman
Şimdi aklıma o geldi ben de not alıyım size de yazıyım dedim ya
Kendimi pek cimri hissettim
ayakkabıyla girilen evede ben girmem zati bacım ooo ilaclı gazoz en sevdiğim şey yuppi :) yanına profiterolde yapcaksan iş çıkışı gelim ben yaankara ekibi siz iyisi mi toplaşın bana gelin ben de içeceklerinize uyku ilacı katayım
arka fonda da modern talking olacaksirkeci nuri alço ya bağladı kaçın
bacım bende dün yaptığma bir arkşd çıtır çıtır olsun diye 2-3 damla sirke damlat demişti onu damlattım süt ve yoğurt çok az öyleee daha harika çıtır çıtır ve kabarık oldugökçe ben yufkadan börek yaparken hiç yogurt kullanmıyorum sıvıyağ ve bol süt koyarım süt bol olunca su böreği gibi oluyor
yok be pazar banada uymaz bacımmmmm hani hafta içi akşammm uygun değil diye dedim yoksa evet sen zaten 1 gün görüşyon adamınlaa olmaz zati teeeeeeee eryamandan gelesiye kadar gün biter:):):)ibet sanırsam öyle çocuk olunca sürekli çalışan bir elektrikli süpürgem ve çamaşır makinem olcak herhal :) ....gökçe can sen bilirsin canım pazar hiç uymuyor bana çünkü eşim sadece cumartesi 6 gbi geliyor pazar evde oluyor ama cumartesi gündüz uyar gibi
aaaa sağol farmasiiii ama ben yufkayı döşerken iç malzemeyi yaprak yaprak sürmekteyimmaden suyu ile aptığım yalancı su böreği tarifim
1 kilo yufka
3 yumurta
1 çaybardağı sıvıyağ
1 sb süt
1 şişe maden suyu
iç malzemesi peynir maydanoz
yağlanmış tepsiye yufka ve iç malzeme döşenir
en son kare kare börek kesilir
1 kasede yumurta yağ süt çırpılır ve böreğin üzerine dökülür
en son 1 şişe maden suyu döklür
pişirilir bu kadar
nisanda benim duruşmam varefet efet bence de nisan da yapın
şu anki planım 17-18 nisanda izin almış olmak
malesef duruşma olmayan bi o ara var
onun dışında az önce 15 marta uçak bileti aldım akşam 7:30 civarı kızılay da olurum ama o da sirkeciye uygun diil
bu arada kuruma söylicem benim maaşı pegasus anadolujet ve lider adana arasında paylaştırsın ben boşuna ödeme yapmiim
valla olly o lafları duyunca duymasına gerek kalmamıştır emin ol
benim yardımcı kadın ilk başladığında ben daha çok istiyordum falan demişti ben de o zaman istediğini verdim zati 10 tl idi fark ama dedim bundan sonra zam lafı duymicim
deyiş o deyiş 6 senedir ben artırıyorum parasını
ağzını açmıyor zam diye
zamanında nasıl dediysem artık
he yaaa sana galoş parası çıkarr bakkk:):):):)ankara ekibi siz iyisi mi toplaşın bana gelin ben de içeceklerinize uyku ilacı katayım
geçen yaz biz de balkona konan kumrulara metallica dinletiyorduk head bang yapıyorlardı müziği açınca
balkonumda yakaladığım manzarayı sizlerle paylaşmak istedim
yan yana yola doğru bakıyorlardı sonra biri ayrılıverdi
Eki Görüntüle 649636
O zaman ben de duruyla geliyorum
Ayakkabısız girmeyiz
Beyaz mobilyalara kaşla göz arasında meyve suyu dökeriz
Ekmeği simidi gezerek yeriz laftan anlamayız masaya oturmayız
Anlamsız anlamsız konuşup kafa şişiririz
İstediğimiz olmazsa kulakları sağır ederiz
Vurma dövme cimcik huyumuz yoktur ama
Karnımız iyi doyarsa kokarcayı geçecek derecede döküm yaparız
Geliyim di miiiii
