Kirli Çıkılar )))

arkadaşım kayınvalidenin yaptıgı tam bir görgüsüzlük Allah aşkına evlenmişsin olmuş bitmiş zaman geçmiş sana bişey almadılarımı kalmış bu işin yuh derler adama....
o ne ya sen zaten evlenirken hiç bişe istememişsin daha sana takım alsınlar falan.... cık cık cık ....
hasta olmasaydı zaten verilirdi dersi ama hasta su anda ben olsam bendede şevkat falan kalmazdı...ama sölerdim eşime bunu sölemişsiniz ama ne hakla diye kibarca.... madem hasta hastalıgını bilsin yani.......tövbe tövbe
bencede yakında oturmama fikrin çok iyi arkadaşım....

beni al diyom işe bak:) tek dezavantajım hamile olmam senin için sorun yoksa benim içinde olmaz:) ne iş olsa yaparım abla:)

bence zeytinyağlı sarma ve çorba güzel bir yemek yanına birşey yapmana gerek yok yoğurt olabilir :) ev ahalisi içinse tabi gelecek biri varsa ayrı
ben sarma yaptıgım gün ki ne sararsam sarim lahana,kara lahana,yaprak,pazı,biber dolması,kuru biber dolması,kabak dolması vs.. yanına sadece yogurt çorbası yaparım başkada yemek yapmam bence gerek yok yanına yogurt salata mis gibide olur gerçi sen bunu okurken çoktan yemiş olursunuz ama:)
canım benim önce tuvalte gitceksin eger yoksa problem yok:)
sonna fitili itebildiğin kadar derine iticeksin eğer ortamın misaitse bi 15 dakika uzan ki yerçekimi olmasın:)
sonna o içerde emilcek olcak bitcek:)

anam anam geçenki ve şimdii aman bacım bolbol oku üfle... yahut cidden tuz ekmek dağıtma işine giriş;=)
bu arada kipatlarınızmı var öyle çokkkkkkkkk ayyy ne güzelll bende çok severim inşlh bizde vaptırıcazz kipatlık ama sürgülü bir camekanı olsunki sık sık tozlanmasın diyorum kitap kitaplık diyince akan sular durur....

yinede büyük geçmiş olsun bacım

aman allahımmmm iyimisinnnn??? bowlinge hayır demek
dikkat etttt kendine bacım...

aminnnn tüm şehitlerime ALLAHTAN rahmet diliyorum....

aldıkların hayırlı olsun bacım..

aynı fikirdeyim selinle elif bacım uffffffffff...
kaynanalrı allahım yenileye olumlu açıdan ne diyimmmmm ufff kel derman bulsa hesabı bişey de diyemiyorumm ufffffff

bıdıkcım aklıma ne geldi hani şampuanlaa ilgili bişey sormuştun ya pek ilgisi olmasada ben banyodan sonna saçımı havluyla güzelce kuruluorum sonna tülbentle sarıorum öylece suyunu çeke çeke kuruyo ve yumuşacık oluyo
kurutma makinası çok çok zorda kalmadıgım sürece kullanmam kullansam bile eğer dışarı çıkmıcaksam tam kurtmam hele hele uçlarını hiç kurutmam sadece diplerini iyi kuruturum
ve saçlarım yumuşacıktır:) bide aklıma geldikçe zeytinyagı sürüp aliminyum folyoya sarıp sonna kaynar suda yıkadığım bi yemeniyi başıma doluorum:) süper iyi gelio:)

bu arada akşam eşimle pazara gittik:) aldıklarım
2 yufka:1 lira
kabak 750 gram gibi bişey:1.250
bal kabağı 1.5 kilo:1.5 tl
muz 1.250 gram:4 tl
armut 1 kilo:2 tl
elma 1.5 kilo:2 tl
mantar yarım kilo:3.5 tl
havuç+turp 1 kilo:1 tl
1 demet maydonoz:50 kuruş
1 file limon:1 tl
1 yeşil sogan:50 kuruş
pırasa:850 tl
toplamda 19 tl
bide eşime 5 tane atlet aldım:20 tl

