Kirli Çıkılar )))

selin ben kendimi stokçu zannederdim.
benim stok prensibim evde varken inidirime girmişse bir daha almak.
eşim bununla bile dalga geçip duruyo
akşam seni örnek vercem

sen benden de stokcu çıktın
5 balya yı nerelere koydun öyle:)
bende kipadan almıştım tuvalet kağıdı 2 balya
zaten dahasını eşim aldırmazdı
uzun zamandır kullanıyoruz da 1 ay daha idare eder

peyniri dondurucuda daha öncede duymuştum
tadı değişmiyormuş bende denicem çnkü peynir yenmio
almadan olmuo bozuluyor sonrada
üzülüyorum

ellerine sağlık canım otur dinlen biraz da ben çayımı da aldım dinleniyorum şimdi
mercimek işini fazla abarttım yalnız

o filme bende gitmek istiyorum
buakşam umarım gidebiliriz

selin ben kendimi stokçu zannederdim.
benim stok prensibim evde varken inidirime girmişse bir daha almak.
eşim bununla bile dalga geçip duruyo
akşam seni örnek vercem

stokçulukta kimse beni geçemez
ben evde hiç alakasız olmayan şeyler bile tam olmazsa yaşayamam aç kalırım sanıyorum
ama bu bende depremden sonra başladı içecek su bulamamıştık çünkü
deprem bende derin izler bıraktı biri de bu sanıyorum
ama şimdi öle değil tabi o da imkanlardan işe girersem kendimden korkuyorum

sağol farmasicim ALLAH razı olsun .Annem bugün yine gitti hastaneye ilaçlı film çektirmiş perşembe alacakmış inş temiz çıkar sonuçları.

aaaaah ah stokçuluk benim de vazgeçemediğim huyum maalesef. ama dikkat ettim de hayatlarının bir döneminde yokluk ya da sıkıntı yaşamış insanlarda oluyor sanki:44: benim annemin babamın ayrıldığı dönem biz ciddi sıkıntı, hatta nerdeyse açlık yaşadık. bir de evlendiğimizin üçüncü senesiydi sanırım, eşim işten çıkınca çok sıkıntı çekmiştik, ekmeği bile zor alıyorduk. evde o zaman önceden bolca kuru fasulye vardı, sabah akşam onu yemiştik bir süre. o kadar bıkmıştım ki hala yiyemem kurufasulyeyi olly sen eşinin bazı akşamlar kahvaltı falan etmek istemediğini, bir de sebebini söylemiştin ya, benim de aklıma bu gelmişti o zaman.

bu sıkıntılar bana stokçuluk gibi bir hastalık bıraktı. bir dönem 5 teneke yağ aldığımı bilirim evde bulunsun diye indirimde bulunca selinin dediği gibi 5 kilo çay, 20 paket makarna, ve bir sürü şey. kendimi kışa hazırlanan karınca gibi hissediyodum. bunları eve taşırken o kadar yıprandım ki, artık 2 kilo şeyi taşırken omuzlarım kollarım ağrıyor.

bir de bu sıkıntılı dönemler hep kışa denk geldiği için, kışı hiç sevmem. bir de yazdan kışa stok yapmak var ki offf, sanki kışın bir terslik olacak ben parasız kalıcam, yine sıkıntı çekicem diye dondurucu, kiler ağzına kadar dolar ama artık kendime dur demeye çalışıyorum. zaten eskisi kadar taşıyamadığım için biraz azaldı bu huyum

Son düzenleme:
arkadaşlar,ihh vakfı nın,dünya yetimlerine sahip çıkma adına,yetim sponsorluğu adı altında,yürüttüğü çok güzel bir faaliyeti var....
ayda 90 tl. vererek,türkiye dahil istediğiniz bir ülkeden,yetim bir çocuğa sponsor olabilirsiniz....
bir çocuğunuz daha olur... :)
benim çok hoşuma gitti bu uygulama.....
kendi çocuklarımızın bir oyuncağını eksik bırakarak, veya kendi özel harcamalarımızın çok az bir kısmıyla, bir çocuğun dünyasına ışık olabilmek...hem de yetim....
duyurulur....

Selamün aleyküm kirli çıkılar.
Mutlu hafta sonları diliyorum herkese.
Bende bugün evdeyim dün sular yoktuya bugün mutfağı hallettim şimdide wc veb banyoyu halledicem ama bi bime gitmem gerekiyor benimde salçam bitmiş.
Stok olayını bende yaparım ve severim ama sizin kadar yaptırmaz eşim.
Meyracım uygulama süpermiş ama ben bu aralar yapamam eşimin işleri pek iyi gitmiyor.
Sevimlicim ahmet bebek nasıl bi ara girde hem fotosunu koy hemde bilgi var canım.

