Kirli Çıkılar )))

canım çok üzüldüm içinin daralmış olmasına
neden çevremizdeki insanlar canımızı yakmak için böyle fırsat kollar anlamam
anlatmak istersen paylaşmak istersen dinleyebiliriz

wlla bende ekndımı serwıas dısı ılan ettım cunku dunden hala yorgunlugum war artı regl basladıı ıyı deılım sewgıyee ıhtıyacım war

kıyamam ya gel yamacıma neden daha önce sölemion sana sevgimi ve şefkatimi verirdim onca laf ediceğime :)

derfat offff suların olmaması işimize geldi

DERDİ OLAN NEYLESİN…

Yavuz Sultan Selim Han, Mısır'ı fethettiğinde bir süre orada kalır. Bu sırada kaldığı otağda görevli Mısırlı bir hizmetçi kız vardır ki, Selim Han sabah çıkınca, gelir, akşama kadar çadırı temizleyip yemekleri hazırlayıp gider… Akşam olunca da Yavuz Selim Han çadırına döner...
Bu kız sultanı görür görmez âşık olur. Lâkin platonik bir aşktır bu!.. Zira bir tarafta koskoca Cihan Padişahı, diğer tarafta basit bir hizmetçi... Ama gönül ferman dinlemiyor ki…
Kızın aşkı dayanılmaz seviyeye ulaşıp da kalbine sığmaz hale gelince, ne yapacağını bilemez halde Padişaha açılmaya karar verir. Yalnız aradaki uçurumu düşününce koca sultanın karşısına çıkma cesaretini kendinde bulamaz. Düşünür, taşınır ve bir yazıyla ilân-ı aşk etmeyi planlar. Bir not yazarak Selim Hanın yatağına bırakır. Notta sadece üç kelime yazılıdır: "Derdi olan neylesin?"
Akşam gelince notu gören Selim Han, bunun, çadırını süpüren hizmetçi kıza ait olduğunu anlar. Dünyayı sallayan sultan, bu kızcağızın temiz sevgisine saygı duyar ve kâğıdın arkasına cevabını yazar: "Derdi neyse söylesin."
Kâğıdı aynı yere bırakır. Sabah olunca da çıkıp gider. Kız temizlik için çadıra geldiğinde kaparcasına kâğıdı alıp heyecanla okur. Sultanın cevabından cesaretlenir ve kâğıdı çevirip önceki notunun altına şu cümleyi ekler: "Korkuyorsa neylesin?"
BÖYLESİ BİR AŞK NASIL SÖYLENİR…
Akşam olur. Halife çadıra döner. Kâğıdı okur ve cevabı yazar: "Hiç korkmasın söylesin!"
Sabah bu cevabı okuyan kız artık kararını vermiştir! Aşkını o akşam halifeye söyleyecektir. O gün temizliği bitirdiği halde gitmeyip beklemeye başlar...
Yavuz Sultan Selim Han akşam çadıra dönünce kız hemen ayağa kalkar. Selim Han "Buyurunuz, sizi dinliyorum" deyince, kız bütün cesaretini toplamaya çalışırken, titreyen ellerini gizlemek için elleriyle dirseklerini tutarak kollarını kavuşturur. Heyecandan kalbi yerinden fırlarcasına atarken, titrek ve mahcup bir sesle "Efendim..." der. "Köleniz..." ve cümlesini tamamlayamadan "Allah!" diye feryad ederek yığılıp kalır ve ruhunu teslim eder. Selim Han da çok hislenmiştir. Gözyaşlarını silerek etrafındakilere şöyle der:
- Gerçek aşkı şu kızcağızdan öğrenin. Zira âşık, mâşukunun yolunda olur ve o yolda ölür...
---------------------------------------------------------------------
Haya (edep ve utanma hissi) iyi ve değerli bir insan olmanın olmazsa olmaz şartlarındandır. Sevgili Peygamberimizin "aleyhisselam" kızları Hazret-i Fatıma annemiz öyle bir haya hissine sahip idi ki, tabutunun bile erkekler tarafından görülmesini istemedi. Sevgili eşi Hazret-i Ali'den geceleyin defnedilmesini istedi. O da öyle yaptı… Fatıma annemiz sırat köprüsünden geçerken bu hayasından dolayı melekler mahşer halkına şöyle seslenecekler:
-Herkes gözlerini kapasın, Muhammed aleyhisselamın kızı geçiyor…