sonnacıma eşimle hafta sonu bi bebek arabası ve oto koltugu görmüştük eşim tam onu alıomuş beni aradı dediki bu oto koltugu koltukta ters duruomuş
dedim nasıl olur öle saçmalıkmı olur defolu falanmı acaba meğer hakkaten ölemiş:) tam biz bunu konuşurken arkadaş girdi odaya ya dedim x cim bu oto koltukları koltukta ters duruomuş yani bebek dışarıyı diil koltugu görüomuş ölemi dediki evet bende var istersen verim sana kullan yepyeni duruo kızım giremio artık içine yenisini aldık bu hafta sonu dedi ciddimisin dedim evet dedi hiç alma kullansın bebecik işin bitince veririsin ikinciyi düşünüorum ondan geri istiorum dei peki olur dedim:) onu arkadaş vercek eşime dedim al oto koltugu bebek arabası al eşimde bugün bebk arabasını aldı:) rengi siyah çok tatlı bişey oto koltugunun rengide askeri yeşilmiş:) kız bebek ama arkadaş ikinciyi düşündüğünden o rengi almış:)

ayrıca kızkardeşim bugün bana bi hediye göndermiş hamile sweti aklmış son 4 ay diyede bi not yazmış çok duygulandım aradım çok sevindim iş yerinde olmasam ağlıcaktım:)
dedim bişe iste benden bende onu yapim:)
yaf diyo işte bunun için yaptım bak 20 lira verdim bi swet aldım şimdi senden limitsiz bişey isteyebilirim karlı iş oldu:))) sıpa :)))))))

Allahım bende normal komşular istiyorum..çok iyi ,çok düşünceli ,çok yardımsever, dedikodusuz,Allah korkusu olan insanlar...amin..
hayrolsun bacımmmmmmmmm ne etii komşularrrr biz komşu yüzünden 1 ev sattıkkkkkk bunun için ne dert bilirim helede üst komşunsaaaa

bende bu dedikelrin gürültü ve zarar vermeme büyük beklentiler bacımmmm....

allah iyi komşular vere

valla kadın olmak zor......

eee 2.5 yıl vajinüsmus illetini yaşayıncaaa stres sıkıntııı şimdi vajinannın profu oldum nerdeyse dermişim töbe töbeee

Eet canım aynen anlattığın gibi
İtebildiğin kadar it
Orda kalıp eriyecek

Teşekkür ederim cevaplar için sizin sohbetinizi yazmasam da takip ediyorum hergün ve ekran başından bana çok samimi geliyorsunuz. her ne kadar topiğin adı kirli çıkılar olsa da bence burası hayatın içindeki kirli çıkılar topiği. o yüzden size sorayım dedim
evet ya kadın olmak gerçekten zor :18:

kızlar bugün bizim kuruma bi yazı geldi
gönül elçilerine üye olmak isteyenler diye
bu gönül elçileri kimdir? emine erdoganın yürüttüğü bi organizasyon buraya üye oluosunuz ki öncelik öğretmen,hemşire,doktor,sosyologlardan seçilcekmiş
belli bi grup seçiosunuz... çocuk,yaşlı,ergen,engelli,kadın,aile,şehit ve gazi yakınları diye bunlardan bi kaç tanesinide seçbilirsiniz...
ben yaşlı,çocuk,şehit ve gazi yakınlarını seçtim
herkes becerisi oranında yardımda bulunuyo atıyorum öğretmensiniz çocuk seçtiniz çocuga haftalık 2 saat ücretsiz matematik dersi veriosunuz
yüzme öğretmeniziniz 3 çocuga yüzme öğretiosunuz
hemşiresiniz ve yaşlı seçtiniz bu yaaşlıların evine gidip enjeksiyonlarını yapıosunuz:)
ev hanımısınız yaşlı seçtiniz gidip evinin temizliğinde yardımda bulunuosunuz yada çocuk seçtiniz bu çocugun okula giderken hergün beslenmesini hazırlıosnuz
üniversite öğrencisisiniz engelli seçtiniz görme engelli mesela ona haftada 1 saat kitap okuosunuz vs vs...
size görevler veriolar seçtiğiniz gruplara göre sizde onları yapıosunuz:)

http://www.gonulelcileri.gov.tr/index.php?sf=basvuru&k=38
eğer istiosanız burdan üye olabilirsiniz:)

Son düzenleme:

dün gece 10.30 da yattım.
sabah 6 da uyandım ama yine de uykumu alamadığımı hissettim
tahminleri doğru yani

bugün 2 buçuk saat gündüz uykusu yaptım

seyyah b,z bi kere senin canın çekmesin diye yazışıp durmuyoz

ya eva nerde yaa..
bu kız karabatak gibi ama battığı vakitler çok uzun sürüyor

eva da yok, böcük de yok epeydir gelmiyolar. böcük tus çalışıyo demişti seyyah, eva ceo olduysa belki bizi tanımıyodur artık

kızlar,seyyah yok ya akmıyor sayfalar.
ee bade de eskisi gibi uğrayamıyor,meydan bize kaldı,hihoytttt.
lakin özlüyorum kerataları.
selin katıldığın program iyiymiş,hayırlı olsun,hem sana hem yardımda bulunacağın insanlara.
oto koltuğu konusunda sana pek katılamayacağım.
bir kere kadın ödünç veriyor,çocuk bu kusacak,belki çiş,kaka kaçıracak,aldığın gibi iade edemeyeceksin,olmadı yenisini alıp vereceksin.
o yüzden ödünç işine girme,0-13 kiloluk olanlar 150 tl civarında,alınmayacak bir şey değil.
sonra 9-25 e geçersin zaten.
benim fikrim bu canım.
yine de sen bilirsin.