Kızlar merhaba,ben çok kötüyüm.beni de dualarınıza katın lütfen,hayat benim için bitmiş gibi,bir an önce her şeyin geride kalmasını,düzlüğe çıkmayı istiyorum,çok mutsuzum,umutsuzum,huzurlu değilim,hiç bi şeyden zevk almıyorum,hep bi taraf eksik.Farmasi ve diğer arkadaşlarım lütfen benim için de dua edin.

zaman zaman,hepimizin hissettiği duygular...
herşey bitti,tamam,dersin....
bir süre sonra herşeyin yoluna girdiğini görür,önceki düşüncelerini tebessümle hatırlarsın....
hayat böyle gel-git lerle doludur.....
unutmamamız gerekense,her gecenin, bir sabahı,her sıkıntının da bir felahı olduğu...
birazcık sabır....
sadece sabır....

Rabbim sıkıntılarını alsın canım

hani bazen derdimizi birisine söylesek karşımızdaki senin derdin benim için neredeyse şifadır diyenler bile olabilir
o nedenle Rabbim çekemeyeceğimiz derdi vermesin ,vermez de zaten
gönlünü ferah kalbini selaamet tut

mutlaka bugünlerini tebessümle anacağın günler gelecektir Rabbimin izni ve inayetiyle

duamız kabul olmuyor demeyelim mutlaka Rabbim bizim için neyin en hayırlı olduğunu bilendir onun için tam teslimiyetle O'na güvenelim O'nu vekil kılalım .... ve sabredelim

Meyraa,
Tam her şey yoluna girdi diyorum,hop en başa dönüyorum.Bi taraf düzelirken,bi taraf hep yıkık kalıyo.Aslında içimi dökmek isterdim ama sanki birileri tarafından tanınırım diye de korkuyorum.

Meyraa,
Tam her şey yoluna girdi diyorum,hop en başa dönüyorum.Bi taraf düzelirken,bi taraf hep yıkık kalıyo.Aslında içimi dökmek isterdim ama sanki birileri tarafından tanınırım diye de korkuyorum.

canım paylaşırsan bir nebze olsun rahatlarsın.....
burada arkadaşlar nelerini,ne özellerini paylaştı...
kim kimi tanıyacak....
ama ister paylaş,ister paylaşma,yalnız olduğunu düşünme...
bu dünya bir imtihan dünyası,ve herkesin bir imtihanı var...
bazılarının imtihanı da çok ağır...
o nedenle sağlığın yerindeyse,gerisini at bi kenara...
biraz ağır oldu belki ama,gerçekten öyle.....
sağlığın varsa,dünyada senden zengini,senden mutlusu,senden iyisi,senden dertsizi yok, bunu sakın unutma....

Farmasi Allah razı olsun,keşke bu zamanlar çabucak geçse,her şey yoluna girse.Mutsuzluğumdan mutlu olan insanlar var şu hayatta.Hakkımda ne düşünüyorlarsa Allah onlara on katını versin diyorum,bu şekilde belki günaha bile giriyorum ama Allah onlara öyle bi dert versin ki,kendi dertlerinden beni akıllarına bile getiremesinler diyorum.Çok bunaldım çok mutsuzum

yazmak istersen yazabilirsin okuruz yorum yapmaya çalışırız istemezsen de sen bilirsin anlayışla karşılarız

Meyra haklısın herkesin bi imtihanı var şu hayatta.Ben de böyle imtihan oluyorum demek ki.İnşallah gerçekten bi gün tüm bu sıkıntılarım biter,gülerek bakarım tüm bunlara.

life water
inşallah her şey yoluna girer
zaman zamn hepimiz imtihandan geçiyoruz.hatta bu zamanla hiç bitmeyecek,bunun içinde boğulup gidecekmişiz gibi bile hissedebiliyoruz
Allah a sığın,bol bol dua et cnm

​Milletin sizin yaşamınız hakkında düşündükleri sizin için ne kadar önemlidir?Yaptıklarınız,evliliğiniz,çoluğunuz çocuğunuz,iş hayatınız vs.

poeticry,aynen öyle düşünüyorum,inşallah bu günler çabucak geçer ve ferahlığa kavuşurum.

​Milletin sizin yaşamınız hakkında düşündükleri sizin için ne kadar önemlidir?Yaptıklarınız,evliliğiniz,çoluğunuz çocuğunuz,iş hayatınız vs.

sıfır,kocaman bir sıfır......
ben kendi değerlerime,seçimlerime göre,doğruyu yapıyorsam,milletin ne dediği,ne düşündüğü,benim için hiiiiiiiiiiiiççççççççç önemli değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…