kakplerasıı yenı gordum yok kuzum okadar kotuu deılımm .. ama sımdı pc yı kapatıorum tele gecıorum benımkı uyanır bırazdan hadı optum hepınızı

keselım canım senımı kıracagımm... ilke bırazdan uyanırda onun ıcın kalkıyım basından dıyorum pc ye yaklatırmıyoruzda kendılerını...

keselım canım senımı kıracagımm... ilke bırazdan uyanırda onun ıcın kalkıyım basından dıyorum pc ye yaklatırmıyoruzda kendılerını...

hımm o zaman başka zaman devam ederiz.Eşimde 1 saate kadar gelir annem aradı mantı yapıyormuş gelin burda yiyelim diye ama pek canım istemedi ortaya karışık kebap istedi

canım sen en son sinboya karar vermiştin değil mi ne kadara buldum demiştin konyada
Sinbo SBM-4705 Ekmek Yapma Makinesi - 1417741
137 fiyatı ama kargo ne kadara gelir bilemiyorum

bıdığım brefin 3 lü toplarını aldım,daha önce sıkmalı sıvı olanını alıyordum.
malum evde çocuklar var,her daim dezenfekte edilmeli klozetler.
kokusu da çok güzel.
a101 de fiyatı uygun.
sağol farmasim.
yine bir kötülük gelmesin kimsenin başına,istemem.
ama çok canım yandı çok,acımın içinde acı çektim.
hakedecek ne yaptım diye kendimi sorguladım.
ama alçakgönüllüğü zayıflık,iyiliği basiretsizlik olarak algılıyor kimisi,ve sana istediği gibi hoyratça davranabileceğini sanıyor.
sen uzaklaşınca da ne yaptık biz sana oluyor.
daha ne yapacaksın ki yüreğimi avucuna alıp sıktın,can dedim canımı aldın.
benim hakkım kıyamete kalır,bu dünyada yüreğimi soğutacak bir ceza yok o insana.
canım çok üzüldüm içinin daralmış olmasına
neden çevremizdeki insanlar canımızı yakmak için böyle fırsat kollar anlamam
anlatmak istersen paylaşmak istersen dinleyebiliriz

sağol bir tanem.
her şey insan için derler ya.
içimi dökecek bir annem olmayınca yazdım,durdum.
nasıl ah annem demeyim ki,gönlüm dolunca boşaltacak,saçımı okşayıp üzülme diyecek annenin yokluğu böyle anlarda daha da çok hissediliyor.

sevimlicim gözün aydın arkadaşım.Allah analı babalı büyütsün
banu sultan
kim üzdü seni böle en iisi zaten seni üzen den uzak durmak,mesafeni koymak.ki sen rahatsız olduğun şeyleri de sölemişsin galiba
böle olduğu halde devam ediyosa sil gitsin,Allah a havale et
seliiiiiin
ay o nasıl bi rüyaymış,çok güldüm yaw

kızlar eden kendine eder.akşam sol tarafım, sol kolum falan ağrıdı,midem coştu,bir silkelendim,alemin derdine kendimi hasta ediyorum diye kızdım kendime.şu andan itibaren bahsi geçmeyecek o insanların.
eveet ben sunny ablayla beraber takımdan 2 kişi ile daha arkadiş oldum,lakin o ikisi kim karıştırıyorum.
acele isim yazın arkadaşlarım.
farmasi bıdığın listesinde var mıydın canım.
seyyahım ya sen.
dökülün bakayım.

