- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
günydın abla..günaydııııııın kızlaaaaar, hayırlı günler hepinizeee
canım şunu anlamadım
annen orda mı kalıyor
yoksa evden mi gidip geliyor
orayı anlamadım
peki sütü kaynatıp mı koyuyosun
çiğken mi
ah keşkem sende olaydınnn sana kastım olurmu hiç
ah ahhhhh sirkecan
damam etten uzak dururusaslında o vesileyle sizlerde hepimizi tv de bizi görme şansına erişirsiniz
hımmmmmmmmmmmm senfat napcas şimcik bilemedim hadi sizde bana yardım edin ama yaaa 5-6 bayanı aynı gün müsait yakalamak imkansıza yakın bişi sanırsam çok zor bir işe girişştim sanırsam ama ben çok başarılara imza atmış bir gacıyım bunuda yaparımbarim kendi motivasyonumu yükseltiim
canım sana soyle yardımcı olayım ozaman
bu cumartesı dısında herzaman uyar bna hatta bulusma yerı kızılay olacaksa ozlem su saatte surası deyın son dk yıne ok dır benım ıcın buyuk bı aksılık cıkmadıgı surece... ew hanımıyım yaaa bı 4 5 ay daha bu kadarlık bır katkım olsun :)
damam tatlım kızılaya ulaşım kolay olduğundan orda buluşmamız herkes için daha iyi zaten damamdır özlem cepte gökçece cepte kalpleraside cepte sirkeye soralım mutnojmete soralım haftasonları burda olduğunu sölemişti senfat hımmm onun gelişine ne kadaer kalacağına bağlıymış oly ankaradamı bak onu bilmediğimden bi yorum yapamadım
ben markete gitmeye üşeniyorum anca rüyamda olur
Eki Görüntüle 650235
yani biz istanbula gelsek kıçını kaldırıp gelmicen hemi
mesela böcük sunnycim ben görüşcez
e darkla ben zaten görüşcez
siz de avucunuzu yalayın
günydın abla..
bugün rüyamda bütün kızlar pikniğe gitmişiz.
ama tek seni hatırlıyorum rüyamda.
çok anaç bi tavrın vardı.
bana kullan diye pembe bi krem veriyordun öyle işte
yani biz istanbula gelsek kıçını kaldırıp gelmicen hemi
mesela böcük sunnycim ben görüşcez
e darkla ben zaten görüşcez
siz de avucunuzu yalayın
seyyah bu angaralılar anlaşacak daaaaa, buluşacak daaaaaa,kesin biz daha önce hallederiz o işi
ayın 20 sinde stanbola geleyomo güne görüşün bari
Bana 15-16 sı uymaz ama 17 si uyar. salı perşembelerimi zaten biliyorsunuz
bu hafta sonu da uyar.
sağol canım istanbulu çok seviyorum normalde her yıl gider 1 hafta gezerdim geçen yıl nişan düğün telaşı gidemedim şimdide ablam bi otelde bi gece konaklama almış eşimle bana hediye etti ağvadada arkadaşım çalışyıor davet etti bende 19 u gece istanbula gidim 2 gün halamlarda kalıp gezeyim 21indede kocam gelebilirse gelir bi gece o otelde kalırız sonra ağvaya geçer 2 geceda orda kalıp ankartaya döneriz diyorumda allah kerim sağ kalırsak ve bi aksilik olmazsa öyle ihtiyacım varki değişikliğe son 1 aydır çok gergindim evlendiğimdendir zaten kendimi toparlayamadım desem yeridir balayım desen faciaydı kaçmaya ihtiyacım varHoş gelirsin bekleriz :)
ben cıkıyom sızden haber gelırse tamam. hava bıraz acmıs gozukuyo gıdıyımde kızımla kızılay awm de bı sturbuckss yapayım sızden hayır yok anlasılannn
iyi gezmeler canım şuan feci çatlıyorum bende ev hatunu olmak istiyom yaaaaaaaaaaaaa
senfat çok şekersin yaaa dikkat çekmek neden istiyonki zaten yeterince dikkat çekicisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?