bunu bende anlamıyorum.
hayatın anlamı daha güzel giymek , yemek ve gezmek midir?
louis vuitton giyince daha mı mutlu olacağım?
kalbimdeki huzursuzluğu lüx restaurantlarda yemek yiyerek mi gidereceğim?
ya beni onlar mutlu etmiyorsa?
amaa yook. illa kazanıyosan iyi giyineceksin.
pehhh. bırak onlar mutluluğu orda arasınlar. sen nasıl mutluysan hayat odur
bu sabah giycek kıyafet bulamadım aslında buldumda yakışmıo artık zaten ben tosuncuk gibiydim bide karnım büyüdü
kendimi çok çirkin hissediorum
bide teyzeme her gittiğimde moralim bozuluo bana bişey demio ama şu ifadeyi o kadar net hissediorum ki..
iki maaşşsınız o kadar para kazanıosun daha güzel şeyler al giy gez harca zaten harcıorum ama benden ne beklediğini tam olarak anlamıorum
bunu bende anlamıyorum.
hayatın anlamı daha güzel giymek , yemek ve gezmek midir?
louis vuitton giyince daha mı mutlu olacağım?
kalbimdeki huzursuzluğu lüx restaurantlarda yemek yiyerek mi gidereceğim?
ya beni onlar mutlu etmiyorsa?
amaa yook. illa kazanıyosan iyi giyineceksin.
pehhh. bırak onlar mutluluğu orda arasınlar. sen nasıl mutluysan hayat odur
böle akrabalarımız var ve ben etkilenirim onlardan salas gidemem onlara giderken . babannem yıllır önceden ve yıllardır her zaman bir kuzenimin kötü giyindiğini parası var ama kocasından izin alır kendini saldı demesi sebebiyle benimlede ilgili böle demesinler diye gayret gösteriyorum . gidiceğim zaman mutlaka yeni giysi alır saçımı boyatır fönler arabamla giderim (bizim tek arabamız var) herkeste bana derki aaa sen x gibi kendini kocana ezdirmedin alıyorsun giyiyorsun derler. ha normalde bu kadar önemsemem ama değilse moralım bozulur yoksa
selin yalnız değilsinson zamanlarda ben de bu sözleri annemden çok duymaya başladım oraya giderken üzerime eşofmanlarımızı çekip öyle gidiyoruz çok salaş geldik sanırım son günlerde
selin yalnız değilsinson zamanlarda ben de bu sözleri annemden çok duymaya başladım oraya giderken üzerime eşofmanlarımızı çekip öyle gidiyoruz çok salaş geldik sanırım son günlerde
bende anneme abime eşofmanla gidiyorum aman ne derlerse desinlerben böyleyimmmmmmmmmmmmmm ben böyleyimmmmmmmmmm asıl üzüldüğüm evlenmeden önce bakkala makyajlı giderdim işe gider ilk işim makyajımı yapardım günde 2 defada abdest aldığımı saY GÜNDE 3 posta makyajımı hiç eksik etmezdim evlendim evleneli kocam beni ne düzgün kıyafetle ne makyajlı göremedi garibim içimdeki kokoş ruhu uçtu gitti işe gelirken bile devletteyim ama kotumu çekip geliyorum bunda evlendikten sonra aldığım 9 kiloda etkili olabilir kilo aldıkça kendimi çirkin hissediyorum ve içime kapanıyorum mutsuzummmmm ağlıcam halime
karanfilimi niye sokuyon şimdi 80 model yeşilçam filmine
halbuki o tam da bir salon hanımı
sen gel yeter
hah işte ben de tam bunu dediydim. benimki de öyleeşiyle çıktıkları dönem, saçlar yapılır, makyajlar, giyim kuşam, hazırlanması üç saat sürer. şimdi bakıyorum, saçı at kuyruğu, makyaj sıfır, bilemedin bir göz kalemi, ayakta asortman, bi de converse tamam. evet o da lazım ama ara sıra şıklığınızı da hatırlatın ouslara, dosta düşmana.
