Kirli Çıkılar )))

bu bahsettiğin kağıt havlu selpak'ın kağıt bezi gibi mi
ben kolzette felan kullanıyorum deterjanlayıp durulamana izin veriyor ama kağıt

sarma etliyse, yanına bir de zeytinyağlı ve salata yeter sanki zeytinyağlıysa başka tabi.
yok abla z.yağlı sarmam.
hala karar veremedim bu arada.
çorbanın yanına salata yoğurt,turşu çıkarsam yeter mi ki.
bir şey pişiresim yok ta.
bahar beni de vurdu:111:
kollarım bacaklarım..
bi de gözlerim acıyor güneş gözlüğüne geçme vaktim geldi.

sunny abla çok geçmiş olsun..
uyumamışsındır bu ara belki,uykucu.
sunny ablaya ne oldu.
ne ise geçmiş olsun,kafam dağınık bugün benim.:111:
kusuruma bakılmaya.
bu bahsettiğin kağıt havlu selpak'ın kağıt bezi gibi mi
ben kolzette felan kullanıyorum deterjanlayıp durulamana izin veriyor ama kağıt

yok güzelim normal kağıt havlu bu.
ama hav bırakmayanından,en güzel,en özelinden.

Son düzenleme:
öğlen komşum aradı,doktora gidiyormuş,4 yaşında oğlu var onu bırakacakmış.
benim ufaklık[yaş 2.5 tan az hallice] çok pis taciz ediyor bu oğlanı,sarılmalar,öpmeler,ayaklandığından beri nerede yakalarsa.
bu kuzuda hasta bir haftadır,süzülmüş,bir de anneye düşkün ağlaya ağlaya girdi içeri.
benim kızın tepkisi:
niye ağlıyorsun kuzuum,hasta mı oldun seeen,gel oynayalım beraber.
ben
bu arada hem sarılıp,hem gözyaşlarını siliyor çocuğun,çocuk kaçacak delik arıyor.
az elmayradır benim kız demiştim,ilgisiyle,severek öldürür.
allahım gül gül canım çıktı.

sultanım sen bref dedin bende söz dinledim gittim şakkk diye aldım
şimdi gider biraz daha alırım
kokusuda hoşuma gitti bir ferahlık hijyen duygusu veriyor temziliği zaten her akşam oluyor

elifcino gelinde olsan kız evlat da olsan kimseye yaranamazsın
düğünde birşey almadılar şimdi alsınlar lafı bana çok çirkin geldi kusura bakma
ben kesinlikle mesafeden yanayım
istediğimde gidecek kadar yakın istemediğimde bahane edecek akdar uzak olması tercihimdir
kayınvalide ile ilgili sıkıntılı eşinle konuşup konuşmamak sana kalmış ama hiç birşeyi erteleme derim herkesin bir hassas oldugu zaman süreç vardır farkına varmadan karşındakiyle dertleşip sınır tanımadan konuşulma kıvamına kv getirip bir bir söyle hissetitklerini
ama ama ama
şunu da unutma
söylediğin zaman herşey istediğin gibi bir yolda ilerlemeyebilir
söylediğin için kendi içinde pişmanlıkta duyabilirsin
hani üste çıkma kendini haklı görme gibi bir tavır sergileyebilir karşındaki
veeeeeee her ne olursa olsun olan olmuş zaman geçmiş ana bak derim karşındaki hasta biri
tamam o hasta haliyle fitne peşinde olabilir ama sen ondan farklı ol ve öyle davranma
kanserin 1. aşaması bile olsa adı soğuk ve kötü bir hastalık
kemoterapi başladıgında emin ol o takımı parayı unutacak kendi derdine düşecek
saçları dökülecek dişleri ağrıyacak bağışıklık sistemi tamamen çökecek
sana muhtaç olacak istesede istemesede onun o halini görünce vıcık vıcık olmasada
sende acıma duygusundan merhametten yardım edeceksin veya onunla ilgilenen her kimse

