- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
günaydın arkadaşlar.....
günaydın herkese.
meyracım hayırdır,neden ağlayan karakter kullandın.
multi şimdi bu kadar sayfayı okudun bitirdin ya özetin nedir?
gunaydın herkese
günaydın kızlar
kalktım ben de evi toparladım,akşama barbunya yaptım
birazdan kahvaltıya oturcam,ama önce bi geçmişi okiyim dedim
kızlar biz kombiyi kapattık,yakmıyoruz
şimdi bu sıcak su kısmını kullanmak için kombi sürekli açık mı olmalı yoksa banyo yapcamız zaman açıp tekrar kapatmalı mıyız
bilemedim,size bi danışayım dedim
canım kombide ayar oması lazım
kontrol panelinde görürsün
sadece sıcak su için ayarlarsan kaloriferler yanmaz
benimkinde kalorifer peteği ve su musluğu bir arada, sadece petek ve sadece musluk gösteren resimler var oradan ayarlıyorum
Benim diyet işime dönmüşmerhaba hanımlar... kadınlar kulubunde gezınırken topıgınıze rasladım cok ılgımı cektı fakat okadaaaaaar sayfa var kı hepsını kumam ımkansız bu gece ıcın hos yavas yuavas hepsını okucam cunku azmettımm. benım sıkıntım su cok tutumsuzum gerce oyle,gelır duzeyı yuksek ınsanlar degılız suan sadece esım calısıyo bende ıs arıyorum ama coook tutumsuzum bırı ıkı yapamam olan uc kurusuda yerım.. o para bana batar affedersınız... esım bu durumdan cok rahatsız aramız acık bu yuzden bende uzuluyorum boyle olmasına ve bu yuzden artık bı dur demek ıstıyorum... hepınızden rıca edıyorum bana bıkac dakkanızı ayırıp bana fıkır vermenızı ıstıyorum hepınızın onerısıne ıhtıyacım var lutfennn yardım... bı yerden baslamam sarttt ve ogun bugunn olsun yardımmm...
Eşi balıkçıda çalışıyormuşben ise şöyle düşünmüştüm. bu zamanda kimse emekli olmuyor, o kadın olmuş
sonra da pişman olmuş. ek iş arıyor.
ya da her yer borç takmış, süsünden de eksik kalmıyor. ucuz süsleniyor ama.
neyse borçları için emekli olmuş, ikramiyeyi kullanmış
şimdi de iş arıyor
gibi bir senaryo kafamda oluştu.
Sevimli yok kızlar:26:
Doğurdumu acep?
Yaa ben sekreteri yanlış anlamışım hasta yokken koşa koşa geldim sabahtan
Şimdi boşum elimde sabah kahvem sizi okuyorum
Sizi seviyorum
(Aslında eski hocam makaleler için sıkıştırıyor arıyor ama tıııııın
eski hoca dedin yarama bastın olrayt
benimki de aradı yazdım verdim eline taaaa 2009 dan bu yana bekliyor daha da dönmedi yazılı olarak
izin al gel yazın 15 gün oturalım yazalım dedi geçen yıl ki ikimiz de aynı ildeyiz. kocaman bir yuhhh diyorum ne zoru varsa benimle
yuh diyorum 4 senedir mi bekliyor
Benim 1 sene oldu ara ara arıyor
İyice soğudum hiç elime alasım yok
Benden sonraki asistanı da benim izimden gidiyor evlenince hemen çocuk yapmış
Adam doğurgan asistan almayacak bundan sonra
herkes çıkısını dolduruyor olmalıbu ne sessizlik böyle sabahtandır 2 sayfa ilerlememişsiniz huuuuuuu nerde herkes
herkes çıkısını dolduruyor olmalı
derfat dün seni ekledim geldimi davet ???? ve bende dün kızılaya gittim ama kısa süreli olduğundan kimseye bişide diyemedim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?