Allah bereket versin bugünün ekmek parasını da çıkardık :))
bunu benim demem lazım bugüne bugün esnafım
Ama sen al sat yapıyorsundur ondan öyle demişindir Allah bin bereket versinnn
mutnojmet ellerine sağlık canım tamam büyük kapsamlı buluşmamız 19 nisan olsun bana uygun olan arkadaşlarda bana mesaj yazabilir
derfat tatlım istersek biz 19 nisandan önce gökçe özlem sen ben sirkede buluşabiliriz hafta içi birgün bir kahve içimlik :) ekledim seni canım
sirke bi istek yolladım o sensindir umarım
allahımm okudum okudum anca gldım.. sımcıkk bana tarıh sorun deıl ama hafta ıcı saat 7 de esım ewde olur kalplerarıs sen anca 6.30 da burda olursun zannımca ee derfatta okadar gec saatte burada olamaybılır hafta sonları pazar olmamasından yanaıyım bende..
walla ne dersenız uyarım ıstersenz 19 nısanı bekleyelım multı ıcınde ıstersenın gelebılecek olanlar en ugun gunler olan pazartesı weya cuma bı kahvelık bulusma yapalım sız bılırsınzzz... olmadı ben hepınızı ewe caaracam o olacak
kaç gündür evde yemek yapmak nasip olmadı
öğlen geldiğimde akşam için kafamda plan yaptım dedim ama bugün gene olmadı
kayınvalide hanım gelmiş kızım baban bugün pide yaptırayım diyor siz nasıl istersiniz dedi iyi de oldu sağolsun kesesine bereket ne diyeyim
akşam menümüz
kuşbaşılı kıymalı peynirli pide çeşitleri
salata
içecek şeklinde olacak
Derfat gel canim Ben seni ewde agirlayayim en iyisi. Baksana bi ayarlayamadik disarda bulusmayi
hayranım şu kayınvalidenin düşüncelerine hitap şekline....kayınvalide hanım gelmiş kızım baban bugün pide yaptırayım diyor siz nasıl istersiniz dedi
kuzeniminkini bilmiyorum o da yeni taşındı
arkadaşımınki özlüce
hatta arkadaşım 3 ortaklı bir poliklinik açtı onu da görcem
hadi bebeğe aldım da polikliniğe ne alsam acep???:44:
selin benim terlik almaya zamanım olmamıştı, her işimi son dakikaya bıraktıgım için
ben de parmak arası deniz terliğimi alıp çıktım hastaneye
sedyeye yatırılıp ameliyahane giderken terlik orada kalıyor
ben eşime terliklerimi al kaybolmasın diyorum, alsana terliği yerden deyip duruyorum
temizlikçi kadınla ikisi çok güldüler bana
tüm hastalar senin gibi, ameliyata gireceksin, terlik derdine düştün dedi eşim.
neden biliomusun karanfilcecim:)bugün ayakkabı dolabımızı düzenledim.
şöyle kabataslak bi saydım ki;
9 çift ayakkabı ve yazlık ayakkabı
5 çift de bot ve çizme var.
ve içinden 5-6 çiftini de vermek için ayırmıştım onlar hariç.
ben çok kılık kıyafet ayakkabı vs. alan biri değilim. çok para verdiğim bi kaç tanesi vardır. genelde sezon sonu almışımdır.
ama bu bile benim gözümü korkutmaya yetti.
daha çok alanlar da var..
velhasıl biz bunca eşyanın hesabını nasıl verecez.
biz nasıl bi tüketim toplumuyuz böyle.
hatta kadınlar diyim.
eşimin bi kışlık botu, bi yazlık ayakkabısı, bi sporu, bir de takım elbiselerle giymek için ayakkabısı var. bir kaç da terlik.
biz de bu şekilde idare edebiliriz ama neden edemiyoruz..
özelde yapcam canım nasip olursa bi önceden şartlarını konuşim bari çarşafı marşafı naısıl oluomuş:)selin benim terlik almaya zamanım olmamıştı, her işimi son dakikaya bıraktıgım için
ben de parmak arası deniz terliğimi alıp çıktım hastaneye
sedyeye yatırılıp ameliyahane giderken terlik orada kalıyor
ben eşime terliklerimi al kaybolmasın diyorum, alsana terliği yerden deyip duruyorum
temizlikçi kadınla ikisi çok güldüler bana
tüm hastalar senin gibi, ameliyata gireceksin, terlik derdine düştün dedi eşim.
özel hastanede yapacaksan onların hastane konseptine uygun çarşafları oluyor
devlette yapacaksan çarşaf götürmelisin tabi
bir de yatak altına serilen kullan at tarzı şeyler oluyor ya, kan değiyor yatağa
ama o zman kuyumcularada haram olmazmı?sirkecim o da nazar boncuğu olsun diim ne diim bende yeni birşey aldımmı sevindimmi kesin başına birşey gelir o da allahtan en uygun ve rahat şekilde halledeceğinize inanıyorum inş.
derfat hoşgeldin canım...
arkadaşlar aslında sürekli dolar altın al sat mevzusu bana biraz yanlış geliyor kumara giriyor gibi ben vaktiyle hisse almaya başlamadan önce çok araştırmıştım helalliği hakkında müspet hisseler olduğu sürece sürekli al sat yapmazsan cevaz var sürekli takip halinde karda sat zararda al gün içinde sürekli al sat yaparsan kumara girdiğine dair bilgiler edinmiştim o yüsden hisse adıüğımda hep uzun süreli baktım olaya bilmiyorum sizlerde belki bu hususu araştırmışsınızdır bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....çünkü bir noktadan sonra kumar gibi bağımlılık yapıyor bu al sat olayları
ya varya aynen ben bu şekilde altın alıp satsam kalpten giderim küüüüüüüüüüüüüt diye dayanamıorum ben:) alıp alıp biriktiriorum:)Selam kızlarrrr
Çay molasıııııı
Ee nasılsınız ne var ne yok?
