senin de hiç arkadaşın yokmuş
her gördüğüne gidiyosun:26:
burda bitane kadın vardı kkda
milletle dalga geçiyodu
benim haytım kk değil sizin işiniz gücünüz burası,gerçek hayatta arkadaşınız yok diyordu
sonra bunun üyeliği iptal edildi her türlü numarayı yaptı geri gelmek için ,nerdeyse tünel kazacaktıbende ona benzedim
bende dalayım sohbete kızlar benımde etrafımda yajkın arkadasım yok
yengem var kuzenlerın eslerınden bırıyle kanka modunda
3.ek kaynak olarak araya gıremıyorum cocuklarımız kavga edıyor durmuyoolar
dıger kuzenler bekar
calısma ugnlerı uymuyor bende kendımı cok yalnız hıssedıyorum zaman zaman liseden arkadaslarımla gun yapmaya karar verdım
zaten okul arkadaşları kalıcı ve en keyifli sohbet olan grup oluyo bence
seyyah o dediğin senin arkadaşınmı çok şaşırdım:44:
dun gece burdaydım tabi geç yattım
biraz sonra benimki viyakladı
kalktım devam sütü vereyim dedi. akşam 9,30 da yedirdiğim yogurdu sindirememiş kustu, tam üstünü çıkarırken bir daha kustu, neyse üst baş giydirdik, sütünü içirdim, çişli bezini değiştirdim. uyumuyor, 5 dak. sonra bir koku
bez berbat, zaten 2 gundur ishaldi, akşam yapmayınca geçti sandım
beraber uzandık tekrar koku nasıl keskin
temziledik yattık tekrar koku
ya tam 5 kere bezi doldurdu ve iğrenç bir koku
sabah bir kere ishalli yaptı, halsiz yatıyor şimdi
bişey de yemiyor dogru duzgun 2 gundur
bu gunluk kaka raporumuz budur.
dimi yani her yolu denedim çifkeflikte ettim damardanda girdim yok yok anacım zamane hatunları işte ne kadar yazıkım ben yaahu
yalancıktan ağırlıyon gari
niye şaşırdın
kesin onu da sevmezdin sen beni sevmediğin gibi
onun anlattığı her şey doğru yaşantısı falan
orda biraz kıskançlık var zaten olay ordan patlıyor
sen mükemmelsin zenginsin gözümüze sok falandan giriyor
sonunda patlıyor işte
te Allahım senaryoyu yazmış heman
ben sevmediğim insanla niye mıhabbet edeyim arkaaşım
onuda sevmemek değilde bikaç tuhaf bişey olmuştu neyse arkadaşınmış çok konuşmayayım döversin beni
dövedebilirim
zaten sana gıcığım var uzun süredir
herkeşler seni soruyor son günlerde
seni seviyor
kutuna gel anlat bakim noldu
söz demem kimseye ona da
çıktı zaten girmiyor artık
sorgu sualden yana sıkıntım olmaz bizim sülaleninde pek farkı yok yabancıya değil ama bana fazlasıyla yaparlar datlım beni düşündüğün için tişkürler pazar günü yedikten sonra evi temizleris demeyeydin daha sıcak bi davet olardı amanasıl benden hayır yok ayıpsınız sonraki hafta olsun
teyzeler çok gürültülüler meslek hastalığıymış biraraya gelindiğinde bi sessiz olun coşmayın diyorum
kalplerasi seni düşündüğüm için rahat et diye sonraki gün dedim yoksa o gün gelirsen seni sogruya da çekerler nerden tanışıyon sirkeyle ne kadarlık evlisin nerelisin baban ne iş yapıyor anan nereli eşin neden başka şehirde kvalidenle aran nasıl neden bebeğin yok düşünmüyor musun düşünsene kiloluysan neden kilon var dikkat etsene saçında beyaz varsa o kadar çalışıyon kazanıyon git kendine bakım yap
hadi ben içlerinde olduğumdan alışığım sen garipleme diye diyorum
abla hayırdır yalancılarla başınmı dertte hiçbişiyin essahını yapmıon bu bi işaretmi ki acepgel canım gel, sana yalancı su böreği, yalancı çerkes tavuğu, yalancı tavuk göğsü yaparım
kalpleraram kimse istemiyormu seni
ben hangisine gitsem die karar veremedim sadece yoksa kim beni istemes
sevimsiz günlerin geldi tatlım rabbim sana sağlık sıhhat güc versin inş. hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?