zangır zangır titrerim:18:
bebeem biri sılanın
bir benim seramik zamazingoları büyük
biri benim çalışma masam ,pc not takvim vs
biri mutfakta
sadece kpss kitapları için oraya yığıp çalıştım kocaman katlanan bi tane alıp şimdi kapalı
istediklerim kendime çekmeceli falan adam akıllı bi çalışma masası
sılaya uzuuuuuun bi etkinlik masası
bir de güzel büyük bir yemek masası şöle mudodakilerden
onlar taşınınca olacak işler
seramiğe hepten başlarsam daha bikaç tane lazım büyüğünden
ben masada örtü hiç sevmiyorum
temiz gelmiyor bana
türkçe mi öğreniyon bebeeem
ikilemelerdesin
kızlar ya ben sıyah bır spor ayakkabı almak ıstıyorum
acaba şu zayıflama ayakkabılarından mı alsam . kullanan oldummu hiç . sabah okula gıderken gıyım yuryorum sıyah olunca spor dıkkat cekmeyebılır . zaten spor gıyınıyorum okula gıderken yani öle utulu kumas gıymem . ama tabı sabh benı bır amırım göruncede spor ayakkabıyapmasın dıye sıyah spor alacagım. yuruyuse basladımda sabah 30 dk yuryorum cıkıstata 30 dk ip atlıcam bıde evde 72 kıloyum 74 75 dım ya hani
ah ah vermem lazım su kılolarıı seyyah dana kimn oldum valla gecen sene mayısta 56 57 kıloydum tekrar formda gırmelıyım yaza nasıl bikinimi gıyerımm yoksa mazallah
pepeti bende puma nın var;
fitness ayakkabısıymış altı böyle tombalak geliyor basenleri çalıştıyormuş yürüdükçe.
ilk giymeye başladığımda yeni yürümeye başlayan çocuklar gibi sendeliyordum şimdi alıştım kuğu gölü balesi bile yapıyorum
pepeti bende puma nın var;
fitness ayakkabısıymış altı böyle tombalak geliyor basenleri çalıştıyormuş yürüdükçe.
ilk giymeye başladığımda yeni yürümeye başlayan çocuklar gibi sendeliyordum şimdi alıştım kuğu gölü balesi bile yapıyorum
ben 92 kiloyla çuvalımı giyiyorum çok şık oluyo
sana cuvalda gıysen yakıısr seyyahımmmben seyyah mıyım loooo bana yakısmazzz
hayır şu boğazımı tutabilsem veririm belki deben giysem inek gölü balesi yaparım anca
sen kilo veriyor musun bu arada
hayır şu boğazımı tutabilsem veririm belki de
sıkılaştım hocamın deyimiyle alt tarafım kaybolmak üzere daha da basen çalışmasam iyiymiş
simit sorunum var benim buna da daha özel çalışmalar yapmam gerekiyor.
bir hareket öğrendim tv karşısında otururken de göğüs çalışıyorum ayrıntıyı yan pencereden anlatırım çok komik oluyor ban yemek istemem.
ayrıntıyı anlatırım
:44::44::44::44::44::44:
seyyaha laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.:44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?