Kirli Çıkılar )))

resmen kaçtı yaa şimdi ben msj da aman çok şekersin aman çok tatlısın diyeydim bana cevap yazmazmıydın heee
alıngaçlığımı alıp geliyorum

badecim en iyisini yapıyosun kıymetlin gelsin de girersin nasıl olsa sınava

çanakkale şehitlerinin ruhu şadolsun
mekanları cennet olsun
allah bu vatanı parçalamak isteyenlere fırsat vermesin
kahretsin onları
amin

üstüne söz bulamadım

kızlar hayırlı günler, iyi haftalar hepinize
akşam hastaydım, midem, karnım feci ağrıyodu. erkenden yattım.
şimdi daha iyiyim çok şükür

geçmiş olsun ablacım

şimdi, şuracığa incilerimi bi dökeyim, zira kaç gündür içimde tutuyom, akşama kadar da sabredemicem. ben k.v ile ilgili bu zamana kadar hiç bi sorun yaşamadım, ama annem k.v ile görüşmez, zaten birbirlerine mesafe olarak da çok uzaklar, onun dışında da ondan pek hazetmez, kendince küçük ama haklı sebepleri var. ama ben kendi annemi bile hep susturmuşumdur, "abartıyorsun, uzatma" falan dedim hep. fekat k.v yi görenler beni hep onun sinsi birine benzediği yönünde uyarırlardı, ben yine hiç oralı olmadım. hep şunu derdim "yüzüme gülsün, arkamdan ne söylerse söylesin, yeter ki kulağıma gelmesin".

bi haftadır k.v bende. kanser tedavisi görüyordu, ama hiç kemoterapi falan almadı, 1. safhada teşhis edildi zaten. şu an sadece kontrollere geliyor, kontrollerde de bi problem yok. oğluyla fısır fısır konuşuyor, benimle konuştuğu konular eften püften şeyler.

biz evlenirken ben iki taraftan da hiç bişey istemedim. gelenek görenek, kaide kural da tanımam. yok bohçaymış, aman bilmem ne bilmem. kimse bişey yapmasın dedim. böylece kendimce aileleri zora sokmadım. eşimle de farklı şehirlerde olduğumuzdan gelinliğimi kendim diktirdim, parasını verdim. eşim de damatlığını kendisi aldı. yanlız biz henüz tanışmamışken eşim oturma grubunu ve haricen iki tane de kanepe almış. ben de ses etmedim, değiştirmedim de, onları kullanıyoruz.

şimdiiiiii, yazın kardeşimin düğünü var. k.v eşime :" oğlum, düğünde sana hiç bişey almadılar, söyle bari kaynının düğünü için sana bi takım elbise alsınlar" demiş. eşim de buna bana saf niyetle söyledi. benim de saftirik tarafıma denk gelmiş olacak ki "bana da almadılar ki zaten" dedim, iyi mi :)) fakat sonradan kendi kendime kurdum da kurdum. evlenecek olan kardeşim de ünlü bir erkek giyim mağazasının memleketteki mağazasında müdür. eşimin doğum gününde ona 360 tl lık mont alıp geldi, daha önceden de yine aynı değerde belki de daha fazla takım elbise gönderdi iki kere. :)) ve bunları bedava yapmıyor yani, parası kardeşimin cebinden çıkıyor.

onu da geçtim de, o ne öyle yaa, çingene gibi... insan başkasından nasıl ister bunu, kendi çocuğuna bunu nasıl söyler, çocuğunu nasıl çingene yerine koyar? bu söz domino etkisi yarattı bende. şu anda benim memlekete yakın oturuyoruz, sonraki tayinde onların memlekete yakın bi yer yazacaktım, dün bundan vazgeçtim. kadının derdini çooooook iyi anladım. aileme yakın olduğumuz için, oğlunun kendinden uzaklaşmasından korkuyor, fakat benim kendi aile bağlarım zayıftır zaten, ailemden değil, herhalde genetik kodumda bi yazılım hatası var kimseyle vıcık vıcık değilim, ailem de dahil. sömstır tatilinde ikimizinde izini olduğu halde annemlere gittik 3 gün kaldık döndük, eşim tatili burda geçirelim dedi, ben yok ben evimde kafa dinlicem dedim. ailem de fazla gelip gitmez. k.v k.p bi gelirler 1,5 -2 ay kalırlar, benim ailem 2 saatlik yoldan ayda yılda bir gelir, o da torun görmeye gelirler, ateş alıp dönerler. benim eltimle k.v aynı ilçede birbirine 10 dakikalık yürüme mesafesinde oturdukları halde, k.v bütün kışı eltimin evinde geçirir, düşünün. ben bu yüzden eltime hayranım, sabrına, saygısına hayranım.

demem o ki, yakın bi şehir yazarsam, hafta sonları sürekli bi bahane bulup bizi ayağına çağıracak, vıcık vıcık olucaz, ya o bizde, ya biz onlarda. hiç haz etmediğim durumlar. bu akşam eşimle dışarda yemek yemeği düşünüyoruz. akşam bunları ona güzelce anlatıcam. dicem ki ben burda kendi aileme karşı nasıl bir tavır sergiliyorsam, senden de aynısını beklerim. yok eğer yapamayacağını düşünüyorsan, ailene uzak bir yer yazalım, ben eltim gibi sabır gösteremem, beni biliyon dicem.

