Kirli Çıkılar )))

amma gezegensin sen yaaaaa abbooooo dizini kır evinde otur azcık 16 sı uyaydı iyiydi :)
16 sı günüm var teyzemlerle hepsi de pek bi çılgın en son evime geleli 1 yıl filan oluyor anca organizasyonla ilgilenirim o gün yardımcım da yok ki hani ben sizle 2 saat takılana kadar o halletse

senin ablayla kardeş bangkok puketi kaça hallettiler? Bu yaz ben de istiyordum ama çok yağmur olurmuş bir de biletler çok uçuktu.

hiç tavsiye etmem
neden abla ya çalışıpte herşeyi yetiştirmek çok zor oluyo çocuk olunca naparım annem çalşıyordu öğretmendi yarın gün olmamasına rağmen anneme nasıl hasret çekiyordum doyamıyordum eve gelince etradında dolanıyordum ben çocuklarımla vakit geçirmek istiyorum be abla benim işte hafif bi iş değil yarın öbür gün iş yoğunluğum artacak elimdeki projeler hep il dışı gitmemde gerekecek ben iki lokmam az olsun aileme yeteyim eşimle çocuğumla ilgileneyim kafasındayım ha zaman ne gösterir bilmiyorumda
ohhh gün demek pasta börek şahane evin açık adresini yazarmmısın
yaa bana phuket demeyin bu mevsimde gidilir oraya bizim yaz aylarımızda güney yarım kürenin kışına gelir yağış olur 670o euro 2 kişi ulaşım oda kahvaltı fiyatı 20 günlük paket program düzenlettirdiler bi tur firmasına kendi belirlediği yerlere gidecekler..

bunu annem duymuş olaydı sana direk tembel teneke derdi

gerek yok benimki yeterince söylüyor zaten

yani biz istanbula gelsek kıçını kaldırıp gelmicen hemi
mesela böcük sunnycim ben görüşcez
e darkla ben zaten görüşcez
siz de avucunuzu yalayın

tabisi gelmiycem ya organ mafyasıysan
ya benim gibi sabiyi kaçırıp dilendirirsen

Ablanı sevdim vallahi keşke benimde olsaydı. Güzel bir değişiklik olur Ağva süperdir tadını çıkarın.
Bende 1 - 2 gün İst. dışına çıkabilsem çok rahatlarım...

Ablanı sevdim vallahi keşke benimde olsaydı. Güzel bir değişiklik olur Ağva süperdir tadını çıkarın.
Bende 1 - 2 gün İst. dışına çıkabilsem çok rahatlarım...

çook uzun süredir düşünüyoruzda bakalım kısmetimizde varsa gidecez inş. sizde eşinle bi plan yapın derim uzaklaşmak iyi geliyor bazen :) ah ahhhhh ablamla daha ne planlarımız vardı sevgili kocişim yeni görüşmeye başlarken balayına hangi ülkeye gitmek istersin diye soruyordu sanki ben istesem gidecez gibi söyledim sonra nişanlandık balayı ayarlancak ses seda yok oküssssssssssss gide gide marmarise gittik

16 sı günü kokoreççilerin oraya gel kek poğaça börek kokularını takip et benim evi bulursun 10 numaradayım

6700 övro iyi para ama 2 kişi 20 gün umarım biz de ouslarımızla giderz bi gün ouslarımızla:26:

ohooo yan çizion adres dediim huuu komşu orda koko nun kokusundan pasta kokusu gelmez bastırır börek kokusunu bi tabak fazla koysan nolur teyzenlerlede kaynaşırım çooook eski bi arkim diye tanıştırırsın tabi sen diye teyzene sarılırsam bilemiycem o da farklı bi husus tabi

senin tarafından böyle görünüyo, ama benim tarafımdansa şöyle. eşime çocuklarıma fazla fazla vakit ayırdım, hiç çalışmadım, yani sosyal güvencem yok. sağlık yönünden eşim ya da çocuklarımdan faydalanabilirim, ama benim yaşıtlarımın çoğu emekli oldular. senelerdir kendi maaşlarını kullanırken şimdi de emekli maaşlarıyla ne eşlerine, ne de çocuklarına muhtaçlar. canım, hayatta kimsenin garantisi yok. ne eşten yana ne de çocuktan yana. en güzeli kendin kazanıp, kimseye muhtaç olmamak. kaldı ki burda hepiniz üst düzeyde eğitimli insanlarsınız. böyle eğitim almış insanların evde oturması hem memlekete, hem de en çok kendine kayıp. tabi çalışma hayatı da çok zordur, bundan eminim. ama inanın ev hanımı olmak hem maddi hem de manevi anlamda daha zor

