Kirli Çıkılar )))

günaydııııııın kızlaaaaar, hayırlı günler hepinizeee
günydın abla..
bugün rüyamda bütün kızlar pikniğe gitmişiz.
ama tek seni hatırlıyorum rüyamda.
çok anaç bi tavrın vardı.
bana kullan diye pembe bi krem veriyordun öyle işte
canım şunu anlamadım
annen orda mı kalıyor
yoksa evden mi gidip geliyor
orayı anlamadım

peki sütü kaynatıp mı koyuyosun
çiğken mi

annem ilçede yaşadığından yatılı kalıyor canım.
zaten bacak da sallantıda.
yani aslında il merkezinde yaşayanların bile yatılı kalması lazım git gel yapanlar bi faydasını görmüyor.

hele benim evim 1 saat sadece gitmesi sürer.

pişmiş, soğumuş süt koydum.

Son düzenleme:

canım sana soyle yardımcı olayım ozaman
bu cumartesı dısında herzaman uyar bna hatta bulusma yerı kızılay olacaksa ozlem su saatte surası deyın son dk yıne ok dır benım ıcın buyuk bı aksılık cıkmadıgı surece... ew hanımıyım yaaa bı 4 5 ay daha bu kadarlık bır katkım olsun :)

damam tatlım kızılaya ulaşım kolay olduğundan orda buluşmamız herkes için daha iyi zaten damamdır özlem cepte gökçece cepte kalpleraside cepte sirkeye soralım mutnojmete soralım haftasonları burda olduğunu sölemişti senfat hımmm onun gelişine ne kadaer kalacağına bağlıymış oly ankaradamı bak onu bilmediğimden bi yorum yapamadım

tamam canım olmadı bı kac hafta sonrada bulusabılırs herkesın gelebılmesı ıcın yok ben duramam bekleyeme dıosanınz onden bı grup oncede gorusebılır bana hepsı uyar .. olyy eskısehırde ama sık sık gelıo hafta sonları bıldıgım kadarıyla.. multıjette gelıuyo sık sık ama onunda buaralr ıslerı war sanırsam ızınlıyım demıstı marttamı nısandamı neydı hatırlayamadım... senfat ta musaıt olabıcek gıbı olursa ıyı oılur.. bana herturlu uyar....

seyyah ankarayada cık gel kuzum bı suru kapı war kalabılecegın... askolsun..

yani biz istanbula gelsek kıçını kaldırıp gelmicen hemi
mesela böcük sunnycim ben görüşcez
e darkla ben zaten görüşcez
siz de avucunuzu yalayın

walla bilinmi bana kalırsa sonu sonu senle ben tek görüşcez gidişat öyle gösteriyo ozlemde bizi yalnız bırakmaz gibim

günydın abla..
bugün rüyamda bütün kızlar pikniğe gitmişiz.
ama tek seni hatırlıyorum rüyamda.
çok anaç bi tavrın vardı.
bana kullan diye pembe bi krem veriyordun öyle işte

peki ben de itiraf ediyorum o zaman. geçen haftaydı sanırım, burda geç saate kadar sohbet etmiştik. ben de o gece seni gördüm rüyamda. senin evine gelmişim. ne yapacağını şaşırıyodun, çok sevinmişiz görüştüğümüze. eşin bile gördüm

peki ben de itiraf ediyorum. ben sirkeciye gidip kahve içmişliğim var. ama kurabiyesi yoktu, çat kapı oldu. eve çikolata falan almadıgından acı kahve içtim

ben cıkıyom sızden haber gelırse tamam. hava bıraz acmıs gozukuyo gıdıyımde kızımla kızılay awm de bı sturbuckss yapayım sızden hayır yok anlasılannn

Hoş gelirsin bekleriz :)
sağol canım istanbulu çok seviyorum normalde her yıl gider 1 hafta gezerdim geçen yıl nişan düğün telaşı gidemedim şimdide ablam bi otelde bi gece konaklama almış eşimle bana hediye etti ağvadada arkadaşım çalışyıor davet etti bende 19 u gece istanbula gidim 2 gün halamlarda kalıp gezeyim 21indede kocam gelebilirse gelir bi gece o otelde kalırız sonra ağvaya geçer 2 geceda orda kalıp ankartaya döneriz diyorumda allah kerim sağ kalırsak ve bi aksilik olmazsa öyle ihtiyacım varki değişikliğe son 1 aydır çok gergindim evlendiğimdendir zaten kendimi toparlayamadım desem yeridir balayım desen faciaydı kaçmaya ihtiyacım var

ben cıkıyom sızden haber gelırse tamam. hava bıraz acmıs gozukuyo gıdıyımde kızımla kızılay awm de bı sturbuckss yapayım sızden hayır yok anlasılannn

iyi gezmeler canım şuan feci çatlıyorum bende ev hatunu olmak istiyom yaaaaaaaaaaaaa

senfat çok şekersin yaaa dikkat çekmek neden istiyonki zaten yeterince dikkat çekicisin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…