Kirli Çıkılar )))

canım bende sana dawet yolladım
ayyy bunladım bunee yaaa bı konusamadık
benıkm cadı uyanır bırazdan

Allah bereket versin bugünün ekmek parasını da çıkardık :))

kızlar merhabalar hepinize yazamadım dünden beri ama okuyorum hep altın almaya niyetim vardı ama biraz yükselmiş. bekleyelim bakalım biraz ne olacak. ben de al sat yapmaya hem cesaret edemiyorum hem de üşeniyorum ben direk al yat yapıyorum.

akşam oldu ama hala yemek yok. dün etli yaprak sarması yaptım, epeydir yapmıyordum. geçen sene salamura yaptığım yapraklarımın çoğu duruyor. kullanmam lazım. yenisi çıkacak nerdeyse
dünden mercimek çorbam var biraz. bir de tavuk ciğerim var. onu da arnavut ciğeri gibi yapayım diyorum. küp küp patates doğrayıp kızartırım, ciğerleri de doğrayıp unlayıp kızartırım, bol yeşil salata yaparım bir de soğan salatası, belki bir de makarna eklerim

allah artırsın farması... bende kv lerın kıra gelır beyannamelerını hallettım harclıgı kaptım kısa gunun karııı

bunu benim demem lazım bugüne bugün esnafım
Ama sen al sat yapıyorsundur ondan öyle demişindir Allah bin bereket versinnn

esnaf ablaa bozuk warmı su paraları bı bozsann gercı sende tum tum dur deılmı....
olyyy ılkeyı memeden kestım 5. gunum bugun
ılk 3 gun mızmızlandı ama bugun hıc sormadı bıle.. bıde oda takımı aldık onaa artım ayrı odalarda takılıcas.... duru ayrımı takılıyoo

bana uyar canım ayarlayın bi gün ben gelirim ama bu aralar soğuk olduğu için avmde buluşuruz mesela kızılay avm bana uyar hem özlemede yakın.Bide ekledim demişsin ama bana davet gelmedi canım.

kızlarrr ben dikkat etmemişim o saate kalamam eşim müsade etmez off nasıl ayarlıycaz yaaa

menünüz süper farmasicim kayınvalidenin kesesine bereket.

Derfat gel canim Ben seni ewde agirlayayim en iyisi. Baksana bi ayarlayamadik disarda bulusmayi

Derfat gel canim Ben seni ewde agirlayayim en iyisi. Baksana bi ayarlayamadik disarda bulusmayi

özlemcim en uygun ikimiz varız sanırım ben bi gün kızılaya geleyim çağanıda alayım buluşuruz canım şimdilik kaçıyorum eşim geliyormuş pizzayı fırına vereyim .Herkesi öpüyorum iyi akşamlar.

....kayınvalide hanım gelmiş kızım baban bugün pide yaptırayım diyor siz nasıl istersiniz dedi
hayranım şu kayınvalidenin düşüncelerine hitap şekline
kuzeniminkini bilmiyorum o da yeni taşındı
arkadaşımınki özlüce
hatta arkadaşım 3 ortaklı bir poliklinik açtı onu da görcem
hadi bebeğe aldım da polikliniğe ne alsam acep???:44:

biz özlüce taraflarına yerleşmeyi düşünüyoruz oraları bursanın daha modern yüzü
nasip artık ne diyelim
polikliniğede klasik kocaman bir nazar boncuğu alabilirsin ama benim gönlümü nasıl alcan bilemiyorum insan bi usulen de olsa bişey der kısmetse görüşelim bi kahve içelim filan der hııııhhhhh

iyi akşamlar kızlar,

iki gündür yazılanları okuyorum tam bir şeyler yazayım diyorum ya eşim ya kızım tarafından bir şekilde bilgisayar başından kaldırılıyorum ...

sirkeci, başına gelenler can sıkıcı.. haklı olduğunuz halde karşı tarafın size bu şekilde davranması çok çirkin... eğer gerçekten sıkıntılı tiplerse Allaha havale etmek doğru olan galiba..
badezuzum, tüm sayfaları okuyamadım ama galiba yanlış anlamadıysam maya tutmuş :) Rabbin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.. darısı tüm isteyenlerin başına...
özlem su bebeğni memeden kesmişsin hayırlı olsun...
sevimsiz sevimli , senin oğlan ehli keyf olacak galiba :)) baksana gelmeye niyeti yok :)) benim kızı da doktor almasaydı gelmeye niyeti yoktu :) halen öyle hanımefendinin keyfi gelecek te işini yapacak :)))
seyyahçığım yokluğun çok belli .. sayfaları çabuk okudum :)))))
bıdıkçığım buraya da geliiin :) aranızda en uzakta olan benim galiba
karanfilce , poğaçaların çok güzel görünüyor afiyet olsun :)

aklımda kalanlar şimdilik bunlar...hepinize iyi akşamlar diliyorum ... fırsat bulabiilirsem yine uğrarım :)

