bende öyle diyom bugun bunu 2kişiden duymak harika geldi amaaaagökçe hanım,gökçe hanım huuu,seni alan yaşlanmaz derler ya öyle bir ruh görüyorum sende.
inan ben sonbahar çocuğuyummm ama bu bahara hayranımmm herşeyin yeniden doğmasıııııııııı harikaaaaaaaben geldiiiiim.
amanın hava mis mis.
kapalı ama 20 derece,yağmurlu ama en en hafifinden.nasıl enerji doldum anlatmam..
nasıl güzel kokmuş her yer,papatyalar kır çiçekleri açmış,erik ağaçları gelin olmuş.
nisan doğumluyum ondan herhalde bahar beni hep mutlu eder.içimde bile çiçekler açar.
bende açtım ablacımmmmmmmm...sen böyle deyince açtım candan erçetin' bahar'ı dinliyorum şimdihadi siz de açın dinleyin kızlar
sağol abla bakalım akşama ne yapacağız evi fena dağıttımsirkeci, kolay gelsin, güle güle kirlet camlarını. sen şimdi iş yapıp yorulursun, yemeğe ananeye geç canım
)
afiyet olsun bacımmmmmmyemek molası verdim bi yandan yiyorum bi yandan yazıyorum
annem geliyor akşam yupppppiii
farmasi hayırlı olsun cicilerin
banucum sana iyi yürüyüşler
seyyah film mi izledin gece? şimdi ayakta zombi gibisindir:)
sağol bacımmmmmm
ayyyyyyyyy aklına geldimiiiiii haydi sor sorrrrrrrrr
merak ettim bak yaaa ne sorcan
yemek tarifi değildir dimi:):):)
ondan farmasi sorumlu
bendeeee matemetikçiyim ne sorcan acabaaaa
çatlarımmmmmmm ya hemen sor
Bade şuan burada ezan okunuyor Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah canım amincanım benim Allah razı olsun dua eden herkesten..hepinizden
aynı şekilde hissediyorum bende burdaki birinin sevinci kendi sevincim gibi üzüntüsüde aynı şekilde
ben test yaptım maya tutmuş inş.
şimdi sters panik sevinç karmakarışığım
inş. sorunsuz rahat bir gebelik olur lekelenmem var korkuyorum biraz..
Allahım hepinizin gönlündeki dileklerinizi kabul etsin
en yakın zamanda bıdıkla karanfilede isteyen herkese de nasip etsin
dualarınızı eksik etmeyin
ah canım benim bu yazdıklarını eşim görmesin duymasın tam ekmeğine yağ sürülecek şeyler yazmışsınfarmasicim o zaman sen çocuklarının aklı küpü olmalarını avantaj sayıp bir kız çocuğu doğuruyorsuuuuuunn
ne güzel oluuuur
sen de olursun ana-kız
kafayı yicem ya
bir arkadaşım var
annesiz büyümüş
ablası çok küçükken ölmüş
abisi babası kendisi çalıyor
yengesi 7 yaşında çocuğu bırakıp gitmiş 3 erkeğin eline
çocuk çalışmak zorunda olduğundan kpss bile çalışamadı
ve o halde bile kızıma harçlık göndermek istiyor
o yetim sayılır ona her şey geçerli diyor
allahım çevremde böylesi güzel insanlar olduğu için
ve ben bu güzel insanları hak edecek bir insan olduğum için sana şükürler olsun
kızlar bana 1 saat müsade bacımaaa tee sakaryalara acil bir kipat korgoya vercem hangi kargo iyidirrrrrrrr... yaaaa yurtiçinden hiç memnun kalmadım götürmüyolar eve yaaaaa... apartamana gelip aşağıya yazıy yapıştırıp zili çalmadan gdiyor kuryeleri
amin canımafiyet olsun bacımmmmmm
çok teşekkürler
yemek konusunda sunny abla ve selinin hakkını yemeyelim
çok hamaratlar maşaallah
kurabiye ve profiterollerde de sirkence bacıyı unutmayalım
Bade şuan burada ezan okunuyor Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah canım amin
çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkkkkk yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
ah canım benim bu yazdıklarını eşim görmesin duymasın tam ekmeğine yağ sürülecek şeyler yazmışsın
o çok istiyor hem de çokkkkkkkkkkkk
daha geçen gün bile konuşuyordu benim her çocuk olduğunda işim daha bir rast gitti
bir tane daha yapalım diyor
Allah bunlara ömür versin sağlık bir şekilde acılarını göstermesin
belki kendi kızım olsa anca o kadar seveceğim gelin kızlarım olur belli mi olur kaderde kısmette neler bekliyor Yüce Rabbimin izniyle
Rabbim o güzel niyetli güzel insanları bundan böyle hiçbir şekilde acı zorluk kederle sınamasın canım ya
bade işte günün güzel haberini senden aldımhepimiz bol bol dua edeceğiz inşallah her şey yolunda gidecek ve bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın
çok güzellllllll
hayırlı uğurlu olsun bacımmmmmm anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat versin allahım....
