annemin uyanık kızı benim güzel kızı da kardeşimananın en gozel gızı mısan
vallaaa ne hoş olurduuuuuuuuuuuuuuu ayyy ayyyy yerim ben onlarııı...şimdi ben hayal ettimde öyle iş yaptıracak olsam benim opsesif kocammm yok oğlanın gözüne batar çatal bıçak bisssürü baskı yapar banaaaa ,iyi yapyonuz güzel eğitiyonuz maşallah....benim oğlanları sana göndereyim bacım az önce mutfakta bulaşık makinası boşaltıyorlardı
geçmiş olsun bacım
2 senedir gün güneş işlerine son verdim
gün muhabbetlerinde yorucu olmaması açısından ;
ya 1 tatlı 1 tuzlu çeşit olacak
ya da biz bir zamanlar sadece simitle yapmıştık ev sahibi yanına peynir zeytin domates biber salatalık çay ikram ediyordu yanına o kadar
ya da bir pastanede buluşup herkes kendi yediğini ödeyecek
yoksa ev sahibi muhabbet adına bu işten o gün hiçbirşey anlamıyor hiç zevk almıyor
gelsin çaylar gitsin ikramlar dolular gelsin boşlar toplansın
gün sonu koca bir yorgunluk
bazen müge anlı diyor(evet ben müge anlı izliyorum)
bunların çocuk yapmasını yasaklayacaksın
aynen öle
kısırlaştıracaksın hatta
seyyah ben de izliyorum müge anlı'yıgerçi önceki kadar izlemiyorum ama sonuna kadar takip ettiğim olaylar olmuştu
seyyahh bacım tüylerim diken diken oldu ALLAH belasını versin böylelerinin
seyyahhhhhhhhhhhhh bacımmmmmmmm ekleme yaaaa ufffffffff çok kötü olyommmm düşünemiyom o kızıııı yaaa...ufffffff ben tam 2 yıl vajili yaşadımmm yendim falan şimdi o kızı bu durumu ufffffffffff düşünemiyorum... ben nazımdan yanaştırmazken sevdiğimi güzelim hayat kararması böyle olsa gerek ruh beden hepsi...ufffff
yaaaaa böyleelrini gebertecen ufff
çok kötü oldum vallaaa
zaten çok yedim kahvaltıdan beri midem bulanıyorrrr bişeyde yiyemedim düşüp bayılacam o derece tansiyonum düştüüüüüü...iyi gecelerrrr
allah cezasını versin inşallahseyyah ben de izliyorum müge anlı'yıgerçi önceki kadar izlemiyorum ama sonuna kadar takip ettiğim olaylar olmuştu
senfat benim ufaklığın kronik kabızlığı vardı,ne kadar ilaç,fitil,lavman kullandık sayısı belli değil.geçen sene sonu balık yağına başladım destek olarak,şükür kalmadı.ben de yağa bağlıyorum.benim için cankurtaran oldu ama.eva elime neti acarken inşaallah evayı görürdüm diye diledim
keşke yerli brad piti dileseydim
oğluma balık yağı başladım 1 haftadır, yan etkisi yok yazıyor nette. demir ilacı da veriyordum eczaneden satın alıp
gecenlerde aile hekiminden bedava verilenden! 10-12 gun önce aldım. demir ilaçları % 5 ishal yaparmış. başka marka kullanıyorduk, mazrka değişikliğinden olabilir mi ishal? şimdi oğlum bir haftadır ishal ve ateş yok, çok zayıfladı
nedenini çözemedim. bazı verdiklerimi kestim yine düzelmedi.
bu 2 ilacı bu gece stoplayacagım. sürekli düşünüyoruz ne bozuyor diye ama bulmadık. sadece son zamanlarda ekstra bunlar oldu.
cincon elifimle senfatım ikizim biliyordur zannımca
laz yemeği karadeniz menüsü
lahana çorbasııııııııııııııııııııııı
Eki Görüntüle 652762 Eki Görüntüle 652764
senfat benim ufaklığın kronik kabızlığı vardı,ne kadar ilaç,fitil,lavman kullandık sayısı belli değil.geçen sene sonu balık yağına başladım destek olarak,şükür kalmadı.ben de yağa bağlıyorum.benim için cankurtaran oldu ama.
saçımı boyadım bekliyorum,avonun saç boyasını kullandım bu sefer,kıvamı kokusu değişik geldi.sanki olumlu olmayacak gibi sonuç.
bende izliyorum vallahi herzaman değil tabi eşim evde yokkenhiç hoşlanmıyor birde sabah eşim uyanmadan ben kahvaltı hazırlıyorum mutfakta açıyorum.
allah cezasını versin inşallah
sunnycim haberler falan hikaye
gerçek hayat gerçek türkiye müge anlıda
yeminle bak
senfat benim ufaklığın kronik kabızlığı vardı,ne kadar ilaç,fitil,lavman kullandık sayısı belli değil.geçen sene sonu balık yağına başladım destek olarak,şükür kalmadı.ben de yağa bağlıyorum.benim için cankurtaran oldu ama.
karadenizli arkadaşım,şimdi benim canım nasıl muhlama çekiyor anlatamam,burada bir karadeniz pidecisi var yapan,ona gideceğim ama tad olarak neye benzer hiç bir fikrim yok.accuk betimle bakalım.
yorumunu yazarsın, ne kadar sürede aktı falan
ama ben bir kuaföre bile gidemiyorum ya
ankaraya 15 gun önce gittiğimde kuaföre gttim, saç kestirip, kaş aldırdım
bu arada migrosta değişik bir mandalina çeşidi vardı, 2 tane aldım denemek için. irice 1.35 tuttu. patatesin kg ise 1.79 tl den aldım. maydanoz ise 1.15 tl. yarın artık pazara gitmek istiyorum. inşaallah olur.
pahalıymış migrosbiz bugün gittik pazara
domates kg 2 tl
salatalık kg 1.5 tl
patates kg 75 kr,
soğan kg 1.25 tl
kıvırcık 75 kr.
maydanoz 25 kr
ıspanak 1 tl
pırasa 50 kr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?