öğleden sonra doktora gittik
dr diyor ki, oturma, yatma, sürekli hareket et, yürü, merdiven çık
ağır iş yapma ama hareket et
bebek aşağıya bastırsın, zorlasın biraz
baktı ki bebeğin geleceği yok
ama bacaklarım inanılmaz ağrıyor, nasıl yürücem bilmiyorum
gerçi hareketsiz de değilim, sizler şahitsiniz
neyse sanırım bir hafta kadar yine buralardayım
ufukta doğum görünmüyor

kirli çıkı dediğin böyle olmalı işte

Tamam derfatcim kızılay awm de iyi fikir oyun alanına çıkarırız bizimkileri iyi olur gelecegin zaman haberlesirz cnm..

Saol helincim gerci bebeklik hali kalmadı bizimkinin ama nihayet birakabildik ...
Sevimli bırak oğlan rahat rahat keyfine baksın gelince.nasılsa oda zorlancak ay ememiyorum ay kaka yapmam lazım diye... Asil büyük telase ondan olcak... Kolaymi alışmak

neden biliomusun karanfilcecim:)
şimdi benim kahverengi pantolonum var diyelim bunun altına siyah ayakkabı olurmu cık lacivert olurmu cık
ya kahverengi olcak yada devetüyü gibi o tonlarda
diyelimki ertesi gün lacivert pantolon giycem peki bunun latına kahverengi olurmu cık siyah eh yoklukta gider ama sırıtır
şimdi kışlık olarak aldık diyelim çizme aldık işe giymek için hafif topuklu aldık
e yazlık yazlıklarıda tamamladık
e spor ayakkabı? terlik? bot? offfffffffff

özelde yapcam canım nasip olursa bi önceden şartlarını konuşim bari çarşafı marşafı naısıl oluomuş:)
ama o zman kuyumcularada haram olmazmı?
ya varya aynen ben bu şekilde altın alıp satsam kalpten giderim küüüüüüüüüüüüüt diye dayanamıorum ben:) alıp alıp biriktiriorum:)
benim eşim deli gidio 250 gram altını bi anda satıo bi anda alıo sonna noluyo zarar edio
akşam eve geliorum ''ıııııııııı aşkım şey ben varya bişey yaptım '' 16 gram altınımızı yedi neyse:)

benimde dolap temizleme zmanım geldi:)

sen sadece yaş kriterini görmüşsün de 2004 model arabaların aşağı yukarı 100000 km ve daha olabilceğini de bir düşün

ekmeği yenmiş olur genelde posası kalır
farmasicim bizim arabamız 2006 model:) aldıgımızda 24.000 km deydi:) şans aslında bu araba işi bizde beklemioduk hiç o modele bu kadar kilometre

canım ya nette telin olsun ama bence bu zihniyetteki adamların netten alıcağı en son numara barodaki avukatların numarasodor heralde:)

hayırlısı olsun canım
paşa içerde büyüyor
marifetle alakası yok canım.
tarif yazar sen yaparsın bu kadar hazır tufkayla bile ne güzel burma tatlılar çıkıyor.
senin çocuğun var küçücük nasl yapcaksın bıdıkla..

bi de ilgi meselesi var tabi..
ben öss çalışırken arada mola vermek istersem kek pasta filan yapardım.
ama temizlik ve bulaşık asla demiycen

neden erkeklerin her giydiğinin altına aynı ayakkabı uyuyor
gıcığım bu duruma.

arabanız çok iyiymiş.
tabi alırken hepsi göz önünde bulundurulup alınmalı.
arabanızın marka modeli ne canım??

yaklaşık 1000 tl var elimde hemen araba araştırmalarına giriyorum hey Allahım yaaa..

kuzum ya ben bişey sorcam ben şimdi cahide nin mutafıgından seninde yaptıgın etsiz çiğ köfte yapcam :) yanlız bişey sormak istiorum
şimdi ince bulguru süzgece koyun ve üstüne kaynamış su gezdirin diyo
benim burda aklıma takılan bişey var ince bulgurmu olcak köftelik bulgurmu? çünkü kısırlık bulgur azcık daha kalın köftelik bulgur daha ince oluyo hangisi kısır yaptıgımız mı daha incesimi?
bid eüstüne sıcak su gezdirince diri kalmıyomu o şekilde bekletiomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…