okudum üfledim şimdi
rüzgarda var dualarım acele acele kavuşur sana inş.
kopyala beni anacımay çoooook şiriiiiiiiiiiiiin
bunu bade diye kopyaladım
allah razı olsun bacıııııııııııııım
ben dün doktora gittim teyzeyle kurana katılamadım
o kadar alışmış ki kadın
sana da dua etmiş bana ederken adını ezberlemiş
allah dualarımızı duyar inşallah
İyi akşamlar kızlaaaar
Şuanda hamur kıvamındayım
Bugünü özetlersem
Sabah babam ankaraya döndü o evden çıkar çıkmaz temizliğe giriştim süpersisteme geçtim
Topla süpür sil toz al tuvalet banyo.. İş başa düştü tabi
Baktım işe geç kalıyorum acele duş aldım bişeyler tıkındım koşarak işe gittim
Bekleyenlere baktım arada girdim çene yaptım
İş bitti çıkışta bana kot gömlek baktık
Mavi jeansta 100 tl idi almadım pahalı geldi
ama kafama ve bedenime uygun bulamazsam yarın alacağım
Neyse eve geldim etsiz çiğ köfte tarifi vardı ya ondan yaptımnefis ötesi bişey oldu
Annem de bayıldı tarifini yazdım verdim
Bi misafir gelince yapılacaklar arasına yazıldı
Tabi yaparken küçük kedim beni hiç bırakmadı baktım bacağıma dolanması yetmiyor bi kolumda duruyla tek elle sıktım köfteleri
Yedirdim hazırladım durunun nevresimlerini değiştirdim uyuttum
Bir oh çekip çayımı içtim şimdi pelte gibiyim tv izliyorum
Yattığım gibi uyuyasım varrrrr....
canım sinbonun toptancısı en düşük 125 tl olur dedi diğeri de 130 tl olur dedi.canım sen en son sinboya karar vermiştin değil mi ne kadara buldum demiştin konyada
Sinbo SBM-4705 Ekmek Yapma Makinesi - 1417741
137 fiyatı ama kargo ne kadara gelir bilemiyorum
evet canım ama senin evde halı oldugu için derileriniz daha azdır:) ama normal bi evde o pamukçukların nerdeyse üçde biri bizim döktüğümüz deriler:) yuhahahahaha
bu arada yazıp yazıp duruorum bölük pörçük kusura bakmayın:)
markete gittik bu gece 180 lira harcadım ama ay sonuna kadar sanırım ufak tefek ve pazar ihtiyacı hariç bi sıkıntım çıkmaz hatta stoklarım sayesinde önümüzdeki ay bile çıkmaz :)
zaten şu stok olayına bi dur dedim:) önce olanlar bitsin sonna tam gaz defam:)
sizden şunu öğrenmek istiorum sucuğun kalitteli olması nerden anlaşılır?
örnek renginden koyu renkliyse iyidir yada kuruysa iyidir yumuşaksa iyidir kokusundan falan vs vs....
bugün sucuk alırken çok zorlandık..
senfat arada mesafeler olmadan olduğu gibi dk olayları olmadan ama hiç konuşmadan uzuncaa açıklamalar yapmadan senle dertleşesim var biliyo musun
insan asıl neyle mutlu olur??
huzurlu olur??
ya da mutluluk zevk huzur verici mi gerçekten..
dünya zevklerinden bu kadar istifade ederken ruh neden giderek aç kalır.
zevk aldıkça neden içimizde bi huzursuzluk hasıl olur..
teşekkür ederim. sen angaraya gel, yarın gidiyoruz, görüşelim
sohbet için biliyorsun böleee sosyal paylaşım siteleri var, dk. takılmıyorsun
diğer soruların beni aşar
senfat arada mesafeler olmadan olduğu gibi dk olayları olmadan ama hiç konuşmadan uzuncaa açıklamalar yapmadan senle dertleşesim var biliyo musun
insan asıl neyle mutlu olur??
huzurlu olur??
ya da mutluluk zevk huzur verici mi gerçekten..
dünya zevklerinden bu kadar istifade ederken ruh neden giderek aç kalır.
zevk aldıkça neden içimizde bi huzursuzluk hasıl olur..
sohbet için biliyorsun böleee sosyal paylaşım siteleri var, dk. takılmıyorsun
elbette üst derimizin en alttaki tabakasının en üste çıkıp dökülmesi için geçen süreç 28 gündür yanisi derimiz sürekli yenileniyor.halı tozuna diyebilcem bişey yok:) mutfağımda bi halım var gri siyah 3 kez yıkamay verdimki yünü gitsin yok gitmiyo gitmiyo bende onunla yaşamayı öğrendim artık
bu arada hani evde böle pamukçuk falan olur ya süpürürken görürüz onun %30 luk kısmı bizim derilerimizden dökülen kalıntılarmış öğrendiğimdeböle olmuştum:)
demekki evde deri değiştiriosunuz:)
elbette üst derimizin en alttaki tabakasının en üste çıkıp dökülmesi için geçen süreç 28 gündür yanisi derimiz sürekli yenileniyor.
benim halılar da berbattı baktım baş olmuyor annemin sulu sistem süpürgesine el koydum kendiminkini de ona verdim sanırım 3 ay filan bende kaldı o biraz azalttı; geçen sene de yıkamaya verdim halıları tüy sorunu baya azaldı
akşam ananne vardı çaya gelince kalkıp mutfakta hazırlığa girişemedim baya oturduk kaynattık o gidince de
gece gece kek kurabiye bir de kedi diliyle pasta yaptım sabah da poğaça ve böreğimi yapacağım
etsiz çiğ köftenin tarifni nolur bana da verin mercimek köfteden yapması daha kolay oluyorsa onu yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?