Kirli Çıkılar )))

hatuncanlar hepinize hayırlı cumalar rabbim hepimize yolunda ilerlemeyi nasip etsin inş.....

bak kalplerası tıramısu yapmaya gıdıyorum ıstersen gel.... daha acık dawet olmaz yanııı
walla ben namaza indikten sonra yazmışın sonrada gelip pc kapatıp servise yetişmek için koştuırdum geç görmemiş olsan bi kızılay yapardım abim kızılayda çalışıyor 7 de işten çıkıyor onunlada dönerdim
seyyah phukete ne zaman gidiyoruz bacım para biriktirelimde 2 sene sonra mart ayında gideris

ev hanımlığımın 2. gününden herkese merhaba
banyoyu temizledim. şimdi oğlumla tost yıyoruz. birazdan tuvaleti temizlicem ve buzdolabını ve fırını ve yerleri....
siz nasılsınız a dostlar

günaydın kızlar
bi yandan okuyom, bi yandan ayva yiyorum
annem dedi ki ayva ye ki çocuğun güzel olsun
biz bulamazdık ki yokluktan yiyelim diyor
o yüzden mi biz böyle çirkiniz dedim

sabah aklıma derfat geldi, bu aralar göremedim diye düşündüm
az önce de burda bi gördüm, sonra kayboldu sanki :44:

boşver ayvayı o güzeldir zaten
sen hurma ye hurma

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar olsun hepinize..
bayağıdır yoktum annemlere gittim,eşim evdeydi,komşu gezmeleri derken ancak bugün evde kalabildim ama 150 sayfa var yavaş yavaş okuyarak geliyorum akşama ancak sizlerle buluşurum

Bu gün carefur ve migrosda bakım ürünlerinde %50indirim varmış
Deodoranta filan ihtiyacınız varsa aklınızda olsun

kızlar sizce beğendiğim modeller güzel mi???
beğenme dereceme göre sıraladım

55 cm olması için uğraşıyorum ama olmazmış onun için kaburgalarımdan birer tane aldırmalıymışım

senfat onu mizah olsun diye yazmıştı benim belim 62 cm değil

selam milleeeeet;

dünya bacılar gününüz kutlu olsun

bu haftanın başından beri yazdıklarınıza bakamadım, öyle bi girdim, bi çıktım.

senfatım; kuzucuğuna çoook çok geçmiş olsun. ishal mamaları oluyordu, formül mama içiyorsa onlardan al bi tane, milupanın vardı. bir de gece tok tutması için olan mamalar da ishale iyi gelebilir. gece mamalarını (marketlerde gece maması diye satılanlar) gündüz versen etki edermi acep? :44:

bu hafta okulda çok yoruldum. bugün okula kezban gibi geldim. anaaaam öğlen yimek yicekmişik, fotoğraf çekincekmişik tam mesai bitimime de ilçe milli eğitim kallavi bir seminer görevlendirmesi koymuş. gitmicem, gidemem zaten.

akşam eve gidip duşumu aldıktan sonra, evin az ötesindeki kuaförde fön çektirip, hazırlanıp, çıkıciğim.

amin amin amin

bu 3 gündür toplantı manyaaaa oldum walla bu ne böyle bi sonuçta yok saatlerimiz heba oluyor sadece...

senfat sen demiştin ya bebek isteyenler folik asit muhakkak kullansın diye.yaza tüpe yetişsin başlayım da.
eczaneden aldım ama günde kaç kullanayım bi de demir ilacı kullanıyorum ya problem olur mu ikisi??
aç karna mı yok karna mı alcaktım ben kaç yıldır kullanmıyorum

Son düzenleme:
kızlar sizce beğendiğim modeller güzel mi???
beğenme dereceme göre sıraladım
Eki Görüntüle 651346 Eki Görüntüle 651347 Eki Görüntüle 651348
ortadakını begendım ben
55 cm olması için uğraşıyorum ama olmazmış onun için kaburgalarımdan birer tane aldırmalıymışım

senfat onu mizah olsun diye yazmıştı benim belim 62 cm değil

la bana belimi ölçtürdünüz ya laa.
65 cm. tüh artıkın manken filan olamam

kac olmalıymıskı bel 171 boy
57 kg
gobeklıyım
1 cocugum var sezeryanla oldu
nereden nereyı olceyım hangı hızadan ve kac olmalıymıs belı gectım yanlarım cok cıktı ya pantolondanmı
ne bılmem dar badı gıymek hayal onumuzde yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…