Kirli Çıkılar )))

sana katılıyorum meyra
kv.nin bize yaptıklarını yazdım
çok nasipliyim aslında
ama rahata alışmışız işte
kendi kurallarımız var
mesela internete girerken bile çekiniyorum onun yanında:26:
sevimlicim gelmiş
nber cnm
nasılsın,bebiş nasıl

iyidir nolsun
açıyorum sayfayı
hoooop bebiş ağlıyor, bi gidiyorum, gelene kadar epey vakit geçiyor
bazen bi daha gelmeye fırsat bile olmuyor
onun dışında iyiyiz çok şükür

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Bayağıdır giremiyorum evde yoktum bugünde eşim kütahyaya gitti görümcemi getirmeye ortanca görümcemde benim yanımdaydı o gitti eşimi bekliyorum gece ancak gelirmiş .
farmasicim aldıklarını güle güle giy canım
selincim sofra çok güzelmiş canım afiyet olsun
darkkk canım çekti haaa bu saatte açım zaten
kızlarr özledim sizlerle sohbet etmeyiii
ha bu arada bıdıkçım dualarım seninle canım

iyi geceler kızlar.
aferin size ne güzel yazışmışsınız.
zor okudum gece vakti,gözlerim kaydı yahu.
meyra yazdıkların çok doğru,üzülerek kabul ediyorum.
aile yapısı giderek bozuluyor.
allah evlatlarımızı halis imanla donattıklarıyla karşılaştırsın inşallah.
farmasim güle güle giy botlarını,sağlıkla eskit güzelim.
bıdık nasıl güzel dökmüşsün kalbinden geçenleri,rabbim gönlündeki tüm özlemleri tez zamanda gidersin inşallah.
papatyacım dört başı mamursun,başkalarının hayal bile edemediği bir şey yaşıyorsun,ne olur unutma.
2 çocuğum var ama ilk göz ağrımın acısının üstüne,sor bakalım başka çocuğun olmayacak deseler yavrumdan geçer miydim.
sen de biliyorsun aslında ama gönül işte değil mi.
sevimsiz sen ne sevimli bir kızsın,allah allah diyorum sen yazdıkça,lohusa ama geçmişi okuyup cevaplar yetiştiriyosun.allah iyiliğini versin emi.
böcük sen de iyi günlerde giy aldıklarını.

Son düzenleme:
bizim de bugün menüde hindi pilav vardı bir de ananem fellah köftesi yapmıştı bol bol tükettim sonra da sindirmek için resmen yattım kediler gibi...
tabi ki akşam yemekte annemdeydik

iki gündür huy edindim gece 9 da yatıorum 2-3 gibi hortluorum sonra başlasın uykusuz geceler((((
dün gece herkes fellah köftesi yemiş galba:) afiyet balşekerler olsun:) siz böle yaptıkça yapmayı unuttugum yemekleri hatırlıorum güzel oluyo:) ben bu fellah köftesinin köftelerini yapıorum haşlıorum üstüne sarımsaklı yogurt yapıp onun üstünede kıymalı harç hazırlayıp döküorum oda güzel oluyo bide benim malatyalı bi ev arkadaşım vardı oda şöle yapıodu
köfteleri yapıp haşlıodu sonna o suda ıspanakları haşlıodu o suyu dökmüodu:)
yogurt özeldiodu bu suyla inceltip haşladıgı köfteler ve ıspanakları bu yoğurdun için karıştırıodu üstünede kırmızı biber yakıodu inanılmaz bi tadı vardı :)))
yine bu köfteyle şunuda yapıodu:)) bu köfteyi yapıodu
bi tencere soğanı kavuruodu ister ıspanaklı ister patates havuçlu zevke kalmış ama ıspanaklıı nefis oluo
soğanların üstüne salçasını koyyodu ıspanakları atıodu ıspanaklar suyunu çekene kadar piştikten sonna üstüne suyunu ekliodu bu su kaynayınca köfteleri atıodu ve haşlanmış nohut atıodu içine köfteler piştikten sonna kapatıp üstünede kuru nane serpip servis yapıodu inanılmaz bi tad:)))
bunu ıspanak yerine patates,havuçla yada patates bezelyeylede yapabilirsinzi:) çeşit sonuçta:))
bide ben yazın yaptım bundan bereketlide bi köfte 2 yiyimlik çıktı
bende buzluğa atmıştım hiç bişey olmamıştı boş vaktinizde yaıp buzluğa atıbilirsinzi hazır yemek olmuş olur size:)
dün akşam belki innamıcaksınız ilk defa fırın poşetinde tavuk denedim:)
aklıma tükirim teknolojinin nimetlerinden neden yararlanmazki insan yumuşacık lezzetli oldu mis gibi bida fırında naparsam o poşetin içine gircek:)
yanlız ben dondurucudan çıkardım çözülmeden attım aslında sos içinde tavuğu 4-5 saat marine etsem daha iyi olcaktı ama benim tavuk dogal olarak kızarmış tavuk gibi olmadı ama tadı felaket güzeldi:))
ayrıca temizliğide o kadar basittiki:) poşetten yemeği çıkar poşeti çöpe at bitti:)

