Kirli Çıkılar )))

selincim aldıklarını güle güle hayırlı günlerde huzur içinde kullan canım ,tabiki alacaksın ne için kazanıyoruz
sucuk demişsin biz afyona yakınız afyonun yıllardır ipek cumhuriyet itimat markalarını alırız
ya da burada eşimin güvendiği kişilerin doldurduklarını alıyoruz
ama Afyon sucuklarını tek geçerim online satış siteleri de var bildiğim kadarıyla ...

Banucum sıkıntıların densiz insan ya da insanları düşünmedikçe , yok saydıkça azalır gider gün gelir canın acısı kalmamış olur

her hatırladığında üstü küllenen kor altta hep yanar durur
sen aklına getirme en güzeli

canımı bunaltanlara uyguladığım en güzel yöntem sadece Allah'a havale etmektir sonuçları tahmin edemeyeceğim kadar güzel oluyor .

Allah'ım bize huzur vermeyen vermeyecek olanları ne karşımıza çıkarsın ne aklımıza getirsin
artık o kişi ya da kişiler ne duamda ne de bedduamda olsunlar AMİN

sunny ablacım keyifli bir akşam geçirmenize çok sevindim

ollycim oldukça yorulmuşsun çalışan bayan olmak işte bu başka söze ne hacet
senfat çelik apartmanı filan görünce Allah Allah bizim apartmanın adresinin ne işi var dedim soyadaşım benim

poecim ben güçlü çekişli elektirk süpürgesiyle işin üstesinden geldim süpürgenin çekiş gücü de önemli
poecim 670 tl normalde manav market kasap içerisindeyse ve de başka yerden de desteğiniz yoksa normal bir rakam bitanem

seyyah sınavında Rabbim yar ve yardımcın olsun
artık gecenin bir yarısı da bade gibi aklıma gelir durursun sanırım

geçen de yazmıştım o gece aklıma bade ile derfat'ın annesi geldi ve içimden bi ses duada bulun dedi durdu
kendi kendime bu vakit durduk yere bu duayı etmem yönünde içimdeki ses bana rahat vermiyorsa kesin Rabbimin bir hikmeti deneyeceğim gözüm badeden gelecek olan hayırlı haberde olsun dedim ve şükürler olsun sonsuz kere beklenen oldu Rabbim tamamına erdirsin kazasız belasız inşaallah

neyse kızlar görüşmek dileğiyle ben anneme kahvaltıya gidiyorum

herkese günaydınlarr
karlı bir hafta sonu
anneme gidicektim
burnumu dışarı çıkarmaya korkuyrm soğuktan
ama çokta özledim

kızlar günaydın uyandım ama aptal gibiyim kafam gözüm bi milyon sanki dün gece
1 büyüklük rakı içmişim gibi(
şimdi karnımı doyirim bişeyler yiyim sonna temizlik temizlik temizlik özlemişim yahu kaç haftadır gezentiydim ordan oraya ordan oraya
evde oldugumdada eşimde evde oluyo o evdeyken iş yapamıorum
delirtiyto beni
bu niye burda o öle çekilirmi? bunu düzeltemedin... orası süpürülmedi..... perdenin köşesi kalkık kaldı...onu ben yapim bunu sen yap sen sağa geç ben solda kalim.... süpürgenin kablosu yağıma dolandı...
ayyyyyyyy ki ayyyyyy yani hafta sonu iki günde evde yokken fırsat bu fırsat hazır özlemişkende evimi cillop gibim yapim:)

eksik olma canım ..Allah razı olsun..duası makbul kullarından etsin daima rabbim...amiin inş. tamamına erdirsin rabbim

