Kirli Çıkılar )))

hmmmm...

sağlık açısından cam olup örtü örtmemek iyi ama o da çok kötü iz bırakıyor silince bi arkadaşımın öyle yani cam siler gibi masa silceksin

kızlar ya ben sıyah bır spor ayakkabı almak ıstıyorum

acaba şu zayıflama ayakkabılarından mı alsam . kullanan oldummu hiç . sabah okula gıderken gıyım yuryorum sıyah olunca spor dıkkat cekmeyebılır . zaten spor gıyınıyorum okula gıderken yani öle utulu kumas gıymem . ama tabı sabh benı bır amırım göruncede spor ayakkabı yapmasın dıye sıyah spor alacagım. yuruyuse basladımda sabah 30 dk yuryorum cıkıstata 30 dk ip atlıcam bıde evde 72 kıloyum 74 75 dım ya hani

birde o ayakkabılar ecuk yuksekya topuklu gibi ondanda tercıh edıyorum ben pek nornmal ayatta spor ayakkabı gıyemıyorum yerden bitme gıbı oluyorummm

pepeti bende puma nın var;

fitness ayakkabısıymış altı böyle tombalak geliyor basenleri çalıştıyormuş yürüdükçe.
ilk giymeye başladığımda yeni yürümeye başlayan çocuklar gibi sendeliyordum şimdi alıştım kuğu gölü balesi bile yapıyorum

ah ah vermem lazım su kılolarıı seyyah dana kimn oldum valla gecen sene mayısta 56 57 kıloydum tekrar formda gırmelıyım yaza nasıl bikinimi gıyerımm yoksa mazallah

ben 92 kiloyla çuvalımı giyiyorum çok şık oluyo

baktım

ama benzer bır nıke var gecen sene yuryus ayakabısı almıstım . o beyaz ve olmuyor sabah okula gıderken sımsıyah olmalı farkedılmemelı .

ben giysem inek gölü balesi yaparım anca
sen kilo veriyor musun bu arada

yokmu etrafınzda kımsede yaa almıyım mı alıyımmı:44::44::44::44::44:

ben giysem inek gölü balesi yaparım anca
sen kilo veriyor musun bu arada
hayır şu boğazımı tutabilsem veririm belki de
sıkılaştım hocamın deyimiyle alt tarafım kaybolmak üzere daha da basen çalışmasam iyiymiş
simit sorunum var benim buna da daha özel çalışmalar yapmam gerekiyor.
bir hareket öğrendim tv karşısında otururken de göğüs çalışıyorum ayrıntıyı yan pencereden anlatırım çok komik oluyor ban yemek istemem.

camdan camaaaaaaaaaaaa oy oy
camdan camaaaaaaaaaaaaaaaa oy oy
biye bi türkü vardı
hemen alayım ayrıntıyı

pepeticim sen de hemen al
ben de okula giderken hep spor siyah giyerdim ama kilo verdiren var mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…