Kirli Çıkılar )))

kızlarr sakın çarşmaba günü yapmayın bu buluşma işini diğer günler gelebilirim ama kızılay filan bana uyar

ben 83 lüyüm canım hemide ocak yaş hususunda dengem bozuldu ailem çok üzerime geldi eşim bi yandan yeni evliyim die geciktirdim sonrada içimi korku aldı ya ben korunursam ve ilerde yaşımdan ötürü çocuğum olmazsa şimdi bakalım istiyorum bu defada forumu dün gezindim ya herkes çok üzgün çok kafaya takıyorlar sürekli takip halindeler bu şekilde stresli olunursa çocuk olmazki bende iter istemez kasıldım bakalım sonumuz hayır ola hayırlı bir evlat olacaksa rabbim nasip etsin...
ablamda çekirgede oturdu bi ara sonra beşevlerde şuanda yıldırımda bursayı severim heleki dağ yolunda kahvaltı var ya şahane birşey birde orada mangalı yanına getiriyorlar etini kendin pişiriyorsun ablamla hep giderdim evlendiğimdendir hapsoldum yaaa nisan gibi bi hafta sonu bursayada gitmeyi düşünüyorum inş.

ben şöle çözüm bulmaya calışıyorum. dolaba bakıyorum 2 kıştır giymediğim bir kazak ya da elbise ise muhtemelen 3. kış da giymem, yani dolabı boşuna işgal ediyor ve bana ekstra iş demek.
hooppp ayırıyorum onları ve ihtiyaç sahibi birine veriyorum.
şöle söyleyim benim dondurma kutularımı bile alan kişiler var, saklama kabı olarak kullanmak için.
tüm her şeyin alacak birilerini bulabiliyorum. gecenlerde eski nevresim, takımı bozulmuş bardaklar, çocuk kıyafetleri vardı. 2 ayrı kişiye verdim.
ne kadar az eşya o kadar rahat hayat.
ama elbise dolabının boşaldıgını görünce yenisini alıyoruz. her şey gibi geliyor.

15 martın önemine uygun olarak alış veriş yapalım. alalım verelim ekonomiye can verelim.

Adana ya gelirsen uğra bana

kızlarr sakın çarşmaba günü yapmayın bu buluşma işini diğer günler gelebilirim ama kızılay filan bana uyar

kızılay herkese uyuyor canım oradan tek vesaitle herkes evinede gidebilir sizden bir ricam var 10 dk engeline takılıyorum herkese mesaj atamıyorum ankara ekibi arkadaşlar bir mahsuru yoksa msn yada face adresinizi bir mahsuru yoksa bana mail atabilirmisiniz kontak kurmam gerekirse burdan zor olabilir :S diğerlerine telefonumdanda kolaylıkla girebiliyorum

15 -20 yaşında 100000-200000 km arası olursa tamirhaneden çıkmazsınız canınızı çok sıkar

bence de kızılay iyi.
avm leri ben sevmem. açık havada dolaşacagım ohhh
inşallah gelebilirim buluşmaya
akrabalar ya bizi ziyarete geliyor, ya da biz gidiyoruz.

bence de kızılay iyi.
avm leri ben sevmem. açık havada dolaşacagım ohhh
inşallah gelebilirim buluşmaya
akrabalar ya bizi ziyarete geliyor, ya da biz gidiyoruz.

inşallah gelirsin canım bir yolunu bulupta :) olmadı biz geliriz toplaşıp napalım

arkadaş bu Ankara buluşmasını yapamıycaz bişi değil seyyah bizi tefe koycak

şincik Ankaralılar o zaman 19 Nisan cumaya ne diyonuz
o gün benim saat sorunum yok ne zaman müsait olursanız
ben oradayım, salı- çarşamba- perşembe değil derfat ve sirkeye uygun
hafta arası kalplere ve gökçeye olur
olly geliebirse ona da olur zannımca
var mı unuttuğum (edit: senfat da gelebilirim belki demiş olur mu senfat )
tamam bir ay sonra da bence biz anca toparlanırız
olur diyenler kalperasına müracaat etsin

Son düzenleme:
kardeşim vakit bulmuş ben de o kadar yol almıycam artık.
arada size poğaçalarımın resmini göstereyim dedim. şu an pişiyor ama pişmiş halini bakalım ne zaman ekleyebilcem

uzun zamandır yapmadığım poğaça çeşidim..

