Kirli Çıkılar )))

ölçmedim en son yağ oranım fırlamıştı içtiğim pekmezli zeytin yağı yüzünden güya mezüre alıp evde ölçüleceğim ama alamadım hala spora da hep ucu ucuna yetişiyorum sonrasında da hoca ölçmüyor kasların şişti olmaz diye.
sen niye kıskanıyorsun çocuğu olanları söyle bakalım :26:

hamilelik bebek tekmelemesi doğum sancısı doğum bunlar beni korkutuyor. Eğer biz kadınlar değil de deniz atları gibi erkekler bu işleri halledebilseydi çok daha kolay olurdu karar vermek.

ilahi sirkeci ben de kıskanıyorum deyince farklı bir yanıt almayı bekliyordum
şöyle yazacağını düşünmüştüm
önümde bitirmem gereken işlerim var ve benim bebek yapmaya vaktim şartlarım henüz şu an için uygun değil

böyle olduğu için de uzunca bir süre daha anne olamayacağım
bu yüzden kıskanıyorum diyeceğini sanmıştım :)

iyi bakalım meyraacım sen gizemliliğini korumaya devam et :)))

bi itirafta bulunabilirmiyim doğum korkusu bendede aşırı şekilde var :S

bebe şampuanıyla kirpik diplerini yıka (bu doktor tavsiyesidir) ve asla kaşıma rahatlatır seni. Eğer çok fazla ise de doktora gitmelisin.

sirkei benim komşu teyze bu söylediklerini duysa "kesin olmuyoda istemiyorum diyor"derdi
bana demişti

bu arada meyra ve karanfilce hala resim koymadı,merakımızı kursağımızda bıraktı.
resim istiyoooozz.:84:
bir de burada kaç tane 77 li vardı, olanlar el kaldırsın.

sağ baştan say
11111111111111111111111

kızlaaaaar,korkunun ecele faydası yok.... :)
o dediğiniz şeyden bende de vardı, ve hala da var..... :26:
ama bu, bir düşük,iki doğum yapmama engel olmadı.....
hatta hatta, arada deliliğim tutuyor,3. de olsa mı acaba diyebiliyorum.... :)

normal doğum korkusu bende de vardı ayşe misali cırtttttt diye kestirdim çıktılar :))))))))))))))))))
çok da memnun kaldım :))))

sen başka yerlere eklicem derken öle allah işte çıkarır ortalığa
başkalarına görün sen bize görünme
face adresini paylaşayım özelden de gör

farmasi çok güzel özetlemişsin halimi onlar zaten var siz de biliyorsunuz bu yazdıklarımm diğer yüzü

damatlarımızı etmesin yani öle mi

sen başka yerlere eklicem derken öle allah işte çıkarır ortalığa
başkalarına görün sen bize görünme
face adresini paylaşayım özelden de gör

anaaaa,kime göstermişim :)
face varmı ki bende .... :)
kızım göstersem göstersem size gösteririm,face e resim koymam ben.... :)

normal doğum korkusu bende de vardı ayşe misali cırtttttt diye kestirdim çıktılar :))))))))))))))))))
çok da memnun kaldım :))))

ben kan görünce gözü kararan fenalaşan biriyim tehayyül edemiyorum doğum yaptığımı elim ayağım dolanıyor çocuk manyağı olmama rağmen korkumdan düşünemedim şimdiye kadar bakalım bu ay belki tutmuştur dyorum ilk defa bu ay korunmadığım oldu daha ortada fol yok yumurta yok düşündükçe korku sarıyo beni :26::26::26:

badecan haydi hayırlısı olsun

acabası ben aklınıza geliyor muyum arkadaşlar
sınavım yaklaştı malum

banucum çok arayacaksınız beni çok atanırsam inşallah
ben de sizi dabisiii

geçmiş olsun zeytinim,bahar alerjin mi var yoksa,benim de yaş ilerlerdikçe çıkıyor bir şeyler,hayırolsun.
dün eşim arabaya yeni bir parfüm almış,yapıştı koku boğazıma,nefesimi kesti sanki,inince geçti,ne hassas hatunsun diyor eşim,ama öyleyim doğruya doğru.
neee,biz görmedik,özel bir albümle senin ve damat aday adayımın resimlerini alayım bir zahmet.
kızımın resmi albümde mevcut,kirli çıkılı oğlan annelerine duyurulur.
yaşlanmadık meyracığım,yaş aldık,akıllandık.merak ettim,bir ara sormuştum kaç kişi 35 diye,bayağı bir cevap gelmişti sanki.
anladım canım,keşke ölçü aldırıp başlasaydın,ama kıyafetlerden de anlaşılıyor,tam oturan bir pantolon azıcık bollaştı mı 2 cm. falan oluyor.
o işi de erkekler halletseydi iyice tepemize çıkarlardı valla.kız çekilir mi erkek milletinin lohusalığı,adamlar gripken neler yaşatıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…