damam annaştık 16 mart 14.00 da müsaitmisiniz ANGARA EKİBİ OLY SENFAT ÖZLEM MUTNOJMET GÖKÇE VE SAYAMADIKLARIM :)selamlar hanımlarrrr...... ben netı halledıp gelene kadar herkesler dagılmıs nesem su bulusma ısıne degınıyımde gecmıse akıcammmm bana herzaman uygun olur kızılay olcaksa .ama haftaya hafta sonu felan olursa olyy multıjet hatta denk gelırse senfat bılenem olabılır belkı yanı yınede sız bılırsınız bana uyarr.
AMİN CANIM BÜTÜN AİLESİDE ÇOK ÇEKTİ YATALAK BİRİNE BAKMAK ÇOK ZORallah şifa versin elden ayaktan düşürmesin
teyzenin tabiriyle 3 gün yatak 4. gün toprak inşallah amiiiiiiiiiiiiin
çatlatcas seni yakındır :)anla artık işte
istemiyor sizinle görüşmek
beni davet etti o
sizin buluştuğunuz gün ben ona gidicem bana profiterol yapıcak
onu şanlıurfaya yollıcam o amsterdamdan bodruma gelecek
öle bişiler olacak işte
yahu angaralıllar
ne anlaşamaz şeylersiniz
bi cumartesi yapsanız oly de gelse multi de belki senfat da gelir (gelmez o bana gelecek)
sirke de bi zahmet o gün kıçını kırıp otursa spora gitmese
siz buluşana kadar ben topağa tavaf edicem
hangısı oluyor bır eklermısın reısm fılan bulup bende supurge makınesı var normal ama mutfakta soyle kapı arkasında bısey dursa ıyı olacak arzumu o nıyetle almıstım hıc cekmıyor ya
yanı nasıld esem olsada olur olmasada olur
gırgır daha ıyı ceker yanı
Eki Görüntüle 650199
bu tarz ucların cekmedıgınıd usunuyorum
elime kalan tek o işte bebeğim
başka da iyi bişey yok
kızlar bu arada A101 deki vernellere dikkat...biz de uygun fiyatlı diye aldık ama resmen su gibiydi..güzel koksun diye bir kapak yerine bir buçuk kapak koyuyordum.. e o zaman adama sormazlar mı bunun tasarrufu nerede diye .... sıvı ürünlerin kapak açma imkanınız varsa mutlaka açıp bakın öyle alın .. sulandırılmış mı değil mi diye...
benimki bundan.......
banu bizim burda taziyelere giderken çay şeker götürülür.
bizim memlekette komik ama güzel bir adet var
herkes yemek götürünce fazla olup dökülüyor
yakın akraba dışındakilerde yemeklik malzeme veya gelenlere ikram için çay ve şeker alınır..
mesela 3tane bütün tavuk veya 2 kilo kuşbaşı et yanına pirinç veya mercimek yanına belki sebze veya süt
bunlar yemekler biterse diye evde bulunsun mantığıyla götürülür
bıldıgımız sulandırıyolarmı yanı :S
bende bundan almayı dusunuyorum mutfak fılan supurulur en azından cocuk fılan var masanın altı kırıntı oluyor kaça almıs?
ikisi de çok mantıklı gerçekten. çok güzel bir düşünce. biz de hazır bişey götürmek istersek pide falan yaptırılır, içecek bişeyler götürülür. çay şeker de götüren oluyo, şimdi aklıma geldi.
ama birisi vardı, eşi ölmüştü, az gelen oldu zaten onlar da yemek getiren olmuştur mutlaka deyip getirmemişler. kadın sonradan, kimse bi tas çorba bile getirmedi diyodu,
hayırlı sabahlar arkidişlerr...
damam annaştık 16 mart 14.00 da müsaitmisiniz ANGARA EKİBİ OLY SENFAT ÖZLEM MUTNOJMET GÖKÇE VE SAYAMADIKLARIM :)
AMİN CANIM BÜTÜN AİLESİDE ÇOK ÇEKTİ YATALAK BİRİNE BAKMAK ÇOK ZOR
çatlatcas seni yakındır :)
arkadaşlar içim bi burum bi buruk anlatamam ablamla kardeşim phuket bali adaları banghkok singapur gidiyorlar ve bu tatil ablamla benim planımdı geçen yıl gidemedik bu yılda ben evlnince gidemedim ablamda kardeşimi götürüyor inş. onlar gider çok eğlenir diyorum ama ne yalan diyim oralara gitmek hep hayalimdi çok çok istiyordum dün valizlerini hazırladılar içim burkuldu elimde olmadan
taziyeye giderken hazır ne götürülebilir, bilemedim şimdi:26: genelde yemek filan götürürüz ama. belki içecek birşeyler alıp gidebilirsin. dualarda ikram yapıyolar, o zaman kullanırlar
bizim memlekette komik ama güzel bir adet var
herkes yemek götürünce fazla olup dökülüyor
yakın akraba dışındakilerde yemeklik malzeme veya gelenlere ikram için çay ve şeker alınır..
mesela 3tane bütün tavuk veya 2 kilo kuşbaşı et yanına pirinç veya mercimek yanına belki sebze veya süt
bunlar yemekler biterse diye evde bulunsun mantığıyla götürülür
sağolun kızlar.
ne güzel adetlerimiz var bizim.
arkadaş memlekete gitti cenazeye.
cenaze evi olsa hiç düşünmem zaten,ya yapar ya yaptırırım dışarıya.
içecek götüreyim en iyisi,zaten bizde ne pişse bu komşuma düşer,ne yapsam hep yollarım.ama çok hastayım bugün ya.
ilaçlardan başım da dönüyor,ekranı çift görüyorum.içmeden sarhoşum.
hayırlı sabahlar arkidişlerr...
damam annaştık 16 mart 14.00 da müsaitmisiniz ANGARA EKİBİ OLY SENFAT ÖZLEM MUTNOJMET GÖKÇE VE SAYAMADIKLARIM :)
AMİN CANIM BÜTÜN AİLESİDE ÇOK ÇEKTİ YATALAK BİRİNE BAKMAK ÇOK ZOR
çatlatcas seni yakındır :)
arkadaşlar içim bi burum bi buruk anlatamam ablamla kardeşim phuket bali adaları banghkok singapur gidiyorlar ve bu tatil ablamla benim planımdı geçen yıl gidemedik bu yılda ben evlnince gidemedim ablamda kardeşimi götürüyor inş. onlar gider çok eğlenir diyorum ama ne yalan diyim oralara gitmek hep hayalimdi çok çok istiyordum dün valizlerini hazırladılar içim burkuldu elimde olmadan
ah keşkem sende olaydınnn sana kastım olurmu hiçbu topağın bana kastı var arkadaş
ah ahhhhh sirkecanbi aksilik cikmazsa bana uyar, ama sirkecinin gunu war sanirsam ogunde
damam etten uzak dururusaboooooov ankara ekibi tv de canlı yayında kokmuş bozulmuş büyük ihtimal at eti yakaladılar
buluşunca sebze yiyin
damam etten uzak dururusaslında o vesileyle sizlerde hepimizi tv de bizi görme şansına erişirsiniz
sizi kusarken izleyip napcam
dayanamaz sende koşa koşa gelirsin kocaman bi ekip oluruz işte
ben markete gitmeye üşeniyorum anca rüyamda olur
Eki Görüntüle 650235
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?