Kirli Çıkılar )))

bende dalayım sohbete kızlar benımde etrafımda yajkın arkadasım yok
yengem var kuzenlerın eslerınden bırıyle kanka modunda
3.ek kaynak olarak araya gıremıyorum cocuklarımız kavga edıyor durmuyoolar
dıger kuzenler bekar
calısma ugnlerı uymuyor bende kendımı cok yalnız hıssedıyorum zaman zaman liseden arkadaslarımla gun yapmaya karar verdım

zaten okul arkadaşları kalıcı ve en keyifli sohbet olan grup oluyo bence

zaten okul arkadaşları kalıcı ve en keyifli sohbet olan grup oluyo bence

acılınden arkadas edınmem laızm esım 3 vardıya calısıyor ve hafta sonu ıznı yok artık
oglumda var zırt pırt oradan buradan cıkamıyorumda
araba alıcaz yazın ınsallah bılezıklerı bozup(yoksa kaptırıcaz bırıne sımdı uzatmım) o zaman rahat olurum neyse sımdı lıse ark ıletısım halındeyım
evlendıkten sonra ılk kez bı arkadasıma esım olmadan cumartesı sabah gıdıcem nasıl mutluyum
calısmasam küflenicem evde

buarada bende dun aksam cocugu erken almadım bıraz esımle vakıt gecırdık 9.15 evden cıktı esım oglanı aldım bende annemden mutfak dolabı sıldım beyaz esyaları temızledım fayanslrı tezgahı cıfledımm 1 saat surmus
sona cocugun cısıdydı kakasıydı epey gec uyuduk :26:

buarada saclarımda baya bı beyazlama soz konusu karamel gıbı kahve gıbı bı tuhaf rengım 7 ay evvel boyandı
rofle yaptırıcam tekrardan da paraya kıyamıyorum ıyımı

seyyah o dediğin senin arkadaşınmı çok şaşırdım:44:

niye şaşırdın
kesin onu da sevmezdin sen beni sevmediğin gibi
onun anlattığı her şey doğru yaşantısı falan
orda biraz kıskançlık var zaten olay ordan patlıyor
sen mükemmelsin zenginsin gözümüze sok falandan giriyor
sonunda patlıyor işte

kıyamam kuzuya ...
benim kızım da ishal olduğu zaman halsizleşirdi içim giderdi ( benim halen yapmış olduğum bir uygulama var..istersen sen de onu dene ... bir patatesi kabuklarını soyduktan sonra siyice haşlıyorsun .. çatalla ezilecek kıvama gelene kadar haşlansın.. başka bir kapta da bir yemek kaşığı pirinci yine bir çay bardağına yakın suyla haşlıyorum.. patatesler iyice haşlandıktan sonra suyunu süz , bir tabakta iyice ez sonra haşladığın pirincin suyunu da patatese yedir .. biraz da tuz ekle...pirincin suyuyla patates karışımı muhallebi kıvamına gelene kadar karıştır.. sonra da kuzuna yedir... benim kız da çok etkili oluyordu..hatta haşlanmış pirinci de yoğurt çorbasına kullanıyordum :) onu da yediriyordum..
çok geçmiş olsun kuzuya .....

te Allahım senaryoyu yazmış heman
ben sevmediğim insanla niye mıhabbet edeyim arkaaşım
onuda sevmemek değilde bikaç tuhaf bişey olmuştu neyse arkadaşınmış çok konuşmayayım döversin beni

te Allahım senaryoyu yazmış heman
ben sevmediğim insanla niye mıhabbet edeyim arkaaşım
onuda sevmemek değilde bikaç tuhaf bişey olmuştu neyse arkadaşınmış çok konuşmayayım döversin beni

dövedebilirim
zaten sana gıcığım var uzun süredir
herkeşler seni soruyor son günlerde
seni seviyor
kutuna gel anlat bakim noldu
söz demem kimseye ona da
çıktı zaten girmiyor artık

öğretmenler aynı okulda çalışıyor ya da zamanında çalışmışlarsa ortalık duman oluyor.
değilse gayet normal bi oturma oluyor.
ben de merak edip gözlemlemiştim ve bu verileri elde ettim.

dövedebilirim
zaten sana gıcığım var uzun süredir
herkeşler seni soruyor son günlerde
seni seviyor
kutuna gel anlat bakim noldu
söz demem kimseye ona da
çıktı zaten girmiyor artık

biraz daha sabret testte tek çızık çıkarsa terki diyar edicem zti
o zaman herkes en çok seni sever efkar bastı beEki Görüntüle 650520
kandıramazsın beni
burası kalabalık özelde anlattırıp dövücen dimi:18:
10.dak.bekliyorum

sorgu sualden yana sıkıntım olmaz bizim sülaleninde pek farkı yok yabancıya değil ama bana fazlasıyla yaparlar datlım beni düşündüğün için tişkürler pazar günü yedikten sonra evi temizleris demeyeydin daha sıcak bi davet olardı ama

gel canım gel, sana yalancı su böreği, yalancı çerkes tavuğu, yalancı tavuk göğsü yaparım
abla hayırdır yalancılarla başınmı dertte hiçbişiyin essahını yapmıon bu bi işaretmi ki acep

çok yorgun ve halsiz hissediyorum
uyumak istiyorum sürekli
kafam kalkmasın yastıktan
elim ayağım uyuşmuş gibi
dokunmasın kimse bana

ben hangisine gitsem die karar veremedim sadece yoksa kim beni istemes
sevimsiz günlerin geldi tatlım rabbim sana sağlık sıhhat güc versin inş. hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın

bencede tatlımmmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…