o zaman pipisi olacaksen transferi esas al
ben hep tek çocuk olancaksa eğer kız evlat versin diyorum. erkek çocuga yaşlılıkta güvenmiyorum. bulur birini, uzak diyarlara, yurt dışlarına gider falan. ama kız evlat hep anacıgına yakın olmak ister. onlar yaşlılar diye kıyamaz. yüreği hep anası için çarpar. erkek evlat hain evlat
Allah'ım hepimizin evladını hayırlı etsin, gelinlerimizi de
ben hep tek çocuk olancaksa eğer kız evlat versin diyorum. erkek çocuga yaşlılıkta güvenmiyorum. bulur birini, uzak diyarlara, yurt dışlarına gider falan. ama kız evlat hep anacıgına yakın olmak ister. onlar yaşlılar diye kıyamaz. yüreği hep anası için çarpar. erkek evlat hain evlat
61000 beğeni yapılmış bu toipkte
13000 benim yorumlarıma olmuş ilginçççç
ve de güzellll
destekçilerime sonsuz teşekkürler....
kızlar sizden bişe rica etcem hani burda alım satım falan yapılıodu ya:) ben hesabımı açtım baktım hesabımda 4.90 kuruş var hazır paramda azken didim bi dolar alim:) deneme 1,2,3 yaptım ve huzurlarınızda 2 dolar almış bulunmaktayım:) hoşuma gitti:)
neyse size sorcam asıl soru şu:)
sizin bankanızın şu an itibariyle dolar alış satışı kaç para pahalıdan mı aldım emin olamıorum pahalıya alıp almadıgımı nerden anliciğim:)?
abd verileri,beklenenden çok iyi geldi...
altın alacakların, bir süre beklemelerinde fayda olabilir....
mt.... :)
selam kirli çıkılar nasılsınız bugün
sabahtan gelemedim
işe gelince eşim aradı benim kv hastaneye gitmiş
radyoterapi görmesi gerekiormuş
kendisini sevmesemde eşim üzülünce üzüldüm bende
oyuncak,kırtasiye,dergi,allah ne verdiyse koyuyor kızlar.hangi amaçla almıştın, oyuncak kutusu gibi mi?
izmire ikea bize çok yakın, sık gideriz
selam kirli çıkılar nasılsınız bugün
sabahtan gelemedim
işe gelince eşim aradı benim kv hastaneye gitmiş
radyoterapi görmesi gerekiormuş
kendisini sevmesemde eşim üzülünce üzüldüm bende
akşama yemeğim yok
araba da 1 hafta serviste kalacakmış en fazla 3 gün sürer sanıyorduk.
sen eşine üzülmüşsün kv. değil
ne kadar kötü olursa olsun bir insanı Allah sağlıkla sınamasın
sana yaptıklarının benzerini yaşasın diyebilrisin belki (yani bana daha mantıklı geliyor)
ama sağlık konusunda Allah düşmanıma yaşatmasın
çok zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?