önemli olan yumuşak hamur o yüzden yapımını da ekledim.
şekli önemli değil pofidik poğaçalarım olsun derseniz kesinlikle yapın

naptın kuzum sen vur dediysek öldürdün sende neyse kızlarda bi baksın tarihe onlar ne diyecekkk..Ha bu arada aklıma gelmişken ayın 30 ndan sonra kursum başlayacak hafta sonlarıda gelemem ben

kız Allah iyliğini versin o kadar da eski değil

2004-2008 civarı

sen sadece yaş kriterini görmüşsün de 2004 model arabaların aşağı yukarı 100000 km ve daha olabilceğini de bir düşün

ekmeği yenmiş olur genelde posası kalır

kıyafet dışında eşyaları vermekte sıkıntı olmuyorda kıyafette bi tuhaf oluyorum kendim direk vermeye utanıyorum geliba
ama geçenlerde burada geri dönüşüm kutuları gibi kıyafet kutuları gördüm
kullanmadıgınız kıyafetleri yıkayıp ütüleyip poşetleyerek bırakınız ihtiyaç sahibine ulaştırılacaktır yazıyordu belediyenin birçok avm lerinde kültür merkezlerinde varmış bu çok hoşuma gitti hafata sonu yazlıgıda kışlıgıda yıkayıp ayırıp hoooop kutuya askılar hafifler ferahlar

mutnojmet ellerine sağlık canım tamam büyük kapsamlı buluşmamız 19 nisan olsun bana uygun olan arkadaşlarda bana mesaj yazabilir
derfat tatlım istersek biz 19 nisandan önce gökçe özlem sen ben sirkede buluşabiliriz hafta içi birgün bir kahve içimlik :) ekledim seni canım
sirke bi istek yolladım o sensindir umarım

Son düzenleme:
naptın kuzum sen vur dediysek öldürdün sende neyse kızlarda bi baksın tarihe onlar ne diyecekkk..Ha bu arada aklıma gelmişken ayın 30 ndan sonra kursum başlayacak hafta sonlarıda gelemem ben

napiim kuzum benim Ankara da olduğum yegane tarih kimseye uygun değil
ben gidiş geliş yapıyorum ya
burada seminer falan var mart sonunda,ev sahibiyiz o yüzden gelen arkadaşlarla ilgilenmem lazım
e 7 nisan yds var ona gircem
ben epey bi gelemiycem yani
bari hafta arası olsun dedim o ara izin alcam ancak müsaitim
önce izin alamıyorum duruşma gırla

allahımm okudum okudum anca gldım.. sımcıkk bana tarıh sorun deıl ama hafta ıcı saat 7 de esım ewde olur kalplerarıs sen anca 6.30 da burda olursun zannımca ee derfatta okadar gec saatte burada olamaybılır hafta sonları pazar olmamasından yanaıyım bende..
walla ne dersenız uyarım ıstersenz 19 nısanı bekleyelım multı ıcınde ıstersenın gelebılecek olanlar en ugun gunler olan pazartesı weya cuma bı kahvelık bulusma yapalım sız bılırsınzzz... olmadı ben hepınızı ewe caaracam o olacak

kaç gündür evde yemek yapmak nasip olmadı
öğlen geldiğimde akşam için kafamda plan yaptım dedim ama bugün gene olmadı
kayınvalide hanım gelmiş kızım baban bugün pide yaptırayım diyor siz nasıl istersiniz dedi iyi de oldu sağolsun kesesine bereket ne diyeyim

akşam menümüz

kuşbaşılı kıymalı peynirli pide çeşitleri
salata
içecek şeklinde olacak

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıcam

ama bişi sorcam
az önce cep tele sohbet kervanı bilmem ne diye bi mesaj geldi
sıcak sohbetlere bekliyormuş
geçen de cinsel güç artırıcı ürün tanıtımı için arandım bant kaydı
ya benim cep noyu ele geçirmiş olabilirler mi
hadi mail adresini anladık da
cepte de mi var
ben abuk subuk yerlere girmem ki
cep tel hiç vermem hele
gerçi cep tel maşallah Ankara Barosunun sayfasında açık açık var
ama oradan alıp da niye böyle şeylere kullansınlar
tırsayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…