yerel bir marketten alıyorum ben.eğit. koop. adında.
nette bir arattım hiç bir yerde satışı görünmüyor.amazonda filan gördüm 2.5 avroya.
belki bir yerde rastlarsın.2.70 tl fiyatı ve çok iyi iş çıkarıyor.
1 top bir ay yetiyor evde.
yok abla z.yağlı sarmam.sarma etliyse, yanına bir de zeytinyağlı ve salata yeter sankizeytinyağlıysa başka tabi.
uyumamışsındır bu ara belki,uykucu.bahar beni de vurdu:111:
kollarım bacaklarım..
bi de gözlerim acıyor güneş gözlüğüne geçme vaktim geldi.
sunny abla çok geçmiş olsun..
bu bahsettiğin kağıt havlu selpak'ın kağıt bezi gibi mi
ben kolzette felan kullanıyorum deterjanlayıp durulamana izin veriyor ama kağıt
kızlar sarmam ve çorbam var,yanına ne yakışır.:44:
ayyyyyyyyyy çok hoş yazmışınn sanki kendimi reklammm çekiyom sandım okurken....şampuanınızdan memnun musunuz
şampuanla saç kremini bir arada mı ayrı ayrı mı kullanıyorsunuz
hangi marka şampuan veya saç kremi tavsiyeniz nedir
ben ipek elidor loreal elseve kullandım memnundum
hacı şakir duru dalin saçımıa iyi gelmedi
ipeğinde sarı renkli saç kremi çok iyi ama diğer saç kremleri bir fayda etmedi
yarın saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum canlılık katsın bahara girmeden bende de bir ferahlık olsun istedim
selam bacımmmmmmmmmmmmmm idare eder hafta sonu feci bir kriz geçirdim nerdeyse sehbayıı ve tepsileri kırdımmmmmm.... :)gökçe canım hoşgeldin nerelerdesin çoktan göremiyorum seni merak ettim bi sorun yoktur inşallah ??
canım benim kavga gürültüsüz ev yokki evliliğin devamını bir nevi bu sıkıntılar sağlıyor emin ol hepimizin evinde buna benzer sıkıntılar oluyor onlar hem çalışıp hem herşeye yetmeyi çok kolay sanıyorlar sen kendine sağlığına zarar verme tatlım sinir sistemin çok bozulmuş :S kıyamam yaaaaaa çok üzüldüm şimdi inanselam bacımmmmmmmmmmmmmm idare eder hafta sonu feci bir kriz geçirdim nerdeyse sehbayıı ve tepsileri kırdımmmmmm.... :)
şöyleki akşamında natavegaya gittik alışveriş falan derkennnn eve geldik veee salonun ışığnı değiştirdim eşime sonra yatak odasınıdaa çıakrdığı ampülleri tutturdu yatakodasındaki dolabın üstüne koyayım diye ya oraya koymaa silyom üstlerni kırarımmm zaten boyum yetişmezzz bişeyleri rulo yaparak alyom tozu dedimm
adam-------------------- hadi canım nerde silyon en son 1 ay olmuştur hahahahahaahaaa sileli deyip gülemzmi neyseee sen öyle san gelde sen sil o kadar boyun var dedim sustum
sabah olduuuuuuuuu ekmek yok evde veee alışveriş emrkznde o karnını doyurdu ben geçiştirdim derken acıktım saat 12 oldu kalcam aşkım tamamm dedim simit krem peynir zeytin peynir yapalım dedimmmmm tamamm 5 dkk
kalkcam 10dkk kalcam
sonra baktım kalkmıyorrrr patates kızartım dedimmmm kalkacağı yok şekerim düştüüüü yoksaaa ben giderdim almayaaa ama birde banyo yapmıştımmmm ta 8.40 da uyandım derken kitap oku oku oku saat 1 oldu halaa kalkacak neyseee
sinirler bende tavan yaptııııııı...
sonra kalktııııııııı ve ben mutfakda kahvaltı hazırlığı yapyommm yani simit almaya gitmesin alttan bakkaldan alıp gelsinde doyayım diyeeee o derece acıktım inan....
sonraaa tv açtııııı neyse gitmiyor daha da demem git diyeee adam ben mutfakdyken tvde kanal 7 de altın şahane gün bahane prgogarmı varmış reklamalrı orda kadınlarrrrın evine gitmişlerdeee neyse geldi banaa aynen şunu diyo
ayyy o programdaaa kadınlar evi kontol ediyorrrrr tv baktılar bir tozzzz oldu parmakalrııı iyki bize gelmiyolar gökçecimmmmmmm demezmiiii etti akşamdan bu yana kaç etti....
elimde tepsiyi mermere vurdummmmm kırdımmmmmmm defol diye bağırdım çağırdımmmmmmmmmmm yaniiiiiiii terör estirdimmmmmmmmmmmmm dellendim amaaaaa ufffff
sonraaaa ne diyooo
bu kadar boğaz delisi oldunnnnnn
sen de anne olucak kapasite yok diyeeee iyceeee laflarııııııııııı
öylemiiiiiiiii
ne kahvaltı ne bişeyyyyyyyyy geçtim salonaaa açtım tv kitledim kapıyıııı gelmedi öyle bir olaydırrrr atlattıkkkk...
sen de yapacannnnnnn alo dedim....
kadınıda her hafta tutuyom artık
dedim
aman aşkım yok aşkım
yooookkkkkkkkkkkk
dur orda
yetti artık
yemek falanda yapmaycam öyle geber dedim....