Sizi bebeden soğutayım
sanırsam bu iş bize düşcek mutnojmete defalarca laf caktım cevap gelmedi sirke desen her güne bi program sokuşturdu birbirimize kalcaz bak yazıom buraya size diom işte ben size elimden geldiğince uyarım diekarar mercii ben diilim
:):):)))) gellllllllO zaman ben de duruyla geliyorum
Ayakkabısız girmeyiz
Beyaz mobilyalara kaşla göz arasında meyve suyu dökeriz
Ekmeği simidi gezerek yeriz laftan anlamayız masaya oturmayız
Anlamsız anlamsız konuşup kafa şişiririz
İstediğimiz olmazsa kulakları sağır ederiz
Vurma dövme cimcik huyumuz yoktur ama
Karnımız iyi doyarsa kokarcayı geçecek derecede döküm yaparız
Geliyim di miiiii
Sizi bebeden soğutayım
şaka yaptım beeeegökçe galoşu salla
sizin narin ayaklarınıza çeyizimden nadide patikler vereceğim
anladımmmm bacım sağolllllgökçe her zamanki gibi börek iç malzemesini ve yufkayı nasıl döşüyorsan öyle yap
ben kestirmeden yazdım
Farmasiiii iyi dediniz ya marketlerde birim fiyatları yazıyor ya ben aklımda tutamıyorum hiç
İyice bakayım ben de yazayım litresi tanesi vs...
Burada da yazarım iyi fikir
Herkesin de işine yarar bence
Hamile bi arkadaşımla pazara gitmiştik
Kışın bir tür küçük badem salatalıklar var bir de kalın acımsı daha ucuz olanından var
Baktım kalınlardan dolduruyor ucuz diye
Kızım sen hamilesin herşeyin en iyisini yemelisin bırak onları dedimse de dinletemedim
Ucuz diye büyüklerinden aldı hem de maddi durumu önceden kötü ama şimdi çok iyi olan birisi
Demek ki insalar böyle böyle zengin oluyor dediydim o zaman
Şimdi aklıma o geldi ben de not alıyım size de yazıyım dedim ya
Kendimi pek cimri hissettim
:) ben yemeğe katmamm pek salatalarda kullanırımm... ama ayda 1 lt sirke bitiriim herşeyi sirke ile yıkarımmmmmmsirke dedin ya gökçe aklıma geldi ben sirkeyi fırın yemeklerinde çok az tavuğa katarım daha yumuşak yapıyor.
Eki Görüntüle 649636
getir getir ben oynarım keratayla
ben onlara bayılmam ama çocuklar bana bayılır
arkadaşımın kızı beni yaşıtı sanıyor mesela
geçen arkadaşlar hep beraberdik
arkadaşın kızına anneannesi sormuş kim vardı çocuklardan diye o da özgür ve oğuz vardı demiş
anneanne kızlardan kim vardı diyince o da mutnojmet vardı demiş
aneanne tanımamış haliyle kim o çocuk gibilerden
onun anne babası kim demiş bizim sıpaya
o da bilmem mutnojmetin anne babası yoktu demiş
anneanne arkadaşa sorunca anlamış işin aslını
bu arada cumartesi akşamı başka bir arkadaşın çocuğunun terrbile two su tuttu
kız en son yapma annecim bak mutnojmeti soğutcan çocuk yapmaktan zaten niyeti yok diyordu çok eğlendim
ben demedim mi defalarca hafta arası yokum diye
iki sayfa önce ayrıntılı tarih bilem verdim daha cevap vermedi diyon
kızarım valla
Eki Görüntüle 649636
senin ousa iyi bile dayanıyor damacanayla giriyor desen şaşırmazdım:) ben yemeğe katmamm pek salatalarda kullanırımm... ama ayda 1 lt sirke bitiriim herşeyi sirke ile yıkarımmmmmmbazen saçalrmı bileneee
şimdide mantarları azcık sirkeli suya koydum hedefim manter sote yapmak.. varmı güzel tariifi olannnnn
deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?