Kirli Çıkılar )))

61000 beğeni yapılmış bu toipkte
13000 benim yorumlarıma olmuş ilginçççç
ve de güzellll

destekçilerime sonsuz teşekkürler....

sen transferi esas al
o zaman pipisi olacak

bende ilk çocuğumun kız olmasını isterim hep..
erkek olursa geline dünyayı dar ederim cadı kaynana olurum vermem oluşumu kimselere
kızım olursa da damadı iç güveysi alırım eziklerim hep

bizler ne kadar hayırlıysak! (ünlem hepimiz için :) ) onlar da, en az bizim kadar hayırlı olacaklar..... :)

kızlar sizden bişe rica etcem hani burda alım satım falan yapılıodu ya:) ben hesabımı açtım baktım hesabımda 4.90 kuruş var hazır paramda azken didim bi dolar alim:) deneme 1,2,3 yaptım ve huzurlarınızda 2 dolar almış bulunmaktayım:) hoşuma gitti:)
neyse size sorcam asıl soru şu:)

sizin bankanızın şu an itibariyle dolar alış satışı kaç para pahalıdan mı aldım emin olamıorum pahalıya alıp almadıgımı nerden anliciğim:)?

diğer bankaların kuruna bak canım. bereketli olsun
http://finans.mynet.com/doviz/bankagise/

Son düzenleme:
çıkmadan yazayım da bıdık gelirse görsün, bıdıkcım mutlu yıllar dilerim, doğum günün kutlu olsun, bütün dileklerin kabul olsun, kucağın bebekle dolsun

senfat kzım var artık kesin bana ondan fayda var devri gözlemlediğim kadar bitti canım

ya da oğlumu el kızı alır götürür daha yüzünü göstermez diye moral bozmaya gerek yok

Rabbim ne verirse herşeyin hayırlısını versin

evladın da karşıdan gelecek olan damadın da gelinin de AMİN

yoksa gerisi hikaye kalıyor :))

selam kirli çıkılar nasılsınız bugün
sabahtan gelemedim
işe gelince eşim aradı benim kv hastaneye gitmiş
radyoterapi görmesi gerekiormuş
kendisini sevmesemde eşim üzülünce üzüldüm bende

yemeğimi pişirdim, ortalığı da topladım şimdi de şöyle bir hava alıp geleyim, bir de akraba ziyareti yapayım, inşallah döndüğümde sevimliden haber alırız:18:

sabahtan gelemedim

sen eşine üzülmüşsün kv. değil
ne kadar kötü olursa olsun bir insanı Allah sağlıkla sınamasın
sana yaptıklarının benzerini yaşasın diyebilrisin belki (yani bana daha mantıklı geliyor)
ama sağlık konusunda Allah düşmanıma yaşatmasın
çok zor bir durum

hangi amaçla almıştın, oyuncak kutusu gibi mi?
izmire ikea bize çok yakın, sık gideriz
oyuncak,kırtasiye,dergi,allah ne verdiyse koyuyor kızlar.
1 dk.odaları toplanıyor böylece.
sabahtan gelemedim

geçmiş olsun,hastalıkla öç alınmaz derdi annem.allah kalbine iyilik versin,ne diyelim.

badecim gözün aydın,aylar su gibi aksın,hiç sıkıntısız kavuş yavruna inşallah canım.

kimseye beddua etmedim içim rahat Rabbim kimsee hastalık vermesin hele böle bir hastalığı hiç vermesin düşmanıma bile
bizim ne olcağımız belli değil
insan olarak üzüldüm elbet ama sevmediğim için sadece sözüm geçmiş olsun Allah şifasını versin
onunda tüm hastalara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…