- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
kısma zaten kuzucan
bezde iki kişiyiz ve dana gibi yiyoruz:)yanlız ben felaket stokçu bi hatunum:)
tuvalet kağıdını bi markette kasım ayydı sanırım 32 lisini 9.99 tl ye gördüm gittim 5 balya aldım düşün artık ev tuvalet kağıdı kaynıyo aynı markette havlu kağıdıda çooooooook indirimli gördüm diye gittim ondanda 12 lisinde 5 balyada ondan aldım:)
sonna aralık gibi kipada çay gördüm ucuzdu önce bi tane aldım akşam yaptım tadını beğendim sonna ertesi gün koşa koşa gittim 4 paket daha aldım 1 paketi 1 kilo ve 7 tl gibi bişeydi mesela o çaylar bana varya 2-3 sene yeter o kadar diim:)
sonna 2 ay önce yine market alışverişini yaparken 10 kilo tursil matiği 23 tl ye gördük koşa koşa gittim 20 kilo deterjan aldım ki 2 ayda haaaaaaala 1 kilosunu anca harcamışımdır :) oda bi seneden fazla yeter:)
böle böle gördükçe stokladım derken bu ay benim en fazla markete harcıcam rakam 250 tl olur:) önümüzdeki ay dahada düşcek çünkü bu ayda teryağ ve salça ve reçel stokladım onlarda çıktı aradan:) peyniride ben büyük kutuyla alıorum minik minik almıorum yiyebilcemiz parçalara ayırıp aliminyum folyoya sarıp buzluğa atıorum ve tadında en ufak bi değişiklik olmuyo
eşim ve ben aynı peyniri yemioruz mesela ben ayda 1 kilo peynir yiyemiorum eşimde yiyemio ben kendime aldıgım peyniri buzluktan çıkarıp çıkarıp yyorum mesela bu ay kendime peynir almadım buzlukta hala yarısı duruo bu ay eşimin peyniri bitmişti ona aldık
sende uygun buldukça çok alıp aylık market oratlamanı düşürebilirsin:)
bıdıkcım ya kışlık neler yapmışsın öle yaz için valla geçen sene sanki savaş çıkcakmış gibi neler neler yaptım bu sene hiç içimden gelmio şükürler olsun rabbime buzluktaki yaptıgım çoğu şeyde bitti aman bitsin artık:)
seneye herşeyden azar azar yapcam deli gibi doldurmıcam o yüzden benim şu an hiç hevesim yok:)
sendeki bu mutfağı temizleme hevesi baanada geçti
sabah kalktım
*fırınımı güzelce temziledim durulaması kaldı şimdi gidip durulıcam
*bardkalrımı ve çatallaırımı çamaşır suyuyla yıkadım renkleri gitmişti iyce
*mutfak çekmecelerimi düzeledim
*erzak dolaplarımı düzenledim çiçek gibi oldular
*bahartlarımın bitenlerini doldurdum
*bulaşıklarımı yıkadım
şimdi gidip genel temizliğini yapıcam camını silip perdesinide makinaya atıp mutfaktan çıkıcam:)
dooooooooğru lahana sarmaya saraken dinlenirim biraz sonna tuvalet banyo temzilerim akşam kociş ''kelebeğin rüyası''na gidelim dedi ona gitcez:)
dogrumadan önceki son sinema keyiflerim sonna biraz zor giderim gibme geliyo:)
selin ben kendimi stokçu zannederdim.
benim stok prensibim evde varken inidirime girmişse bir daha almak.
eşim bununla bile dalga geçip duruyo
akşam seni örnek vercem
sağol farmasicim ALLAH razı olsun .Annem bugün yine gitti hastaneye ilaçlı film çektirmiş perşembe alacakmış inş temiz çıkar sonuçları.selincim aldıklarını güle güle hayırlı günlerde huzur içinde kullan canım ,tabiki alacaksın ne için kazanıyoruz
sucuk demişsin biz afyona yakınız afyonun yıllardır ipek cumhuriyet itimat markalarını alırız
ya da burada eşimin güvendiği kişilerin doldurduklarını alıyoruz
ama Afyon sucuklarını tek geçerim online satış siteleri de var bildiğim kadarıyla ...
