geçen de yazmıştım o gece aklıma bade ile derfat'ın annesi geldi ve içimden bi ses duada bulun dedi durdu
kendi kendime bu vakit durduk yere bu duayı etmem yönünde içimdeki ses bana rahat vermiyorsa kesin Rabbimin bir hikmeti deneyeceğim gözüm badeden gelecek olan hayırlı haberde olsun dedim ve şükürler olsun sonsuz kere beklenen oldu Rabbim tamamına erdirsin kazasız belasız inşaallah
neyse kızlar görüşmek dileğiyle ben anneme kahvaltıya gidiyorum
günaydın hatunlar.
kahvaltı edip pazara gideceğim.
markete de uğrar aradan çıkarırım.
dönüşte ütü ve temizliğim var.
ayrıca kızımın öğretmeni son dk golü attı,tüm yazılıları önümüzdeki haftaya sıkıştırmış,her gün bir yazlısı olacak çocuğun,onu biraz çalıştırmalıyım.bari 1 gün arayla yapsaydı,oldu bu adama bir haller ama anlamadım.
akşama da evdeyseler arkadaşlara geçeriz sohbete.orada bari dinlenirim azıcık.
farmasim var ya nokta atışıyla yakalıyorsun hislerimi.
zeytinim git annene canım,hasret kalma annenle görüşme imkanın varken.
selin eşinin huylarında bir gelişme olmamış anlaşılan.iş bilmeyeni de dert ama çok bileni daha zor sanki.
bu arada gökçe anlattıkların hep aklımda,çok üzüldüm,ne desem faydası olur bilemiyorum.rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.
sirkecim misafirin mi var,neler yaptın öyle gece vakti,kahvaltıya gönder azıcık.
sunny abla kızların yokluğuna nasıl alışılıyor,biliyorum mecbur ama ben o günleri düşününce bile ağlamaklı oluyorum.
nasıl vereceğim ele kıymetlilerimi diye şimdiden içime çöküyor acısı.
ablam şimdiden kolay gelsin sanagünaydın hatunlar.
kahvaltı edip pazara gideceğim.
markete de uğrar aradan çıkarırım.
dönüşte ütü ve temizliğim var.
ayrıca kızımın öğretmeni son dk golü attı,tüm yazılıları önümüzdeki haftaya sıkıştırmış,her gün bir yazlısı olacak çocuğun,onu biraz çalıştırmalıyım.bari 1 gün arayla yapsaydı,oldu bu adama bir haller ama anlamadım.
akşama da evdeyseler arkadaşlara geçeriz sohbete.orada bari dinlenirim azıcık.
farmasim var ya nokta atışıyla yakalıyorsun hislerimi.
zeytinim git annene canım,hasret kalma annenle görüşme imkanın varken.
selin eşinin huylarında bir gelişme olmamış anlaşılan.iş bilmeyeni de dert ama çok bileni daha zor sanki.
bu arada gökçe anlattıkların hep aklımda,çok üzüldüm,ne desem faydası olur bilemiyorum.rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.
sirkecim misafirin mi var,neler yaptın öyle gece vakti,kahvaltıya gönder azıcık.
sunny abla kızların yokluğuna nasıl alışılıyor,biliyorum mecbur ama ben o günleri düşününce bile ağlamaklı oluyorum.
nasıl vereceğim ele kıymetlilerimi diye şimdiden içime çöküyor acısı.
bu arada ben ömrümde markette hiç 180 tl harcamadım naptın sen tatlım.
benim en fazla 50 olmuştur sanırım.
standartımsa 30-40 tl arasıdır(tabi arabayı sattıktan sonra)
Allah'ım bize huzur vermeyen vermeyecek olanları ne karşımıza çıkarsın ne aklımıza getirsin
artık o kişi ya da kişiler ne duamda ne de bedduamda olsunlar AMİN
günaydın arkadaşlar, hayırlı sabahlar...karanfilcm sayende bir site daha keşfetmiş oldum,önerin için teşekkür ederim.ilk yazdığından beri cahide nin tariflerine bakıyorum.bir tarif bakıyorsam nefis yemek tarifleri, portakalağacı,hünerlibayanlara bakıyorm.tv programlarından ntv de mucize lezzetlere bakmaya çalışıyorum.kadın çok farklı şeyler yapıyor,farklı baharatları kullanmayı seviyor.
