tamam canım,5 tane yazıyorum senin adına....
üstesinden geleceğine eminim...
450 tl., hemi de ayda...
neye vermiyoruz ki...
di mi canım benimmmm..... :)))
şaka bir yana da.....
kendi çocuklarınızı,o çocukların yerine koyun....
olayın boyutunun, tamamen değiştiğini göreceksiniz!
canım biz henüz oturup araştırmadık. tatil için daha önce yurtdışı deneyimimizde olmadı açıkcası. bir de çocuk var. tur olursa sanki daha iyi olur gibi düşündük hep. çocukla birlikyte daha düzanli olur yediğimiz, içtiğimiz, gezdiğimiz...henüz ayarlamadık kalkış noktası konusunda ikilemdeyiz..
biz otel ayarlamayı düşünmüyoruz; apartman dairesi kiralayıp orda kendimiz kalacağız öyle olunca kahvaltıları evde kendimiz hallediyoruz bir de meyve filan istediğimiz şekilde alabiliyoruz..otele sokmak sıkıntı olabiliyormuş... prag viyana budapeşte turları çok yorucu oluyormuş ama çok da güzelmiş bize biraz koşmalı biraz da deniz kenarında yatmalı tatil lazım. kişi başı 500 euroya bile çok iyi ama turların konakladıkları oteller genelde şehir merkezinden uzakta yerler oluyor ve her turu ekstra yapıyorlar. Sizin kendi başınıza kişi başı 10 euroyla halledebileceğiniz yerleri size 50-60-70 euro olarak kakalıyorlar. Bir de koloni halinde gruba bağlı olarak gezmek sıkıcı olur. Önceden nereleri gezeceksin nerde ne yiyebilirsin vs... bunları oturup araştırmak bizim hoşumuza gidiyor.
güle güle giy canım....dün sipariş verdiğim botlarım bugün elime ulaştı
hamd olsun yaptığım alışverişten memnun kaldım :)))))))))))
düşünsenize,siz savaş ülkesinde,bölgesinde doğmuşsunuz...
şefkatle saran bir anne yok,koruyan,kendini siper eden bir baba yok....
kaldınız hedefte,savunmasız,korunmasız,kimsesiz.....
veeee kilometrelerce uzaktan,farklı diyarlardan,sizinle bırakın akrabalık bağını,sizi tanımak bile tanımayan insanların uzattığı eli...
elbette uzattıkları bu el havada kalmayacaktır... :)
hiç sevmem, bu tür emrivaki tarzı yardım olaylarını....
gerçek müslümanın zaten ihtiyacı yoktur, bu tür kampanyalara vs.lere....
o gider,arar,bulur ve gerekeni yapar zaten....
yapmalı da.....
ama sözkonusu yetim olunca..................................................................
dayanamıyorum......
diyorum ve konuyu burada, vicdanlarımıza havale ederek,kapatıyorum....
canım biz henüz oturup araştırmadık. tatil için daha önce yurtdışı deneyimimizde olmadı açıkcası. bir de çocuk var. tur olursa sanki daha iyi olur gibi düşündük hep. çocukla birlikyte daha düzanli olur yediğimiz, içtiğimiz, gezdiğimiz...
siz nasıl yapıyorsunuz. kiralık daireleri nasıl buluyorsun. kaç günlük kiralıyorsun...azıcık daha bilgi verir misin...
güle güle giy canım....
bunu paylaşmadan edemiciiiim. bugünkü menüm kurufasulye salata ayran veeee
en en en eeen sevdiğim yemeklerden sıkma köftem
Eki Görüntüle 663383
çok guzel dark fellah köftesı galıba degilmi
bu arad selin romantık aksam yemegı fıkrı mukemmel
evet. bir adı da fellah köftesi ama ben ona kısaca aşkım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?