Kirli Çıkılar )))

böle akrabalarımız var ve ben etkilenirim onlardan salas gidemem onlara giderken . babannem yıllır önceden ve yıllardır her zaman bir kuzenimin kötü giyindiğini parası var ama kocasından izin alır kendini saldı demesi sebebiyle benimlede ilgili böle demesinler diye gayret gösteriyorum . gidiceğim zaman mutlaka yeni giysi alır saçımı boyatır fönler arabamla giderim (bizim tek arabamız var) herkeste bana derki aaa sen x gibi kendini kocana ezdirmedin alıyorsun giyiyorsun derler. ha normalde bu kadar önemsemem ama değilse moralım bozulur yoksa

heee
olduuu
gönder o zaman ayın 15inde bana devlet babamın maaşını
ikimizin de babası değil mi nasılsa

evet vitton pradada değil mutluluk ama
para yoksa huzur muzur yok
hikaye onlar
alama bakalım eve ekmek göreyim huzuru

darkın halk eğitim merkezi nerde
galiba orda olacak sınav

aynen o durumu yaşıorum ben iş dışında eşortmanla yaşamak isteyen bi insanım teyzemede sık giderim hani
eşortmanla gittiğimde bana acıyan gözlerle bakıo hissediorum ama sevdiğim insanların yanında edemiceksem nerde etcem
benim burda nereye gittiğimi bilmio ne ettiğimi bilmio şuraya gidin burdaki balık lokantısına gidin
ben senin yerinde olsam şunu alırım bunu alırım falan yeminle moralman sıfır oluorum
kendimi çok ezik hissediorum

normalde çok mutlu olan bi insanım kocamı seviorum ayaklarım var yürüorum akşam yemeğim var bunlar beni çok mutlu edio bu şekilde olunca çok üzülüroum bana cimri olarak görüo sanırımyada kazandığımız para gözünde çok mu büyyo farklı şeyler beklio

maşallah 2 saat yoktum iyi kaynatmışınız heee..
gerçi kadın milleti aynıyız işte..
ben de okuldan geleli yarım saati geçti komşuyla kapı sohbeti yaptık
çok süper oluyo ama hee

selin yalnız değilsin son zamanlarda ben de bu sözleri annemden çok duymaya başladım oraya giderken üzerime eşofmanlarımızı çekip öyle gidiyoruz çok salaş geldik sanırım son günlerde

selin yalnız değilsin son zamanlarda ben de bu sözleri annemden çok duymaya başladım oraya giderken üzerime eşofmanlarımızı çekip öyle gidiyoruz çok salaş geldik sanırım son günlerde

bende anneme abime eşofmanla gidiyorum aman ne derlerse desinler ben böyleyimmmmmmmmmmmmmm ben böyleyimmmmmmmmmm asıl üzüldüğüm evlenmeden önce bakkala makyajlı giderdim işe gider ilk işim makyajımı yapardım günde 2 defada abdest aldığımı saY GÜNDE 3 posta makyajımı hiç eksik etmezdim evlendim evleneli kocam beni ne düzgün kıyafetle ne makyajlı göremedi garibim içimdeki kokoş ruhu uçtu gitti işe gelirken bile devletteyim ama kotumu çekip geliyorum bunda evlendikten sonra aldığım 9 kiloda etkili olabilir kilo aldıkça kendimi çirkin hissediyorum ve içime kapanıyorum mutsuzummmmm ağlıcam halime

canım siz de arada sırada şöyle şık şıkıdım çıkıverin dışarı benim kızım da eşofman sever, eşi de öyle. ama bir de şöyle bakın olaya, yaşınız genç, fizikler düzgün, giyilen yakışıyor bu yaşta giyecekleriniz ayrı, ilerde biraz daha yaş alınca giyecekleriniz ayrı ben, yabancılar için demiyorum da, anneler tarafından baktığımda kızlarının daha şık, havalı olmasını istiyolar. (bunları yazan şahıs örneğinde olduğu gibi) eşofmanlarınızı eşinizle dolaşırken giyin, ama ara sıra da olsa şöyle kendinizi bi hatırlatın ele güne

hah işte ben de tam bunu dediydim. benimki de öyle eşiyle çıktıkları dönem, saçlar yapılır, makyajlar, giyim kuşam, hazırlanması üç saat sürer. şimdi bakıyorum, saçı at kuyruğu, makyaj sıfır, bilemedin bir göz kalemi, ayakta asortman, bi de converse tamam. evet o da lazım ama ara sıra şıklığınızı da hatırlatın ouslara, dosta düşmana.