canım siz de arada sırada şöyle şık şıkıdım çıkıverin dışarıbenim kızım da eşofman sever, eşi de öyle. ama bir de şöyle bakın olaya, yaşınız genç, fizikler düzgün, giyilen yakışıyor bu yaşta giyecekleriniz ayrı, ilerde biraz daha yaş alınca giyecekleriniz ayrı ben, yabancılar için demiyorum da, anneler tarafından baktığımda kızlarının daha şık, havalı olmasını istiyolar. (bunları yazan şahıs örneğinde olduğu gibi ) eşofmanlarınızı eşinizle dolaşırken giyin, ama ara sıra da olsa şöyle kendinizi bi hatırlatın ele güne
ye kürküm ye diye boşa dememiş hocam nasrettinbizdeki asıl sorun şu ben yaptıgımızı ettiğimizi anlatmıorum
işte şuraya gittik buraya gittik şunu şu kadara aldım bunu bu kadara aldım vs... vs...
sevmiorum yaptıgım ettiğim şeylerin gizli kalmasını istiorum aldıgım bişeyin fiyatını sölerken çok utanıorum:)
gerçekten yüzüm kıpkırmızı oluyo sanki suç işlemişim gibi...
bu yüzden teyzemler beni hiçbişey yapmıyo sanıyo... eve işe eve işe eve işe
yani canım istediğinde çıkıorum dolanıorum yemeğede giderim sinemayada giderim ama anlatmıorum facede paylaşmıorum:) buda sanki hiçbişey yapmıomuşum izlenimi verio artık karar verdim
anlatcam facemide dondurmuştum paylaşcam selin şurda selin burda die tükirim içine
mahalle baskısı yerini artık buna bıraktı....
aldıgım şeylerin fiyatını üstüne basa basa sölicem altınlarımı takıp gezcem:) ben altın takmayıda sevmiorum iyimi:)
şööööööööle bi saçlarıma fö çektirip altınlarımı takıp topuklularımıda giyip takkıdı tukkudu bi yürim
böle olması gerekio demekki:)
eva elime neti acarken inşaallah evayı görürdüm diye diledim
keşke yerli brad piti dileseydim
oğluma balık yağı başladım 1 haftadır, yan etkisi yok yazıyor nette. demir ilacı da veriyordum eczaneden satın alıp
gecenlerde aile hekiminden bedava verilenden! 10-12 gun önce aldım. demir ilaçları % 5 ishal yaparmış. başka marka kullanıyorduk, mazrka değişikliğinden olabilir mi ishal? şimdi oğlum bir haftadır ishal ve ateş yok, çok zayıfladı
nedenini çözemedim. bazı verdiklerimi kestim yine düzelmedi.
bu 2 ilacı bu gece stoplayacagım. sürekli düşünüyoruz ne bozuyor diye ama bulmadık. sadece son zamanlarda ekstra bunlar oldu.
bende anneme abime eşofmanla gidiyorum aman ne derlerse desinlerben böyleyimmmmmmmmmmmmmm ben böyleyimmmmmmmmmm asıl üzüldüğüm evlenmeden önce bakkala makyajlı giderdim işe gider ilk işim makyajımı yapardım günde 2 defada abdest aldığımı saY GÜNDE 3 posta makyajımı hiç eksik etmezdim evlendim evleneli kocam beni ne düzgün kıyafetle ne makyajlı göremedi garibim içimdeki kokoş ruhu uçtu gitti işe gelirken bile devletteyim ama kotumu çekip geliyorum bunda evlendikten sonra aldığım 9 kiloda etkili olabilir kilo aldıkça kendimi çirkin hissediyorum ve içime kapanıyorum mutsuzummmmm ağlıcam halime
tüh be kırk yılda bir senfat bana bişey sormuş anında cevabı yapıştıramamışım. oysaki karşılığında beleş terapi isteyecektim ama artık çok geç
demir ilaçlarının ishal yapma potansiyeli var evet. yeni markanızda bu yan etki daha çok görülmüş olabilir. yine de demir ilacı aşırı kilo verdirecek kadar ishal yapmaz bence.çocuklarda görülen ishal yapan bir sürü viral etken var bu sıralar da salgın gibi çok kişiden duydum. o olmasın acep. benden eczacılık bu kadar. geçmiş olsun efendim, yine bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?