Kirli Çıkılar )))

hayırlı günler arkadaşlar öyle bi sabah atlattımki elimi neye atsam elimde kaldı herşey ters gitti durdu ama çok şükür servise sağ salim yetiştim
oly canım tez zamanda kendilerini belli etmeleri iyi birsey ya çocuğun çok alışsaydı onu sevseydi falan inş. adqam akıllı birini bulabilirsin çalışan bayanların bakıcı derdi bitmiyor hiç
sevimlican doğumamı gitti huuuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydın kızlar
kalktım ben de evi toparladım,akşama barbunya yaptım
birazdan kahvaltıya oturcam,ama önce bi geçmişi okiyim dedim
kızlar biz kombiyi kapattık,yakmıyoruz
şimdi bu sıcak su kısmını kullanmak için kombi sürekli açık mı olmalı yoksa banyo yapcamız zaman açıp tekrar kapatmalı mıyız
bilemedim,size bi danışayım dedim

canım kombide ayar oması lazım
kontrol panelinde görürsün
sadece sıcak su için ayarlarsan kaloriferler yanmaz
benimkinde kalorifer peteği ve su musluğu bir arada, sadece petek ve sadece musluk gösteren resimler var oradan ayarlıyorum

Benim diyet işime dönmüş
Gelirine göre birikim yapacaksın 3,5 demeden atacaksın bir köşeye
Çeyrek kadar birikince gidip altınını alacaksın
Onu da kendinden çok güvendiğin bir kişiye vereceksin
Mesela annene...
Eşi balıkçıda çalışıyormuş
2 kızı da üniversite okuyormuş
Anladığım kadarıyla yetişmiyor emekli maaşı

Yaa ben sekreteri yanlış anlamışım hasta yokken koşa koşa geldim sabahtan
Şimdi boşum elimde sabah kahvem sizi okuyorum
Sizi seviyorum
(Aslında eski hocam makaleler için sıkıştırıyor arıyor ama tıııııın

eski hoca dedin yarama bastın olrayt

benimki de aradı yazdım verdim eline taaaa 2009 dan bu yana bekliyor daha da dönmedi yazılı olarak
izin al gel yazın 15 gün oturalım yazalım dedi geçen yıl ki ikimiz de aynı ildeyiz. kocaman bir yuhhh diyorum ne zoru varsa benimle

yuh diyorum 4 senedir mi bekliyor
Benim 1 sene oldu ara ara arıyor
İyice soğudum hiç elime alasım yok
Benden sonraki asistanı da benim izimden gidiyor evlenince hemen çocuk yapmış
Adam doğurgan asistan almayacak bundan sonra

evet bekletiyor daha bir de diyor ki ek deneyler isterse sen ofisinde ilgileniverirsin dimi tabi araya başka hangi işlerini de sıkıştıracaksa...
O yüzden ben artık umudu kestim istemiyorum ondan gelecek yayını. Tezimi yazarken de öyleydi her gün mü yazılır bozulur sürekli uğraştırır dururdu; worddocument1 le başlamıştım en son 40lı 50 lerdeydi değişiklikler (sonraki versiyon zavalitezim.doc ları saymıyorum bile )hasta birine çattım biliyorum.

özlemmm hu huuu ordamısın
işin varmı canım bugün kızılaya gelmeyi düşünüyorum inş hemen görürsün msjımı

derfat dün seni ekledim geldimi davet ???? ve bende dün kızılaya gittim ama kısa süreli olduğundan kimseye bişide diyemedim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…