Kirli Çıkılar )))

canım kabaran börek tabiki fırından çıkınca sönüyor

fırından çıkan böreğe biraz su sepeler hemen gazete kağıdı ve sofrabeziyle sararım yumuşacık olur
aynısını poğacalara da yaparım özellikle mayalı olanlara

ankara ekibi siz iyisi mi toplaşın bana gelin ben de içeceklerinize uyku ilacı katayım

not:ayakkabıyla eve sokmam
O zaman ben de duruyla geliyorum
Ayakkabısız girmeyiz
Beyaz mobilyalara kaşla göz arasında meyve suyu dökeriz
Ekmeği simidi gezerek yeriz laftan anlamayız masaya oturmayız
Anlamsız anlamsız konuşup kafa şişiririz
İstediğimiz olmazsa kulakları sağır ederiz
Vurma dövme cimcik huyumuz yoktur ama
Karnımız iyi doyarsa kokarcayı geçecek derecede döküm yaparız
Geliyim di miiiii
Sizi bebeden soğutayım

sanırsam bu iş bize düşcek mutnojmete defalarca laf caktım cevap gelmedi sirke desen her güne bi program sokuşturdu birbirimize kalcaz bak yazıom buraya size diom işte ben size elimden geldiğince uyarım die karar mercii ben diilim

yok be canım tamam tasarruf güzelde aynı kalitedeki ürünü daha uyguna almaya çalışırsan gidipte kötüsünü alırsan bu tasarruf değil buna karşıyım ben bu yaşıma kadar ne aileme ne kendime hiç birşeyin kötüsünü yakıştırmadım almışken iyisini aldım ha 10 tane almadım 1 tane aldım ama en lezzetlisini en kalitelisini alıyorum...
ankara ekibi siz iyisi mi toplaşın bana gelin ben de içeceklerinize uyku ilacı katayım

ayakkabıyla girilen evede ben girmem zati bacım ooo ilaclı gazoz en sevdiğim şey yuppi :) yanına profiterolde yapcaksan iş çıkışı gelim ben ya

gökçe ben yufkadan börek yaparken hiç yogurt kullanmıyorum sıvıyağ ve bol süt koyarım süt bol olunca su böreği gibi oluyor
bacım bende dün yaptığma bir arkşd çıtır çıtır olsun diye 2-3 damla sirke damlat demişti onu damlattım süt ve yoğurt çok az öyleee daha harika çıtır çıtır ve kabarık oldu sağol bir sonrakini bol sütlü yapayımmmm

yok be pazar banada uymaz bacımmmmm hani hafta içi akşammm uygun değil diye dedim yoksa evet sen zaten 1 gün görüşyon adamınlaa olmaz zati teeeeeeee eryamandan gelesiye kadar gün biter:):):)

ne etsekki
?????
aaaa sağol farmasiiii ama ben yufkayı döşerken iç malzemeyi yaprak yaprak sürmekteyim
sen öyle yapmıyonmu yada yazarken kestirmeden mi yazdınnnn...

nisanda benim duruşmam var desemde boşver morelim bozuk olmaz inşlhhhhhhh bana uyar

he yaaa sana galoş parası çıkarr bakkk:):):):)

olrayt ben bebeğe soğugum iyice donduracaksınız beni analı kızlı. siz büyükler kendi aranızda takılırsanız biz duruyla çok güzel yaramazlıklar yaparız bakarsın gitmek istemez bizden

kalplerasi profiterol kolay iş istediğin o olsun

balkonumda yakaladığım manzarayı sizlerle paylaşmak istedim
yan yana yola doğru bakıyorlardı sonra biri ayrılıverdi

gökçe her zamanki gibi börek iç malzemesini ve yufkayı nasıl döşüyorsan öyle yap

ben kestirmeden yazdım

Eki Görüntüle 649636
geçen yaz biz de balkona konan kumrulara metallica dinletiyorduk head bang yapıyorlardı müziği açınca müziği kapatıyorduk sallanma duruyordu bu yaz makinemi ayarlayabilirsem kısa bi video çekimi yaparım hem ornitologlara da iyi malzeme olur

