- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
papatyacm senen bir oğlun var dimi ünv dolayımı yoksa olmadığı için mi istemedin.
canım bence yazlığı boşverin aile ilişkilerinizi bilmeicem ama ben olsam aile içinde parasal şeylere gimrezdim bugün iyi yarın kötü olursun hiç gereği yok mis gibi evinizi alın:))) yazlığı emekli olunca alırsınız:)))))) o zaman ne işe yarıcaksa şaka şaka önce ev sonna azylık bencegünaydın kızlar
size bi şe danışcam
biz şimdi doğu görevindeyiz,bitince de ne eşimin ne benim ailemin yaşadığı şehri istemiycez
ama puanımız az olduğu için deniz kenarı bi yerde gelmicek
şimdi babamın bi dairesi var fakat içi bitik diil.boyası,mutfak dolabı falan eksik.15.000 falan gitcek içini yaptırırsak
biz de eşime şöle düşündük yazlık için o evin içini mi yaptırsak(çünkü ikimi de denizi çok seviyoz) yoksa elde biriken paramızı tayinimizin çıkcağı şehirde ev mak için mi ayırsak
uffff çok kararsız kaldık
babam da haber bekliyo
şimdi başlarsak anca yaza sizin gelmenize yetişir diye
bilemedik
var benim özendiğim şeyler aslında çogu zman manevi şeyler olur ve çok uççlarda olan şeyler:))))banu yazmış ya...
takıldım bu cümleye nedense....
etrafıma baktım, çevremi gözden geçirdim...
herkesin herşeyine özenen bir toplum mu olduk ne....
o onu giymiş, o araba almış, o tatile oraya gitmiş...
ben şahsım adına şunu söyleyebilirim...
insanlarda özendiğim tek şey var...
bunu daha önce konuşmuştuk....
siz de durum ne merak attim...
sizin var mı başka insanlarda özendiğiniz şeyler....
özeniyoruz tabi iyi bir yerde okuyanları görünce iyi bölümler kazanmaya özendik lisede
öğretmen olmaya özendik
iyi bir eş bulup mutlu yuvalara özendik
çocuga özendik
hayat böle aslında birilrenden bir seyleri görüp istedik model olmakta denebilir.
düzgün insanlar nerde duracağını bilir özentide haset kıskançlık olursa sıkıntılı bir olaya girer.
ben güzel 4+1 evim olmasını çok istiyorum birinde görmüsümdür özenmisimdir .
oda olayıda özenti değil aslında yapabilecek gücüm var ama ben kirli çıkılık ettim kendi genç odamı düzenledim ha pismanmıyım çok değil ama bazen ilk yapılanın tadı hiç bir seyde olmuyor. ilk heyecanla oda hazırlamak baska bence
bir çok insan derki evlenirken sunu almadım bunu almadım sonra aldım ama kıymeti kalmadı . biraz seline onu demek isteidm . selinde evlenirken herseyıne yapmıs eksik istememis evi falan 4*4 lük ya . ha benim kızım 1 1 5 yasına kadar küçük besikte yattı ama sorda pat diye çocuk odasında yatmaya basladı düsmemesi için bir aparat yaptırdık
ama şu an sorarsan özendiğim bişey varmı diye yurtdışı seyehatine gitmek aslında bu yaz planımız buydu ama bebiş gelcek kaldı içimde seneye onuda alıp gitcem inş:)
şair burda kime seslenmiş aceba
kıskanç fesat haset badeye değil herhal
kızlar okuyorum ama yazamıyorum bağlantım çok kötü
kendinize iyi bakın
ben de yiyip yiyip kilo almayan göbeği olmayan doğum yaptığı halde genç kız gibi takılan kadınlara siyah noktası olmayanlara saçları kaşları gür olanlara...bıdı bıdı diye gider özentilerim
papatya turu ne zaman düşünüyorsunuz? ağustos ortasından itibaren ise bize takılın amsterdam yapalım çok şirin daireler varpek gezecek bir yeri yokmuş 3 günde tamamlar dinlenmek için de soluğu Antalya taraflarında alırız diye düşünüyoruz.
henüz ayarlamadık kalkış noktası konusunda ikilemdeyiz..sirkeci biz prag, viyana, budapeşte üçlüsü düşünüyorduk. 350 euroya turlar vardı ama tükenmiş. adam gibi bir tur 499 euro dan başlıyor. eeee 3 kişi olunca çok pahalıya patlıyor. bir de harçlık falan. bu yıl hem oturma odam hem de yatak odamı komple değiştirmeyi düşündüğümden bu şartlarda ağır olavcak bizim için. siz nasıl bir tatil ayarladınız. anlatsan biraz.
bu şehirlere kendimiz gidelim. turu karıştırmayalım dedik. o da bileti al, otel ara rezervasyon yaptır. üşeniyorum sankimmm...
sizin var mı başka insanlarda özendiğiniz şeyler....
arkadaşlar,her şeye rağmen huzuru bulamıyorsanız,bir yetime sahip çıkın,huzurun alasını yaşayın....
İHH.........................................
yaşanmış,denenmiş,onaylanmıştır..... :)
meyraaa bende yetimim banada sahip çıksanaaaaa
bazen cocacolanın reklamlarındaki aile bütünlüğü olan masalar olur ya hep beraber gülüm balım yanilen onlara özenirdim şubat tatilinde onu doyasıya yaşadım bi abim eksik kaldı onulada yaşarsam ohhh diyeceğim içim rahatlayacak
okulumdaki son evli bayanda dün 1,5 aylık hamile oldugunu öğrenmiş artık herkes sııra sende deyip duruyor
ben ençokta hamileliği boyunca her işini kendi yapan seline
erken doğum olmasına rağmen kucağına alabildiğ için seyyaha
sıkıntılı bir hamilelik geçirme riskine rağmen ilk bebeğine kavuşmuş olan papatyaya
uzun zaman hasretlik çekmesine rağmen çocukları olan banusultana
hamileliğin her aşamasında dillendireecek kadar sıkıntı yaşamamış olan sevime
şuan huzurlu bir şekilde bebeğini içinde hisseden badeye
heran kadın doğumcusu yanında olan doktor korkusu doktor sıkıntısı yaşamayan doktor eşine sonuna kadar güvenen senfata
bebeği hayatında kendi tercihleri doğrultusunda ertelemiş olan sirkeciye
çocuklarıyla mutlu mesut gülüm balım vakit geçiren meyraaya farmasiye özleme alright a ismi aklıma gelmeyen herkese
çok ama çookkkkkk özeniyorum
birde maneviyatlerını doyasıya yaşayan inançları doğrultusunda hayatlarını yönlendiren sünnet ehli insanlara,yürüyen takva misali her haliyle örnek olan büyük bir huzur içinde yaşayan insanlara çok özeniyorum sanki nefisleri alınmış gibi nefisleri bile edepli
en büyük özentimde bundan yana
ne diyeyim Allah gönlümüze göre versin
yazdıkalrımda sizleri kıracak farklı anlaşılmaya fırsat verecek bir anlam çıkıyorsada afffff olaaa
meyraa yetim listene beni de yazabilirsin datlummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?