düşün okadar psiko terapiye gitttik
psikolog bile kendi görevlermizi ayırdııııııııı ütü onunkiler onaaa yemek yapımı bana kurulum kaldırılması onaaaa yokkkkkkkkkkk
sonraaa balkon temizliği onaaa wc ve banyoda kıl bırakmadan kendi temizliği onaaa yatak nevresim onaaa süpürme silme banaaaaa.... bisssürü görev ayrımından zerresine uymadı iymi uymaaa o zamannn bende delelnyom artıkkkkkkkkkkkkkk...
aman çenem düştüüüüüüüüüü...sen nasılsın bacımmmmmmmmmm...sizleriçok özledim....
ancak geçmişi okuyommmmm yetişemedimmmmmmmmmmm....
ha bugun cidden gerçek hayattaaaokuldan 2 arkdşmın boşanmış olduğnuuuuuu bir yemekde bir arkdşmdan duydum şoke oldum...
hele biri erkek babam yaşında ve eşi kanser....
kadını her zaman görüp eeeee........... abi nasıl diye bile sorarım birde banaaa öğüt verriidi adammmmmmmm eşim içinnnn ayy bir duydum çoktandır kadını boşamışşşşşşşş allahımmmmm nedim ne pislik düzennnnnnnnnnn inanınnnn reeldenseeee burdaki ciddi samimi sizlerin arkadaşlığını daha çok seviyorummmmmmmmmm özlüyorummmmm... yani çıkarsızca kıskanılmadannn ne bilemmmmmm herkes samimii ALLAH RAZI OLSUN hepinizdennnn...birlikte dertlenip birlikteee güzel paylaşımalr yapabilyozzzz olduğu gibiiii.... yaniii ne diyimmm şimdiiiiiiiiiii farklı bir gündüüüüüüü bugunnnnnnn değişmeyen tek şeyyyyyyyy sizlerle olan duygularımmmm hislerim ve en gerçeğindennnnnnnnnnn en yalansızındannnnnnnn
iyiki varsınız bacılarım
çok alakasız olacak ama bir sorum var size daha önce aranızda fitil kullana oldu mu? Bugün doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon çıktı. ve tedavisi için fitil ve antibiyotik verdi. fitilin kullanım şeklinde iyice ıslatılır ve vajinaya yerleştirilir yazıyorpeki o rda mı kalacak nasıl olacak anlamadım doktorada ne ilaç yazdığını bilmediğim için soramadım. nette arattım ama bir cevap bulamadım
vallaaaa öyleee garip bişey oldummmmmmmm... şimdi gelsin adeta müzakere gibi maddeler yapıcammmcanım benim kavga gürültüsüz ev yokki evliliğin devamını bir nevi bu sıkıntılar sağlıyor emin ol hepimizin evinde buna benzer sıkıntılar oluyor onlar hem çalışıp hem herşeye yetmeyi çok kolay sanıyorlar sen kendine sağlığına zarar verme tatlım sinir sistemin çok bozulmuş :S kıyamam yaaaaaa çok üzüldüm şimdi inan
evet girişte tahribat olmasın diye ıslatılır..... sonraa rahme doğru boğumalrdan geçirtilerek itilir bacımorda kalcak tabiiiiiii zatennnn zamanlaa rahmin adeta kusacak gibi bir şey akıcaktırrrr... çok geçmiş olsun bacımmmm
valla kadın olmak zor......sağol gökçecim ya valla cahillik zor :))
Eet canım aynen anlattığın gibiçok alakasız olacak ama bir sorum var size daha önce aranızda fitil kullana oldu mu? Bugün doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon çıktı. ve tedavisi için fitil ve antibiyotik verdi. fitilin kullanım şeklinde iyice ıslatılır ve vajinaya yerleştirilir yazıyorpeki o rda mı kalacak nasıl olacak anlamadım doktorada ne ilaç yazdığını bilmediğim için soramadım. nette arattım ama bir cevap bulamadım
herkese iyi akşamlar
gezdim geldim
o kadar ki dün gece 11 de eve gelebildik
fındık kurdum kucağımda uyuyakaldı tabi yorgunluktan
eve çıkardım üzerini değiştirdim sütünü içirdim yatağına aldım da bir kere gözünü açmadı
bugün iş günü
ben yine bakıcı peşindeyim kafama göresini bulamadım
kısmetttt))
"kelebeğin rüyası" isimli filmden bahsedilmiş...
bence tam bir fragman filmi, yılmaz erdoğan'ın klasik Cumhuriyetle hesaplaşması, belçim bilgin in yapmacık,içi boş,torpil oyunluğu.... :)
biraz daha zorlasalar, ilkokul öğrencisi olarak yutturacaklar... :)
çok güzel işlenecek bir hikayeye, topyekün yazık etmişler....
belçim bilgin dışındaki oyuncular,gayet iyi.... sanırım, filmi izlettiren tek unsur da, onlar....
sonuç itibariyle, zaman kaybı....
2.5 saat süren bir filmde,konu bütünlüğünü sağlamak,insanları sıkmamak çok zordur....her babayiğidin işi değil yani....
bunu ancak, gerçekten büyük yönetmenlerin, büyük yapıtlarında görebiliriz...
yılmaz erdoğan ın işi değil yani... :)
izleyenlerinin,%90 ının ilk yorumu "çok sıkıcıydı" olur sonra...... :)
ha diyeceksiniz ki,o filme harcayacağımız vakti,daha değerli şeylere mi harcayacaktık sanki?(ondan daha iyi film mi var? )
eee,o da doğru... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?