günaydın hatunlar.
kahvaltı edip pazara gideceğim.
markete de uğrar aradan çıkarırım.
dönüşte ütü ve temizliğim var.
ayrıca kızımın öğretmeni son dk golü attı,tüm yazılıları önümüzdeki haftaya sıkıştırmış,her gün bir yazlısı olacak çocuğun,onu biraz çalıştırmalıyım.bari 1 gün arayla yapsaydı,oldu bu adama bir haller ama anlamadım.
akşama da evdeyseler arkadaşlara geçeriz sohbete.orada bari dinlenirim azıcık.
farmasim var ya nokta atışıyla yakalıyorsun hislerimi.
zeytinim git annene canım,hasret kalma annenle görüşme imkanın varken.
selin eşinin huylarında bir gelişme olmamış anlaşılan.iş bilmeyeni de dert ama çok bileni daha zor sanki.
bu arada gökçe anlattıkların hep aklımda,çok üzüldüm,ne desem faydası olur bilemiyorum.rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah.
sirkecim misafirin mi var,neler yaptın öyle gece vakti,kahvaltıya gönder azıcık.
sunny abla kızların yokluğuna nasıl alışılıyor,biliyorum mecbur ama ben o günleri düşününce bile ağlamaklı oluyorum.
nasıl vereceğim ele kıymetlilerimi diye şimdiden içime çöküyor acısı.

Son düzenleme:

ablacım sorma ya adam aynı aslında iyii niyetli tek çabası yardım edebilmek ama adam 10 yıl tek yaşayınca herbişeyi bilio... aslında bilmesi yardım etmesi güzel ama benimde tahammül sınırıımmı azaldı:))
dün geceki tartışmamız şu pilav teflon tavadamı daha güzel olur yoksa çift tabanlı teflon pilav tenceredemi:)
o yaptıgı için tavada yaptı:) ama yapana kadar bana ayak üstü brifing verdi
öh dedim yani.... suç sende diilki seni mutfağa sokanda bende salata yapıodum konuşmasın ağzı boş durmasın diye salatalık havuç maydonoz ne bulduysam tıktım ağzına:))

ben böle hissediosam gökçeye Allah yardım etsin tahamül edebilirmiydim ben bilmioum
Allah dağına göre kış veririmiş zaten hakkında hayırlısı olsun evlilik bu ha diyincede yıkılmıo kolay yuva kurulmuyo ki...

ablam şimdiden kolay gelsin sana
ahh bu çocukları bu kadar sıkıyorlar strese sokuyorlar
annemle telefonda konuştum
hiç çıkma dışarı çok kar var dio
çokta özlemiştim ağlamaklı oldum konuşurken
öğleden sonra açarda giderim inşallah diyrdum ama açıcakmış gibi durmuyor
zaten gitsemde eşimin anahtarı yok kapıda kalıcak iş çıkışı garibim bu havada nereye gitsin
yarın birlikte gideriz artık anneme Allahtan yakınız her hafta görüşebilme imkanımız var
uzaklarda olsaydık nasıl dayanırız ikimizde bilemiyorum.

bu arada kahvaltımı yaptım
annemin taaa aşure zamanından verdiği buğday vardı
haşlayıp dolaba atıcaktım bir türlü elim değmedi taşınma arası iş güç derken
onu kaynatıyım dedim
sonra aklıma geldi dondurucuda ne fasulyem kaldı ne nohut mercimek
evdeyken onlarıda çıkarım aradan dedim
mercimeğin paketini açtım haşlamaya başladım
fasulye paketini arıyorum bulamadım hadi dedim bahane ile erzak çekmecelerimi yerleştireyim
iyi de fasulye yerine 2 paket yeşil mercimek almışım
hangi akılla yaptıysam bu işi bilemiyorum
üstelik onuda açmışım.bozulmasın diye onuda kaynatıcam mecburen.
bir daha ki ay erzak listesine nohutla fasulye de yazılmış oldu
iyide oldu aslında evde ne var ne yok bakmış oldum.
çayımı içtikten sonrada buzdolabı ile dondurucuya el atıcam

bu arada ben ömrümde markette hiç 180 tl harcamadım naptın sen tatlım.
benim en fazla 50 olmuştur sanırım.
standartımsa 30-40 tl arasıdır(tabi arabayı sattıktan sonra)

hadi yaaa nasıl beceriyorsun kuzum

benim toptan yaptığım bigün tek seferde 300 bile oldu

bi de sıkılmışsın sanırım gece gece..genelde insan sabah kalktığında daha iyi hisseder
gece karamsarlık çöker çünkü
o sebep şimdi daha iyisindir