aynı evin içinde yaşamak zor olur ben kaç aydır annemle yaşıyorum zorda oluyor ama güzel yanından bak ki güzellik katsın yürepine
eşine söylemen birşey değiştirmezse
sen dellenirsen
ne olacak olan size sizin ilişkinize olacak
birbirinize saygınıza olacak
öfke gelince göz kararır öfke gidince yüz kızarır
ne yazdım ne ettim bilmiyorum
kim ne yaparsa yapsın tavrını sınır koy
hoşş yapacak yine yapar istediğini ama engellerine de takılır senin sınırları zorlasada giremez içeri

benim ailemde hastalıklar var eşimin ailesindede
otomatik bizim genlerimizdede heran ortya çıkma fırsatını kolluyorlar bu hastalıklar
ben eşimi eşimde beni bunaltır daraltırsa kendi ömrümüzü yer aynı yaşam serüvenini bizde yaşarız

dahada açığı affınıza sığınarak tecavüz kaçılmazsa diye bir söz varya onu hatırlatmak istedim devamını siz biliyorsunuz nasıl olsa

herkese iyi akşamlar
gezdim geldim
o kadar ki dün gece 11 de eve gelebildik
fındık kurdum kucağımda uyuyakaldı tabi yorgunluktan
eve çıkardım üzerini değiştirdim sütünü içirdim yatağına aldım da bir kere gözünü açmadı
bugün iş günü
ben yine bakıcı peşindeyim kafama göresini bulamadım
kısmetttt))

bence zeytinyağlı sarma ve çorba güzel bir yemek yanına birşey yapmana gerek yok yoğurt olabilir :) ev ahalisi içinse tabi gelecek biri varsa ayrı

çok alakasız olacak ama bir sorum var size daha önce aranızda fitil kullana oldu mu? Bugün doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon çıktı. ve tedavisi için fitil ve antibiyotik verdi. fitilin kullanım şeklinde iyice ıslatılır ve vajinaya yerleştirilir yazıyor peki o rda mı kalacak nasıl olacak anlamadım doktorada ne ilaç yazdığını bilmediğim için soramadım. nette arattım ama bir cevap bulamadım

gökçe canım hoşgeldin nerelerdesin çoktan göremiyorum seni merak ettim bi sorun yoktur inşallah ??

ayyyyyyyyyy çok hoş yazmışınn sanki kendimi reklammm çekiyom sandım okurken....

ben panten ve elseve kullanırım haaa yazayım
şampuandan sonra saç kremi kullanırımmmmmmmmm durularım sonraaaa

sonra haftada bir loreal in saç maskesini yaparımmmmmmmmmm

veeee saçlarım röfleli olduğundan çıkıncada kurutmadann önce hafif nemliykennnn glisssin sıvılaştırılmış keratini var (bimde bilene var uygun fiyatı) onu uçlarnaaa fıslatırımmmmm

ha eskiden ylangyılang çamterebeli gibi bitkisel kürlerde yapardımmm şimdi onalr yok:)

saçlarımı çok kurutmamaya çalışırımmmm uçları kırılmasınnn falannnn ...

bu arada ipeğin ve hobbyin balsam gibi olan saç kremleri gerçekten iyi geldi bana da sanırım fazla kimyasal yok onlarda o bakımaa

ve saçlarım adeta böyleeee

gökçe canım hoşgeldin nerelerdesin çoktan göremiyorum seni merak ettim bi sorun yoktur inşallah ??
selam bacımmmmmmmmmmmmmm idare eder hafta sonu feci bir kriz geçirdim nerdeyse sehbayıı ve tepsileri kırdımmmmmm.... :)
şöyleki akşamında natavegaya gittik alışveriş falan derkennnn eve geldik veee salonun ışığnı değiştirdim eşime sonra yatak odasınıdaa çıakrdığı ampülleri tutturdu yatakodasındaki dolabın üstüne koyayım diye ya oraya koymaa silyom üstlerni kırarımmm zaten boyum yetişmezzz bişeyleri rulo yaparak alyom tozu dedimm

adam-------------------- hadi canım nerde silyon en son 1 ay olmuştur hahahahahaahaaa sileli deyip gülemzmi neyseee sen öyle san gelde sen sil o kadar boyun var dedim sustum

sabah olduuuuuuuuu ekmek yok evde veee alışveriş emrkznde o karnını doyurdu ben geçiştirdim derken acıktım saat 12 oldu kalcam aşkım tamamm dedim simit krem peynir zeytin peynir yapalım dedimmmmm tamamm 5 dkk
kalkcam 10dkk kalcam
sonra baktım kalkmıyorrrr patates kızartım dedimmmm kalkacağı yok şekerim düştüüüü yoksaaa ben giderdim almayaaa ama birde banyo yapmıştımmmm ta 8.40 da uyandım derken kitap oku oku oku saat 1 oldu halaa kalkacak neyseee
sinirler bende tavan yaptııııııı...