ööööööf şiştim ya. şimdi k.v hasta bir haftadır, yatıyor evde, kadına şefkatim kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

bana kalırsa kayınvalide şeker kaymak ta olsa çok yakın oturmak,fazla samimiyet eninde sonunda sorun yaratır.
kendi evi varken başkasında bu kadar kalabilen insanın zaten nezaketinden şüphe duyarım.
siz her halükarda çok yakına gitmeyin,eşinin mesafeyi koruyabileceği daha test edilmemiş,lafta çok şey söylenir de o sözler bir türlü tutulamaz.

elif uzaklık tatlılıktır..iki tarafada tatlı olun:)

ben öyle olduğumu zannediyordum zuzum, ama kadın neler düşünüyormuş meğer. derdi benimle de değil, oğlunun kendisinden uzaklaşacağı korkusu yaşıyor. ben eşimle evlenmeden önce ona şunu söyledim:" bir gün emekli olduğunda asla senin memleketine yerleşmem, benim memleketimde de yaşamak zorunda değiliz, denize nazır, küçük bir şehirde ya da bir ilçede yaşayalım" o da kabul etti. asla onun memleketinde kalamayacağımı biliyor. bunu k.v de biliyor. fakat dedim, ilerde sen benim memlketimde kalmayı istersen, çok sevinirim. derdim, benim memleketimde kalmamız falan değil. ben çocuğumu hem rahatca kontrol edebileceğim kadar küçük, hem de her türlü sosyal ve sportif hayatı olabilecek bir yerde büyümesini istiyorum. istiyorum ki ilgisi olursa keman/piyano kursuna gitsin, yüzmeye, tenise gitsin. denize yakın olsun. bu imkanların hepsi ve daha fazlası benim memlekette var. dediğim gibi akraba-eş dost kimse rahatsız etmez. herkes halden anlar, kimse yapış yapış değil bizim aile ilişkilerimiz böyle. herkes özgür yani. geçen sene k.v k.p eşimin teyzesi falan cümbür cemaat benim memlkete gittik, gezdik. eniştesi dedi ki : elif ya, ben buraların böyle olduğunu hiç bilmezdim, keşke ben de buralarda bikaç yıl görev yapsaydım, yaşanılacak bi yermiş" bunu k.v duyunca yüzü asılmıştı. hepsini bir araya getiriyorum, yukarda anlattığım gibi bir tablo çıkıyor ortaya. benim memlekette bi tane arkadaşım var sadece, o da bana yetiyor. ben böyle biriyim, yapım bu ne yapim, istemiyorum öyle anne ördek ve yavru ördekler durumu.

elifcim çok kısa olacak ama
mesafe her zaman iyidir
mesafeniz nasıl korunacaksa öyle davran

akşama konuşucam bakalım, eşim çok iyi niyetli biri, beni anlayacağını umuyorum. derse ki "yok sorun olmaz, ben durumu idare ederim" o zaman yazarım, sorun değil. ama annesinin ağzına bakarak hareket edecekse mümkün değil, sabır gösteremem.

elfcim ben bugüne kadar evlenirken bişey istemedi, anlayışlı davrandı diye takdir edileni hiiiiç görmedim bir de üstüne kendilerini haklı çıkarırlar, hep böyledir bu kızların dediği gibi mesafe çok önemli, gerektiği kadar yakın ol. gerektiği kadar da uzak

bref in klozet topları a101 de 1.90 tl ye inmiş.bıdık sormuştu nasıl diye,ben kullanıyorum,güzel,kokusunu da beğeniyorum.isteyenlere duyurulur.
şampuan sormuş bir de kuzu,hayvanlarda test edilmeyenleri almaya çalışıyorum,ama piyasayı tutmuş adamlar.
avon kullanmadığını iddia ediyor testlerde,kullanıyorsa günahı onlara olsun.
avonun şampuan ,kremlerini,duş jellerini alıyorum.
bir de benim gibi bir clin sever vardı,sirkeciydi galiba,regina blitz havlu peçeteyle mükemmel birleşim oldu cam yüzeylerde,tavsiye ederim.
siz kaynata durun ben küçüğü uyutayım,az sonra görüşürüz.

oda anne bişey diyemiyorum oğlunun yannda olmasını istiyor kendince
ama artık oğlunun evlendiğinin farkına varmalı
sen eşinle hallet..iki tarafada ne çok uzak ne çok yakın olun
yani hastalık olunca aynı gün içinde gelebilsinler ama öyle çat kapı da yapamasınlar

ben en son o topları şokta 2.45 e buldum diye çok sevinip almıştım 6 paket ama hiç önemli değil biraz da 1.90 lıklardan stok yaparım.regina blitz havlu peçete de mi a101 de satılıyor?

ben en son o topları şokta 2.45 e buldum diye çok sevinip almıştım 6 paket ama hiç önemli değil biraz da 1.90 lıklardan stok yaparım.regina blitz havlu peçete de mi a101 de satılıyor?

yerel bir marketten alıyorum ben.eğit. koop. adında.
nette bir arattım hiç bir yerde satışı görünmüyor.amazonda filan gördüm 2.5 avroya.
belki bir yerde rastlarsın.2.70 tl fiyatı ve çok iyi iş çıkarıyor.
1 top bir ay yetiyor evde.

iyiymiş aslında
ben de eski tişört atlet fanila kullanıyorum silip silip atıyorum
bu arada eşimle konuştuk az önce breften bahsettim akşam A101 yapacağız.
Bir de anane yine k validemlere geçti dün gece kpeder gelmiş akşam yemeğe biz de oraya geçiyoruz gerçi dün gece annem bana yemek vermişti ama olsun onu da yarın tüketiriz

bahar beni de vurdu:111:
kollarım bacaklarım..
bi de gözlerim acıyor güneş gözlüğüne geçme vaktim geldi.

sunny abla çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…