Banucum sıkıntıların densiz insan ya da insanları düşünmedikçe , yok saydıkça azalır gider gün gelir canın acısı kalmamış olur
her hatırladığında üstü küllenen kor altta hep yanar durur
sen aklına getirme en güzeli
canımı bunaltanlara uyguladığım en güzel yöntem sadece Allah'a havale etmektir sonuçları tahmin edemeyeceğim kadar güzel oluyor .
Allah'ım bize huzur vermeyen vermeyecek olanları ne karşımıza çıkarsın ne aklımıza getirsin
artık o kişi ya da kişiler ne duamda ne de bedduamda olsunlar AMİN
sunny ablacım keyifli bir akşam geçirmenize çok sevindim
ollycim oldukça yorulmuşsun çalışan bayan olmak işte bu başka söze ne hacet
senfat çelik apartmanı filan görünce Allah Allah bizim apartmanın adresinin ne işi var dedimsoyadaşım benim
poecim ben güçlü çekişli elektirk süpürgesiyle işin üstesinden geldim süpürgenin çekiş gücü de önemli
poecim 670 tl normalde manav market kasap içerisindeyse ve de başka yerden de desteğiniz yoksa normal bir rakam bitanem
seyyah sınavında Rabbim yar ve yardımcın olsun
artık gecenin bir yarısı da bade gibi aklıma gelir durursun sanırım
geçen de yazmıştım o gece aklıma bade ile derfat'ın annesi geldi ve içimden bi ses duada bulun dedi durdu
kendi kendime bu vakit durduk yere bu duayı etmem yönünde içimdeki ses bana rahat vermiyorsa kesin Rabbimin bir hikmeti deneyeceğim gözüm badeden gelecek olan hayırlı haberde olsun dedim ve şükürler olsun sonsuz kere beklenen oldu Rabbim tamamına erdirsin kazasız belasız inşaallah
neyse kızlar görüşmek dileğiyle ben anneme kahvaltıya gidiyorum
Kızlar merhaba,ben çok kötüyüm.beni de dualarınıza katın lütfen,hayat benim için bitmiş gibi,bir an önce her şeyin geride kalmasını,düzlüğe çıkmayı istiyorum,çok mutsuzum,umutsuzum,huzurlu değilim,hiç bi şeyden zevk almıyorum,hep bi taraf eksik.Farmasi ve diğer arkadaşlarım lütfen benim için de dua edin.
Kızlar merhaba,ben çok kötüyüm.beni de dualarınıza katın lütfen,hayat benim için bitmiş gibi,bir an önce her şeyin geride kalmasını,düzlüğe çıkmayı istiyorum,çok mutsuzum,umutsuzum,huzurlu değilim,hiç bi şeyden zevk almıyorum,hep bi taraf eksik.Farmasi ve diğer arkadaşlarım lütfen benim için de dua edin.
Meyraa,
Tam her şey yoluna girdi diyorum,hop en başa dönüyorum.Bi taraf düzelirken,bi taraf hep yıkık kalıyo.Aslında içimi dökmek isterdim ama sanki birileri tarafından tanınırım diye de korkuyorum.
Farmasi Allah razı olsun,keşke bu zamanlar çabucak geçse,her şey yoluna girse.Mutsuzluğumdan mutlu olan insanlar var şu hayatta.Hakkımda ne düşünüyorlarsa Allah onlara on katını versin diyorum,bu şekilde belki günaha bile giriyorum ama Allah onlara öyle bi dert versin ki,kendi dertlerinden beni akıllarına bile getiremesinler diyorum.Çok bunaldım çok mutsuzum
​Milletin sizin yaşamınız hakkında düşündükleri sizin için ne kadar önemlidir?Yaptıklarınız,evliliğiniz,çoluğunuz çocuğunuz,iş hayatınız vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?