sonra kalktııııııııı ve ben mutfakda kahvaltı hazırlığı yapyommm yani simit almaya gitmesin alttan bakkaldan alıp gelsinde doyayım diyeeee o derece acıktım inan....

sonraaa tv açtııııı neyse gitmiyor daha da demem git diyeee adam ben mutfakdyken tvde kanal 7 de altın şahane gün bahane prgogarmı varmış reklamalrı orda kadınlarrrrın evine gitmişlerdeee neyse geldi banaa aynen şunu diyo

ayyy o programdaaa kadınlar evi kontol ediyorrrrr tv baktılar bir tozzzz oldu parmakalrııı iyki bize gelmiyolar gökçecimmmmmmm demezmiiii etti akşamdan bu yana kaç etti....

elimde tepsiyi mermere vurdummmmm kırdımmmmmmm defol diye bağırdım çağırdımmmmmmmmmmm yaniiiiiiii terör estirdimmmmmmmmmmmmm dellendim amaaaaa ufffff

sonraaaa ne diyooo
bu kadar boğaz delisi oldunnnnnn

sen de anne olucak kapasite yok diyeeee iyceeee laflarııııııııııı

öylemiiiiiiiii
ne kahvaltı ne bişeyyyyyyyyy geçtim salonaaa açtım tv kitledim kapıyıııı gelmedi öyle bir olaydırrrr atlattıkkkk...
sen de yapacannnnnnn alo dedim....

kadınıda her hafta tutuyom artık
dedim

aman aşkım yok aşkım
yooookkkkkkkkkkkk
dur orda
yetti artık
yemek falanda yapmaycam öyle geber dedim....

düşün okadar psiko terapiye gitttik
psikolog bile kendi görevlermizi ayırdııııııııı ütü onunkiler onaaa yemek yapımı bana kurulum kaldırılması onaaaa yokkkkkkkkkkk

sonraaa balkon temizliği onaaa wc ve banyoda kıl bırakmadan kendi temizliği onaaa yatak nevresim onaaa süpürme silme banaaaaa.... bisssürü görev ayrımından zerresine uymadı iymi uymaaa o zamannn bende delelnyom artıkkkkkkkkkkkkkk...

aman çenem düştüüüüüüüüüü...sen nasılsın bacımmmmmmmmmm...sizleriçok özledim....
ancak geçmişi okuyommmmm yetişemedimmmmmmmmmmm....

ha bugun cidden gerçek hayattaaaokuldan 2 arkdşmın boşanmış olduğnuuuuuu bir yemekde bir arkdşmdan duydum şoke oldum...
hele biri erkek babam yaşında ve eşi kanser....

kadını her zaman görüp eeeee........... abi nasıl diye bile sorarım birde banaaa öğüt verriidi adammmmmmmm eşim içinnnn ayy bir duydum çoktandır kadını boşamışşşşşşşş allahımmmmm nedim ne pislik düzennnnnnnnnnn inanınnnn reeldenseeee burdaki ciddi samimi sizlerin arkadaşlığını daha çok seviyorummmmmmmmmm özlüyorummmmm... yani çıkarsızca kıskanılmadannn ne bilemmmmmm herkes samimii ALLAH RAZI OLSUN hepinizdennnn...birlikte dertlenip birlikteee güzel paylaşımalr yapabilyozzzz olduğu gibiiii.... yaniii ne diyimmm şimdiiiiiiiiiii farklı bir gündüüüüüüü bugunnnnnnn değişmeyen tek şeyyyyyyyy sizlerle olan duygularımmmm hislerim ve en gerçeğindennnnnnnnnnn en yalansızındannnnnnnn
iyiki varsınız bacılarım