yarın akşam yemeğine misafirim var ne yapsam acaba karnı yarık yada güveç yapmayı düşünüyorum
yanına salata komposto kırmızı biberi kızartıp közleme tipli yoğurtlamayı düşünüyorum
pirinç pilavı yada dolgulu köfte yapmayı düşünüyorum dolgulu köfte - Google'da Ara
çorba olarak ne yapsam bunların yanına
mantıda yapmayı düşünyorum
ama karar veremedim sonrada tatlı var
bi heyecanla misafir çağırdım ama patlıcanlı herhangi birşey yapma düşüncesi dışında herhangi bir karar vermişliğim yokkkk

bir menü oluşturalım mı bana
şuan trt de ki beni böyle seve kaptırdıgıma gönlüm pır pır ediyor başka birşey düşünemiyorum

gökçe eşinin her dediğini çok ciddiye alma,adam senin bam teline basmayı iyi biliyor,umursamaz davranmayı dene.
toz var diyorsa eline tutuştur bezi,buyur sil de.ama sinirli değil,gülerek.
bir der iki der,cevap değişmezse susar diye düşünüyorum.
bazı insanlar zevk alır huzursuzluk çıkarmaktan,kızdırmak hoşlarına gider.
o tuzağa düşmemek lazım.
adam kalkmadı mı,canım ben kahvaltımı dışarıda yapıyorum,sen istediğin kadar uyu,de çık bakalım,yataktan nasıl kalkılıyor.
fevrileşmemeye çalış,zararı yine sana çünkü.
bir süre sinirlerini aldırmış gibi yaşa bakalım,karşındaki nasıl tepki verecek.

kızlar bizim okulda arkadaşlar her cuma bildiğin halil ibrahim sofrası kuruyorlar.
ben de yarın hem geç gidiyorum hem sadece 3 saat dersim var diyerekten pasta börek yapıp gideyim diye düşündüm.
ama eşime yufka aldrcaktım hastalanmış geldiğinden beri yatıyor.
ben diğerleri gibi bi sürü şey yapamam. çünkü arabam yok.
bi kek bi de börek yapcaktım ama yufka olmayınca sadece kek götürcem.

şimdi pişiyor ekmek makinemde yapıyorum ilk deneme.
kötü olursa götürmem

yarım ölçek pirinç unu yazıyor tarifte ama bende yok.
yerine nişasta koydum onun yerini tutar mı ki:26:

konya düğün yemeklerinden mütevellit.
et yemeklerinin yanına yoğurt çorbasını çok severim ben.

yoğurt çorbası yaparsan kırmızı biberi de yoğurtlamazsın tabi sadece z.yağlı yaparsın.

karnıyarık, güveç, dolgulu köfte hepsi kırmızı etli.
yaparsan bunlardan sadece birini yap.
hepsinin yanına da pirinç pilavı gider.

bir çeşit börek.
hafif de bir tatlı yap.
çok kalabalık değillerse hiç abartma canım.
için rahat etmezse ortaya da bi zeytinyağlı sebze yemeği yap. sarma da olabilir.

canım gelen insanın zevki nedir bilemem ama;
çorba[menüyle uyumlu]
arasıcak[favorim fırında sigara böreği]
zeytinyağlı[enginar,kereviz,sarma,kuruluk dolması vs.]
salata[mevsim salatası ideal]
ana yemek[seçimlerin güzel,yanına pilav da yaptın mı tamam]
tatlı[senin ve misafirlerin zevkine kalmış]
şeklinde konumlandırıyorum ben.fazla çeşit karışıklığıyla hem gözü hem mideyi yoruyor bana göre.
eti hem köfte,hem mantı,hem de ana yemekte kullanmaya gerek yok.

daha bile güzel olur.

bıdık, geçen akşam kızım geldiğinde kremalı mantar çorbası yaptım, çok beğenildi. seviyorsanız deneyebilirsin. patlıcanla, hünkarbeğendi tavsiye ederim. güzel bir davet yemeğidir
zeytinyağlı bir yemek de eklersin. bir dakika birazdan devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…