uzun olcak ama ben bugün bişey yaptım deneme bir iki üç:) pazardan pırasa aldım bir kilo ama bir kilo pırasa bize çok gelio marketten alınca yiycemiz kadar alıodum ama pazar olunca kilosu 850 kuruştu zaten yarım kilo almak istemedim bugün yemek yaparken pırasayı ikiye böldüm yarısını pişirdim kalan yarısınıda yemeklik dilimledim dondurucuya attım sonuç ne olur bilemiorum:)
bide buzluğa geçen karnıbahar almıştım bi top haşladım yarısını soteledim kalan yarısınıda dondurucuya attım:)
ve lahan oda fazla geldi malesef onuda haşladım yarısını buzluğa attım
haftaya pazara gittiğimde sadece meyve ve salata malzemesi alcam:) ve denim size gelişmeleri yazarım ilk defa denedim üçünüde:)

bide bişey sorcam siz bu fellah köftesini yarmadan mı yapıosunuz yoksa kısırlık bulgurdan mı?

herkese hayırlı sabahlar...
kızlar birazdan babamların mahkeme var.
parasını tamı tamına ödeyip de verdiğimiz tüm parayı galerinin cebine indirdiği mahkeme.
lütfen dua edin.
arabamız hayırlısıyla bize verilsin.
o arabayı senelerce kazasız belasız sağlıkla kullanabilelim.
Amin.

karanfil umarım mahkeme bugün sizin lehinize sonuçlanır ve arabanıza kavuşursunuz.

Sorun tam olark neydi? ben yabancıyım da..

Banucum çok teşekür ederim...rabbimin bana verdiklerinin farkındayım. yavrum kardeş duygusunu tadabilseydi diyorum. ben evlat sevgisini tattım çok şükür...
karafilce hakkınızda hayırlısı...
bu arada günaydınnn....
bugün bol bol toplantım var....

canım dün dediğin gibi kiralık dairelere baktım. hoş pek birşey anlamadım da...
nasıl güvenebiliyorsunuz. ücreti nasıl ödüyorsunuz. bana nasıl uzak bir konu.
yada biz bu sene yine yuırdumuzun güzide yerlerine mi gitsek...
tabi ki şu kocaman otellere değil...
kapısından bile geçmek istemiyorum o otellerin...

dark harika görünüyor köftelerin afiyet olsun

karanfilce sevindim annenin ilaç tedavisiyle atlatabilecek olmasına
her halükarda ameliyat zor olacaktı
göremedim ama güle güle kullan aldığın çantayı
bir de umarım hayırlısıyla olumlu sonuçlarınız davanız

selin askıda ekmek her yerde var mı acaba
ben evimin oradaki fırına sorayım güzel fikirmiş
bir de sofrana bayıldım
hiç aklıma gelmez böyle sürprizler
gerçekten odunum galiba

bıdıkcım seninle karanfilceye hayırlı salih evlat versin diye hep dua ediyorum
eminim herkes ediyor

rent an apartment in ŞEHİR .... yazınca siteler çıkıyor oradaki misafirlerin yorumlarını okuyoruz iletişimindeki kişiyi arayıp telde görüşüyoruz ücreti nakit veriyoruz; yani anahtarı aldığımzda ücreti vermiş oluyoruz. Ben bu konularda biraz cesurumdur ousumu da kendime uyduruyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…