gel bana komşu ol bu güzellikleri benimle birlikte sen de yaşavalla ben kıskanıyorum
hiç inkar etmeyim
do it,do it,just do it..kızlaaaaar,korkunun ecele faydası yok.... :)
o dediğiniz şeyden bende de vardı, ve hala da var..... :26:
ama bu, bir düşük,iki doğum yapmama engel olmadı.....
hatta hatta, arada deliliğim tutuyor,3. de olsa mı acaba diyebiliyorum.... :)
normal doğum korkusu bende de vardı ayşe misali cırtttttt diye kestirdim çıktılar :))))))))))))))))))
çok da memnun kaldım :))))
çocuk hele bir rahme düşsün,öyle ya da böyle çıkıyor,kasmayın kızlar.ben kan görünce gözü kararan fenalaşan biriyim tehayyül edemiyorum doğum yaptığımı elim ayağım dolanıyor çocuk manyağı olmama rağmen korkumdan düşünemedim şimdiye kadar bakalım bu ay belki tutmuştur dyorum ilk defa bu ay korunmadığım oldu daha ortada fol yok yumurta yok düşündükçe korku sarıyo beni :26::26::26:
badecan haydi hayırlısı olsun
acabası ben aklınıza geliyor muyum arkadaşlar
sınavım yaklaştı malum
banucum çok arayacaksınız beni çok atanırsam inşallah
ben de sizi dabisiii
geçmiş olsun zeytinim,bahar alerjin mi var yoksa,benim de yaş ilerlerdikçe çıkıyor bir şeyler,hayırolsun.
dün eşim arabaya yeni bir parfüm almış,yapıştı koku boğazıma,nefesimi kesti sanki,inince geçti,ne hassas hatunsun diyor eşim,ama öyleyim doğruya doğru.
neee,biz görmedik,özel bir albümle senin ve damat aday adayımın resimlerini alayım bir zahmet.
kızımın resmi albümde mevcut,kirli çıkılı oğlan annelerine duyurulur.
yaşlanmadık meyracığım,yaş aldık,akıllandık.merak ettim,bir ara sormuştum kaç kişi 35 diye,bayağı bir cevap gelmişti sanki.
anladım canım,keşke ölçü aldırıp başlasaydın,ama kıyafetlerden de anlaşılıyor,tam oturan bir pantolon azıcık bollaştı mı 2 cm. falan oluyor.
o işi de erkekler halletseydi iyice tepemize çıkarlardı valla.kız çekilir mi erkek milletinin lohusalığı,adamlar gripken neler yaşatıyorlar.
hadi ya akşama deniyim o zamanbebe şampuanıyla kirpik diplerini yıka (bu doktor tavsiyesidir) ve asla kaşıma rahatlatır seni. Eğer çok fazla ise de doktora gitmelisin.
geçmiş olsun zeytinim,bahar alerjin mi var yoksa,benim de yaş ilerlerdikçe çıkıyor bir şeyler,hayırolsun.
dün eşim arabaya yeni bir parfüm almış,yapıştı koku boğazıma,nefesimi kesti sanki,inince geçti,ne hassas hatunsun diyor eşim,ama öyleyim doğruya doğru.
o işi de erkekler halletseydi iyice tepemize çıkarlardı valla.kız çekilir mi erkek milletinin lohusalığı,adamlar gripken neler yaşatıyorlar.
hadi ya akşama deniyim o zaman
kaşımamak mümkün mü elim gidiyor ister istemez
ablam valla bilmiyorum ki ne alerjisi
bu aralar çok sık oluyor
geçen haftada gözlerim arı sokmuş gibi dolaştım bu hafta yine oldu
bebe şampuanı alim giderken bir onu denicem
geçerse iyi geçmezse poşet çay koycam
badecan haydi hayırlısı olsun
acabası ben aklınıza geliyor muyum arkadaşlar
sınavım yaklaştı malum
banucum çok arayacaksınız beni çok atanırsam inşallah
ben de sizi dabisiii
hadi ya akşama deniyim o zaman
kaşımamak mümkün mü elim gidiyor ister istemez
ablam valla bilmiyorum ki ne alerjisi
bu aralar çok sık oluyor
geçen haftada gözlerim arı sokmuş gibi dolaştım bu hafta yine oldu
bebe şampuanı alim giderken bir onu denicem
geçerse iyi geçmezse poşet çay koycam
amin canım,sevdiklerinle inşallah.banu ben 30 mart 1977 ahanda bu ay sonu 36 yım yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nice hayırlısıyla 46-56 -66 76 ve daha bilumum sonu 6 ile bitenlere doğru sağlık ve huzur içinde :))))))))))))
hatun alışık tabi kalın kalın hukuk kitapları okumaktan şu 3320 sayfacık da ne ki multijet içinan itibariyle topiğin 3320 sayfasının tamamını okumuş durumdayım
farmasiii madalya istiyorum
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz
an itibariyle topiğin 3320 sayfasının tamamını okumuş durumdayım
farmasiii madalya istiyorum
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz
seyyahhhh senı buldum faceden:)
kabul edıyomusun benııı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?