kızlarr sakın çarşmaba günü yapmayın bu buluşma işini diğer günler gelebilirim ama kızılay filan bana uyarsenin eşin niye şehir dışında, tayin olmuyor mu, kısa bir sürleiğine şantiyede faln mı?
hafta içi saat kaçtan sonra müsait ollursun
özlem hafta içleri gündüz ve akşam üzerleri müsait mi
derfat h.içi gelebilme durumu
sirkeci h.içi pazartesileri akşamları müsait mi
ben xumartesi- çarşamba arası angaradayım
acaba ben pzt. gelebilri miyim?
buluşma açık hava bi yerler olabilir mi
görüşme ayarlandıgında insanları ekmek durumunda kalır mıyım
Rabbim hepimize naip eder inşşallah benim burada en çok paylaştıgım konulardan birisi kaybetiğim bebeğimdi ama denk gelmemiş sanırım sana
ben 86lılıyım yarında doğum günüm o yüzden çok mutluyum benim yaşımda bekar olan çok kişi oldugu gibi çocugu benim öğrencim olan yaşıtlarımda var
çevredki insanlara gelince ooo neler yaşadım ben neler anlat anlat bitmez
bursada yıldırımda oturyorum ama heryere ulaşımım çok kolay bu yönden şanslı hissediyorum
liseyi ankarada okudum hayatımın çok güzel yılları geçti her sene lisedeki arkadaşlarla buluşma ayaralarız sadece kendi tanıdıklarımıza yönelik değil tüm mezunlar gelir çok kalabalık ve güzel olur
yatak odasında dolaplar ayakkabı dolapalrı yetmez oluyor gitgide alıyoruz alıyoruz belkide
eskimeden sıkılıyoruz
vermeye kalksak kıyamıyoruz
giymek istesek bazen bulamıyoruz
toplamaya kalkışıncada işin içinden çıkamıy
bu yaz antalya sinop kastamonu afyon eskişehir sakarya ankara gezi planımız var hem ziyaret hem tatil
tabi şartlar elverirsede konya adana nevşehir mersin hayat daki dostları da ziyaret edeceğiz kaçtır çağırıyorlar ayıp oluyor
sanırım iyi bir organizasyonla da giderken gelirken diye şehirlere uğraya uğraya gezeriz
bakalım kimlerle karşılaşacağız tarihler ve imkanlar elverirse sizin şehirlerine denk geldiğimizde görüşmek isterim bir kahvenin kırk yıl hatırı olurmuş değil mi
ama benim tercihim bursadan dışarıya çıkmamak hayırlısıyla sipariş veriri gibi oalcak ama mayıs haziran gibi hamile olursam
evim evim güzel evim der otururum
kızlarr sakın çarşmaba günü yapmayın bu buluşma işini diğer günler gelebilirim ama kızılay filan bana uyar
aleykümselam canım
" gün içinde al sat yaparsan caiz olmaz" bunu hiç bilmiyorum canım senden duydum ama senin dediğini de bi araştırmak gerekir tabi.
tam istediğim araçlardan o kadarına gücümüz yetmez ama ben de Allah izin verirse daha eski model ford fiesta ya da opel corsa istiyorum.
küçük olsun minik olsun eski olsun varsın sağlam araba olsun.
15 -20 yaşında 100000-200000 km arası olursa tamirhaneden çıkmazsınız canınızı çok sıkar
bence de kızılay iyi.
avm leri ben sevmem. açık havada dolaşacagım ohhh
inşallah gelebilirim buluşmaya
akrabalar ya bizi ziyarete geliyor, ya da biz gidiyoruz.
arkadaş bu Ankara buluşmasını yapamıycaz bişi değil seyyah bizi tefe koycak
şincik Ankaralılar o zaman 19 Nisan cumaya ne diyonuz
o gün benim saat sorunum yok ne zaman müsait olursanız
ben oradayım, salı- çarşamba- perşembe değil derfat ve sirkeye uygun
hafta arası kalplere ve gökçeye olur
olly geliebirse ona da olur zannımca
var mı unuttuğum
tamam bir ay sonra da bence biz anca toparlanırız
olur diyenler kalperasına müracaat etsin
kız Allah iyliğini versin o kadar da eski değil
2004-2008 civarı
ben şöle çözüm bulmaya calışıyorum. dolaba bakıyorum 2 kıştır giymediğim bir kazak ya da elbise ise muhtemelen 3. kış da giymem, yani dolabı boşuna işgal ediyor ve bana ekstra iş demek.
hooppp ayırıyorum onları ve ihtiyaç sahibi birine veriyorum.
şöle söyleyim benim dondurma kutularımı bile alan kişiler var, saklama kabı olarak kullanmak için.
tüm her şeyin alacak birilerini bulabiliyorum. gecenlerde eski nevresim, takımı bozulmuş bardaklar, çocuk kıyafetleri vardı. 2 ayrı kişiye verdim.
ne kadar az eşya o kadar rahat hayat.
ama elbise dolabının boşaldıgını görünce yenisini alıyoruz. her şey gibi geliyor.
15 martın önemine uygun olarak alış veriş yapalım. alalım verelim ekonomiye can verelim.
naptın kuzum sen vur dediysek öldürdün sende neyse kızlarda bi baksın tarihe onlar ne diyecekkk..Ha bu arada aklıma gelmişken ayın 30 ndan sonra kursum başlayacak hafta sonlarıda gelemem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?