Kirli Çıkılar )))

an itibariyle topiğin 3320 sayfasının tamamını okumuş durumdayım

farmasiii madalya istiyorum

ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz

hay maşallah arkadaş
o kupa altından olsa o kadar sayfayı pcden okuyamam
kitap olsa olur ama

bu arada duaların içim allah razı olsun canım
inşallah rabbim sesimizi duyar

karanfilim kaç gündür diyecem diyecem unutuyorum
allah annene ve tüm şifa bekleyenlere şifa dertlilere deva versin inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

aynı bizi anlatmışsın :))
tek fark kardeşler erkek:))
benim de küçük çok zor kabullendi eşimi yani hiç bişey demedi etmedi ama kıskandı ben farkettim.

bi küçüğüm ise yoluştuğumuzdan mütevellit evlendiğime sevindi bile diyebilirim :))

ama benim bi küçük beni kendine denk zanneder sanki erkekğim oysa pek narinimdir
gelir bi yumruk atar omzuma naber ahbab diye o omuz çöker artık.2 gün ağrı çekerim. naptım da dokunmadım bile der.

ama benim eşim elletmez
işin açığı evlendikten sonra kardeşimin yumruklamalar azaldı "enişteni çağırırım" korkusuna
bu arada meyra ve karanfilce hala resim koymadı,merakımızı kursağımızda bıraktı.
resim istiyoooozz.:84:
bir de burada kaç tane 77 li vardı, olanlar el kaldırsın.
sorma canım ben önceden rahattım koydum fotoları..
adamın aklına nerden düştü bilmem.
resmini koymuyorsun face ini vermiyon değil mi diye demeye başladı ve acayip sıkıştırdı bi daha da koyamadım
ama meyraya gelince(elimdesin meyraa nihaha) o bizi uyuttu yok ofisteyim fotom yok bilmem ne dedi sonra koymadı

bu arada burda 2 grup çoğunlukta.
77 liler
86 lılar
ahhh ahhh o an bi olaydım o fotonun bi resmini çekeydim ama yoktum işte naparsın :)

şaka şaka
badecan haydi hayırlısı olsun

acabası ben aklınıza geliyor muyum arkadaşlar
sınavım yaklaştı malum

banucum çok arayacaksınız beni çok atanırsam inşallah
ben de sizi dabisiii

aklıma gelmek ne kelime rüyamda bile senin sınavla uğraştım dün.

ne gördün ne gördün
kazanmış mıydım gitmiş miydim

kızlar ben yine adet oldum 26 günde:26:
Allahım ne ilginç.. 2 yıldır bebk istiyorum bebek istemeye devam ettiğim sürece 30 un altına inmedi adetlerim oysa normalde kısaydı.
bıraktım bu işleri.
yine 26 ya düştü

tabi bu durum bazılarının hiç hoşuna gitmese de ben normale döndüğüm için mutluyum.

ne gördün ne gördün
kazanmış mıydım gitmiş miydim

şimdik anlatcam ama gülmeyin

bi kurum gibi bişeyin bahçesindeyiz hava güzel günlük güneşlik.

o kurumda sınava gircez.
ama sınav bahane asıl maksat kirli çıkı buluşması.

hepimiz bahçede bekleşiyoz.
biri daha geliyor kirli çıkılardan hemen sınav yerine girmesi gerekiyor.
çantasını da bize atıp giriyor.
senle konuşuyoruz bu kim ki diyoruz.
çantada darklı şeyler yazıyor kesin darksea dır bu diyorsun.
arkanda bi ohlan saf saf bize bakıyor bunlar ne diyor darksea diye isim mi olurmuş diye.
ben de seyyah belli etme insanlar garipsiycek diyorum.

neyse orda bekleşirken senfatın oğlan bana bakıyor.
ben de sakız çiyniyom
senfatın oğlan tutturuyor be o sakızı istiyom diye ben de saklayacam diye ne çekiyom yanımda başka sakız olmuyo falan filan

böyle saçma karma bi rüya işte

çok beğendim rüyanı

benim oğlan rüyana girmiş. bugun komşuya kahveye çıktım dedim ya. komşu ya da kocası sakız çiğnemiş. çiğnenmiş sakızı vestiyere koymuş, bizimki direk sakızı aldı, ağzına atacaktı yakaladım.

bir de bu eline çaydanlık aldı oynamak için, ıhhh diye ses çıkarıyor ne oldu acaba derken bi baktım parmağını çaydanlığın burnu mu denir, ağzı mı denir, oraya sokmuş, çıkaramıyor, saftirik dedim

anası kılıklı

senin temiz kalbine çok inanıyorum
buluşma gördüysen kesin buluşucaz
ben bodruma gidice hepicikleriniz geleceksiniz bende toplanıcaz
iyi yoralım iyi olsun inşallah

