Kirli Çıkılar )))

yok abla,gayet doğru anladım seni,latife yapıyorum... :))))))

o zaman topik başlığı değiştirme talebinde bulunuruz
kirli çıkı hamileler diye

bu arada ben de hamileliğimin son aylarında evime çok düşmüştüm
aynı sevimsiz gibi ne yemek yapsam nereyi silsem nereyi düzenlesem diye çırpınır dururdum ve inanılmaz bir enerjiyle hem de..
bunun adı yanılmıyorsam dişi kuş evresi:))))
annelik içgüdüsüyle yuvamıza daha bi düşkün oluyoruz
Allah hepsini yaşamamız için bu duyguları bize veriyor..
ben bunu ilk duyduğumda çok şaşırmıştım
kime baktıysam aynen anlatığım gibi...

selam kızlar
biz de kalktık,kahvaltı yaptık,sona yürüyüşe çıktık
bayağı dolaştık
eve geldik,balkon keyfi yaptık,mis gibiydi,özlemişim güneşi
badecim,cnm çoooook sevindim
bıdıkcım,müdürün öyle lafları hak etmiş ki,neyse yazmıyım şimdi,patladım ben burda resmen,Allah'a havale edelim
bıdıkcım,endoskopiden korkma,bende de safra kesei çıkmıştı,walla 10 dakkalık iş,hemen bitiveriyo
selincim,eşine sınavda başarılar,sana da ii gezmeler
farmasi cnm aldıkların hayırlı olsun
allright kızın ne kadar tatlı öleee
ayyy aklıma gelenler bu kadar kızlar çoklu alıntı yapamadığım için aklımda kalanları yazabiliyorum ancak:78:

sezgilerin benim için ne diyor
bodrum taraflarına yol görünüyor mu

bu arada bu ay eşime söylemeden para koymaya başladım demiştim ya
360tl olmuş
bir genç kızın gizli kumbişi

teşekkürler canımmmmmmm

ne güzel şeyler yapmışsın bugün ohh miisssssss

senfat daha az önce kaşlarımı alıyordum aynanın önünde aklımdan geçtin bacım
bu kadar olur şimdi karşımdasın

acaba Antalya'da filan mı diye

dunden beri oku oku ama yazama
biliyorsunuz durumları ama okudum.
bizim zırtapoz uyanmadan 2 kelime yazayım, son durumunu da yazacagım.

dun ishal için çok faydali bilgiler paylaşmışsınız. farmasi ve sirkecinin dediği reflörü sütüne katıyordum.
pirinç lapası ve patates püresi yemek istemiyor deniyorum vermeyi ama isteksiz, 2 kere alıyor
aptamil mama veriyorum, ishal 5 saattir yok, ama akşamları kusma, ishal..
kaç makine çamaşır yıkadım, bir de bezin kenarından çosss bi çıkıyor pijama, badi batıyr,
anlayacagız sizinle konusmadıgımda b.kla ugraşıyorum

ben okuyarak ilerlerken badeden hala ümidim vardı ve hamile oldugnu okudugumda vallahi de ağladım mutluluktan, baktım ikizim de ağlamış. nasıl mutlu oldum. hep mutlu haberlerinizi alırız inşaallah. bi arkkadasda da ilk yerleşme sırasında kanamaları olmuştu.

seyyah bu bade artık hiç çekilmez. yok seyyah arkama yastık koy, senfat ayaklarımı uzat, farmasi kek yap.... bıdı bıdı bi de bu çekecegiz ama olsun

sirkeci bildiğim kadarıyla ve deneyimlediğimde o oldu: çayın altını kapatıp, sonra ısıtırsan çay acıyor, ben de akşamları çaydanlık bitinceye kadar altı hiç sönmez. yoksa acıyor ve eşim içmek istemez. çayı biz de çok severiz.

ay gözlerim doldu bu ara duygu patlaması yaşıorum Allahım kucağına almayı nasip etsin
düşünsene içinde hayata tutunmaya çalışan minicik bişey var:)
ben burdayım diyo sana:)) nolur hiçbi iş yapma yat yan gel yat:)

süper bi haber bu badecim çok sevindim inanki:)

teşekkür ederim farmasicim yaza ayakkabı derdim kalmadı şimdi

ablacım bend baktım çok ucuzmuş ya sezon sonuya ondan yarıya indirmişler
amaaaaaaa ben 3 alıp bir ödemem bir alıp üç öderim üç:)

farmasi aldıklarını mutlu günlerinde giy inşaallah

akıllıbıdık dr. sana endoskopiye ihtiyaç yok demiş ben öyle anladıgım yazdıgından sen neden end. istiyorsun ki.

sunyy66 indirimleri ürünleri haber ver demiştik, bu ayakbabaılar çok iyi oldu, yaza 4 renk aldım. Allah razı olsun.

seyyah senin de hayırlı haberini alarız inşaallah.

o kadar moral bozucu şeyler oluyor ki çevremizde, güzel şeyler duymak insanın hoşuna gidiyor.

banusultan bence yapılan iyilikleri burada paylaşmak gerekir, bazen çevremize yardım etmeyi unutabiliyor ve hatırlatıcı oluyor böyle şeyler.

seyyah sen de sılanın küçülenlerini fakirlere verebilirsin, illa ki para olmasına gerek yok. her zaman bizden kötü durumda birileri vardır.