banucm arkadaşların dediği gibi en güzeli Allaha havale etmek ve kafaya takmamak(bu kısım biraz zor olsa da)
gökçecm ne desem bilemedim, çok üzüldüm.hakkınızda hayırlısı olsun.Rabbim yardımcınz olsun
selincm sana kolay gelsin.en güzeli evde kimse yokken işini halledeceksin kafana göre
sevimlicm çok geçmiş olsun..Allah analı babalı büyütsün.gözünüz aydın
allright senden incirli muhallebili tatlı tarifini alabilirmiyim?netten bakıyorum ama çok farklı yapanlarda var.sen nasıl yaptın?bu arada ıspanaklo kek güzel görünüyor.ikiye bölüp arasına krema koydun mu al sana pasta
badecm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok sevindim.darısı bıdıkla karinfilcenin başına İnşallah hayırlısıyla
karanfilce şimdi gördüm canım 50 tl derken 1 aylık alışverişin mi bu
bravo valla sana nasıl yapabiliyorsun
ben markete ne zaman gitsem
30 40 tutuyor
tmm ıvır zıvır şeyler aldığımızda olmuyor değil
ama yinede en gerekli şeyleri bile alsam 100 150 arası tutar
ismini biliyosa konya diye daraltabilir aramayıünv. den bi arkadaşımı buldum.
buraya takılmış
bulabileceğim tek kişiydi ve buldum zaten..
millet nasıl buluyo anlıyo hele senfat seni filan kardeşin nasıl buldu.
hele pepeti face de beni nasıl buldu hala çözemedim :44:
badecm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok sevindim.darısı bıdıkla karinfilcenin başına İnşallah hayırlısıyla
karanfilcem sen hepsiburada ya baktın mı ben arçelik'i oradan 99 TL'ye aldım kargoya da 16 TL verdim sinbo da vardır
şunu becerecek olgunluğa erişsem keşke ben de
olan bize oluyor çünkü sürekli bazı şeyler akılda olunca
mucize lezzetlerdeki refika nın tariflere ben de bayılıyorum
kıza da bayılıyorum kardeşimi hatırlatıyor bana
bir de yemek yaparken arada malzemelerden yiyor ya
sanki mutfağımda yemek yapıyor gibi
bir de herşeyi kendi yapıyor ya
geçen gün çokokrem tarifi verdi mesela
portakalağacına çok takılırım ben
bir de şu cahide yi keşfettiğim iyi oldu gerçekten
dün marketten aylık alışverişimizi yaptık yani ben zaten 150 nin altına hiç işnemedim toplu alışverişlerde
önce bime gidiorum temel lazım olanları alıorum
ki ben her ay 10 paket sütte alıorum:) ilk başta çok görünebilir ama dün aldıgım paket sütlerin son kullanma tarihi mayıs ayını gösterio ki ben 10 kutu sütü 20 günde tüketiorum:) toptan alıorum her defasında taşımak zor gelio
soda mesela bizim evde su niyetine gidio maden suyu:) onuda aldıgımda öle 6 tane falan almıorum 30 tane alıorum:) bir ay anca yetiyo sonna tavuk mesela ben 2 tane göğüs almıorum hani tabakta olurya ondan 3 tane alıorum:)
ne bilim dün salçasüt aldım bnlar 20 lira tuttu zaten:) toplamda bime 120 tl veridk
sonna bulamadıklarımız için başka bi markete gittik ordan meyve falan kldık
ne bilim eşim öle her diş macununu kullanmaz sırf o 15 lira tuttu hani hatırladıklarımı sölim o maketede 60 tl verdik oldu 180 tl:)
bide yağ,deterjan ,şeker,un,pirinç,tuvalet kagıdı,bulaşık deterjanı,şampuan vs.. öle şeler almadım stoklarımı bitirim die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?