PEKİ ÖYLEYSE KUL HAKKI DİYE BİŞEY NİYE VARKİ? EVET BİLEN GÖREN aLLAH BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ YOK ZATEN AMA hakkımızı helal edip etmemeyi bize bırakmış
bize bıraktıysa vardır, bi hikmeti:)

kızlar bu gece sitenin minik bi çarşısı var ordada pideci varmış ben görmedim bugün gördüm
girdim dedimki pide içi getirsem yaparmısınız ''tabi'' dedi kadın
bi kıymalı bide patatesli iç hazırladım götürdüm
kadınada dedimki bu içlerden iki tane çıkarmı? kadın dediki ohooooo 7-8 bile çıkar yok dedim ben patatesliden 3 tane kıymalıdan 3 tane yapın tamam dedi
numaralarını aldım gelmeden arıycam sizi dedim tamam dedii

eşim geldi aradım yaptınızmı dedim ''evet dedi sizi beklioruz '' neyse eşim gitti almaya MEĞER DAHA YENİ YAPMAYA BAŞLAMIŞ!!!! VE EŞİM ORDA 20 DAKİKA BEKLEDİ
bu mal kadın tutmuş 5 tane patatesli 5 tane kıymalı yapmış ama yaptıklarını görseniz içine resmen koklatmış vedeeeeee tanesini eşime 1.5 tl den satmış..!!!!!

neyse komşulara dağıttım bende fazlasını ama şimdi gelde helal et kadına hakkını
ETMİORUM İŞTE BÖLE HİLEYLE TİCARET YAPAN SIRF İŞ KIYAFETLERİMLE TOPUKLU AYAKKABIYLA GİTTİM DİYE BİRAZ BAKIMLI GÖRDÜ BUNDA PARA VARDIR DİYE DÜŞÜNÜP MÜŞTERİYE GÖRE DAVRANAN SIRF ELİNDE FAZLADAN HAMURU VAR DİYE BANA BUNU KAKALAYAN İNSALARA
HAKKIMI HELAL ETMİORUM!!!!!! ZIKKIM OLSUN BENDEN BELKİ 5 LİRA FAZLA KAZANDI O 5 LİRA BİN KAT OLARAK ÇIKSIN!!!!!!!!
HAK BENİM DİİLMİ ETMİORUM ÇOK KIZDIM..............

Son düzenleme:
bugün de doyduk çok şükür

karanfil rüyana çok güzelmiş senfat ın oğlanın sakız çiğneme teşebbüsü sana malum olmuş işte.

ben de geçen gün rüyamda eşimin iş arkadaşı bir kızı gördüm kız (bekar 32 yaşında birini bulamadım evde kaldım diye çok endişeleniyor) yanında boylu poslu yakışıklı bir çocuk vardı evleneceklermiş o çocukla; pazartesi eşim eve gelince anlattı o odadaki başka bir kız bir çocukla görüşüyormuş evlenmeye karar vermişler

bu ne demek şimdi
hiç kendine umutlanma o atanan başkası mı diyosun

allah bildiği gibi yapsın

senin temiz kalbine çok inanıyorum
buluşma gördüysen kesin buluşucaz
ben bodruma gidice hepicikleriniz geleceksiniz bende toplanıcaz
iyi yoralım iyi olsun inşallah
İnşallah canım o günleri de görürü seviniriz hep birlikte..
evet bazen çıkıveriyor rüyalar..
ama arada işte, her zaman çıkmıyo dimi

bugün ben de yemek yapmadım.
güne gittiğimiz arkadaş hepimize çıkı yaptı..
tabi bu duruma een çok eşim sevindi.
kadın o kadar teklif etti ben her defasında reddettim.
samimiyiz de zaten bi de diyorum ki kadına eşim bi duysa yiyecek afra tafranın hesabı olmaz
neyse kattı yedik Allah kesesine bereket versin.

bu ne demek şimdi
hiç kendine umutlanma o atanan başkası mı diyosun

yok canım hayra yoralım hayır çıksın inşallah..
hayırlısıyla atanırsın inşallah..

selin ben de sinir oldum bak şimdi
babamın gittiği bi pideci var o da hep öyle yapar.
bizim mahalledeki iyiydi sıra olmaz.
içi çok olsun dersem çok koyar az olsun dersem az ama ben yine de korkarım bazen de aşırı fazla olabilir diye genellikle adamın bilgisine bakarım..

git çemkir bence

ya gitcektim eşim bırakmadı bide demişki ben eşinize söledim bundan 10 tane çıkar diye tamam dedi demiş salak kadın...
onun yüzünden yediğim pideden bişe anlamadım belkş çok küçük bişe ama sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…