Son düzenleme:
bizdeki asıl sorun şu ben yaptıgımızı ettiğimizi anlatmıorum
işte şuraya gittik buraya gittik şunu şu kadara aldım bunu bu kadara aldım vs... vs...
sevmiorum yaptıgım ettiğim şeylerin gizli kalmasını istiorum aldıgım bişeyin fiyatını sölerken çok utanıorum:)
gerçekten yüzüm kıpkırmızı oluyo sanki suç işlemişim gibi...

bu yüzden teyzemler beni hiçbişey yapmıyo sanıyo... eve işe eve işe eve işe
yani canım istediğinde çıkıorum dolanıorum yemeğede giderim sinemayada giderim ama anlatmıorum facede paylaşmıorum:) buda sanki hiçbişey yapmıomuşum izlenimi verio artık karar verdim
anlatcam facemide dondurmuştum paylaşcam selin şurda selin burda die tükirim içine
mahalle baskısı yerini artık buna bıraktı....

aldıgım şeylerin fiyatını üstüne basa basa sölicem altınlarımı takıp gezcem:) ben altın takmayıda sevmiorum iyimi:)
şööööööööle bi saçlarıma fö çektirip altınlarımı takıp topuklularımıda giyip takkıdı tukkudu bi yürim
böle olması gerekio demekki:)

Ben hep rahat giyinirdim hala da öyleyim
Hafif makyaj yaparım hazırlanmam hızlıdır
Çok nadirtopuklu giyerim
Çok harcamanın maaş göstergesi olmadığını bilirim
Marka diye ölmem ama kalitesiz yerden de almam
Tek takıntım temiz olmaktır ter kokmamaktır
İçinde rahat ettiğin hem de yakıştığını düşündüğün kıyiafetler insanıntarzını oluştururmuş
Rahat etmediğim kıyafetin içinde ne işim var
Ben burdan ankaraya giderken bile eşofman spor ayakkabımı çeker giderim
Annem de söylenirdurur ama yapacak bişey yok

Ay bu arada herkese merhabaaaaa
Senfat kutun dolu canım burdan yazayım
Bakıcıyla ilgili söylediğini hatırlayamadım neydi ki
çok birrikince atlayarak okuyorum da
Zaten kadın bugün işe başladı annem öğretiyor işi
Benim kız da kadın gelir gelmez boynuna sarıldı çok şaşrdık ama onun için geldiğini anladı bence

ya bana ne demeli sunny abla..
ne bekarken süslenip püslendim ne evliyken..
düğünümde bile kına gecemde vardı makyaj, düğün günü hafif olmasına rağmen sildim..

ya bi insan bekarken bile süslenir dimi yok işte insan hiç mi makyaja heves etmez yok bi insan makyaj yapınca ağaç gibi duru kıpırdamadan ve midesi bulanır mı üstelik..

Allah tan ki güzelim de makyaja gerek kalmıyor

ye kürküm ye diye boşa dememiş hocam nasrettin
maalesef devir öle

tüh be kırk yılda bir senfat bana bişey sormuş anında cevabı yapıştıramamışım. oysaki karşılığında beleş terapi isteyecektim ama artık çok geç
demir ilaçlarının ishal yapma potansiyeli var evet. yeni markanızda bu yan etki daha çok görülmüş olabilir. yine de demir ilacı aşırı kilo verdirecek kadar ishal yapmaz bence.çocuklarda görülen ishal yapan bir sürü viral etken var bu sıralar da salgın gibi çok kişiden duydum. o olmasın acep. benden eczacılık bu kadar. geçmiş olsun efendim, yine bekleriz

nasıl abdest alıyosun makyajla silip tekrar mı yapıyorsun

Bu arada sabahtan kuzenim ikinci kızını doğum yaptı
Tosbik bir kızımız daha oldu
Darısı hamilelere tüm isteyenlere

Bu arada sevimli naptı haber var mı?

eveet.
kekimi, yemeğimi yaptım
kekin resmini akşam oğlumla krem şantisini koyunca çekip gösterecem

bu kız girmeyip girmeyip de onca arada kalmış şeyleri nasıl takip ediyor :44:

altta ziyaretçi mi takılıyo:44:

of ya ipin ucunu bir kaçırdım pir kaçırdım, bi daha da iflah olamadım.
özet istesem kimse yardım etmez, istemesem iyice kopacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…