ben evdeki kullanmaktan sıkıldıgım elden cıkarmak adına bu hep yapıyorum. bizim kuruma gelenlerde cok muhtaç durumda olanlar vardı, tüm arkadaslar evden çocuklarımızın, eşlerimizin kıyafetlerini oraya toplar giysi bankası yapardık ve gelenler burdan alırdı. ben izmire gittiğimde annemden ve komşularından ne kadar giysi ve oyuncak varsa toplar getiririm ve ihtiyaç sahiplerine burada dağıtırım. eşim yine doldurdun bagajı der ama hep ihtiyaç sahiplerini Allah karşıma çıkartıyorum. sadaka, fitre ve zekatımı zaten verecek çok kişi bulabiliyorum.

bu arada bu ay eşime söylemeden para koymaya başladım demiştim ya
360tl olmuş
bir genç kızın gizli kumbişi
ayyyyyyyyy ne güzelll binlere milyarlara ulaşır inşlh emi...
o genç kız ne yapacak acaba ?

geçmiş olsunnnn bıdıkçığın ishaliii....ufffff zor yaaa

ay bacım yeterki bade bacımın kuzucuğu kuzucukları artık Allah ne verdiyse hayırlısıyla olsun da

ben ona kek poğaca börek yemek ne olursa yaparım ondan kolay ne var

ah ah minik ya da minikler sıkı sıkı tutunun annenize bunlar sevinç gözyaşları

oly bazen insanların davranışlarının altında neler yattıgı hiç belli olmuyo dimi:)

badeeeeeeeeee ben ikizim olsun çok istedim ama olmadı inşallah senin ikizin olur:)

bade bu haberi de aldım ya
rahat rahat doğuma gidebilirim artık

bundan sonrası için dikkat edersin artık
zaten yeterli bilgiye sahipsin

benim gibi cam duvar silme, halı robotlama gibi işlere kalkışmazsın zaten

sağol canım amin Allah razı olsun
amin Alllah isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar

badecim,cnm çoooook sevindim
sağol canım
bende sabahtan beri ağlıyorum
iyi ki varsınız
çekin beni anacım
hadi inş. isteyen herkese nasip etsin rabbim

1 hafta -10 gün çok iyidir anlamazsın bile
oo böyle hamileliğe can kurban deyiverirsin
bir sabah ağzının içinde paslı bir tatla başlar herşey...
sonra kusmalar...
ne güzellll
anne oluyorsun işte
ben o tadı almak için neler çektim 3 yıldır
insan bu kadar kusmayı istermi bak kaşlarım bitişti küçük emraha bağlıyorum

tamam içmem zaten sevmemde
sağol canım

ben çocuk bulamıyommmmmmm adamlar osmaniyedeee 4 günlük bebeği göbeği düşmemiş bebeği terk edip gitmişlerrrrrrrr anammmmmmmmm yaaarabbimmmmmmm..... vallaaaa çok üzüldümmmmmmmm

allahımmmm

yazıp çıkacagım
seyyah sormuş
bir kadın çocugunu nasıl bırakır gider diye

başka bir adama kaçtıysa cocugu gözü görmüyor
aşk kadını!! bunlar

bizim kuruma küçüklükten babaları tarafından bırakılan çocuklar vardı. anaları 3-4-5 çocugu terk edip başka bir adamla kaçmıştı.kaçtıkları adamlar da evini yurdu bırakıp kaçıyor. yani bu tarz şeyler cok oluyor toplumda

hatta kaynına kaçanlar

bak bi eve gitmiştik biz babaaanne çocuklarını vermek için başvuruyor, alınmadı ancak olay şöyle: teyzenin damadı ve gelini 3-4 çocuklarını bırakıp beraber kaçıyorlar. 5 ay antalya kalıyorlar ve geri gelmek istiyorlar. kızı kocasını kabul etmek istiyor (elinin kiri, çocuklarının babası, abisinin eşiyle kaçtıgı için kabul edemiyor, abiye ayıp. gelin bile dönmek istiyor)

bana tuhaf gelen mesela kadın gidiyor. geri döndüğünde adam kabul ediyor. ya nereye gittiğini biliyorsun midesiz. böyle çok erkek gördüm. kadın tekrar terk ediyor falan niye kabl ettin diyorsun çocuklarım vardı diyor. ya bunlar yapıyor 4-5 çocuk, adamın düzgn bir işi yok. biliyor ki onu bu kadar cocukla hiç bir kadın kabul etmez. ya kadın geri geldiğinde kabul ediyor, geri gelmezse devlete vereyim de evleneyim diyor.

o kadar çok olay var ki ben de. mesela hamile kadın terk edilmiş. papyon sahibi evli adamdan hamile. sonra otogarda tanıstıgı lkişi çocugu ben üzerime yazıdırırm diyor, hopp onun peşinden gidiyor, adam kendi kızına tacizden cezaevine giriyor sonra

bunlar birbrini dakkada buluyor, kokularını alıyor

Allah'ım kınamamak lazım ama kötü şeyi de onaylamamak gerekiyor. yani bazıları diyor ya bir daha mı geleceğim dünyaya aşkımın peşimden gittim diye. tövbe tövbe. Allah'ım hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştır. böylelerini ıslah et

devam edemeyeceğim, doldurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…