Kirli Çıkılar )))

vallaaa ne hoş olurduuuuuuuuuuuuuuu ayyy ayyyy yerim ben onlarııı...şimdi ben hayal ettimde öyle iş yaptıracak olsam benim opsesif kocammm yok oğlanın gözüne batar çatal bıçak bisssürü baskı yapar banaaaa ,iyi yapyonuz güzel eğitiyonuz maşallah....

bana arkadaşalrım çocuklarını ya çalışmaya gaz verdirim diye yollarlarrrr ya daaa eskik anlaamdıkalrı konularını matematikçiyim ya takviye olsun diyeeee yollarlar:):):) kimse eve işe yolllamazz:)

seyyahh bacım tüylerim diken diken oldu ALLAH belasını versin böylelerinin

seyyahhhhhhhhhhhhh bacımmmmmmmm ekleme yaaaa ufffffffff çok kötü olyommmm düşünemiyom o kızıııı yaaa...ufffffff ben tam 2 yıl vajili yaşadımmm yendim falan şimdi o kızı bu durumu ufffffffffff düşünemiyorum... ben nazımdan yanaştırmazken sevdiğimi güzelim hayat kararması böyle olsa gerek ruh beden hepsi...ufffff

yaaaaa böyleelrini gebertecen ufff

çok kötü oldum vallaaa

zaten çok yedim kahvaltıdan beri midem bulanıyorrrr bişeyde yiyemedim düşüp bayılacam o derece tansiyonum düştüüüüüü...iyi gecelerrrr

cincon elifimle senfatım ikizim biliyordur zannımca
laz yemeği karadeniz menüsü
lahana çorbasııııııııııııııııııııııı

seyyah ben de izliyorum müge anlı'yı gerçi önceki kadar izlemiyorum ama sonuna kadar takip ettiğim olaylar olmuştu

bende izliyorum vallahi herzaman değil tabi eşim evde yokkenhiç hoşlanmıyor birde sabah eşim uyanmadan ben kahvaltı hazırlıyorum mutfakta açıyorum.

seyyahh bacım tüylerim diken diken oldu ALLAH belasını versin böylelerinin

seyyah ben de izliyorum müge anlı'yı gerçi önceki kadar izlemiyorum ama sonuna kadar takip ettiğim olaylar olmuştu
allah cezasını versin inşallah

sunnycim haberler falan hikaye
gerçek hayat gerçek türkiye müge anlıda
yeminle bak

senfat benim ufaklığın kronik kabızlığı vardı,ne kadar ilaç,fitil,lavman kullandık sayısı belli değil.geçen sene sonu balık yağına başladım destek olarak,şükür kalmadı.ben de yağa bağlıyorum.benim için cankurtaran oldu ama.

karadenizli arkadaşım,şimdi benim canım nasıl muhlama çekiyor anlatamam,burada bir karadeniz pidecisi var yapan,ona gideceğim ama tad olarak neye benzer hiç bir fikrim yok.accuk betimle bakalım.

saçımı boyadım bekliyorum,avonun saç boyasını kullandım bu sefer,kıvamı kokusu değişik geldi.sanki olumlu olmayacak gibi sonuç.

seyyah bilmez miyim kara lahana çorbası deniyor. bizim köyde hep bundan yaparlar, turşu kavurması başka bir şey bilmezler. karadeniz mutfagı çok sınırlı, güney dogu daha çeşitli, yetişen sebze ve bakliyat çok.

seyyah sakaryada of lular çok oldugundan olay çıkıyor olmasın of da küçük bir adana denebilir. sizin of la bağlantınız yok değil mi? ben çaykarada yaşamıştım

karanfilce uyu uyu bol bol. yumurtalarının kuluçkaya yatırmak gerekiyor. ben o kadar cok uyurdum ki. eşim gün aşırı nöbette ve ben onun olmadıgında akşam 8 de hoppp yatakta, hatta 6 da bile yatardım, hava kararmadan. en güzel bebeği ben doguracagım, o kadar cok kuluçkaya yatıyorum ki derdim.

sevimliden haber var mı bu akşam. rapor vermedi, henüz bir olay yok diye

akşamı hafif geçirelim diye unlu hamurişi yerine cevizli kabak tatlısı yaptım,komşum bir tabak ev yapımı yaş pasta göndermiş.
evet benim komşum sirkeci itiraf ediyorum,tüm o profitolleri,kurabiyeleri bana getiriyor.
ben spor yapıyorum yiyemiyorum,sen ye diye ısrar ediyor bir de.

bugun vermeyim bakalım inşaallah ondandır.
hay ağzını öpeyim

saçımı boyadım bekliyorum,avonun saç boyasını kullandım bu sefer,kıvamı kokusu değişik geldi.sanki olumlu olmayacak gibi sonuç.

yorumunu yazarsın, ne kadar sürede aktı falan
ama ben bir kuaföre bile gidemiyorum ya
ankaraya 15 gun önce gittiğimde kuaföre gttim, saç kestirip, kaş aldırdım

bu arada migrosta değişik bir mandalina çeşidi vardı, 2 tane aldım denemek için. irice 1.35 tuttu. patatesin kg ise 1.79 tl den aldım. maydanoz ise 1.15 tl. yarın artık pazara gitmek istiyorum. inşaallah olur.

bende izliyorum vallahi herzaman değil tabi eşim evde yokkenhiç hoşlanmıyor birde sabah eşim uyanmadan ben kahvaltı hazırlıyorum mutfakta açıyorum.

benim eşim de önceleri çok kızıyodu, hemen değiştiriyodu kanalı. hatırlar mısınız bilmem dilber vardı ya çocuğunu öldüren, ona bir takıldı, işe gidemiyodu seyredicem diye

allah cezasını versin inşallah

sunnycim haberler falan hikaye
gerçek hayat gerçek türkiye müge anlıda
yeminle bak

seyyah, çok doğru söylüyosun. ne insanlar çıkıyo, inanamıyosun bazen olaylara eskisi kadar sıkı takip etmiyorum ama, neler gördük o programda. en son, sinemin annesini izledim ağlayarak.

şimdicime canom
tereyağını bolcana eriticen
mısır ununu içine katıp kavurucan
sulya birazcık açıcan
çeçil mi çeçen mi bir peynir var onu içine koyucan eriyene kadar karıştırıcan
ağır olmasın dersen kaşar da olur
eriyince alıcan ocaktan
afiyetle yicen bacıııım
bana da dua edicen

pahalıymış migros biz bugün gittik pazara
domates kg 2 tl
salatalık kg 1.5 tl
patates kg 75 kr,
soğan kg 1.25 tl
kıvırcık 75 kr.
maydanoz 25 kr
ıspanak 1 tl
pırasa 50 kr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…