gerek yok benimki yeterince söylüyor zaten

tabisi gelmiycem ya organ mafyasıysan
ya benim gibi sabiyi kaçırıp dilendirirsen

kemiklerini bile kırarım daha çok para kazanırsın
elimde tavuk butuyla yirken seni de direğe bağlarım

asımsineğim güzel ülkem hepsinden güzel beee

ablacım şöyle bir güvencem var meslki bi kaç sertifikam var onları kullana bilirim istifa etsemde sabah 9-akşam 6 çalışmam gerekmez arada bir onları kontrol ederim ve memuriyetten 2 defa istifa etme hakkın oluyor işten ayrılırım yapamıyorsam zorlanıyorsam işe geri dönmek gibi bir şansımda oluyor yada ne bilim durumumuzu toparlayınca eşimin danışmanlık üzeri bi arkadaşıyla büro açma düşüncesi var onlarla çalışabilirim full time olmadığı sürece çocuklarlada ilgilenirsin çalışırsında ama şimdi sabah 8 de evden çıkıyorum akşam 19:30 da eve varıyorum ve ciddden pestilim çıkmış oluyor sadece uzanıp yatmak istiyorum ve dediğim gibi şuan iş yoğunluğum olmamasına rağmen yoruluyorum

eşini de getir eniştelerle de o kaynaşır
gel elbette başımın üstünde yerin var (o akşam ev tarihi kalabalığını yaşayacak harbiden başımın üstünde anca yer bulacaksın) k.ç içi kadar evde minimum 18 kişiyiz üst limiti düşünmek bile istemiyorum

ben yanımda katlanır taburemi getiririm kapı önüne çöker pasta böreğimi yer giderim ama yok yaaa ben böle düşüncesiz olamam gelirim hizmette yardım ederim çayları doldururum falan seni tek bırakmam oturcak yer derdinde değilimde ayaktaykende yererince büyük bi hacim kaplarım acep bulabilirmisyim öle bi alan menüde ne varrrrrr hadi menüyü hazırlayalım

o zaman başka canım. bunları bilmiyordum. 2 defa istifa hakkı güzelmiş. ya da yarım gün çalışma. ben çalışmamaktan bahsettiğini sandım.

o zaman başka canım. bunları bilmiyordum. 2 defa istifa hakkı güzelmiş. ya da yarım gün çalışma. ben çalışmamaktan bahsettiğini sandım.

belki allah nasip ederde çocuğum olsa 2 yıl hiç çalışmamak daha iyi ama sonrasında tamamen boş kalamayabilirim mezun olduktan sonra 1.5 yıl işsiz kaldım ahşap boyamadan takı tokaya cam boyamaya kadar her bişi yaptım olabilirse belki eşim kendine bi iş yaparsa sigortalı gösterebilir beni öylede emekliliğe hak kazanabilirim yaaa aslında şuan büyük yanlış yapıyorum rabbimin en sevmediği şey uzun süreli planlardır çünkü gaybı bilen allah bugünümü kurtarmaya bakacağıma ne hayaller peşindeyim çok utandım ya :26::26::26::26::26::26: rabbim hepimiz hakkında en hayırlısını nasip etsin inş. zaman gösterecek ne olacağını ömrümüz yeterse tabi

hakkaten misafir gelince elim ayağım dolaşır yerimde duramam.

sen ciddi ciddi kaşınıyorsun bulmuşun devlet işini

istifa değil de başkasına devretme işi var mı
sen istifa et sertifikalarınla özele git, kocişinle büro aç.
kadronu benim kardeşe devret olmam mı??:26:

hahahahahahahah bende küçükken babam DSİ de şube müdürüydü lojmanlardaydık babamı sen emekli olunca işini masanı bana bırak die tembihlemiştim olabilermi sence bakem
o yüzden dsi ye hep bi sempatim olmuşturda çok yüksek puanlarla alıyorlar ankara merkezde 92 ile kapattı orası sanırım

Son düzenleme:
henüz belirlemedim ama daha çok salata ağırlıklı yapacam
zira önceki günde 2 numaralı teyzem hamuru çok yapmıştı bu ay benim dengelemem lazım
tabure iyi olur sen oturmasan da getir zira bendekiler eksik kalabilir başka birini oturturuz

eşim hep söyler 'allah plan yapana gülermiş'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…