kolay bir süreç geçirmen ümidiyleee... ayyy çok güzelllllll
bu sıralar okadar hamile haberi aldım ki maşallahhh
bende istiyorum ama bizim adam istemezzzzzzz uffffffff neyseeee
sunny ablanın turşumu değerlendirmem için bana dediği sosu yapmadım ya henüzzzz onun için yazmayı unutmuşum....
ha diğerrr bacılarıdaaa haklısın farmasiii kutluyorummmm.... naparsın işteee online sen vardın diye yazdım seyyah ne soracaksa banaaa
hala sormadı yaaa bakalım.... ben çıkıp geleyim bi belki sormuş olurrr...
hepinize angaradan şu parçaylaaa kısa bir veda ediyorum bacılar...
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
kipat gönderebilirim başka bişem yokkiiine gönderdin ki bana
hiç gerek yoktu
ne sorcağımı hatırlamıyorum
hazar gereksiz bişeydi
carry allah hakkında hayırlısını versin
kpss iptal davasından bana da güzel bi şey patlayacak gibi hayırlısı bakalım
badecim nasıl sevindim anlatamamm
Allah sağlıkla tamammına erdirsin inşallah
regl başladı gibi bişey demiştin
renklenme mi var?
ben 3-4 kez kanma geçirdim ciddi düşük tehlikeleri atlattım
kahverengi lekecik bile düşük tehlikesidr aman Allah korusun
hemen yan devril yat:)))
öyleeee :) çarşı pazardan alınaydı sıkılınca atardık:):):)gökçe keşke çarşı pazardan alınan birşey olsaydı değil mi ?
ama zorluğu kolaylığı ile içinde gün be gün büyümesini hissetmek ve sağlıklı bir şekilde eline almanın verdiği duygu tarif edilemez
yafffffffffffff okumammı f5 liyom hepppppppppp nirde göremedimmm... bizzat şahsıma yönelik bir soru görmedim yoksa cvb vermemmmiiiiii aaaasorduk yukarda
o kadar gevezesin ki
anca yazıp duruyon
okumuyon
saol canım Allah razı olsun
dr.u aradım yerleşme kanamasıdır korkma dedi...
tüpte çok görülen bişey
yatıyorum zaten banada bahane lazım
canım soğuk suyla yıkıyorum ama hiç demlememiştim,sağol,bu akşam deneyeceğim.sağol abla bakalım akşama ne yapacağız evi fena dağıttımananenin yanına geçmek iyi fikir o bize kesin yemek verir aç bırakmaz
banusultan çayı bir de soğuk suyla demlemeyi denesene uzun zaman geçse de çay acımıyor
bizde ölçü şu şekildedir
31 (3 birim ölçü çaykur kırmızı kutudan 1 birim ölçü çay çiçeği bu da çaykur 1 birim ölçü de tomurcuk çay) minik tatlı kaşığımızla ölçüm yaptığımızda ortalama 10 bardak çay çıkar.
amin canım
yengesinin durmunu bilmiyordum
öğrendiğimden beri kendi derdimi unuttum onu düşünüyorum
bir anne nasıl 7 yaşında çocuğunu kadın bile olmayan bi evde 3 erkeğe bırakıp gider
aklım almıyor
badecim nasıl sevindim anlatamamm
Allah sağlıkla tamammına erdirsin inşallah
regl başladı gibi bişey demiştin
renklenme mi var?
ben 3-4 kez kanma geçirdim ciddi düşük tehlikeleri atlattım
kahverengi lekecik bile düşük tehlikesidr aman Allah korusun
hemen yan devril yat:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?