ben yorum yapamıcam
ummadık taş baş yararmış
ama yarılan seninki olmasın tabi
Farmasi ben sana ABLAMMM diyebilirmiyim
Tecrübe olunca akıl danışması da kolay oluyor
Haklısın içim bi hoş oldu görünce
Pek bi anlam veremedim
Yok annem yanımda ya ondan da acelem yok
Sağolsun annecim herzaman yanımda
Darısı benim kızımın başına amin
Yok annem yanımda ya ondan da acelem yok
Sağolsun annecim herzaman yanımda
Darısı benim kızımın başına amin
merhaba hanımlar... kadınlar kulubunde gezınırken topıgınıze rasladım cok ılgımı cektı fakat okadaaaaaar sayfa var kı hepsını kumam ımkansız bu gece ıcın hos yavas yuavas hepsını okucam cunku azmettımm. benım sıkıntım su cok tutumsuzum gerce oyle,gelır duzeyı yuksek ınsanlar degılız suan sadece esım calısıyo bende ıs arıyorum ama coook tutumsuzum bırı ıkı yapamam olan uc kurusuda yerım.. o para bana batar affedersınız... esım bu durumdan cok rahatsız aramız acık bu yuzden bende uzuluyorum boyle olmasına ve bu yuzden artık bı dur demek ıstıyorum... hepınızden rıca edıyorum bana bıkac dakkanızı ayırıp bana fıkır vermenızı ıstıyorum hepınızın onerısıne ıhtıyacım var lutfennn yardım... bı yerden baslamam sarttt ve ogun bugunn olsun yardımmm...
ollright bizim işyerinden emekli bir abla vardı.Kızlar ben size bişey danışcam bana bi akıl verin
Bugün akşam birisiyle daha görüştük
Memur emeklisi aklı başında eli yüzü düzgün daha önce de çocuk bakmış birisi
Amma velakin
Yanlış anlamayın ama
Daracık tayt topuklu ayakkabı saçlar kızıl makyajlı leoparlı bir palto giymiş bir hanım geldi
Evi de süpürürüm yemek de yaparım dedi
Biz biraz muallakta kaldık yapmaz gibimize geldi
Sizce ne kadar doğru böyle baştan önyargılı olmak?
Pek evde yardımcı profilimize uymadı
Özellikle eşim istemedi
Annemle ben çok tepkisiz kaldık ne diyeceğimizi bilemedik
Biz size haber veririz dedik yolladık
anladık sevimli doğuma gitti de acaba doğdu mu bekliyor mu
acaba hastanede mi
acaba iyi mi
ollright bizim işyerinden emekli bir abla vardı.
tıpkı dediğin gibi kokoş mu kokoş. ama parası battı filan. bu ablamız ek iş yapmaya başladı.
ne yemekler yaptı sattıkanserli bir hastaya çocuğu gibi baktı.
yetmedi şantiyede çalıştı :))))
yani öylesi bana göre de salon kadınıdır ama o abla beni çok şaşırttı....
merhaba hanımlar... kadınlar kulubunde gezınırken topıgınıze rasladım cok ılgımı cektı fakat okadaaaaaar sayfa var kı hepsını kumam ımkansız bu gece ıcın hos yavas yuavas hepsını okucam cunku azmettımm. benım sıkıntım su cok tutumsuzum gerce oyle,gelır duzeyı yuksek ınsanlar degılız suan sadece esım calısıyo bende ıs arıyorum ama coook tutumsuzum bırı ıkı yapamam olan uc kurusuda yerım.. o para bana batar affedersınız... esım bu durumdan cok rahatsız aramız acık bu yuzden bende uzuluyorum boyle olmasına ve bu yuzden artık bı dur demek ıstıyorum... hepınızden rıca edıyorum bana bıkac dakkanızı ayırıp bana fıkır vermenızı ıstıyorum hepınızın onerısıne ıhtıyacım var lutfennn yardım... bı yerden baslamam sarttt ve ogun bugunn olsun yardımmm...
senin çocuğa ben bakabilirmim:))) beni işe alırmısın:) kibar davranırım çocuk severim bilgilendirici oyunlar oynarım yaşımda genç:)Olabilir valla
Bugün biriyle görüştük
Yarın da 3 kişiye randevu verdik
Eşimin hastanesi de yenikentte onun çevresinden faydalanmaya çalışıyoruz
Ben anlamıyorum valla ne istiyorlar
Ben de bu işleri yeni öğreniyorum
Çok bakıcı değiştiren bir kuzenim var o da senin gibi tembihledi beni
Sanırım yumuşak ve genç gördüler
Dikenli tarafımı da göstermem gerekiyormuş demek ki
Sigortayı da araştırdım
Muayenehanede çalışmış gibi göstersem diye düşündüm
O da tehlikeli ve yasadışı hiç bulaşmadım
En iyisi verdiğim maaştan kendine sigorta yaptırmasıydı
Öyle konuşmuştuk en başta
Geçen sene baktığı çocuktan 400 tl alıyormuş
Ben 800 dedim daha ne istiyor ki
Allahtan belasını mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?