seyyah olmaz mı
bıdık, kalpgözü,özlem ve papatya da var
hepinizin başına bir bir çorap öreceğim
hah
meyracım onun için demedim canım burda vermek doğru değil ya ondan dedim ama özel msj hakkı varmış ben özlemle karıştırdım kusura bakma canım
derfat sen sosyal paylaşım sitesinde
eşimin hesabı var ama benim yok ayrıca eşim de benim hesabım olmasına izin vermiyor ama ben alacam diyince eyvah dedim durduk yere bir aile faciasına neden olmak istemem diye öyle yazdım. neyse ya çok bıtbıtlamayım.
farmasi canım,çok özür dileyerek, senfat dün gece bi "halt" karıştırdığınızı söyledi.....
tekrar özür dileyerek, (özrümün sebebi "halt" kelimesini kullanmam :) ) karıştırdığınız "halt" ı öğrenebilir miyim? :))))))
anam
Toplam Ziyaretçi: 1,000 olmuş
artıkın ünlüyüm
bi baktım da badezuzum da gelmiş ziyaretime
farmasi canım,çok özür dileyerek, senfat dün gece bi "halt" karıştırdığınızı söyledi.....
tekrar özür dileyerek, (özrümün sebebi "halt" kelimesini kullanmam :) ) karıştırdığınız "halt" ı öğrenebilir miyim? :))))))
biz senin resmini görebiliyor muyuz ? hayırrrrrrrrrrrrrrr o nedenle karıştırdıklarımız da bize kalsın :)))))))))))))
kalp gözü kimmm
yok yani,ben dün gece bi ara telefonumdan bi girmiştim de,bi karışıklık görememiştim,o nedenle merak ettimdi... :))))
resmimi görünce daha çok seveceksen beni,can feda.... :)
bi de aşkolsun,ben senin en çok, ısrarcı olmayan,anlayışlı tavrını seviyorum.... :))
canım burada bir tuhaflık göremeyebilirsin
biz sadece kk üzerinden iletşim halinde değiliz ki :))))))))))))))
sanki kalpgözü diye bir dizi vardı :44:sensin canım kalpgözü
azzzz sonra, bi bomba patlatıcam,sizin gündem,gündem dışı kalacak.... :))))
sanki kalpgözü diye bir dizi vardı :44:
ons mu yükselecek ?
hemen rol çalazzzz sonra, bi bomba patlatıcam,sizin gündem,gündem dışı kalacak.... :))))
ons mu yükselecek ?
el bombasından değil,atom bombasından bahsediyorum ben....:27
onsun hareketleri, sadece sende ve bende bomba etkisi yaratır...
ben bütün topikten bahsediyorum canım... :))
hemen rol çal
yoksa resim mi yükleyeceksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?