canım benim kavga gürültüsüz ev yokki evliliğin devamını bir nevi bu sıkıntılar sağlıyor emin ol hepimizin evinde buna benzer sıkıntılar oluyor onlar hem çalışıp hem herşeye yetmeyi çok kolay sanıyorlar sen kendine sağlığına zarar verme tatlım sinir sistemin çok bozulmuş :S kıyamam yaaaaaa çok üzüldüm şimdi inan

evet girişte tahribat olmasın diye ıslatılır..... sonraa rahme doğru boğumalrdan geçirtilerek itilir bacım orda kalcak tabiiiiiii zatennnn zamanlaa rahmin adeta kusacak gibi bir şey akıcaktırrrr... çok geçmiş olsun bacımmmm

vallaaaa öyleee garip bişey oldummmmmmmm... şimdi gelsin adeta müzakere gibi maddeler yapıcammm
1yatak odası toplu bırakılacak
2yatakdan geç kalkan örtüsünü düzeltecek
3 çamaşırlar beyaz ve renkli kirli sepetlerine atılacak
4mutfakda tezgahda kirli bulaşık bırakılmayack makine ye konucak
5 makineee gece bitenler eşim tarafından çıkarılacak
6çamaşırları ben asyorsam o toplayacak
7ütü herkes kendi ütüsünü pazar günü yapacak
8 ortalık tozu artık tarafımca haftada 1gün yapılacakkkk isterse beyefendi haftada 1-2-3,,,, kendisi yapabilecek
9.wc her çıkış sonrası orda koymuş olduğum çamaşır sulu temiz fırça ileee üzerinden geçilecek
10 banyo lavabosunda traş köpüğü -kılı-dişmacunu vs... bulunmayacak
11.sofra birlikte kurulacak veyaaa kuran kaldırmayacak-kaldıran kurmayacak
12.market alışverişine erkek adam gidecek o taşıyacak o paketleyecek :)
13.havlular kirliler renklerne göre 2günde bir yıkama sepetine atılcak
temizleri herkes kendi havlusunu alan alsın dolapdan
14.ayakkabılık temiz konacak işe giderken 5 çeşit ayakkabı ortalığa dökülmeyecek
15.ekmek ekmek sepetineee konucak kapı kurpuna asılmayacak
16.oturulan yerdeki orta sehbaya kahve dökülmeyecek döken hemen silecek
17.evde çekirdek yenirse kırıntısı ardından sonraki gün yiyen tarafındannnn elektrkli süpürgeye çektirilecek (cips de dahil)
18.koltuğa kılları dökülmeyecek
19.meyve saati erkeğe ait olucakkkk ben yemek hazırlayacam....,
20.perdelerr açılınca güzel kenarda olucakk pis camları açıpda değdirilmeyecek camlara hakaret olmayack dileyen kendisi silecek
21.buzdolabı içine çak diye eşya konmayacak altları silinecek pekmez bal süt yoğurt içine dökülmeyecekkkkk birde şu kurusütle karıştırılan corflexlerden aslaaa dökülmeyecek
22. ocak temiz bırakılacak
23.bulaşık makinesi erkek tarafından boşaltılacak
24.çay demlenirken var olan süzekden süzülüp çöpe öyle dökülecek
25.
bacıalr ekleyeceğim bişey varmıdırr...

hazırrrr deliliğim tazeyken maddeleri imzalatayım bende bunalr varrr ne edimmmm varmı eklenecekler

sağol gökçecim ya valla cahillik zor :))

Eet canım aynen anlattığın gibi
İtebildiğin kadar it
Orda kalıp eriyecek

bacılar 43 sayfa okumamm var sizleri...okuycammm ve müzakere imzalayac eşimleee...iyi akşamalr çıktım şimdilik

sen benim teklifimi düşünsene bugün hatta ablam aradı sordu ne oldu arkadaşın işi diye

ben tamamen aksini düşünüorum yılmaz erdoğanın en beğendiğim filmi diyebilirim ... ki sevmeme rağmen zevkler değişebilio tabiki....
ki zmanında bize 35 yaşındaki yonca evcimiği liseli kız olarak izlettiler elçim bence liseli olarak hiçde fena durmamış:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…