bu arada herkeşlere günaydııııın
bu sabah erkenciyim
öğlene kadar işimi bitirip gezmelere gideceğiz
seyyahın dediği gibi çıkımı doldurmaya geldim

karanfilce şimdi gördüm canım 50 tl derken 1 aylık alışverişin mi bu
bravo valla sana nasıl yapabiliyorsun
ben markete ne zaman gitsem
30 40 tutuyor
tmm ıvır zıvır şeyler aldığımızda olmuyor değil
ama yinede en gerekli şeyleri bile alsam 100 150 arası tutar

Gunaydinalrrrrr bugun hava cok güzel ama esim calsiyo şansa bak
Bende.oturma odası yatak odası ve çocuk odasının camlarıni sileyim dedim fırsattan istifade şimdide kizceyle kurabiye yapcas cok hevesli
Minik kurbağam. Hepinize güzellik bir gün gecirmeniz dilegiyle şimdilik byeeee

günaydın arkadaşlar, hayırlı sabahlar...karanfilcm sayende bir site daha keşfetmiş oldum,önerin için teşekkür ederim.ilk yazdığından beri cahide nin tariflerine bakıyorum.bir tarif bakıyorsam nefis yemek tarifleri, portakalağacı,hünerlibayanlara bakıyorm.tv programlarından ntv de mucize lezzetlere bakmaya çalışıyorum.kadın çok farklı şeyler yapıyor,farklı baharatları kullanmayı seviyor.
banucm arkadaşların dediği gibi en güzeli Allaha havale etmek ve kafaya takmamak(bu kısım biraz zor olsa da)
gökçecm ne desem bilemedim, çok üzüldüm.hakkınızda hayırlısı olsun.Rabbim yardımcınz olsun
selincm sana kolay gelsin.en güzeli evde kimse yokken işini halledeceksin kafana göre
sevimlicm çok geçmiş olsun..Allah analı babalı büyütsün.gözünüz aydın
allright senden incirli muhallebili tatlı tarifini alabilirmiyim?netten bakıyorum ama çok farklı yapanlarda var.sen nasıl yaptın?bu arada ıspanaklo kek güzel görünüyor.ikiye bölüp arasına krema koydun mu al sana pasta
badecm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok sevindim.darısı bıdıkla karinfilcenin başına İnşallah hayırlısıyla

karanfilcem sen hepsiburada ya baktın mı ben arçelik'i oradan 99 TL'ye aldım kargoya da 16 TL verdim sinbo da vardır

Allah'ım bize huzur vermeyen vermeyecek olanları ne karşımıza çıkarsın ne aklımıza getirsin
artık o kişi ya da kişiler ne duamda ne de bedduamda olsunlar AMİN

şunu becerecek olgunluğa erişsem keşke ben de
olan bize oluyor çünkü sürekli bazı şeyler akılda olunca

mucize lezzetlerdeki refika nın tariflere ben de bayılıyorum
kıza da bayılıyorum kardeşimi hatırlatıyor bana
bir de yemek yaparken arada malzemelerden yiyor ya
sanki mutfağımda yemek yapıyor gibi
bir de herşeyi kendi yapıyor ya
geçen gün çokokrem tarifi verdi mesela
portakalağacına çok takılırım ben
bir de şu cahide yi keşfettiğim iyi oldu gerçekten

dün marketten aylık alışverişimizi yaptık yani ben zaten 150 nin altına hiç işnemedim toplu alışverişlerde
önce bime gidiorum temel lazım olanları alıorum
ki ben her ay 10 paket sütte alıorum:) ilk başta çok görünebilir ama dün aldıgım paket sütlerin son kullanma tarihi mayıs ayını gösterio ki ben 10 kutu sütü 20 günde tüketiorum:) toptan alıorum her defasında taşımak zor gelio
soda mesela bizim evde su niyetine gidio maden suyu:) onuda aldıgımda öle 6 tane falan almıorum 30 tane alıorum:) bir ay anca yetiyo sonna tavuk mesela ben 2 tane göğüs almıorum hani tabakta olurya ondan 3 tane alıorum:)
ne bilim dün salçasüt aldım bnlar 20 lira tuttu zaten:) toplamda bime 120 tl veridk