getir getir ben oynarım keratayla
ben onlara bayılmam ama çocuklar bana bayılır
arkadaşımın kızı beni yaşıtı sanıyor mesela
geçen arkadaşlar hep beraberdik
arkadaşın kızına anneannesi sormuş kim vardı çocuklardan diye o da özgür ve oğuz vardı demiş
anneanne kızlardan kim vardı diyince o da mutnojmet vardı demiş
aneanne tanımamış haliyle kim o çocuk gibilerden
onun anne babası kim demiş bizim sıpaya
o da bilmem mutnojmetin anne babası yoktu demiş
anneanne arkadaşa sorunca anlamış işin aslını

bu arada cumartesi akşamı başka bir arkadaşın çocuğunun terrbile two su tuttu
kız en son yapma annecim bak mutnojmeti soğutcan çocuk yapmaktan zaten niyeti yok diyordu çok eğlendim

ben demedim mi defalarca hafta arası yokum diye
iki sayfa önce ayrıntılı tarih bilem verdim daha cevap vermedi diyon
kızarım valla

Son düzenleme:
sirke dedin ya gökçe aklıma geldi ben sirkeyi fırın yemeklerinde çok az tavuğa katarım daha yumuşak yapıyor.

:):):)))) gellllllll

gökçe galoşu salla
sizin narin ayaklarınıza çeyizimden nadide patikler vereceğim
şaka yaptım beeee çeyizide dururmuşşşş ayyy harikaaa

gökçe her zamanki gibi börek iç malzemesini ve yufkayı nasıl döşüyorsan öyle yap

ben kestirmeden yazdım
anladımmmm bacım sağolllll

o kadar degıl ama annem mesela asla market alısverısıne toplu cıkmaz
evde bısey bıtmeden almaz
yanı o dıyor bızde asla peynır kasar sucuk salam sosıs aynı anda olmaz dıyor bozulurtyarıhı gecer yenmez dıyor
cok sıkılıkla cok cımrılıkle hep yasamıslar tabı abartmıslar ama o zaman para bırıktırmekten zıyada yokluk vardı dıyor
en cok sunu anlatırken morelım bozuluyor
benım abımle aramda 9 yas var
bana abım bakıyordu yarı zaman abım okuldaykende ananaem
neyse annemde yunanıstanlıyız bız
oyle banka ogretmen fıan cok zor yanı oradakı hıc bır akrabam sırkette ogretmen avukat vs bırı degıl
zormus dıyorlar neyse ben orada dogdum buyuduma ma genclıgım kendımı bılmem bura
herneyse
pamuk toplamaya gıdıyolarmıs ogle yemegı vermıyolarmıs
oglen arası oldugunda annem evden ıste patates kızartması peynır fılan alıyormus ayranla
arkadasları hamburger deke(bıftek ycıez bız sandıvcle dıyolarmıs annemde dıyormus bız dun aksam yedık hıc canım ıstemıyor mıdeme dokundu) bunu fakrlı farklı hep soyluyormus
bunu duyunca uzluyorum acıkcası

daha onceb ızım sayfaya bı cok kez yazdım babam bır ayakkabıya 50 tl vermıs bır ınsan bıle degıl
uzuldums ımdı ben ya

sirke dedin ya gökçe aklıma geldi ben sirkeyi fırın yemeklerinde çok az tavuğa katarım daha yumuşak yapıyor.
:) ben yemeğe katmamm pek salatalarda kullanırımm... ama ayda 1 lt sirke bitiriim herşeyi sirke ile yıkarımmmmmm bazen saçalrmı bileneee

şimdide mantarları azcık sirkeli suya koydum hedefim manter sote yapmak.. varmı güzel tariifi olannnnn
deneyeyim

Eki Görüntüle 649636

eşimle evlenirken tutuğumuz evin balkonun karşısındaki ağaca
şimdiki evimin de bahçesindeki ağaca kumrular yuva yaptı
biz uğur sayıyoruz onları evliliğimiz için

bu yaz da babamların evinin balkona güvercin yuva yapıp bebişlerini büyüttü
kız kardeşim abla nereye gitsen kuşlar gelip yuva yapıyor diyo
çok evcimenim de haberim yok sanırsam

aaaaaaaaaaaaaaaaa hiç şakayada gelmiomuş :18::18::18::18: şakaaaaaaa.....ama anlattığın mevzuya yıkıldım demek yaşıtı görüyo seni ne güzel çocuğun olsa kardeş kardeş yaşar gidersiniz.....

senin ousa iyi bile dayanıyor damacanayla giriyor desen şaşırmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…