bugün kendime çok şık bi babet aldım:) çok mutlu oldum böle değişik bi ayakkabı araıodum buldum bugün sonunda içime sine sine aldım:) babete göre biraz pahalıydı 69 dedi 60 tl ye aldım:) rengi siyah
şimdide devetüyü rengi bi babet alıcam:) bakınıorum baharda yazın çok işe yarıolar:)
ben geçe sene tüm yazlık ayakkabılarımı çöpe attım çünkü hepsinin ahı gitmiş vahı kalmıştı bende yazın alırım diye attım ben yaklaşık 3 senedir kendime yeni bişey almıodum salak gibi yok düğün hazırlığı yok üniveristedeyim ucuz olsun almim bilmem ne
bu sene kendimi yeni yeni yeniliorum:) ve kendime değer vermek çok hoşuma gitti:) aptalmışım anca çeyize şuna buna yatırmışım parayı ama hevesleniodum işte her neyse bu sene kendime ve bebişe alışveriş yapıorum:)
biraz şöle yazlıklar çıksın kuzucuma alcam şimdi hala kalın kıyafetler var ortada:)
ayakkabıyı pek kimseye vermyi sevmiorum bide birine verdiğim kullanmadıgım şeyin yıpranmamış olmasına çok dikkat ediorum
öle diilse atıorum... belki kötü bişey ama ....

İyi akşamlar
Badezuzum senin adına çok sevindim,inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın,darısı da inşallah karanfilceyle bıdığa olur.

Yogun istek üzerine
yakında internet sitemle de beraber olacagız
kirli çıkılar ve ailelerine % 10 özel indirim
Eki Görüntüle 658669
ben indirimsiz de alabilirim.akıl sağlığı bu boru mu.

güle güle giy canım.gençken giyeceksin tabii.
bir de ayakkabı ödünç ya da temelli verilmez,ayak sağlığı için uygun değil.
atmakla en doğrusunu yapmışsın.

karanfilcem kardeşine Allah hayırlısıyla istediği bölümü kazanmayı nasip etsin
onu da aldım dua listeme

gökçecim senle ilgili yorumların tamamına katılıyorum kulak ver kızlara özellikle de senfata

selin rüyanı yazmışın sirkeyi gördüğün
ahan da hamileliğin rüya evresi başlamış
benim tüm arkadaşlarım garip şeyler görürlerdi
çok eğlenirdim ben onlarla
da tabi onların eğleneceği gün de gelebilir :18::18::18::18::18:

ferrari hoşgeldin
nickin kirli çıkılara uygun olmuş

banucum Allaha havale et
en doğrusunu yapmışsın hayatından çıkartmakla

topumuz deliymişiz adana adliyesi halt etmiş yanımızda
bana öle yazmış multiculti

insanın iyi deli olur ben onu bilir onu söylerim

en çok ben ama ben değil mi
en sevgi pıtırcığı benim

efet efet en çok sen

:18::18::18::18::18::18::18:
yani nasıl neeeey niye
bunlar mı yaşanıyor yani şimdi adliyelerde

yok canım genelde salon dışında olur böyle şeyler
benim anlattığım ekstremdi
zaten her gün her saat olmaz ki

Allahım kuzucuğu analı babalı büyütsün
hayırlı evlat olsun inşallah Ahmetcik
bu arada benim babamın isimlerinden biri ve dedemin ismi Ahmet

selincim aldıkların hayırlı olsun
kızlar bi şey sorcam
benim halıları alalı 2 yıl oldu bana mısın demiyo
tüyleri hiç gitmiyo
bi de sizde de oluyor mu
şu havada uçuşan tozlardan(tozda diil tüy gibi),her gün tuvalet masamın,şifonyerin üstünü alıyorum,sıkıldım walla
yanlış anlamayın,eşim de ben de tertili düzenliyizdir ama neden bu toz olayına çözüm bulamadık bilmiyorum
hatta gece rüyama girmiş.annem kızım bu toz ne diyo,anne walla yeni aldım oraları diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…