Altın artmış mı ben de annem hazır burdayken biraz altın alıp veriyim diyordum
Ben al sat yapamıyorum çok stres oluyorum gözüm dakka başı piyasalarda oluyor
Bana göre iş değilmiş onu anladım onun heyecanını sevmedim onun yerine alırım saklarım lazm olunca da bozdururum
Yani benim işim sadece biriktirmek
Karanfilce ayakkabı tüketimine değinmişsin
15 mart dünya tüketiciler günüymüş
Elimde milli piyango bileti var da üstünde yazıyor
Tüketin diyor yiyin için gezin diyor
Şaka bir yana geçen gün söylemiştin ihtiyaçtan fazlası israf diye
çok hoşuma gitmişti
İhtiyacından fazlasını alma yeme giyme kullanma !!
Hem dinen hem de ahlaken dikkat etmek gerekli
Haftasonu kuzenime gidiyorum bursaya hem de arkadaşımın bebeğini göreceğim
Kuzenim için karacadan 55 tlye seramik tava aldım
Bebeğe zaten altın ..
benimde dolap temizleme zmanım geldi:)
ben şöle çözüm bulmaya calışıyorum. dolaba bakıyorum 2 kıştır giymediğim bir kazak ya da elbise ise muhtemelen 3. kış da giymem, yani dolabı boşuna işgal ediyor ve bana ekstra iş demek.
hooppp ayırıyorum onları ve ihtiyaç sahibi birine veriyorum.
şöle söyleyim benim dondurma kutularımı bile alan kişiler var, saklama kabı olarak kullanmak için.
tüm her şeyin alacak birilerini bulabiliyorum. gecenlerde eski nevresim, takımı bozulmuş bardaklar, çocuk kıyafetleri vardı. 2 ayrı kişiye verdim.
ne kadar az eşya o kadar rahat hayat.
ama elbise dolabının boşaldıgını görünce yenisini alıyoruz. her şey gibi geliyor.
15 martın önemine uygun olarak alış veriş yapalım. alalım verelim ekonomiye can verelim.
farmasicim bizim arabamız 2006 model:) aldıgımızda 24.000 km deydi:) şans aslında bu araba işi bizde beklemioduk hiç o modele bu kadar kilometresen sadece yaş kriterini görmüşsün de 2004 model arabaların aşağı yukarı 100000 km ve daha olabilceğini de bir düşün
ekmeği yenmiş olur genelde posası kalır
kızlar ben kaçıcam
ama bişi sorcam
az önce cep tele sohbet kervanı bilmem ne diye bi mesaj geldi
sıcak sohbetlere bekliyormuş
geçen de cinsel güç artırıcı ürün tanıtımı için arandım bant kaydı
ya benim cep noyu ele geçirmiş olabilirler mi
hadi mail adresini anladık da
cepte de mi var
ben abuk subuk yerlere girmem ki
cep tel hiç vermem hele
gerçi cep tel maşallah Ankara Barosunun sayfasında açık açık var
ama oradan alıp da niye böyle şeylere kullansınlar
tırsayım mı
hayırlısı olsun canımöğleden sonra doktora gittik
dr diyor ki, oturma, yatma, sürekli hareket et, yürü, merdiven çık
ağır iş yapma ama hareket et
bebek aşağıya bastırsın, zorlasın biraz
baktı ki bebeğin geleceği yok
ama bacaklarım inanılmaz ağrıyor, nasıl yürücem bilmiyorum
gerçi hareketsiz de değilim, sizler şahitsiniz
neyse sanırım bir hafta kadar yine buralardayım
ufukta doğum görünmüyor
kirli çıkı dediğin böyle olmalı işte
marifetle alakası yok canım.sen korkarsın diye öyle yerden gelmemiş sana mesaj
o tepsinin içinde akşamdan beri kalmadı, hepsini yedim. bende o marifet yok, beni başkalarıyla kerıştırdın sanırım hasta getirmiş, hem de böyle borcamıyla. yıkadım borcamı, bi daha gelişinde geri versin. bebek 1 ay önce doğmuş, çocuk dr.a gelirken getirmiş. (ayrıntılı yazayım bari)
baştan ben yapmadım yazmadım ki ellerin dert görmesin, çok güzel olmuş gibi iltifatlar alayım diye
neden erkeklerin her giydiğinin altına aynı ayakkabı uyuyorkalinkaselin .!.:neden biliomusun karanfilcecim:)
şimdi benim kahverengi pantolonum var diyelim bunun altına siyah ayakkabı olurmu cık lacivert olurmu cık
ya kahverengi olcak yada devetüyü gibi o tonlarda
diyelimki ertesi gün lacivert pantolon giycem peki bunun latına kahverengi olurmu cık siyah eh yoklukta gider ama sırıtır
şimdi kışlık olarak aldık diyelim çizme aldık işe giymek için hafif topuklu aldık
e yazlık yazlıklarıda tamamladık
e spor ayakkabı? terlik? bot? offfffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?