kaç gündür evde yemek nasip olmadı
öğlen geldiğimde akşam için kafamda plan yaptım dedim ama bugün gene olmadı
kayınvalide hanım gelmiş kızım baban bugün pide yaptırayım diyor siz nasıl istersiniz dedi iyi de oldu sağolsun kesesine bereket ne diyeyim
akşam menümüz
kuşbaşılı kıymalı peynirli pide çeşitleri
salata
içecek şeklinde olacak
ben dun pırasa yaptım, eşim yemez
akşam üzeri aradım, evde yemek yok, pide yaptır dedim
dun ondan yedik ve yanında Eki Görüntüle 655577
kalplerası ben sana yolladım ozelden adresımı ama
msenger fazla kullanmıyorum bılgınee
sıımdı acık ama senın ıcın actım
seyyah nerde yaaaa
alış veriş sitelerine falan tel ve mail yazıyorsun ya, bildiğim kadarıyla oralardan alıyorlar.
sözleşmelerinde 3. şahıslar kullanabilir gibi benzer birşey var
karanfil ellerine sağlık sen naptın öyle yaa
öğlen yemek yemeye fırsatım olmadı deli gibi acıktığımı hissettim senin poğaçaları görünce
bu arada herkesle konuştuk tutanak tutturmayacağız sonradan adamlar başımıza bela olmasın diye; kendimiz direk yetkili servisine çekeceğiz ne masraf çıkarsa da kaskodan çıkacak
seneye de % 30-40 neyse zamlı prim ödeyeceğiz. Vuran adama da diyeceğiz uzak dur bizden allah ıslah etsin seni diye.
öğlen yemek yemeye fırsatım olmadı deli gibi acıktığımı hissettim senin poğaçaları görünce
bu arada herkesle konuştuk tutanak tutturmayacağız sonradan adamlar başımıza bela olmasın diye; kendimiz direk yetkili servisine çekeceğiz ne masraf çıkarsa da kaskodan çıkacak
seneye de % 30-40 neyse zamlı prim ödeyeceğiz. Vuran adama da diyeceğiz uzak dur bizden allah ıslah etsin seni diye.
çok güzel görünüyor bu ne canım baklava mı kendin mi yaptın??ben dun pırasa yaptım, eşim yemez
akşam üzeri aradım, evde yemek yok, pide yaptır dedim
dun ondan yedik ve yanında Eki Görüntüle 655577
kızlar ben kaçıcam
ama bişi sorcam
az önce cep tele sohbet kervanı bilmem ne diye bi mesaj geldi
sıcak sohbetlere bekliyormuş
geçen de cinsel güç artırıcı ürün tanıtımı için arandım bant kaydı
ya benim cep noyu ele geçirmiş olabilirler mi
hadi mail adresini anladık da
cepte de mi var
ben abuk subuk yerlere girmem ki
cep tel hiç vermem hele
gerçi cep tel maşallah Ankara Barosunun sayfasında açık açık var
ama oradan alıp da niye böyle şeylere kullansınlar
tırsayım mı
çok güzel görünüyor bu ne canım baklava mı kendin mi yaptın??
bilmiyorum canım.
her türlü yerden sms geliyor da dediklerinden gelmedi hiç
allahımm okudum okudum anca gldım.. sımcıkk bana tarıh sorun deıl ama hafta ıcı saat 7 de esım ewde olur kalplerarıs sen anca 6.30 da burda olursun zannımca ee derfatta okadar gec saatte burada olamaybılır hafta sonları pazar olmamasından yanaıyım bende..
walla ne dersenız uyarım ıstersenz 19 nısanı bekleyelım multı ıcınde ıstersenın gelebılecek olanlar en ugun gunler olan pazartesı weya cuma bı kahvelık bulusma yapalım sız bılırsınzzz... olmadı ben hepınızı ewe caaracam o olacak
kalplerası ben sana yolladım ozelden adresımı ama
msenger fazla kullanmıyorum bılgınee
sıımdı acık ama senın ıcın actım
seyyah nerde yaaaa
tatlım ekledim ama yoksun göremedim :S
pasta börek paylaşmayın ya zaten dosunun önce gideniyim bide koyuyonuz öyle fotoları işkencecimisiniz nee
acık canm suan alttan tıre o belıkı onumu yanlıs ekledın tek bı tane olacak... kız uyanmadan konusalımolmadı face warsa ordanda konusabılırss o maılle arart oda onlıne
Kuzeniminkini bilmiyorum o da yeni taşındıcanım daha öncede söylemiştin bu mavi setleri hangisi link verebilirmisin 15inde alışverişe gideceğimde
hani bana hani bana
yatak odasında dolaplar ayakkabı dolapalrı yetmez oluyor gitgide alıyoruz alıyoruz belkide
eskimeden sıkılıyoruz
vermeye kalksak kıyamıyoruz
giymek istesek bazen bulamıyoruz
toplamaya kalkışıncada işin içinden çıkamıyoruz
ankara buluşmasını boşver hazır bursaya gelmişken bursa çıkartması yapalım bizde
bursada nereye gideceksin hangi semt
Kuzeniminkini bilmiyorum o da yeni taşındı
Arkadaşımınki özlüce
Hatta arkadaşım 3 ortaklı bir poliklinik açtı onu da görcem
Hadi bebeğe aldım da polikliniğe ne alsam acep???:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?