bade bu haberi de aldım ya
rahat rahat doğuma gidebilirim artık
bundan sonrası için dikkat edersin artık
zaten yeterli bilgiye sahipsin
benim gibi cam duvar silme, halı robotlama gibi işlere kalkışmazsın zaten
anam anam anammmmmmmmmm ALLAHIM KİMSEYİ DOĞRU YOLDAN ŞAŞIRTMASIN.......yazıp çıkacagım
seyyah sormuş
bir kadın çocugunu nasıl bırakır gider diye
başka bir adama kaçtıysa cocugu gözü görmüyor
aşk kadını!! bunlar
bizim kuruma küçüklükten babaları tarafından bırakılan çocuklar vardı. anaları 3-4-5 çocugu terk edip başka bir adamla kaçmıştı.kaçtıkları adamlar da evini yurdu bırakıp kaçıyor. yani bu tarz şeyler cok oluyor toplumda
hatta kaynına kaçanlar
bak bi eve gitmiştik biz babaaanne çocuklarını vermek için başvuruyor, alınmadı ancak olay şöyle: teyzenin damadı ve gelini 3-4 çocuklarını bırakıp beraber kaçıyorlar. 5 ay antalya kalıyorlar ve geri gelmek istiyorlar. kızı kocasını kabul etmek istiyor (elinin kiri, çocuklarının babası, abisinin eşiyle kaçtıgı için kabul edemiyor, abiye ayıp. gelin bile dönmek istiyor)
bana tuhaf gelen mesela kadın gidiyor. geri döndüğünde adam kabul ediyor. ya nereye gittiğini biliyorsun midesiz. böyle çok erkek gördüm. kadın tekrar terk ediyor falan niye kabl ettin diyorsun çocuklarım vardı diyor. ya bunlar yapıyor 4-5 çocuk, adamın düzgn bir işi yok. biliyor ki onu bu kadar cocukla hiç bir kadın kabul etmez. ya kadın geri geldiğinde kabul ediyor, geri gelmezse devlete vereyim de evleneyim diyor.
o kadar çok olay var ki ben de. mesela hamile kadın terk edilmiş. papyon sahibi evli adamdan hamile. sonra otogarda tanıstıgı lkişi çocugu ben üzerime yazıdırırm diyor, hopp onun peşinden gidiyor, adam kendi kızına tacizden cezaevine giriyor sonra
bunlar birbrini dakkada buluyor, kokularını alıyor
Allah'ım kınamamak lazım ama kötü şeyi de onaylamamak gerekiyor. yani bazıları diyor ya bir daha mı geleceğim dünyaya aşkımın peşimden gittim diye. tövbe tövbe. Allah'ım hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştır. böylelerini ıslah et
devam edemeyeceğim, doldurdu
badecim çook sevindim canım Allahım tamamına erdirsin kucağına ikiz evlatlarını versin inşallah...
kendine dikkat et dicem ediyorsundur da olsun..
kızım geldi bu sabahbirlikte güzeel bir kahvaltı ettik anne kız, sohbet ettik ama biraz önce gönderdim. eşiyle teknosa ya gidecekler. turuncu indirimi var bugün. alışveriş yapacaklar.
neeeeeeee bade hamile miymiş, harika bir haber çok ama çok sevindim
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin badecim, Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
ablaaa ben o turuncu indirimlerini çok iyi biliyorumanladınız siz
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin badecim, Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
biz de anamadık eşin hangi tekno markette
uyandı ben kaçtım
takipte olacagım. bezleri gördümmmm
bunlar birbrini dakkada buluyor, kokularını alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?