sonna bulamadıklarımız için başka bi markete gittik ordan meyve falan kldık
ne bilim eşim öle her diş macununu kullanmaz sırf o 15 lira tuttu hani hatırladıklarımı sölim o maketede 60 tl verdik oldu 180 tl:)
bide yağ,deterjan ,şeker,un,pirinç,tuvalet kagıdı,bulaşık deterjanı,şampuan vs.. öle şeler almadım stoklarımı bitirim die

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar....

maddi huzurun, manevi huzur için yeterli olmadığından,nefsani,insani bütün ihtiyaçlarımız karşılanıyor olmasına rağmen,neden hala mutsuz ve huzursuz oluyoruz, gibi konulardan bahsedilmiş yokluğumda,banunun konusuyla alakalandırılarak....
hani paylaaştığım hadisi şerifte "Ben, haklı bile olsa münakaşayı terkeden kimseye cennetin kenarında bir köşkü garanti ediyorum." buyuruluyordu.....
ama bırakın haklıyken,çoğu zaman haksızken bile tartışmaya bayılan,pireyi deve yapıp,çok küçük olayları büyütüp,içinden çıkılmaz hale getiren,ve bunun sonucunda da mutsuzluğun,huzursuzluğun alasını yaşayan yine bizler değil miyiz?
özellikle kendi adıma, ben bunu çok yapıyorum ve bu bana yol,su,elektrik değil, mutsuzluk olarak geri dönüyor... :)
velhasıl kelam,kendimiz edip,kendimiz buluyoruz...
psikolog falan hikaye (senfatcım,söz meclisten dışarı :)) )
insan,dışardan ne kadar destek (hastalık derecesine gelmişse,o ayrı,ozaman senfat a başvurabilirsiniz :)) alırsa alsın,kendini tamir edecek,yine kendisidir....
düşünce yapın,sabit fikirlerin değişmediği sürece,dışardan ne kadar destek alırsan al,sonuç,hüsran....
var biryerlerde, eksik birşeyler ama, nerde....
çoğu zaman çözümü imanda ararız,doğrudur da,ama çoğu zaman da, bunu beceremeyiz...
ne diyeyim,Rabbim sonumuzu hayreylesin....
bu, bir yaşanmışlığın, dışa vurmasıdır.....böyle biline.....fazla üstüne gidilmeye.... :))

ismini biliyosa konya diye daraltabilir aramayı

badecm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok sevindim.darısı bıdıkla karinfilcenin başına İnşallah hayırlısıyla

sağol canım ...amiiin inş.

face hesabın varmı bilmiyorum.ordan takip ediyorum.zaten yaparken kaptırıyor kendini.hele en son da yerken arkadşları çatalla yerken o eliyle yiyor :) çok doğal ya.supangleyi mi diyorsun sen?şimdi çıkmam lazım

bende genelde bimden alışveriş ederim
her ay aldığım sabit ürünler var
valla dikkat ettiğimi sanıyordum etmiyormuşum demek ki
evde stoklarımda genelde diş macunu tuvalet kağıdı,deterjan (eşimin iş yerinden epey vermişlerdi 2 yıl daha almam )

günaydın kızlar
mutlu hafta sonları
biz de yeni kahvaltıdan kalktık
birazdan eşime spor eşorfman takımı almaya gitcez
eşim özel eğitim öğretmeni.normalde sspor giyinme hakları var.ama benimki iknaa olmuyodu
sonunda ikna ettim
kurtuldum gömlek ütülemekten
kızlar ben de nefis yemek tariflerinin takipçisiyim.
farmasicim
tahmin ettiğin gibi pek bize destek yok,herşeyi marketten alıyoz
sen de normal diyince rahatladım,çünkü boğazdan kısmak istemiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…