Kirli Çıkılar )))

sürmene canım bildiğin sürmeneliyiz

saçımı boyadım bekliyorum,avonun saç boyasını kullandım bu sefer,kıvamı kokusu değişik geldi.sanki olumlu olmayacak gibi sonuç.

banu ben şu an uzman tv de ev saç nasıl boyanır ona bakıyordum

sen saç boyamışsın

ay ben çok beceriksizim bu konularda yakınımda saç boyamayı öğreteck biri olsaydı ya
ben de isterdim saçlarımı istediğim zaman istediğim renge boyamayı

ben çıkıyorum hanımlar herkese iyi geceler çok yazmayın haa gece okuması zor oluyor

senfat pazarın gözünü seveyim

ne o fiyatlar yahu
insanın 2 yakası biraraya gelmez bacım

olsa da yesek

‎- BALIK : Aşk onlar için çok önemlidir. Karakterli insanlar olduğu için, aşık olmadığı kişiyle sevgili de olmazlar.

- AKREP : Bir erkeğin yumruğundan daha serttir bir Akrep'in sözü.

- KOVA : Sinirlendiği zaman bir Kova'nın ne yapacağı hiç belli olmaz.

- OĞLAK : Sinirli bir Oğlak 'ı tuhaf şakalar yaparak sakinleştirmeye çalışmak ateşle oynamak gibi bir şey.

- YAY : Bir Yay'ı diğer insanlardan ayıran en büyük özelliği; güvenilir olmasıdır. Can çıkar sır çıkmaz Yay'lardan..

- TERAZİ : Ağızları çok iyi laf yapar bu yüzden bir Teraziyle sözlü tartışmaya girmek aptallık olur. Çünkü genelde kaybeden siz olursunuz.

- BAŞAK : Özel insanlardır. Sıradan insanlar anlayamaz onu. Bu yüzden kendisi gibi özel birisini ister yanında..

öhöm öhöm kıymetinizi bilin
- ASLAN : Nutella'nın bile rakip olamadığı kişilerdir.

- YENGEÇ : Albenisi fazla olduğu için arzu edeni de fazladır. O yüzden onlara sahip olmak zordur. Üstün bir sevme yeteneği gerekir..

- İKİZLER : Onları sevmek, nefes almak gibidir onlar tarafından sevilmek ise nefes vermek gibi. Yani İkizler hayattır , yaşamak lazım..

- BOĞA : Kimi zaman acımasız davransalar da aslında onlar kendilerine iyilik yapanlara cennet olacak kadar şefkatlidirler..
-
KOÇ : Varlığının değerini bilmezseniz, sizi yokluğuyla imtihan etmekten çekinmez. Kaybeden genelde Koç değil siz olursunuz..

seyyah ben de başağım eşim yengeç, kızlarım koç, oğlum da nutella pardon aslan

TERAZİ : Ağızları çok iyi laf yapar bu yüzden bir Teraziyle sözlü tartışmaya girmek aptallık olur. Çünkü genelde kaybeden siz olursunuz.

seyyah ben eşim ve küçük kuzum koç burcuyuz

senin damat boğa burcu

boğa erkekleri yemeye çok düşkündür öyleki dünyanın en iyi gurmeleri ve en kaliteli erkek aşçıları boğalardan çıkar:)
fakat bu onlara dezavantaj olarak döner kilo almaya çok müsaittirler
bide çok hareket etmeyi sevmezler sinirlendiklerindede yemek yemek isterler:)

sizler pratik zekaya sahipsiniz bana bir akıl verin
benim selin in bahsettiği amway in fırın temizleyicisinden almam lazım acilen geçen hafta bir yere ısmarladım ama getirmedi
sizce ankarada bunu nerden alabilirim yarın alabileceğim bir yer olabilir mi?
bi deyiverin hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…