Kirli Çıkılar )))

adliyede çatışma çıktı ölü ve yaralı var diye bir haber okuyunca yüreğim ağzıma geldi adana sandım ve hemen multijeti düşündüm yer antep adliyesiymiş. Dünya çok ürkütücü :18:

sirkencim 10 dkkaya takıldım burdan yazayım eşim işyeri mecbur kıldığı için aldı ama şifresini biliyorum ve genelde ben giriyorum ha kimseyle konusmuyorum onun arkadasları online olduğu için şimdiye kadar ikimizinde yoktu bende alacaktım ama msn kullanıyorum diye almadım ama şu an skype kullanıyorum onuda pek beğenmedim hiç kimseyle konusamıyorum ekleme yapamıyorum canım.Eşim bana güvendikten sonra bi sıkıntı olacağını sanmıyorum canım biz ikimizde istemedik şimdiye kadar o yüzden pek gönlü olmuyordu ama ben evliliğime zarar verecek asla bişey yapmam canım o yüzden vicdanım rahat benim o yüzden sizin yüzünüzden derken sizlerle konusabilmek için dedim ve sizlerle görüştüğümü eşim biliyor hatta buluaşacağımızıda söyledim bi sıkıntı olmadı

canımsın sirke
aslında tam Adana adliyesinde olacak olay
bak aklıma getirdin şimdi

arada Ankara adliyesinde de ağır cezalarda olurdu kavga
ben aman başıma iş gelmesin diye duruşma salonuna kaçarken millet kavga izlemeye koridora çıkardı

ilk gördüğüm kavga ben daha öğrenciykendi
pek meraklıyım o zaman gidip duruşma izliyorum
cinayet davası 2 çocuk annesi kadın öldürülmüş
öldüren kadının akrabası sebep bileziklerini almak
ben katibin yanında oturuyorum (torpilliydim azıcık)
sanığı getirdiler sanığın bulunduğu kısımla seyircilerin arasında parmaklıklar var ama kısa
sanık yaptığını söyleyince salon bir karıştı
acayip de kalabalık
en son iki kişinin parmaklıktan atladığını gördüm adama vurmak için
salondaki kargaşayı zorla yatıştırdılar
milleti dışarı çıkardılar
dışarda kavga sürüyor hakimler sakin sakin duruşma yapıyor
benimle ilgilenen yok bembeyaz olmuşum
sitem ettim azıcık
neymiş alışacakmışım olurmuş öyle şeyler
velhasıl gelgit alıştım valla

kızlarrrrr
sırrınızı açıklayım mı burda

pepeti ne dersin
konuşmamı istemezsin sanırım
senin için kötü olurrr

açıkla açıkla

valla dün gece bunlar bi halt karıştırdı
pepeti gelsin
öyle anlatırım
inkar etmesin, yakarım başını onun
tabi güzel bir hediye ile susabilirim

bu iş kapanmayacak. işin içinde bir de sunny, sirkeci, farmasi her biri var.

gel pepeti gel

susturamazsınız beni
bi de özel mesaj atıp, konuşma sakın demeler
pışıkkk

mutnojnet açıklasakta sana bi faydası yok

bak ya bizi almadan halt mı karışırmış
konuş senfat bakma sen hediyelere falan

mutli basında daha çok hep adana adliyesinde çıkan olaylar yer alır ya birden adliyede kavga çatışma diye okuyunca aklıma adana geldi.

Bu arada dün çok yakın bir arakdaşımızla konuştuk telefonda 1 aydır filan hiç görüşemiyorduk yeni bir araç almıştı 3-4 ay önce nöbetlerini ayarlayıp geçen ay istanbula ailesini ziyarete giderken kaza yapmış ve aracı perte çıkacakmış çok şükür maddi hasarlı bir kaza olmuş ve suç karşı taraftaymış ama hala uğraşıyormuş belgeleriyle. Kendi başımıza gelen olaya üzüldüğüme utandım ve unuttum gitti.

derfat msn kalkıyor dediler ya ben de skype a update oldum pek bir şey anlayamadım. Zaten bilgisayarımı bi tuhaf yapıyor açtığımda.

skype den anlayan varmı ya şimdi msn de ki herkesi tek tek mi ekleyecez ekleyemiyorum da yazıyorum mail adreslerini birden sıfırlanıyor baştan yazıyorum yine gidiyo verem etti beni hiç bişide anlamadım walla

pandoranın kutusu açılıyoor haaaaannıııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…